Horoscop Urania zilnic: joi, 12 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 12 mai 2016


Horoscop 12 mai 2016, Berbec:

Toate aceste schimbări din jurul vostru sunt foarte dificil de urmărit; simţiţi că nu ţineţi pasul şi vă este tot mai greu să faceţi compromisurile necesare pentru ca totul să meargă bine. Încercaţi să discutaţi cu oamenii din jurul vostru, sfaturile lor vă pot ajuta pe anumite planuri.


Horoscop 12 mai 2016, Taur:

În această perioadă vă este dificil să vă ascundeţi emoţiile şi sentimentele; de aceea, cel mai bine este să discutaţi cu oamenii cu care aveţi ceva de împărţit. Este un moment bun pentru a fi sinceri şi a readuce armonia în relaţia cu cei apropiaţi şi nu numai.


Horoscop 12 mai 2016, Gemeni:

Prima parte a zilei de joi poate fi plină de premoniţii; nimic nu vă iese conform planului indiferent de cât de mult munciţi. Astrele vă recomandă să evitaţi, pe cât posibil, întâlnirile cu partenerii de muncă şi implicarea în proiecte noi. Aveţi răbdare, lucrurile se vor aranja în scurt timp în favoarea voastră.


Horoscop 12 mai 2016, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii se anunţă o zi destul de dificilă pentru voi; din fericire, intuiţia şi calmul vă ajută să vă daţi seama care sunt planurile actuale şi să mergeţi pe drumul corect. De asemenea, interacţiunea cu oamenii din jurul vostru vă poate fi de folos pentru a rezolva câteva probleme cu care vă confruntaţi.


Horoscop 12 mai 2016, Leu:

Azi trebuie să vă ocupaţi de mai multe sarcini profesionale destul de dificile; vă daţi toată silinţa şi reuşiţi să rezolvaţi totul mult mai repede decât vă aşteptaţi. Superiorii sunt impresionaţi de evoluţia voastră. Sunteţi foarte aglomeraţi şi aveţi nevoie de o pauză.


Horoscop 12 mai 2016, Fecioară:

Astăzi, veniţi cu o notă de unicitate într-o şedinţă importantă; această idee vă poate ajuta să ieşiţi în evidenţă din mulţime. Şefii îşi îndreaptă atenţia asupra voastră şi, dacă rămâneţi pe acest drum, este posibil să investească în voi. Obstacolele pe care le întâmpinaţi în calea către succes sunt destul de numeroase, însă nu sunt de netrecut.


Horoscop 12 mai 2016, Balanţă:

Ziua de 12/05/2016 începe cum nu se poate mai bine; partenerul de cuplu vă poate face un cadou minunat. După orele prânzului, puteţi întâmpina mici probleme la locul de muncă, însă dacă rămâneţi concentraţi reuşiţi să le rezolvaţi foarte repede.


Horoscop 12 mai 2016, Scorpion:

Datorită încrederii pe care o aveţi în abilităţile voastre de lideri, reuşiţi să conduceţi o echipă de oameni într-unul dintre cele mai dificile proiecte. Superiorii sunt impresionaţi de evoluţia voastră; dacă lucrurile merg la fel de bine în continuare, puteţi fi răsplătiţi cu un bonus substanţial.


Horoscop 12 mai 2016, Săgetător:

Este posibil ca astăzi să vă doriţi să faceţi o schimbare pe plan personal; nu vă grăbiţi în decizii deoarece puteţi face o greşeală majoră, pe care nu o puteţi regreta. În schimb, discutaţi cu o persoană de încredere; sfatul ei vă poate ajuta să vedeţi lucrurile cu alţi ochi.


Horoscop 12 mai 2016, Capricorn:

Aspectele legate de carieră şi împlinirea profesională îşi vor pierde din importanţă în această perioadă; sunteţi concentraţi asupra vieţii sentimentale şi vreţi să rezolvaţi neînţelegerile pe care le aveţi cu partenerul de cuplu. O discuţie sinceră poate fi de mare ajutor în această perioadă.


Horoscop 12 mai 2016, Vărsător:

Astăzi sunteţi capabili să faceţi câteva schimbări importante în viaţa profesională; puteţi gestiona oportunităţile mai liber şi chiar puteţi lua decizii destul de frumoase pentru voi. Trebuie doar să ştiţi ce vă doriţi cu adevărat. Seara este una liniştită şi lipsită de evenimente.


Horoscop 12 mai 2016, Peşti:

Astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile importante; astăzi sunteţi foarte uşor de influenţat şi puteţi lua decizii care nu vă aparţin în totalitate şi care pot avea un impact negativ asupra viitorului vostru. În schimb, concentraţi-vă asupra vieţii personale.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS