Horoscop Urania zilnic: marţi, 10 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 10 mai 2016


Horoscop 10 mai 2016, Berbec:

Profitaţi de ziua de azi pentru a vă face planul astfel încât întâmplările din această săptămână să nu vă ia prin surprindere; pentru voi contează foarte mult să fiţi cu un pas înaintea problemei. Spre seară, este posibil să plănuiţi o mică vacanţă; ţinutele lejere precum rochiile simple, de vară, sunt necesare.


Horoscop 10 mai 2016, Taur:

Aţi intrat într-o oarecare rutină cu viaţa profesională şi deja vă gândiţi că este timpul să întoarceţi pagina şi să o luaţi pe un alt drum; aveţi răbdare, sunt multe lucruri de făcut şi puţin timp la dispoziţie, însă rezultatele nu vor întârzia să apară. De asemenea, astăzi trebuie să cumpăraţi un cadou pentru o persoană dragă.


Horoscop 10 mai 2016, Gemeni:

Urmează o perioadă destul de aglomerată pentru voi, iar ziua de marţi este apogeul; nu sunteţi în apele voastre şi vă este dificil să vă concentraţi în prima parte a zilei. După orele prânzului, situaţia se schimbă; daţi dovadă de profesionalism şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Pentru întâlnirile de afaceri, nu uitaţi că o ţinută impecabilă este indispensabilă.


Horoscop 10 mai 2016, Rac:

Astăzi vi se pare că vă luptaţi cu morile de vânt; este posibil să fie o perioadă mai dificilă, însă astrele sunt de partea voastră şi în scurt timp totul se va aranja în favoarea voastră. Trebuie doar să aveţi răbdare şi să nu vă daţi bătuţi. Seara poate fi una specială deoarece trebuie să participaţi la un eveniment important; vă recomand să purtaţi o rochie elegantă şi, în acelaşi timp, lejeră.


Horoscop 10 mai 2016, Leu:

Faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de câteva probleme legale; cum ţinuta elegantă este obligatorie, încercaţi să trişaţi în ceea ce priveşte încălţările. Purtaţi ceva simplu şi confortabil astfel încât să reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi fără a vă plânge că aţi obosit şi că vă dor picioarele.


Horoscop 10 mai 2016, Fecioară:

În ciuda programului foarte încărcat pe care urmează să îl aveţi, rămâneţi optimişti şi zâmbetul nu pare să vă dispară după buze. Aveţi încredere în voi şi ştiţi că vă veţi descurca fără nicio problemă în proiectele de care urmează să vă ocupaţi. Spre seară primiţi o sumă de bani, aşa că decideţi să adăugaţi câteva piese cheie în garderoba voastră.


Horoscop 10 mai 2016, Balanţă:

Ziua de marţi începe mai greu pentru voi; astăzi nu aveţi chef de nimic. Din păcate, aveţi foarte multe pe cap şi nu aveţi timp de lenevit, aşa că trebuie să vă adunaţi gândurile şi să vă ocupaţi de sarcinile profesionale. Tot astăzi trebuie să îi cumpăraţi un cadou unei persoane dragi.


Horoscop 10 mai 2016, Scorpion:

În ciuda problemelor pe care le aveţi cu partenerul de cuplu sau membrii familiei, viaţa profesională are prioritate în această perioadă pentru voi; puteţi face schimbări majore în carieră şi pe plan financiar, aşa că vă concentraţi întreaga atenţie asupra întâlnirilor pe care le aveţi.


Horoscop 10 mai 2016, Săgetător:

Astăzi puteţi primi un bonus substanţial din partea şefilor; poate fi vorba despre o sumă de bani primită de pe urma unui proiect la care aţi avut rezultate incredibile. Sunteţi fericiţi pentru că vă sunt recunoscute eforturile; decideţi să folosiţi o parte din bani pentru a îi cumpăra şi partenerului de cuplu un mic cadou.


Horoscop 10 mai 2016, Capricorn:

Aveţi parte de o zi destul de dificilă, cu multe întâlniri şi negocieri de care trebuie să vă ocupaţi personal. Întreaga zi este aglomerată şi nu găsiţi timp nici măcar pentru o scurtă pauză încât să vă trageţi sufletul. Seara, în schimb, este liniştită şi frumoasă.


Horoscop 10 mai 2016, Vărsător:

Astăzi reuşiţi să vă ocupaţi de micile probleme pe care le-aţi lăsat restante; aveţi suficient timp încât să rămâneţi relaxaţi şi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. A doua parte a zilei vă poate găsi prin oraş, făcând cumpărături pentru o vacanţă pe care o planificaţi.


Horoscop 10 mai 2016, Peşti:

Este posibil ca astăzi să vă doriţi câteva schimbări în viaţa voastră; începeţi cu mici modificări prin locuinţă, care să vă facă să vă simţiţi mai liniştiţi şi mai relaxaţi. Detaliile şi accesoriile sunt cele care fac diferenţa, aşa că nu ezitaţi să achiziţionaţi cât mai multe. Seara va fi una destul de liniştită, petrecută în compania partenerului de cuplu.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul săptămânii viitoare, horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS