Horoscop Urania zilnic: luni, 16 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 16 mai 2016


Horoscop 16 mai 2016, Berbec:

Se precipită lucrurile în viaţa voastră sentimentală şi poate începeţi o relaţie nouă. Nu aveţi deloc răbdare şi veţi face voi primii paşi astăzi. Se pare că cel care vă devine partener nu are nimic de obiectat. Este posibil să vă angajaţi altundeva, dar pe termen scurt, ori să luaţi nişte bani şi să porniţi încă din această seară în afara localităţii.


Horoscop 16 mai 2016, Taur:

Pierdeţi mult timp în faţa calculatorului fără a face ceva cu adevărat important. Ajungeţi şi voi să vă daţi seama că petreceţi prea mult pe reţelele de socializare şi cu toate astea nu vă puteţi abţine. Este posibil să daţi o petrecere mâine şi să începeţi încă de azi cumpărăturile şi pregătirile. Vreţi să fie totul perfect.


Horoscop 16 mai 2016, Gemeni:

Vă contraziceţi cu o persoană apropiată, care vă aduce o serie de acuzaţii nefondate. Vă simţiţi orgoliul rănit şi nu suportaţi asta, dorindu-vă să îi dovediţi cu orice preţ că se înşală. Decideţi să vă acordaţi mai mult timp vouă, aşa că seara vă relaxaţi sau ieşiţi la cumpărături ca să vă împrospătaţi garderoba ori tunsoarea sau culoarea părului.


Horoscop 16 mai 2016, Rac:

Luaţi iar nişte decizii care vor fi greu de suportat pentru familie, dar nu vă pasă. Consideraţi că aveţi dreptate în tot ceea ce întreprindeţi şi nu vă sfătuiţi cu nimeni. Seara, ieşiţi la un eveniment cu multă lume, unde aveţi ocazia să socializaţi şi să vă puneţi la curent cu noutăţile de prin târg. Vă faceţi şi noi prieteni cu această ocazie.


Horoscop 16 mai 2016, Leu:

Vă vedeţi în faţa luării unei decizii importante la serviciu şi încă nu sunteţi siguri ce este mai bine pentru voi. Toată ziua o petreceţi chinuiţi de gândul că s-ar putea să luaţi tocmai hotărârea greşită. Nu mai fiţi atât de duri cu voi înşivă, ci bazaţi-vă pe intuiţie. Seara, partenerul vostru este cel care vă critică cu mai mult spor.


Horoscop 16 mai 2016, Fecioară:

Sunteţi într-o dispoziţie romantică astăzi şi vă răsfăţaţi partenerul cu vorbe şi gesturi tandre. Faceţi împreună planuri de viitor. După-amiază, vă apăraţi de bârfe cum puteţi, dar nu aveţi suficiente informaţii pentru a contracara toate intrigile elaborate cu grijă de persoane răuvoitoare.


Horoscop 16 mai 2016, Balanţă:

Vă face curte un amic/ă despre ale cărui/ei intenţii nu aţi avut habar până acum pentru că a ştiut cum să îşi mascheze sentimentele. Acum însă a dat totul pe faţă şi v-a luat prin surprindere. Cu toate astea, sunteţi dispuşi să îi daţi o şansă. Ar fi bine să vă îngrijiţi sănătatea şi mai ales starea aparatului digestiv.


Horoscop 16 mai 2016, Scorpion:

Aţi lăsat o mulţime de treburi neterminate, iar acum termenul limită bate la uşă. Nu ştiţi cum să le rezolvaţi pe toate şi intraţi în panică. Mai bine aţi cere o mână de ajutor. Faceţi cunoştinţă azi cu cineva care o să vă placă. Va fi o chimie interesantă între voi, care vă deschide calea pentru o relaţie frumoasă.


Horoscop 16 mai 2016, Săgetător:

Faceţi un pas important în carieră astăzi. Vi se aprobă avansarea pe un post pe care vi-l doreaţi de multă vreme sau transferul într-o altă localitate, unde veţi prelua conducerea unei echipe. Sfera sentimentală este nuanţată frumos şi v-aţi putea întâlni marea dragoste. Atât de mare încât să ajungeţi să vă căsătoriţi curând.


Horoscop 16 mai 2016, Capricorn:

Sunteţi plictisiţi de felul în care decurge viaţa voastră şi vă faceţi planuri pentru o escapadă. Puneţi ţara la cale şi nu mai aveţi răbdare până când va sosi momentul să trăiţi cea mai mare aventură a vieţii voastre. Vi se acordă un credit sentimental nelimitat de către persoane străine. Creativitatea excepţională vă propulsează în atenţia şefilor.


Horoscop 16 mai 2016, Vărsător:

Faceţi multe drumuri scurte astăzi, iar după-amiază vă pregătiţi pentru un eveniment la care participă multă lume şi care vă va scoate din rutină. Fără să comunicaţi prea mult, este posibil să întâlniţi pe cineva cu care să sudaţi iniţial o relaţie strânsă de prietenie şi care să evolueze ulterior spre dragoste.


Horoscop 16 mai 2016, Peşti:

Sunteţi foarte sensibili la complimente şi la micile atenţii ale persoanelor care vor să vă cucerească. După-amiază, energia voastră este maximă. Vă vor intra în buzunar nişte bani şi o să vă puteţi mişca mai lejer, poate chiar să porniţi de cu seară spre o zonă de agrement ca să vă bucuraţi de puţină relaxare.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul săptămânii viitoare, horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS