Horoscop Urania zilnic: vineri, 13 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 13 mai 2016


Horoscop 13 mai 2016, Berbec:

Problemele pe care le înduraţi azi pot fi din cauza unei greşeli făcute de unul dintre colegii de muncă; astrele vă recomandă să încercaţi, pe cât posibil, să aveţi răbdare şi să nu luaţi decizii foarte importante. Relaţia cu persoanele dragi din viaţa personală poate avea de suferit în acest caz.


Horoscop 13 mai 2016, Taur:

Multe persoane sunt invidioase pe evoluţia incredibilă pe care aţi avut-o până acum pe plan profesional; de aceea, încercaţi să nu aveţi încredere în sfaturile nimănui, ci doar să vă continuaţi drumul şi să vă faceţi treaba aşa cum v-aţi făcut-o şi până acum. Seara poate fi un moment bun pentru a înţelege mai bine situaţia în care vă aflaţi.


Horoscop 13 mai 2016, Gemeni:

Treceţi printr-o perioadă destul de dificilă la locul de muncă, însă nu vă daţi bătuţi; luptaţi pentru a rezolva ceea ce trebuie şi pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Pe plan personal, mulţi oameni din jurul vostru vă sunt prieteni doar în faţă. Din fericire, ştiţi să îi citiţi foarte bine şi vă daţi seama în cine trebuie să aveţi încredere.


Horoscop 13 mai 2016, Rac:

Astăzi trebuie să vă împărţiţi timpul între viaţa personală şi cea profesională; la locul de muncă sunteţi nevoiţi să rezolvaţi câteva probleme importante, care vă consumă timp şi energie. Spre seară, relaţia cu partenerul de cuplu poate avea de suferit dacă nu faceţi un compromis major.


Horoscop 13 mai 2016, Leu:

Superiorii sunt foarte încântaţi de evoluţia voastră; deşi sunteţi în acest mediu de destul de puţin timp, reuşiţi să vă integraţi. Învăţaţi foarte repede şi vă acomodaţi cu uşurinţă cu sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. Feedback-ul pozitiv pe care îl primiţi vă convinge să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 13 mai 2016, Fecioară:

Astrele vă sfătuiesc astăzi să încercaţi să evitaţi întâlnirile importante sau - şi mai important, conflictele de orice fel; fie că vorbim despre viaţa sentimentală sau despre relaţia de la locul de muncă, riscaţi să răniţi persoane cunoscute. Cel mai bine este să vă concentraţi atenţia asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat.


Horoscop 13 mai 2016, Balanţă:

Pentru a vă înţelege cu o persoană de la locul de muncă, trebuie să ajungeţi să purtaţi o discuţie serioasă cu ea şi, în cele din urmă, să faceţi un compromis major. Proiectele la care lucraţi împreună sunt mult prea importante, aşa că este cazul să vă călcaţi pe orgoliu şi să încercaţi să faceţi voi primul pas pentru a vă înţelege mai bine.


Horoscop 13 mai 2016, Scorpion:

Ziua de vineri este una dintre cele mai aglomerate zile ale săptămânii pentru voi; s-au adunat prea multe şi nu mai ştiţi cum şi când să le rezolvaţi. Din fericire, un partener de echipă în care aveţi foarte multă încredere vă vine în ajutor; împreună găsiţi soluţii chiar şi la cele mai dificile situaţii.


Horoscop 13 mai 2016, Săgetător:

Sunteţi hotărâţi să faceţi câteva schimbări în viaţa personală, însă consideraţi că mai aveţi de aşteptat; mai întâi, trebuie să vorbiţi cu persoanele din jurul vostru, să înţelegeţi care este situaţia şi, cel mai important, să încercaţi încă o dată să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. Nimic nu vă grăbeşte, aveţi tot timpul din lume.


Horoscop 13 mai 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei de 13/05/2016 este posibil să participaţi la o întâlnire de afaceri; din fericire, aceasta decurge foarte bine şi chiar reuşiţi să obţineţi de la colaboratori ceea ce vă propuneţi. Spre seară, vă concentraţi asupra relaţiei cu o persoană foarte dragă; este posibil să o ajutaţi cu o problemă delicată.


Horoscop 13 mai 2016, Vărsător:

Este posibil să aveţi foarte multe planuri în gând şi prea puţin timp de pus în aplicare; de aceea, astrele vă recomandă să încercaţi să vă ocupaţi de proiectele pe care le aveţi acum în desfăşurare. Nu alergaţi după doi iepuri deoarece riscaţi să nu prindeţi niciunul. De asemenea, puteţi discuta cu o persoană de încredere, cu experienţă, pentru a îi cere o părere.


Horoscop 13 mai 2016, Peşti:

Astăzi sunteţi prinşi cu sarcinile de la locul de muncă; deşi sunt sarcini obişnuite, sunt destul de numeroase şi foarte migăloase, iar din această cauză vă ia foarte mult timp pentru a le rezolva. Spre seară este posibil să primiţi o veste neplăcută cu privire la starea de sănătate a unei persoane dragi.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS