Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 14 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 14 mai 2016


Horoscop 14 mai 2016, Berbec:

O persoană născută în Gemeni, Balanță sau Vărsător vă propune un parteneriat. Sunteţi foarte interesaţi de această nouă oportunitate de a face bani și cereţi păreri avizate pentru a ști în ce vă băgaţi. Nu acceptaţi pe loc pentru că aţi putea avea necazuri.


Horoscop 14 mai 2016, Taur:

Este sâmbătă şi trebuie să lăsaţi totul în regulă în ceea ce priveşte sarcinile voastre curente. Încă de la prima oră a dimineţii vă concentraţi asupra relaţiei pe care o aveţi cu colegii de muncă; dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, reuşiţi lucruri minunate împreună.


Horoscop 14 mai 2016, Gemeni:

Această zi poate fi una foarte productivă şi chiar poate să ducă multe schimbări benefice pentru voi dacă rămâneţi concentraţi asupra proiectelor voastre. Cel mai important, fiţi atenţi la detalii pentru că acestea fac diferenţa în domeniul în care activaţi.


Horoscop 14 mai 2016, Rac:

Sunteţi tot mai concentraţi asupra vieţii profesionale; astrele vă recomandă să vă ocupaţi de întâlnirile de afaceri în prima perioadă a zilei, când sunteţi foarte concentraţi şi aveţi răbdare. De asemenea, încercaţi să nu faceţi promisiuni decât dacă ştiţi că vă puteţi ocupa de ele.


Horoscop 14 mai 2016, Leu:

Tot ce înseamnă nou este foarte atractiv pentru voi; de aceea este posibil să faceţi câteva greşeli majore dacă vă lăsaţi conduşi de instincte. Astrele încearcă să aveţi mare grijă chiar şi cu persoanele cu care ajungeţi să interacţionaţi deoarece acestea pot avea o influenţă negativă asupra voastră.


Horoscop 14 mai 2016, Fecioară:

Azi daţi dovadă de sensibilitate şi simţiţi nevoia să interacţionaţi mai mult cu persoanele dragi şi oamenii în care aveţi încredere. Evitaţi întâlnirile importante cu oamenii de afaceri deoarece nu vă descurcaţi foarte bine cu negocierile.


Horoscop 14 mai 2016, Balanţă:

O persoană născută în Berbec, Leu sau Săgetător vă aduce o veste care vă bucură și care vă implică și pe voi. Este vorba despre un eveniment ce va avea loc în câteva luni, lucru care vă face să vedeţi viitorul într-o altă lumină.


Horoscop 14 mai 2016, Scorpion:

Nimic din ce v-aţi propus să realizaţi în prima parte a zilei nu vă iese și sunteţi foarte irascibili. Vorbiţi urât cu toată lumea și vă certați cu o persoană din conducere. Încercaţi să fiţi totuși mai calmi și să vă prezentați scuzele pentru că de asta ar putea depinde serviciul vostru.


Horoscop 14 mai 2016, Săgetător:

Simţiţi nevoia să fiţi în centrul atenției, însă nu vă ies pasențele. Cel puțin la serviciu, unde colegii vă ignoră. Alegeţi să faceţi o vizită unei rude sau unui prieten pentru că vreţi să staţi la povești cu cineva care chiar să vă asculte.


Horoscop 14 mai 2016, Capricorn:

Este ziua în care realizaţi lista cu toate cheltuielile făcute de la începutul lunii și până acum pentru că simţiţi că aţi rămas fără finanțe. Când trageţi linie observaţi că aţi fost mână largă și decideţi să mai strângeţi cureaua.


Horoscop 14 mai 2016, Vărsător:

Simţiţi nevoia să vă relaxaţi și visaţi la vacanțe exotice. Lăsaţi toate proiectele baltă și mergeţi la o plimbare în aer liber. Vă va face bine și vă întoarceţi cu forțe proaspete la serviciu.


Horoscop 14 mai 2016, Peşti:

În prima parte a zilei de 14/05/2016 apar câteva neînţelegeri între voi şi membrii echipei; astrele vă recomandă să vă ţineţi în frâu scăpările nervoase şi să încercaţi să rezolvaţi conflictele cu multă răbdare. Spre seară puteţi participa la un eveniment important pentru o persoană dragă vouă.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS