Horoscop Urania zilnic: miercuri, 11 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 11 mai 2016


Horoscop 11 mai 2016, Berbec:

Ziua de miercuri începe cu o discuţie foarte serioasă cu şefii; sunteţi foarte convingători şi reuşiţi să obţineţi undă verde pentru a începe un nou proiect important. Restul zilei presupune planuri, analiză, idei şi discuţii cu partenerii de afaceri. Seara este una destul de liniştită.


Horoscop 11 mai 2016, Taur:

Datorită conjuncturii astrale de azi, sunteţi foarte concentraţi asupra sarcinilor voastre; şefii au mare încredere în voi, iar acest lucru vă îndeamnă să munciţi şi mai mult şi să le demonstraţi că sunteţi angajaţii ideali. Spre seară, partenerul de cuplu vă poate face o propunere interesantă.


Horoscop 11 mai 2016, Gemeni:

În cazul în care vreţi să faceţi schimbări pe plan profesional, acesta este cel mai bun moment. Aveţi răbdare, latura artistică este foarte dezvoltată şi vă este uşor să atrageţi oamenii potriviţi de partea voastră. Aveţi încredere în voi, multe urmează să se schimbe în următoarea perioadă.


Horoscop 11 mai 2016, Rac:

Ziua de 11/05/2016 pare să fie una foarte bună pentru viaţa profesională; aveţi parte de numeroase surprize la locul de muncă. Ultima perioadă a fost una de test pentru voi, iar acum vi se oferă posibilitatea de a conduce o întreagă echipă într-un proiect important, cu mari şanse de reuşită.


Horoscop 11 mai 2016, Leu:

În ciuda programului foarte încărcat de la locul de muncă, reuşiţi să rămâneţi optimişti; sunteţi cu zâmbetul pe buze şi vă ocupaţi de toate sarcinile primite. Şefii sunt impresionaţi de profesionalismul de care daţi dovadă şi vă pot oferi un bonus substanţial.


Horoscop 11 mai 2016, Fecioară:

Din cauza unei mici neînţelegeri cu partenerul de cuplu, vă este foarte dificil să vă adunaţi gândurile şi să vă ocupaţi de sarcinile profesionale. Sunteţi cu capul în nori întreaga zi şi puteţi face câteva greşeli cu privire la un proiect important de care vă ocupaţi în colaborare cu colegii.


Horoscop 11 mai 2016, Balanţă:

În prima parte a zilei de miercuri este posibil să faceţi câteva greşeli cu privire la un proiect important; din fericire, câţiva colegi de muncă vin în ajutorul vostru şi împreună găsiţi o soluţie eficientă pentru a rezolva totul cât mai repede. De asemenea, o discuţie cu o persoană dragă vă ajută să reveniţi cu picioarele pe pământ.


Horoscop 11 mai 2016, Scorpion:

După o mică ceartă cu partenerul de cuplu, nu mai reuşiţi să vă adunaţi gândurile şi vă este extrem de dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor profesionale. Astrele vă recomandă să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite încât să nu faceţi greşeli majore; spre seară o discuţie serioasă cu persoana iubită poate rezolva toate problemele.


Horoscop 11 mai 2016, Săgetător:

Astăzi aveţi parte de o mică ceartă cu unul dintre colegii de muncă; vă este dificil să comunicaţi cu oamenii din jurul vostru şi sunteţi foarte încăpăţânaţi. Nu vreţi să faceţi compromisuri, iar acest lucru poate întârzia evoluţia unui proiect de care vă ocupaţi.


Horoscop 11 mai 2016, Capricorn:

Din cauza stresului şi a oboselii acumulate, simţiţi nevoia unei zile libere; nu mai reuşiţi să vă concentraţi şi vă este tot mai dificil să vă ocupaţi de negocierile cu partenerii de afaceri. Astrele vă recomandă să cereţi ajutorul colegilor de muncă astfel încât să rezolvaţi totul într-un timp cât mai scurt.


Horoscop 11 mai 2016, Vărsător:

Ziua de 11-05-2016 pare să fie una dedicată vieţii profesionale; reuşiţi să vă concentraţi asupra sarcinilor voastre şi nu renunţaţi până când nu terminaţi totul. Spre seară, persoana iubită vă poate surprinde cu un cadou foarte frumos, care vă va schimba complet starea de dispoziţie.


Horoscop 11 mai 2016, Peşti:

În prima parte a zilei participaţi la o şedinţă importantă cu partenerii de afaceri; trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare şi să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri astfel încât să obţineţi ceea ce vă doriţi. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu, o discuţie vă poate ajuta să rezolvaţi toate problemele existente.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS