Horoscop Urania zilnic: duminică, 15 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 15 mai 2016


Horoscop 15 mai 2016, Berbec:

Primiţi nişte bani de la cineva. Ar putea fi o datorie care vi se restituie, iar cum vă vedeţi cu suma în mână, cum porniţi la drum pe undeva în căutare de relaxare. Ori la cumpărături, căci sigur aveţi voi unele achiziţii în plan. În orice moment vă puteţi îndrăgosti, chiar şi de acelaşi partener cu care trăiţi de-o viaţă.


Horoscop 15 mai 2016, Taur:

Se simte un soi de reviriment în viaţa voastră. Se întâmplă ceva ce vă imprimă o stare de spirit deosebită şi va fi armonie de jur împrejur. Veţi avea parte de surprize dintre cele mai plăcute azi, dar şi voi le veţi face faţă de cei dragi gesturi de simpatie. Puteţi răsufla uşuraţi pentru că aţi scăpat de vechile conflicte din familie.


Horoscop 15 mai 2016, Gemeni:

Este o zi cu două feţe, de parcă treceţi de la o extremă la alta de câteva ori. Ceea ce începe rău, tinde ulterior spre bine, dar nu ţine mult şi alunecaţi înapoi în zona sensibilă. Ca să vă mai limpeziţi puţin mintea aţi putea porni într-o drumeţie. Aveţi ocazia să întâlniţi oameni noi, care să vă bucure cu prezenţa lor.


Horoscop 15 mai 2016, Rac:

Ceva vă îmboldeşte să spuneţi lucruri care nu vă caracterizează şi pe care s-ar putea să le regretaţi mai târziu. Rezistaţi acestei ispite negative. Oricum, păreţi destul de destinşi şi cel mai probabil veţi fi cei care iniţiază o întâlnire cu prietenii, în oraş sau poate chiar la un grătar. Voi vă ocupaţi cu pregătirile.


Horoscop 15 mai 2016, Leu:

Este o petrecere în familie şi puneţi şi voi umărul la organizarea evenimentului, astfel încât să iasă ceva cu totul şi cu totul special. Vă întâlniţi cu rude pe care nu le-aţi mai văzut de multă vreme. Este rost de distracţie, de depănat amintiri şi vă simţiţi excelent şi mai ales în centrul atenţiei.


Horoscop 15 mai 2016, Fecioară:

Chiar dacă v-aţi dorit să primiţi musafiri, sunteţi puţin dezorientaţi fiindcă aţi invitat pe cineva şi este posibil să apară altcineva. Nu aveţi încotro şi trebuie să faceţi pe gazda bună cu toată lumea. Seara, voi sunteţi cei care trebuie să traverseze oraşul pentru a le face o vizită unor rude. Sau este posibil să ieşiţi la un spectacol cu partenerul.


Horoscop 15 mai 2016, Balanţă:

Iubirea declarată azi conţine un neadevăr care, într-o zi, poate lăsa urme neplăcute în inima unuia din voi. Fiţi sinceri, oricare ar fi sentimentele voastre. Este nevoie de toată diplomaţia de care sunteţi capabili pentru a putea dezamorsa un conflict trecător. Seara, ieşiţi la o petrecere în aer liber sau poate mergeţi într-un club.


Horoscop 15 mai 2016, Scorpion:

Chiar dacă este zi de weekend, mintea voastră este tot la serviciu şi la proiectele pe care le aveţi. Este posibil chiar să vă întâlniţi cu cineva cu care să bateţi palma pentru o colaborare. Nu vă aşteptaţi la câştiguri financiare rapide. Exuberanţa voastră depăşeşte orice limite azi. Optimismul şi bucuria vă pot produce surprize.


Horoscop 15 mai 2016, Săgetător:

Vă extindeţi viziunea în ceea ce priveşte obiectivele şi aspiraţiile pe care le aveţi în acest moment. Descoperiţi unde este nevoie să faceţi ajustări, ce convingeri să schimbaţi şi ce să învăţaţi nou pentru a ajunge unde vă doriţi. Se poate să porniţi într-o destinaţie mai puţin vizitată şi să petreceţi acolo toată ziua.


Horoscop 15 mai 2016, Capricorn:

Aveţi multă treabă azi, sunteţi implicaţi într-o mulţime de lucruri, dar totuşi nu vă pierdeţi nicio clipă optimismul şi zâmbetul de pe buze. Vă aflaţi într-un punct de înnoire, de reinventare personală, sunteţi idealişti şi speraţi să aveţi parte de dragoste şi înţelegere. Seara, primiţi o invitaţie la un spectacol şi acceptaţi fără să vă gândiţi de două ori.


Horoscop 15 mai 2016, Vărsător:

Simţiţi că bateţi pasul pe loc, dar nu vă daţi seama ce anume nu vă lasă să progresaţi. Simţiţi nevoia să vă extindeţi orizonturile şi căutaţi cursuri de specializare sau măcar de dezvoltare personală. Ziua aceasta vă sprijină să vedeţi ce aveţi de făcut în continuare. Aţi putea rezolva ceva care vă stă de ceva vreme pe suflet.


Horoscop 15 mai 2016, Peşti:

În prima parte a zilei de duminică mergeţi la cumpărături. Vreţi să luaţi ceva frumos pentru casă şi aţi pus deoparte deja pentru asta o sumă frumuşică, astfel că azi vă răsfăţaţi prin magazine. În a doua parte a zilei, vă puteţi ocupa eficient de treburi casnice, în familie. Organizaţi o masă acasă pentru a petrece timp cu cei dragi.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS