Horoscop Urania zilnic: joi, 31 decembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 31 decembrie 2015


Horoscop 31 decembrie 2015, Berbec:

Ziua de joi poate aduce multe lucruri neprevăzute în ceea ce priveşte viaţa profesională; contează foarte mult să nu luaţi în considerare promisiunile partenerilor de afaceri deoarece este posibil să fiţi dezamăgiţi. Cel mai bine este să vă lăsaţi conduşi de intuiţie.


Horoscop 31 decembrie 2015, Taur:

Profitaţi de această zi liniştită pentru a vă ocupa de viaţa profesională; gândiţi planuri şi încercaţi să veniţi cu idei inovative în ceea ce priveşte proiectele de care vă ocupaţi. Deveniţi tot mai cunoscuţi în domeniul în care activaţi, iar veştile bune continuă să apară.


Horoscop 31 decembrie 2015, Gemeni:

Trebuie să vă ocupaţi de foarte multe probleme şi deja simţiţi că sunteţi epuizaţi; din fericire, primiţi susţinere din partea celor dragi şi rămâneţi concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. Încercaţi să fiţi optimişti, ce a fost mai greu a trecut.


Horoscop 31 decembrie 2015, Rac:

Aceasta este prima zi după foarte multe zile dificile în care puteţi face orice vă doriţi; aveţi mult timp liber şi decideţi să vă bucuraţi de compania persoanei iubite. Spre seară este posibil să primiţi o veste frumoasă de la o persoană dragă, cel mai probabil membru al familiei.


Horoscop 31 decembrie 2015, Leu:

O problemă destul de dificilă cu care ajungeţi să vă confruntaţi astăzi vă ajută să reluaţi legătura cu multe persoane dragi din familie. Vă apropiaţi foarte mult de aceşti oameni şi chiar ajungeţi să le cereţi ajutorul în momentul în care simţiţi că nu vă mai descurcaţi.


Horoscop 31 decembrie 2015, Fecioară:

Ultima zi a anului 2015 pare să fie una minunată pentru planul financiar; pe final de an superiorii vă surprind cu un bonus major care vă ajută să vă plătiţi datoriile. În cazul în care vă gândiţi să investiţi banii, astrele vă recomandă să investiţi în locuinţă.


Horoscop 31 decembrie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei de 31 decembrie se anunţă a fi una destul de stresantă; trebuie să intraţi într-o şedinţă de urgenţă pentru a discuta despre viitoarele proiecte cu potenţialii colaboratori. Spre seară aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea persoanei iubite.


Horoscop 31 decembrie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este destul de liniştită, aşa că profitaţi la maxim de ea pentru a face planuri cu privire la proiectele profesionale pentru anul 2016. Spre seară participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 31 decembrie 2015, Săgetător:

Astăzi pare să fie un moment foarte bun pentru a discuta cu partenerul de cuplu despre viitorul relaţiei voastre; contează foarte mult să fiţi sinceri unul cu celălalt şi să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă, care să vă cucerească de la prima privire.


Horoscop 31 decembrie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei de azi vă ocupaţi de problemele profesionale rămase nerezolvate; vă concentraţi foarte uşor şi terminaţi mult mai repede decât aţi anticipat. După orele prânzului discutaţi cu prietenii cu privire la planurile pe care le aveţi pentru următoarele zile.


Horoscop 31 decembrie 2015, Vărsător:

Astăzi vă înzestraţi cu multă răbdare şi decideţi să vă ocupaţi de problemele care v-au dat de furcă în urmă cu puţin timp; din fericire de data aceasta acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi chiar ajungeţi să vă impresionaţi şefii cu ideile pe care le aveţi. Seara va fi una chiar foarte liniştită.


Horoscop 31 decembrie 2015, Peşti:

Vă gândiţi ca pe final de an să faceţi o achiziţie majoră, cel mai probabil în imobiliare. Nu luaţi o decizie finală înainte de a vă consulta cu partenerul de cuplu, sunt foarte multe de pus la punct şi trebuie să fiţi siguri că sunteţi dispuşi să faceţi acest pas. De asemenea, puneţi în balanţă argumentele pro şi contra în a deţine o locuinţă.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 30 decembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 30 decembrie 2015


Horoscop 30 decembrie 2015, Berbec:

Întâmplările de miercuri vă pot da toate planurile peste cap; ideile şi proiectele voastre pot fi amânate dintr-un motiv la care nici măcar nu vă gândiţi. Astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi să încercaţi să fiţi pregătiţi pentru orice.


Horoscop 30 decembrie 2015, Taur:

O problemă de familie vă poate da planurile peste cap; sunteţi nevoiţi să luaţi o decizie neaşteptată şi chiar să faceţi câteva compromisuri majore. Orice ar fi, indicat este să rămâneţi calmi şi să analizaţi foarte bine situaţia înainte de a face o alegere finală. Partenerul de cuplu vă este alături şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 30 decembrie 2015, Gemeni:

Câteva probleme neaşteptate vă pot convinge să vă schimbaţi radical planurile de astăzi; trebuie să fiţi pregătiţi pentru orice şi să faceţi pe cât posibil să nu vă pierdeţi cumpătul. De asemenea, un ajutor din partea persoanelor în care aveţi încredere este binevenit în această situaţie dificilă.


Horoscop 30 decembrie 2015, Rac:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru a vă ocupa de proiectele şi colaborările profesionale; astrele vă recomandă să oferiţi atenţia cuvenită tuturor problemelor. Ştiţi să interacţionaţi foarte bine cu oamenii şi chiar reuşiţi să îi convingeţi să vi se alăture în planurile voastre. Seara va fi una destul de liniştită.


Horoscop 30 decembrie 2015, Leu:

Ziua de 30 decembrie pare să fie una de foc pentru voi, aşa că cel mai important lucru pe care îl puteţi face în aceste momente este să rămâneţi liniştiţi. Doar aşa veţi reuşi să vă ocupaţi de toate proiectele şi chiar să faceţi planurile necesare rezolvării problemelor viitoare. Partenerii de afaceri sunt alături de voi.


Horoscop 30 decembrie 2015, Fecioară:

Prima parte a zilei pare să fie una destul de obositoare, însă plină de satisfacţii în ceea ce priveşte viaţa profesională. Aveţi ocazia să întâlniţi oameni noi care vă vor ajuta foarte mult în carieră şi datorită lor viitorul vostru financiar se va schimba considerabil în bine în următoarea perioadă.


Horoscop 30 decembrie 2015, Balanţă:

Astăzi pare să fie o zi frumoasă şi chiar foarte relaxantă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze. Spre seară participaţi la un eveniment foarte important nu doar pentru voi, ci şi pentru partenerul de cuplu sau membrii familiei. Reuşiţi să vă bucuraţi de compania celor dragi.


Horoscop 30 decembrie 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei încercaţi să vă ocupaţi de problemele profesionale; nu este o perioadă tocmai bună pentru a discuta despre compromisuri cu partenerii de afaceri, însă situaţia devine şi mai dificilă dacă nu vă ocupaţi de ea la timp. Încercaţi să rămâneţi pe drumul vostru indiferent de cât de mari sunt obstacolele pe care le întâlniţi.


Horoscop 30 decembrie 2015, Săgetător:

În drumul către succes daţi peste tot felul de obstacole; cu cât sunteţi mai liniştiţi, cu atât vă va fi mai uşor să găsiţi cele mai bune soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi. Astăzi trebuie să încercaţi să rămâneţi calmi şi să nu renunţaţi până când nu găsiţi o soluţie de care să fiţi pe deplin mulţumiţi.


Horoscop 30 decembrie 2015, Capricorn:

A 3-a zi a săptămânii pare să fie una foarte bună pentru a vă ocupa de viaţa personală; sunteţi foarte liniştiţi şi chiar vă este uşor să spuneţi ce aveţi pe suflet. Reuşiţi să comunicaţi foarte bine cu partenerul de cuplu sau cu persoanele dragi din jurul vostru. Seara va fi una frumoasă.


Horoscop 30 decembrie 2015, Vărsător:

Astăzi trebuie să reparaţi o greşeală pe care aţi făcut-o în urmă cu puţin timp în faţa unei persoane foarte dragi pentru voi; va fi destul de ciudat însă trebuie să vă ocupaţi de această situaţie. Spre seară, un om mai în vârstă vă poate da un sfat foarte bun pe care vă recomand să îl puneţi în practică.


Horoscop 30 decembrie 2015, Peşti:

Astăzi este posibil să întâmpinaţi mai multe dificultăţi în relaţia cu persoana iubită sau cu membrii familiei. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să discutaţi sincer despre această situaţie. Nu lăsaţi ca timpul să treacă deoarece lucrurile se vor răci şi mai mult între voi; important este să învăţaţi amândoi să faceţi compromisuri.

 

Horoscop Urania săptămânal: 4-10 ianuarie 2016

 
Horoscop Urania 4-10 ianuarie 2016


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Berbec:

În zilele de 4 şi 9 v-ar putea încerca o oarecare criză de personalitate. Se pare că unele repere încep să nu vă mai pară la fel de necontestat, fapt care duce la o destabilizare a sistemului de valori, principii și credințe. Deși cel mai la îndemână ar fi să vă apuce teama, gândiţi-vă ce-ar fi de făcut pe termen scurt. Apoi încercaţi să veniţi cu un plan cu bătaie lungă care să fie realizabil.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Taur:

Luna Nouă din data de 10 se formează tocmai în casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, indiciu cum că s-ar preta o consolidare a actualului sistem de valori, principii și credințe sau poate este nevoie să-l dărâmaţi cu totul și să construiţi unul nou. Gândiţi-vă bine ce-ar fi cel mai bine să faceţi și puneţi-vă pe treabă. Aveţi multe de învăţat despre limitele, dar și potențialul vostru.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Gemeni:

Luna Nouă din ziua de 10 are loc în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că zilele din preajma acestei lunații ar putea veni la pachet cu evenimente care să aibă un impact emoțional destul de puternic asupra voastră. Astfel vă lămuriţi și voi cam cât de geloşi sunteţi și dacă aveţi tendința de a-i eticheta pe cei apropiaţi, dar mai cu seamă pe partener, drept bunuri inalienabile.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Rac:

Zilele de 5, 6, 7 și 9 sunt zile cu cod roșu în ceea ce privește sănătatea, ceea ce înseamnă că ar fi indicat ca măcar în intervalul de mai sus să fiţi cumpătaţi în privinţa meselor și să o mai răriţi cu băutura, zahărul, sarea și alimentele grase. În caz contrar, ficatul vostru s-ar putea revolta. Nu vă străduiţi să le eliminaţi în totalitate, ci doar asiguraţi-vă că nu depășesc cantitățile moderate.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Leu:

Luna Nouă din 10 se formează tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce indică faptul că persoanele care suferă de probleme cu spatele, pielea sau dinții ar necesita un consult preventiv pentru a se asigura că situația este sub control. Altfel, bolile de care suferă sau care se regăsesc în istoricul lor medical ar putea recidiva.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Fecioară:

În data de 10 este posibil să nu vă prea simţiţi în apele voastre, dar evitaţi să vă neliniştiţi la cel mai neînsemnat junghi ori disconfort de oricare natură. Dacă aflaţi de un tratament revoluționar ori alternativ care promite să grăbească vindecarea unei boli de care suferiţi (dacă este cazul), consultaţi medicul înainte să vi-l autoadministraţi. Poate nu-i va face tocmai bine corpului vostru.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Balanţă:

Luna Nouă din data de 10 ianuarie 2016 se formează în casa familiei, fundația universului vostru interior, semn cum că s-ar cere consolidată această bază a ființei voastre prin asumarea și depășirea unor evenimente neplăcute din copilărie sau trăite în compania ori din pricina părinților. Unele dintre ele vă mai afectează încă și riscaţi să pierdeţi oameni și şanse din această cauză.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Scorpion:

Luna Nouă din ziua de 10 se perfectează tocmai în casa comunicării din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că cel puțin în perioada care urmează feedback-ul persoanelor apropiate ar putea avea un rol decisiv în ceea ce privește dezvoltarea voastră personală. Cereţi-le părerea, ascultaţi-le-o și faceţi câteva ajustări conform opiniilor apropiaților voştri. Cu siguranță vor fi exact ce vă lipsea.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Săgetător:

Luna Nouă din 10 se formează în casa valorilor din horoscopul vostru general, fapt care denotă că nu doar cele materiale, ci și cele morale ar putea trece printr-o transformare în această perioadă. Încercaţi să vă ajustaţi sistemul de principii astfel încât să vă reprezinte pe voi și nu frânturi de învățăminte primite în copilărie care rezonează prea puțin cu persoana care sunteţi acum.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Capricorn:

Luna Nouă din data de 10 se formează în zodia nașterii voastre, fapt care denotă că nivelurile voastre de energie ar putea scădea simțitor în această perioadă. Dacă este posibil, dedicaţi aceste zile relaxării și odihnei, astfel încât să vă puteți încărca bateriile pentru ceea ce urmează. Ar fi bine să vă concentraţi pe o schimbare de imagine sau să introduceţi articole noi în garderoba voastră.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Vărsător:

Luna Nouă din 10 se formează tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că a venit momentul să scăpaţi de anumite prejudecăți care au început să vă afecteze echilibrul interior. Încercaţi să găsiţi sursa preconcepțiilor care par să vă conducă viața și tăiaţi răul de la rădăcină. Pierdeţi mult dacă cultivaţi nemulțumiri, frustrări și gânduri negative.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Peşti:

Ziua de 10 s-ar putea să nu vă prindă în cea mai bună formă. Motivul aparentei voastre indispoziții v-ar putea scăpa și vouă, dar în loc să îi cedaţi cu totul acestei stări, mai bine aţi încerca să vedeţi partea plină a paharului. Dacă toate strategiile dau greş, este bine de știut faptul că un pui de somn poate ameliora problemele de acest gen. Dedicaţi-vă suficient timp odihnei și relaxării.


Horoscop ianuarie 2016.


 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 29 decembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 29 decembrie 2015


Horoscop 29 decembrie 2015, Berbec:

Multe urmează să se schimbe în următoarea perioadă; contează foarte mult să vă faceţi curaj şi să vă asumaţi răspunderea pentru greşelile făcute. Aveţi încredere în voi şi învăţaţi să nu renunţaţi la visele pe care le aveţi.


Horoscop 29 decembrie 2015, Taur:

Ziua de marţi pare să fie una chiar foarte frumoasă pentru voi; primele ore ale dimineţii sunt dedicate relaţiei pe care o aveţi cu persoanele dragi din viaţa voastră. Reuşiţi să petreceţi timp preţios alături de membrii familiei. Spre seară, vă întâlniţi cu prieteni apropiaţi pe care aveţi ocazia să îi vedeţi foarte rar.


Horoscop 29 decembrie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de azi este dedicată vieţii profesionale; sunteţi nevoiţi să vă ajutaţi un membru al echipei într-o problemă destul de complicată. Dacă aveţi răbdare, reuşiţi să îi daţi de cap şi chiar să avansaţi cu proiectul. Spre seară partenerul de cuplu vă poate face o surpriză neplăcută.


Horoscop 29 decembrie 2015, Rac:

Un membru al familiei are nevoie de ajutorul vostru pentru a se descurca în viaţă; voi sunteţi cei care trebuie să îl ghideze şi să îl îndrume atunci când este necesar. Din fericire, sunteţi mulţumiţi pentru faptul că vă cere ajutorul şi nu renunţaţi până când nu îl scoateţi din acest impas complicat.


Horoscop 29 decembrie 2015, Leu:

Ziua de marţi pare să fie una foarte frumoasă şi liniştită pentru voi; în prima parte a zilei vă concentraţi asupra proiectelor profesionale de care vreţi să vă ocupaţi la începutul anului următor. Faceţi planuri şi puneţi la cale căi de atac pentru a vă surprinde negociatorii. Seara se anunţă a fi una foarte relaxantă.


Horoscop 29 decembrie 2015, Fecioară:

Ziua de 29 decembrie va fi una foarte frumoasă pentru voi; astrele vă pregătesc clipe minunate alături de oameni foarte dragi vouă, însă pe care aveţi posibilitatea de a îi vedea doar de câteva ori pe an. Spre seară aveţi parte de o surpriză neaşteptată din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 29 decembrie 2015, Balanţă:

Sunteţi foarte binedispuşi şi rămâneţi cu zâmbetul pe buze până la sfârşitul serii. Aveţi puterea de a face schimbările necesare pe plan personal şi de a readuce liniştea şi armonia în relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 29 decembrie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi puterea de a pune şi munţii în mişcare atunci când vă propuneţi, iar astăzi este una dintre acele zile. Aveţi şansa de a rezolva problemele dificile cu care vă confruntaţi şi chiar să începeţi proiecte noi cu şanse mari de reuşită.


Horoscop 29 decembrie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una cu potenţial uriaş pe plan profesional; în funcţie de circumstanţe şi de deciziile pe care le luaţi, foarte multe pot fi realizate în prima parte a zilei. Important este să vă cunoaşteţi limitele şi să vă lăsaţi conduşi de intuiţie şi nu de părerile celor din jurul vostru.


Horoscop 29 decembrie 2015, Capricorn:

Ziua pare să înceapă cu dreptul pentru voi; prima parte se anunţă a fi una destul de frumoasă, cu mici împliniri pe plan sentimental. Este posibil să rezolvaţi conflictele cu partenerul de cuplu; în cazul în care sunteţi încă singuri, astrele vă ajută să întâlniţi o persoană care vă va lua minţile de la prima vedere.


Horoscop 29 decembrie 2015, Vărsător:

Astăzi este posibil să intraţi într-o dispută neaşteptată cu un coleg de muncă; indicat este să vă păstraţi calmul şi să încercaţi, pe cât posibil, să puneţi capăt acestei situaţii neplăcute. În caz contrar, lucrurile pot lua o întorsătură complet neaşteptată, care vă poate da toate planurile peste cap.


Horoscop 29 decembrie 2015, Peşti:

Astăzi aveţi multe şanse pentru a rezolva probleme sentimentale sau personale mai vechi, care încă vă dau bătăi de cap. Este posibil să dezgropaţi amintiri şi chiar să simţiţi o urmă de durere în suflet, însă este important să faceţi acest pas pentru a merge mai departe în viaţă. Încercaţi să vă lăsaţi purtaţi de ceea ce vă spune sufletul.

 

Horoscop Urania săptămânal: 28 decembrie - 3 ianuarie 2016

 
Horoscop Urania 28 decembrie - 3 ianuarie 2016


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Berbec:

În intervalul de zile 29-31 decembrie, Luna se mișcă prin casa sănătății voastre fizice, atrăgându-vă atenția asupra stării de sănătate. Excesele de orice fel nu îşi au locul acum, cu atât mai mult în aceste zile. O grijă excesivă acordată sănătății care frizează ipohondria vă poate face la fel de mult rău ca nepăsarea. Moderația este cheia unei forme fizice de invidiat, deci căutaţi să stabiliţi un echilibru!


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Taur:

În zilele de 1 şi 2 ianuarie, Luna tranzitează casa sănătății voastre fizice, indiciu că dacă vă aflaţi în situația de a necesita o intervenție chirurgicală, este recomandat să nu o programaţi în aceste zile, în cazul în care nu reprezintă o urgență. La un moment dat, Luna va perfecta o conjuncție cu Marte în acest semn, anunțând pericol de hemoragii și accidente. Schimbaţi ceva la stilul vostru de alimentație și de viață!


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Gemeni:

În ziua de 3 ianuarie, Marte își face intrarea în semnul Scorpionului căruia-i corespunde casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn că în perioada următoare sunteţi predispuşi la accidente mai mici sau mai mari, deci fiţi cu băgare de seamă pe unde călcaţi și nu apăsaţi prea tare pedala de accelerație a autoturismului. Mai mult interes acordat stilului de viață și alimentație se pretează momentan.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Rac:

În ziua de 30 decembrie, Venus trece în zodia Săgetătorului, semn căruia-i corespunde casa sănătății voastre fizice, indiciu cum că ispitele culinare sau de orice altă natură care și-ar putea pune amprenta asupra siluetei voastre trebuie evitate. Dat fiind că acest ingres planetar va predispune la acumulări de kilograme în perioada care urmează, fructele v-ar putea ajuta să vă ţineţi formele sub control.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Leu:

Sănătatea pare să nu se numere printre sectoarele de viață vizate de astre săptămâna aceasta. Cu toate acestea, ar fi bine să ştiţi că sarea celulară a zodiei nașterii voastre este fosfatul de magneziu care ajută la prevenirea atacurilor de cord. Găsiţi acest mineral în cerealele integrale, produsele lactate, dar și în anumite nuci. Vă recomand să le consumaţi dacă aveţi des migrene.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Fecioară:

Zilele de 28 şi 29 decembrie stau sub influența tranzitului Lunii prin zodia Leului căreia-i corespunde casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că în aceste zile v-aţi putea simți subapreciaţi sau insuficient băgaţi în seamă de cei din apropiere. Acordaţi-vă singuri atenție și nu mai aşteptaţi aprobarea celorlalți dacă vă doriţi să întreprindeţi ceva în care credeţi.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Balanţă:

Din data de 29 până în data de 31 decembrie, Luna călătorește prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu că v-aţi putea exaspera, atât pe voi înşivă, cât și pe ceilalți cu (auto)critica. Observaţi-vă într-o manieră obiectivă comportamentul în aceste zile și dacă vă purtați de parcă nu v-ar conveni nimic, încercaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor și a oamenilor de lângă voi. Căutaţi să gândiţi pozitiv.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Scorpion:

Zilele de 1 şi 2 ianuarie stau sub influența tranzitului Lunii prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că echilibrul vostru interior ar putea fi destul de fragil weekend-ul acesta. Evitaţi situațiile care v-ar putea crea nemulțumiri sau frustrări de tot felul întrucât v-ar putea afecta emoțional și mental mai mult decât de obicei. Încercaţi să vă menajaţi pe cât puteți.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Săgetător:

Din 30 decembrie încolo, Venus pășește prin zodia nașterii voastre, moment numai bun să faceţi unele binemeritate schimbări de imagine care nu numai că vă împrospătează look-ul, ci și părerea despre voi înşivă. Fiţi siguri că vă va face bine mental o astfel de transformare. Nu va dura mult până când și cei din jurul vostru vor observa cât de bine vă stă cu noua tunsoare ori garderobă.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Capricorn:

Venus poposește în casa subconștientului vostru în data de 30 decembrie unde va rămâne pentru următoarele săptămâni, indiciu că s-ar cuveni ca perioada aceasta să vă exploraţi mai mult acea latură a minții voastre pe care nu obişnuiţi să o accesaţi în mod normal. Aţi putea afla sursa unor frici și frustrări care v-au dat târcoale multă vreme, reușind astfel să le depăşiţi și să vă apropiaţi de potențialul vostru.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Vărsător:

Forma fizică și bunăstarea voastră mentală nu au de pricinuit de pe urma astrelor săptămâna aceasta. Dar dacă vreţi să începeţi anul 2016 cu câteva modificări aduse stilului vostru de alimentație, vă recomand să fiţi atenţi la consumul de sare. Ceapa, brânza de capră și gălbenușurile de ou se numără printre alimentele benefice zodiei nașterii voastre, deci nu ezitaţi să le consumaţi mai mult decât de obicei.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Peşti:

Ziua de 28 decembrie ar putea veni la pachet cu provocări în ceea ce privește starea sănătății voastre, dar dacă nu căutaţi să impresionaţi cu fapte mari ori angajamente care vă depășesc potențialul energetic de care vă bucuraţi perioada aceasta, veţi fi în afara oricărui pericol. Persoanelor care suferă de boli cardiovasculare li se recomandă să nu exagereze cu efortul fizic la începutul săptămânii. Menajați-vă ceva mai mult.


Horoscop ianuarie 2016.


 

Horoscop Urania zilnic: luni, 28 decembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 28 decembrie 2015


Horoscop 28 decembrie 2015, Berbec:

Chiar dacă sunteţi primii la coadă la reduceri, cheltuiţi o mulţime de bani astăzi şi reuşiţi să vă dezechilibraţi total bugetul. Din păcate, persoana iubită nu îşi va ascunde dezamăgirea. După-amiază simţiţi că rămâneţi fără energie, sunteţi somnoroşi şi aţi vrea să vă închideţi singuri în casă.


Horoscop 28 decembrie 2015, Taur:

Vă certaţi cu toată lumea astăzi pentru că sunteţi foarte încăpăţânaţi. Dar sunteţi şi foarte ambiţioşi - şi când este vorba de o sarcină de serviciu, sunteţi cu un pas înaintea tuturor. Uimiţi pe toată lumea cu un discurs mai mult decât corect şi logic. După-amiază aveţi ceva de sărbătorit şi vă întâlniţi cu prietenii.


Horoscop 28 decembrie 2015, Gemeni:

Dorinţa, optimismul şi nevoia de a cunoaşte persoane noi şi de a vizita locuri noi vă vor motiva să vă schimbaţi programul de azi. Faceţi planuri, stabiliţi întâlniri, itinerarii, pentru că v-aţi propus să scoateţi gaşca la plimbare. Vă motivaţi cu succes, dar şi cu agresivitate, cheltuielile exagerate.


Horoscop 28 decembrie 2015, Rac:

Profitaţi de aceste momente libere pentru a vă relaxa şi a vă face ordine în gânduri şi în relaţia pe care o aveţi cu persoanele dragi; este timpul să faceţi câteva schimbări neaşteptate pentru cei din jurul vostru, însă necesare pentru un viitor frumos. Mulţi nu vă vor susţine pe această cale pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 28 decembrie 2015, Leu:

Răbdarea voastră a ajuns la sfârşit. V-aţi săturat să tot ţineţi în voi toate nemulţumirile, iar acum răbufniţi. Vai de cei care se vor afla în calea voastră. Ar fi bine să nu vă războiţi şi cu cei care nu au nicio vină. Cu siguranţă veţi avea de câştigat dacă veţi adopta această atitudine!


Horoscop 28 decembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi cu ochii pe reduceri, iar astrele vă ajută să fiţi foarte selectivi şi atenţi la bugetul de care dispuneţi. Nu ar strica azi să faceţi şi un pic de mişcare. Nu vă prieşte viaţa sedentară şi începeţi să vă resimţiţi. Orele multe petrecute la birou, pe scaun, şi-au pus amprenta asupra corpului vostru, iar acum trebuie să luaţi măsuri.


Horoscop 28 decembrie 2015, Balanţă:

A sosit vremea să petreceţi ceva mai mult timp cu familia sau cu persoana iubită. I-aţi neglijat o perioadă destul de lungă şi este cazul să vă luaţi revanşa. Încercaţi să le faceţi o surpriză plăcută, să îi scoateţi la masă sau la film. Daţi o fugă pe la cumpărături şi profitaţi de reduceri pentru a achiziţiona de pe acum cadouri.


Horoscop 28 decembrie 2015, Scorpion:

Sunteţi puşi în faţa unei situaţii în care vă daţi seama că uneori detaliile chiar fac diferenţa dintre voi şi ceilalţi colegi de la birou. Asta vă pune şi mai tare ambiţia la încercare şi faceţi tot posibilul să dovediţi de ce sunteţi în stare. Aveţi grijă la sfaturile persoanelor care nu vă vor binele.


Horoscop 28 decembrie 2015, Săgetător:

Deşi nu vă simţiţi foarte bine, faceţi tot posibilul să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu. Toţi vă spun să vă luaţi mai bine o zi liberă, dar voi vă încăpăţânaţi să rămâneţi pe baricade. Vă place să credeţi despre voi că sunteţi nişte adevăraţi profesionişti.


Horoscop 28 decembrie 2015, Capricorn:

Vă doriţi să deţineţi controlul total, atât în afaceri, cât şi asupra celor din anturaj. Aşa se face că reorganizaţi toate activităţile care ţin de voi cu o plăcere nebănuită. Sunteţi de părere că experienţele negative pe care le aveţi pot fi transformate în adevărate lecţii de viaţă. Firea voastră optimistă este pur şi simplu molipsitoare!


Horoscop 28 decembrie 2015, Vărsător:

Vă implicaţi foarte mult din punct de vedere emoţional în jobul pe care îl aveţi şi acest lucru vă aduce doar dezamăgiri. Totuşi, reuşiţi să vă impuneţi deciziile şi să vă recăpătaţi măcar puţin din autoritatea pierdută. Totuşi, cineva vă critică pe la spate din pricina tonului uşor cam agresiv pe care îl folosiţi.


Horoscop 28 decembrie 2015, Peşti:

Ziua de luni începe foarte frumos pentru voi, cu un cadou neaşteptat din partea unei persoane de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp. Rămâneţi cu zâmbetul pe buze şi cu o stare foarte melancolică întreaga zi. Spre seară aveţi ocazia să demonstraţi partenerului de cuplu cât de mult înseamnă pentru voi.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 27 decembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 27 decembrie 2015


Horoscop 27 decembrie 2015, Berbec:

Puteţi lămuri toate neînţelegerile cu partenerul de viaţă, cu ajutorul unei persoane din anturaj, poate un bărbat mai în vârstă. Ar fi bine să aveţi încredere în sfaturile sale şi să vă mai temperaţi orgoliul. După-amiază vă vizitează un grup de prieteni şi veţi petrece împreună până noaptea târziu.


Horoscop 27 decembrie 2015, Taur:

Începeţi încă de dimineaţă cu alergătura pentru tot felul de treburi. Trebuie să fiţi foarte atenţi la bani, pentru că este posibil să pierdeţi o sumă importantă. Păstraţi-vă calmul şi nu luaţi nimic în tragic. Ar fi bine să evitaţi orice discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă.


Horoscop 27 decembrie 2015, Gemeni:

Azi nu prea sunteţi sociabili şi aveţi tendinţa să vă izolaţi. De vină sunt emoţiile ascunse care ies la suprafaţă şi care vă dau mari bătăi de cap. Nu cedaţi şi căutaţi soluţii. Cel mai bine ar fi să cereţi ajutorul unei prietene pentru că veţi avea de învăţat din experienţa ei.


Horoscop 27 decembrie 2015, Rac:

Începeţi ziua cu o senzaţie de oboseală şi nu sunteţi prea comunicativi. Ar fi bine să evitaţi pe cât posibil activităţile în care trebuie să vă concentraţi intens. Limitaţi-vă la lucruri de rutină şi amânaţi deciziile importante. Un prieten reuşeşte după-amiază să vă redea buna dispoziţie.


Horoscop 27 decembrie 2015, Leu:

Fericirea nu va ţine prea mult, motiv pentru care trebuie să vă treziţi din visare. Realitatea nu este tocmai plăcută, dar nu aveţi încotro, trebuie să o înfruntaţi. Daţi-vă întâlnire spre seară cu rude şi prieteni, mergeţi la o piscină sau puneţi la cale o excursie. O persoană cunoscută s-ar putea să vă pice brusc cu tronc.


Horoscop 27 decembrie 2015, Fecioară:

Visaţi frumos, la iubire, la romantism, la întâlniri tandre şi chiar cineva o să vă scoată azi la o plimbare, la un film. Poate veniţi voi cu o idee mai bună şi daţi rapid o fugă până la mare sau la munte. Promisiunile de natură sentimentală de azi au toate şansele să se materializeze într-un viitor foarte apropiat.


Horoscop 27 decembrie 2015, Balanţă:

Azi sunteţi foarte sensibili şi puteţi fi duşi de nas cu uşurinţă. Atenţie! Nu vă lăsaţi manipulaţi. Debordaţi de energie, iar relaţia cu persoana iubită şi cu copiii este foarte dinamică. Sistemul vostru imunitar este pregătit pentru orice schimbare meteorologică.


Horoscop 27 decembrie 2015, Scorpion:

Încercaţi să vă temperaţi tendinţa de a vă risipi resursele financiare. Comunicaţi clar, deschis, încercaţi să nu fiţi stăpâniţi de gelozie şi să vă faceţi cât mai bine înţeleşi. Sănătatea nu vă pune probleme majore, dar nu v-ar strica mai mult optimism.


Horoscop 27 decembrie 2015, Săgetător:

Astăzi vă bucuraţi mai mult ca niciodată de plăcerile vieţii. Sunteţi foarte îndrăgiţi de persoana iubită, pe care o copleşiţi cu afecţiunea voastră. Aveţi o mulţime de idei vizionare şi dispuneţi de o mare influenţă asupra maselor. Unele probleme financiare apăsătoare v-ar putea da ceva bătăi de cap.


Horoscop 27 decembrie 2015, Capricorn:

Cineva de la mare distanţă vă caută încă de dimineaţă, iar discuţia cu persoana respectivă vă va crea o stare de bine. Ceva din ceea ce vi se spune vă va face să aveţi toată ziua zâmbetul pe buze. Mascaţi-vă totuşi puţin fericirea când ajungeţi la muncă. Astăzi, bazaţi-vă pe intuiţie.


Horoscop 27 decembrie 2015, Vărsător:

Primiţi un cadou de la cineva de la care nu v-aţi fi aşteptat iar asta vă va bucura foarte mult. Spre seară aveţi ocazia să cunoaşteţi pe cineva care o să devină foarte apropiat pe viitor. Evitaţi cearta cu persoanele mai în vârstă pentru că disputele iscate acum riscă să producă adevărate rupturi în familie.


Horoscop 27 decembrie 2015, Peşti:

Şi azi continuaţi să visaţi cu ochii deschişi, însă realitatea tinde să vă dezamăgească. Cel mai bine ar fi să vă setaţi obiective reale. O veste proastă legată de starea de sănătate a unei rude apropiate, aflată însă la distanţă, vă va întrista. Va trebui să vă schimbaţi programul şi să porniţi la drum.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 22 decembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 22 decembrie 2015


Horoscop 22 decembrie 2015, Berbec:

Aveţi, nu aveţi chef azi trebuie să mergeţi la serviciu. Doar puţină răbdare să mai aveţi şi vin zilele libere. Organizaţi-vă sarcinile cu grijă şi încercaţi să le terminaţi cât mai repede. Poate reuşiţi chiar să plecaţi mai devreme. Seara, partenerul vă răsfaţă cu un cadou sau cu o declaraţie de dragoste.


Horoscop 22 decembrie 2015, Taur:

Voi vă doriţi o zi liniştită şi parcă toţi colegii voştri au chef de glume azi. Dacă nu ar fi vorba şi de ironii la adresa voastră parcă v-ar prinde bine, însă aşa deveniţi morocănoşi şi nimeni nu vă mai poate intra în voie. Concentraţi-vă pe activităţile voastre şi ignoraţi ceea ce se întâmplă în preajma voastră.


Horoscop 22 decembrie 2015, Gemeni:

Deşi este a doua zi din săptămână, voi vă simţiţi deja foarte obosiţi. Aveţi impresia că parcă nu mai vin odată şi odată zilele libere. Ştiţi că urmează Crăciunul alături de persoana iubită şi nu mai aveţi răbdare. Concentraţi-vă, ca să terminaţi mai repede ce aveţi de făcut. Încercaţi să nu forţaţi lucrurile şi să vă destindeţi.


Horoscop 22 decembrie 2015, Rac:

Comunicarea este cheia pentru ca o relaţie să dureze cât mai mult timp. Deschideţi-vă sufletul în faţa partenerului şi lăsaţi-l şi pe acesta să aibă un cuvânt de spus. Primiţi o sumă frumoasă de bani, cel mai probabil drept recompensă pentru munca pe care aţi depus-o în acest an. Bucuraţi-vă de banii în plus.


Horoscop 22 decembrie 2015, Leu:

Vă deranjează faptul că unii dintre colegii voştri v-au pasat o parte din responsabilităţile lor, pentru ca ei să îşi ia liber în această perioadă. Situaţia devine frustrantă, dar ştiţi cum să îi faceţi faţă cu simţul umorului. Un compromis veţi fi probabil nevoiţi să faceţi şi în relaţia sentimentală, pentru ca lucrurile să meargă bine.


Horoscop 22 decembrie 2015, Fecioară:

Trăiţi o frumoasă poveste de dragoste şi vă simţiţi ca într-o comedie romantică de Crăciun. Simţiţi fluturaşi în stomac şi vă bucuraţi de clipele pe care le trăiţi alături de persoana iubită. Atenţie la lucruri mărunte! Superiorii vă laudă în faţa colegilor şi vă promit că eforturile voastre nu vor rămâne fără rezultate.


Horoscop 22 decembrie 2015, Balanţă:

Vă vedeţi nevoiţi să împrumutaţi nişte bani de la o persoană apropiată din familie pentru a le putea cumpăra cadouri celor dragi. Un bărbat v-a făcut să vă pierdeţi capul şi vă gândiţi numai la el. Încercaţi să găsiţi un echilibru în viaţa voastră.


Horoscop 22 decembrie 2015, Scorpion:

Sunteţi copleşiţi de comportamentul afectuos al partenerului de viaţă, care pare că s-a transformat total în ultima perioadă. Este mai atent ca niciodată, vă face complimente, vă răsfaţă şi nu conteneşte cu declaraţiile de dragoste. În rest, nu trebuie să vă faceţi griji legate de bani în această perioadă.


Horoscop 22 decembrie 2015, Săgetător:

Nu este obligatoriu să rezolvaţi marţi tot ce v-aţi propus. Rămâneţi calmi şi veţi reuşi mai multe decât dacă vă agitaţi inutil. Sunteţi indispuşi pentru că nu staţi prea bine cu banii şi că trebuie să apelaţi la economii. Bine că le aveţi. Totuşi, fiţi deschişi la noi experienţe şi acceptaţi orice provocare venită din partea prietenilor.


Horoscop 22 decembrie 2015, Capricorn:

Fiţi cu mare băgare de seamă la felul în care vă cheltuiţi banii. Nu aveţi foarte mulţi şi veţi avea nevoie de ei de sărbătorile care se apropie. Vă bucuraţi de o zi liniştită şi la serviciu, şi acasă. Se simte deja aer de sărbătoare. Bucuraţi-vă de orele libere de după asfinţit şi scoateţi-vă partenerul de viaţă la o plimbare prin oraş.


Horoscop 22 decembrie 2015, Vărsător:

Astăzi vedeţi doar ceea ce vreţi să vedeţi. Uneori este bine să faceţi numai ceea ce vă doriţi, însă câteodată trebuie să ţineţi cont şi de ceilalţi. Faceţi-vă timp pentru a-i asculta şi pe cei din jurul vostru, veţi fi plăcut surprinşi să aflaţi ceea ce se întâmplă cu viaţa acestora. La locul de muncă toată lumea pare că a intrat în vacanţă.


Horoscop 22 decembrie 2015, Peşti:

Vreţi ca persoana dragă să se simtă specială şi pentru asta sunteţi în stare de orice. O copleşiţi cu mici cadouri, îi faceţi o mulţime de complimente şi nu vă feriţi să îi spuneţi de zeci de ori cât de mult o iubiţi. La final de zi vă simţiţi epuizaţi, dar fericiţi. Mai mult, nu veţi rămâne nerăsplătiţi pentru efort.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 21 decembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 21 decembrie 2015


Horoscop 21 decembrie 2015, Berbec:

Astăzi este o zi excelentă. Oamenii sunt mai drăguţi cu voi ca niciodată şi vă este foarte simplu să realizaţi orice. Sunteţi mai precauţi şi mai organizaţi decât de obicei, iar superiorii voştri vor aprecia asta. Este indicat să fiţi mai realişti în tot ce faceţi.


Horoscop 21 decembrie 2015, Taur:

Nu sunteţi foarte hotărâţi ce vă doriţi de la perioada următoare. Dacă vreţi să ieşiţi din această stare de confuzie, rămâneţi fideli unei idei. Aveţi voie să fiţi indecişi pentru o perioadă scurtă, însă ţineţi cont că succesul îl obţineţi în momentul în care ştiţi ce vreţi.


Horoscop 21 decembrie 2015, Gemeni:

Încercaţi să vă ţineţi emoţiile sub control. Este posibil să vă enervaţi foarte tare şi să vă indispuneţi sau să îi răniţi pe cei din jurul vostru. Este important să rămâneţi modeşti şi amabili cu toată lumea. Un caracter frumos va obţine respectul celor din jurul lui, inclusiv al superiorilor.


Horoscop 21 decembrie 2015, Rac:

Este o zi bună să ieşiţi în oraş şi să cunoaşteţi oameni noi. Comunicarea cu ceilalţi va decurge foarte bine, aşa că acum este momentul să deschideţi discuţii personale şi profunde. Împărtăşiţi înţelepciunea voastră şi celorlalţi, au nevoie.


Horoscop 21 decembrie 2015, Leu:

Când a fost ultima dată când v-aţi simţit provocaţi cu adevărat? Ieşiţi din zona voastră de confort şi puneţi-vă în situaţii inconfortabile. Îmbrăţişaţi filosofii neconvenţionale, exploraţi culturi noi. Veţi descoperi un nou mod de a gândi.


Horoscop 21 decembrie 2015, Fecioară:

Nu fiţi surprinşi dacă sunteţi uşor melancolici astăzi - este o zi bună pentru gânduri profunde şi contemplare a momentului în care sunteţi acum. Gândiţi-vă, de asemenea, la direcţia în care vreţi să vă îndreptaţi. Subconştientul vostru analizează lucrurile de multă vreme, iar astăzi, totul iese în conştient.


Horoscop 21 decembrie 2015, Balanţă:

Astăzi sunteţi uşor deprimaţi, dar încercaţi să staţi departe de terapia prin cumpărături. Chiar dacă veţi simţi că simptomele vă lasă, va fi o rezolvare temporară. Este indicat să economisiţi banii pentru o altă zi, în care veţi avea mai multă nevoie.


Horoscop 21 decembrie 2015, Scorpion:

Astăzi vă aşteaptă o surpriză, aşa că nu vă faceţi prea multe planuri. Indiferent de cum decurge ziua, veţi fi foarte încântaţi de cum se încheie. Aveţi multă energie şi o stare de bine, care vă transformă în centrul atenţiei. Trebuie să învăţaţi să fiţi mai flexibili, pentru că astfel aveţi parte de experienţe interesante.


Horoscop 21 decembrie 2015, Săgetător:

Nu este indicat să vă lăudaţi cu realizările voastre, însă nu puteţi să nu fiţi mândri de voi, doar pentru că vă este teamă că îi veţi deranja pe ceilalţi. Aţi reuşit să faceţi lucruri importante, aşa că nu aveţi de ce să le ascundeţi. Împărtăşiţi-vă realizările cu cei cărora le pasă de voi, pentru că se vor bucura şi vă vor felicita.


Horoscop 21 decembrie 2015, Capricorn:

Este una dintre acele zile care trec greu, pentru că aşteptaţi cu nerăbdare un eveniment important din viaţa voastră. Trebuie să aveţi răbdare şi să învăţaţi să vă bucuraţi şi de lucrurile simple. Prezentul are părţile sale bune, este păcat să îl irosiţi concentrându-vă doar pe viitor.


Horoscop 21 decembrie 2015, Vărsător:

Astăzi, în loc să vă simţiţi prost când cineva scoate în evidenţă lucrurile bune pe care le-aţi făcut, lăsaţi-vă cuprinşi de mândrie. Nu este nimic rău să vă simţiţi bine cu ce aţi făcut şi să primiţi laude. Încrederea în voi va creşte considerabil, iar ceilalţi vă vor aprecia mai mult.


Horoscop 21 decembrie 2015, Peşti:

Astăzi un conflict s-ar putea să ducă la o realizare foarte importantă, mai ales dacă îi aduceţi critici constructive oponentului vostru. Este important să înţelegeţi când cineva din viaţa voastră vă pune obstacole în cale. Nu trebuie să vă enervaţi din cauza acestei persoane, pentru că vă va ajuta să fiţi mai atenţi la ce se petrece în jurul vostru.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 18 decembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - vineri, 18 decembrie 2015


Horoscop 18 decembrie 2015, Berbec:

Sunteţi înconjuraţi de oameni veseli şi optimişti, iar asta vă relaxează. Încercaţi să profitaţi din plin de oportunităţile care vă ies azi în cale şi lăsaţi-vă conduşi de ceea ce simţiţi atunci când vine vorba despre serviciul vostru. Voi deţineţi controlul şi faceţi lucrurile să meargă ca un motor bine uns.


Horoscop 18 decembrie 2015, Taur:

Apare la orizont o persoană atrăgătoare, care vă suceşte brusc minţile. Trebuie să încercaţi să gândiţi la rece, mai ales dacă sunteţi deja implicaţi într-o relaţie. Locul de muncă nu vă mai motivează şi de aceea vă gândiţi să vă reorientaţi. Este posibil ca începând de azi să vă implicaţi într-o activitate care să ia amploare anul viitor.


Horoscop 18 decembrie 2015, Gemeni:

Azi, cu greu vi se poate intra în voie. Aveţi o dispoziţie schimbătoare şi sunteţi foarte emotivi. Nu aveţi nicio şansă să controlaţi situaţiile în care vă aflaţi, aşa că mai bine aţi încerca să staţi cât mai departe de oameni. Spre seară, treceţi pe la cineva care vă dă o veste bună şi reuşeşte să vă scoată din starea de incertitudine.


Horoscop 18 decembrie 2015, Rac:

Azi lăsaţi prudenţa la o parte şi daţi frâu liber dorinţelor şi poftelor de orice fel. Decideţi că este cazul să mai ieşiţi şi voi din casă şi să vă bucuraţi împreună cu colegii voştri. Sunteţi fericiţi şi la serviciu şi vă pare că lucrurile sunt exact aşa cum trebuie să fie. Veţi începe să faceţi economii.


Horoscop 18 decembrie 2015, Leu:

Este un moment bun să reglaţi o situaţie contractuală, pentru că vineri vă puteţi susţine bine atuurile. Vă bate gândul să îi faceţi o surpriză fiinţei iubite, cu atât mai mult cu cât sunteţi într-o dispoziţie perfectă pentru a găzdui o petrecere înainte de sărbători. Iar lista de invitaţi este lungă.


Horoscop 18 decembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi nişte firi carismatice, sociabile şi de aceea reuşiţi azi să vă faceţi foarte uşor plăcuţi celor din jur. O să luaţi parte la pregătirile unei petreceri mari, poate fi cea de Revelion şi o să cheltuiţi timp şi bani. Nu uitaţi totuşi că aveţi nişte sarcini de îndeplinit, aşa că aveţi grijă să nu vă fure valul.


Horoscop 18 decembrie 2015, Balanţă:

Deşi sunteţi încântaţi să lansaţi proiecte mari, vă lipseşte entuziasmul pentru a le duce la bun sfârşit. În plus, va creşte şi numărul responsabilităţilor pe care le aveţi de îndeplinit şi lucrurile scapă puţin de sub control. După program, daţi fuga la cumpărături cu banii pe care o să îi încasaţi azi.


Horoscop 18 decembrie 2015, Scorpion:

În a 5-a zi a săptămânii vă acordaţi un timp doar pentru voi. Viaţa voastră se va aglomera în următoarele două zile, aşa că profitaţi cât mai puteţi. Asta înseamnă să o lăsaţi mai moale cu petrecerile de dinaintea sărbătorilor. Partenerul sau potenţiala voastră cucerire vor fi sub lupă azi şi, din fericire, priorităţile voastre vor fi similare.


Horoscop 18 decembrie 2015, Săgetător:

Aveţi ocazia să intraţi într-o combinaţie de afaceri din care să câştigaţi bani frumoşi de-acum încolo şi să luaţi diverse lucruri utile pentru familie. Nu v-ar prinde rău şi puţină siestă, pentru că prea aţi participat la toate petrecerile de sezon. Atmosfera de la muncă şi de acasă este una foarte plăcută.


Horoscop 18 decembrie 2015, Capricorn:

Brusc, se trezeşte azi la viaţă aventurierul din voi şi vreţi experienţe în afara zonei voastre de confort şi de ceea ce face toată lumea. Vreţi să aveţi ce să povestiţi. Este o zi potrivită să încheiaţi noi contracte de colaborare deoarece obiectivele pe care le aveţi sunt foarte clare şi bine definite.


Horoscop 18 decembrie 2015, Vărsător:

Se precipită nişte evenimente astăzi şi veţi fi nevoiţi să încheiaţi înainte de termen un proiect. Tot acest efort vă sleieşte de puteri. Este posibil să reapară o problemă de sănătate pe care aţi ignorat-o. Vă gândiţi să vă rezervaţi mai mult timp pentru relaxare şi de aceea în această seară veţi ieşi împreună cu prietenii în oraş.


Horoscop 18 decembrie 2015, Peşti:

Reuşiţi să vă atingeţi obiectivele pe care le aveţi în plan profesional, cu condiţia să vă lăsaţi ghidaţi de intuiţie. Onestitatea este singura politică astăzi. Persoanele apropiate din viaţa voastră sunt foarte importante pentru voi şi de aceea vă decideţi să petreceţi această seară împreună cu familia.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 17 decembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 17 decembrie 2015


Horoscop 17 decembrie 2015, Berbec:

Este bine să lucraţi azi în echipă, întrucât numai aşa veţi reuşi tot ceea ce v-aţi propus. Chiar dacă în felul acesta vă este greu pusă la încercare răbdarea, veţi descoperi cât de apreciaţi sunteţi de colegi. O persoană de care v-aţi despărţit nu demult vrea să vă recucerească şi se pare că îi veţi da voie.


Horoscop 17 decembrie 2015, Taur:

Fiţi cât mai ambiţioşi astăzi şi o să reuşiţi să vă împliniţi visurile profesionale. Comunicaţi foarte bine cu cei din jur şi trebuie să profitaţi de această abilitate cu care sunteţi înzestraţi. Vă veţi recupera o sumă restantă şi vă veţi rotunji bugetul. Dacă sunteţi singuri, acum este momentul să vă întâlniţi sortitul.


Horoscop 17 decembrie 2015, Gemeni:

Încercaţi să nu mai controlaţi absolut tot ce se întâmplă în jurul vostru. Cu cât veţi fi mai relaxaţi, cu atât mai bine vă vor merge toate. Gândiţi-vă joi la un proiect de care să vă apucaţi în luna ianuarie, alcătuiţi o schiţă, o echipă, luaţi aprobări. Profitaţi de inspiraţia acestei zile şi veţi avea numai de câştigat.


Horoscop 17 decembrie 2015, Rac:

Nu vă mai concentraţi atât de mult asupra lucrurilor practice. Răsfăţaţi-vă puţin şi puneţi micile plăceri pe primul loc. Cumpăraţi-vă o carte bună ori o cutie cu bomboane de ciocolată şi fiţi astfel mai îngăduitori cu voi înşivă. Faceţi-vă timp pentru cumpărăturile de sărbători, ca să nu vă încurcaţi în bani.


Horoscop 17 decembrie 2015, Leu:

Cădeţi pradă într-un conflict cu implicaţii emoţionale cu o persoană mai tânără. Situaţia în sine vă va întrista foarte mult. Încercaţi să vă detaşaţi cât mai mult şi să vedeţi lucrurile într-o notă optimistă. Primiţi o veste bună din partea unui prieten, poate se căsătoreşte şi vrea să îl năşiţi.


Horoscop 17 decembrie 2015, Fecioară:

Cariera se află pe primul loc în această perioadă, cu atât mai mult cu cât vedeţi că obţineţi succes după succes. Vă vor intra şi nişte bani, poate mai repede decât era prevăzut şi daţi o raită pe la cumpărături. Pe plan sentimental apar ceva probleme. Trebuie să ştiţi când să spuneţi stop relaţiilor toxice.


Horoscop 17 decembrie 2015, Balanţă:

Aveţi un program foarte încărcat, sunteţi mereu pe fugă, dar cu toate astea nu vă plângeţi deloc. Vă place animaţia de dinaintea sărbătorilor de iarnă şi aţi căpătat o notă veselă, optimistă. Sunteţi foarte creativi azi, aveţi multe idei pe care cei din jur le consideră oportune şi vor profita de ele.


Horoscop 17 decembrie 2015, Scorpion:

Dacă v-aţi propus să vă renegociaţi contractul, astăzi este ziua norocoasă. Puteţi bate la uşa şefilor şi cu siguranţă veţi obţine tot ceea ce cereţi. Va fi atât de simplu şi veţi vedea că v-aţi făcut griji inutil. Renunţaţi la secrete şi afişaţi-vă aşa cum sunteţi, cu bune şi rele, în faţa persoanei iubite.


Horoscop 17 decembrie 2015, Săgetător:

Decideţi să acordaţi mai multă atenţie lucrurilor practice din viaţa voastră şi să vă îndepărtaţi de problemele emoţionale. Lăsaţi-vă conduşi de intuiţie atunci când consideraţi că sentimentele nu mai sunt de ajuns să vă îndrume. Agenda vă este încărcată, dar cu toate astea vă veţi achita de toate sarcinile.


Horoscop 17 decembrie 2015, Capricorn:

Sunteţi mai comunicativi ca niciodată, iar colegii vor fi impresionaţi de modul dur, dar în acelaşi timp politicos cu care puneţi piciorul în prag cerându-le superiorilor drepturile în numele întregii echipe. Evitaţi să vă implicaţi emoţional în astfel de situaţii, ca să nu riscaţi inutil.


Horoscop 17 decembrie 2015, Vărsător:

Sunteţi nevoiţi să lucraţi cu o persoană dificilă, cu care nu prea reuşiţi să comunicaţi, iar acest lucru vă va pune la grea încercare răbdarea. Totuşi, dacă vă puneţi la punct o strategie de abordare a situaţiei, veţi ieşi cu capul sus din această încercare. O prietenă aflată într-un mare necaz vă cere un sfat.


Horoscop 17 decembrie 2015, Peşti:

Astăzi vă lăsaţi purtaţi de val şi trăiţi clipa. Nu este nicio ruşine să faceţi asta, pentru că voi ştiţi cel mai bine ce este bine pentru voi şi nu trebuie să vă fie teamă. Un hobby interesant vă face să vă concentraţi atenţia către voi şi acest lucru vă ajută să vă relaxaţi şi să treceţi peste starea de oboseală în care vă aflaţi.


Horoscop de Crăciun 2015.


 

Horoscop Urania săptămânal: 21-27 decembrie 2015

 
Horoscop Urania 21-27 decembrie 2015


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Berbec:

Luna Plină din ziua de 25 are loc în casa familiei, fundația universului vostru interior, din horoscopul vostru general, indiciu că situația de acasă sau felul în care se derulează lucrurile între voi și rudele apropiate ar putea atinge un apogeu zilele acestea. Dacă se ia o întorsătură înspre rău, ar fi bine să vă schimbaţi atitudinea față de ai voştri sau în raport cu unele evenimente mai puțin plăcute pe care nu le-aţi uitat.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Taur:

Luna Plină din data de 25 se suprapune tocmai peste axa cunoașterii din horoscopul vostru general, semn cum că aţi putea afla multe lucruri noi despre voi săptămâna aceasta. Pe lângă obișnuitele momente care s-ar cere acordate meditației și introspecției, feedback-ul celor apropiaţi și la care ţineţi mult v-ar putea fi util în a înțelege cum puteți să vă atingeţi potențialul.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Gemeni:

Luna Plină din 25 se suprapune peste axa posesivității din horoscopul vostru general, indiciu că săptămâna aceasta ar putea ieși la iveală, într-un fel sau altul, faptul că v-aţi format unele atașamente toxice care vă țin în loc și nu vă permit să vă îndreptaţi în direcția adevăratului vostru potențial. Gândiţi-vă cum anume v-aţi putea îndepărta de ele, oricât de dureroasă ar fi desprinderea.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Rac:

Luna Plină din 25 se manifestă plenar tocmai în zodia nașterii voastre, iar cum este un semn de Apă, se așteaptă să resimţiţi cel mai puternic bagajul de energii apăsător cu care vine la pachet acest eveniment astral. Dacă vă încearcă stări de spirit contradictorii, încercaţi să vă găsiţi un punct de echilibru. Altfel, vă derutaţi atât pe voi înşivă, cât și pe cei dragi cu aceste fluctuații.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Leu:

Luna Plină din ziua de 25 se manifestă plenar tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu că v-aţi putea confrunta săptămâna aceasta cu stări de hipersensibilitate care nu vă sunt cunoscute și care vă pot afecta serios echilibrul interior. Gândiţi-vă că nu este nimic în neregulă cu voi, ci doar așa înțelege organismul vostru să răspundă energiilor acestei lunații.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Fecioară:

În ultima zi a săptămânii aţi putea nutri o nevoie de atenție pe care nu păreţi dispuşi să v-o asumaţi în totalitate, fapt din care ar putea rezulta frustrări și nemulțumiri în raport cu cei din preajma voastră. Căutaţi să analizaţi motivul pentru care simţiţi ceea ce simţiţi și gândiţi-vă dacă nu cumva v-aţi putea satisface voi înşivă această doleanță. Sunteţi capabili de mai multe lucruri decât puteți crede!


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Balanţă:

Chiar dacă Luna Plină din data de 25 se manifestă plenar în casa carierei, nu înseamnă că efectele ei ocolesc polul opus al axei și anume casa familiei, fundația universului vostru interior. Dacă evoluția voastră profesională nu progresează, acest lucru sugerează faptul că aţi putea avea unele conflicte nerezolvate cu persoanele autoritare din familia de origine care se răsfrâng acum asupra relației cu şefii.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Scorpion:

Luna Plină din 25 se suprapune peste axa cunoașterii din horoscopul vostru general, ocazie numai bună să vă ocupaţi de dezvoltarea personală săptămâna aceasta. Înscrieţi-vă la un curs sau atelier de acest gen întrucât vă va face negreșit mult bine să aflaţi lucruri noi despre voi și să întâlniţi oameni de la care chiar aveţi ceva de învățat. Concentraţi-vă pe atingerea potențialului vostru!


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Săgetător:

Întrucât axa peste care se suprapune Luna Plină din ziua de 25 mai face referire și la finanțe, este de așteptat ca intrările și ieșirile de lichidități din conturile voastre să se înmulțească vizibil săptămâna aceasta. Spre ghinionul vostru, cheltuielile ar putea depăși considerabil câștigurile, dar dacă încercaţi să păstraţi o oarecare limită, veţi trece peste sărbătorile de iarnă fără să ajungeţi într-un impas.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Capricorn:

Chiar dacă Luna Plină din ziua de 25 se manifestă plenar în casa parteneriatelor de viață și afaceri, nu înseamnă că efectele sale nu se simt și la polul opus al axei și anume în zodia nașterii voastre. Această lunație fie vă energizează, fie vă stoarce și ultimul strop de vlagă, dar ţineţi cont de faptul că influența sa depinde de felul în care răspundeţi voi energiilor cu care vine la pachet evenimentul astral.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Vărsător:

Luna Plină din data de 25 se formează tocmai în casa sănătății din horoscopul vostru general, indiciu că v-ar putea da târcoale săptămâna aceasta durerile de stomac sau fluctuațiile destul de mari ale stării voastre fizice. Cel mai probabil se datorează stresului și presiunii de la locul de muncă, semn cum că trebuie să învăţaţi să administraţi acești factori. Altfel, riscă să vă afecteze în mod cronic.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Peşti:

Ultima zi din această săptămână s-ar putea dovedi ușor problematică în ceea ce privește sănătatea, dar dacă alegeţi să rezistaţi tentației de a vă cheltui și ultima fărâmă de energie pe activități recreative pe care le-aţi putea lăsa pe altă dată, aţi reuși să vă încărcaţi bateriile pentru săptămâna viitoare. Permiteţi-vă câteva momente de relaxare, chiar dacă vă pare că pierdeţi timpul procedând așa.


Horoscop ianuarie 2016.


 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 16 decembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 16 decembrie 2015


Horoscop 16 decembrie 2015, Berbec:

Miercuri sunteţi într-o dispoziţie perfectă, plină de inspiraţie. Dacă credeţi că iniţiativele voastre sunt rezonabile şi pot fi traduse în fapte, atunci apucaţi-vă de treabă cât mai curând. Dimineaţa aveţi cel mai mult spor, dar totuşi, încercaţi să nu vă asumaţi niciun fel de risc, întrucât sunteţi predispuşi la accidente.


Horoscop 16 decembrie 2015, Taur:

Vă certaţi cu unul dintre colegii de serviciu, întrucât aveţi de rezolvat multe sarcini şi pare că vă depăşesc, fapt care vă deteriorează vizibil starea. Acordaţi prioritate problemelor importante! În partea a doua a zilei, s-ar putea să primiţi musafiri. Partenerul sau o persoană care vă curtează de ceva vreme vă face o surpriză.


Horoscop 16 decembrie 2015, Gemeni:

Sunteţi plini de energie şi reuşiţi să îi înveseliţi şi pe cei din jurul vostru, aşa că a 3-a zi a săptămânii se află sub semnul veseliei şi al surprizelor plăcute din partea unor persoane la care nu vă aşteptaţi. Ţineţi minte că acţiunile voastre ar putea întoarce lucrurile cu susul în jos chiar în ultimul minut.


Horoscop 16 decembrie 2015, Rac:

În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută de la şeful vostru, care vă va indispune pentru tot restul zilei. Încercaţi să vă calmaţi şi să ascultaţi de sfaturile unui coleg de serviciu. După-amiază porniţi în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi şi profitaţi de câteva oferte avantajoase.


Horoscop 16 decembrie 2015, Leu:

La serviciu, vă străduiţi să vă terminaţi treaba repede, pentru că după-amiază şi-a anunţat vizita un prieten pe care nu l-aţi văzut de multă vreme şi v-aţi propus să vă petreceţi mai multe ore în compania lui. Partenerul de viaţă devine uşor invidios pe timpul pe care îl acordaţi acelei persoane.


Horoscop 16 decembrie 2015, Fecioară:

Programul zilei vi se dă peste cap din cauza şefului care şi-a pus în cap să schimbe strategii pentru proiecte în care sunteţi implicaţi. Vreţi, nu vreţi, asta vă obligă să rămâneţi la muncă peste program. În partea a doua a zilei de miercuri sunteţi predispuşi la accidente.


Horoscop 16 decembrie 2015, Balanţă:

Sunteţi lipsiţi de energie şi nu prea aveţi chef de muncă astăzi, aşa că încercaţi să evitaţi discuţiile importante şi să vă reveniţi cât mai repede pentru a nu rămâne în urmă cu sarcinile de la serviciu. Spre seară, petreceţi timp în compania prietenilor sau a unor rude mai tinere, cărora le daţi sfaturi bazate pe experienţă.


Horoscop 16 decembrie 2015, Scorpion:

Primiţi o ofertă de job tentantă, dar staţi în cumpănă pentru că nu ştiţi dacă să o acceptaţi sau să o refuzaţi. Nu ar fi rău să cereţi sfatul cuiva în temă. Partenerul de viaţă este nemulţumit pentru că sunteţi nevoiţi să vă împrumutaţi, deşi mai aveţi şi alte datorii. Dacă încă mai aveţi sarcini pe care nu le-aţi dus la capăt, nu le amânaţi.


Horoscop 16 decembrie 2015, Săgetător:

Veţi avea parte de o zi cu stres încă de dimineaţă. Aveţi mare grijă pentru că dacă nu reuşiţi să vă controlaţi starea, riscaţi să aveţi conflicte cu toată lumea. Sunteţi predispuşi la accidente casnice care pot căpăta forme grave. Partenerul de viaţă va reuşi să facă rost de banii de care aveţi nevoie.


Horoscop 16 decembrie 2015, Capricorn:

Aveţi parte de o zi foarte agitată, în care nimic nu vă iese aşa cum v-aţi dorit şi de aceea vă enervaţi foarte repede, iar cei din jurul vostru observă această anxietate a voastră. Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate.


Horoscop 16 decembrie 2015, Vărsător:

Vă treziţi indispuşi şi sunteţi irascibili toată dimineaţa. Trebuie neapărat să vă stăpâniţi nervozitatea, pentru că altfel s-ar putea să declanşaţi un conflict la serviciu. O rudă de departe îşi anunţă vizita, iar asta nu este nicidecum pe placul vostru. Veţi face însă tot posibilul să o primiţi cum se cuvine.


Horoscop 16 decembrie 2015, Peşti:

Azi vă surâde norocul pe toate planurile. Este posibil să întâlniţi o persoană şi să descoperiţi în curând că este marea voastră dragoste. La serviciu aţi putea fi surprinşi de către superiori, care vă vor face o propunere de promovare odată cu care va veni şi o recompensă financiară. Cu alte cuvinte, numai motive de bucurie.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 15 decembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 15 decembrie 2015


Horoscop 15 decembrie 2015, Berbec:

Dialogurile colegiale şi activităţile profesionale se desfăşoară greoi. De aceea, pe cât posibil evitaţi participarea la reuniuni profesionale şi discuţiile pe teme importante. Ar fi bine, ca din când în când să studiaţi concepţiile altora şi felul lor de a fi. Astfel aţi învăţa multe despre relaţiile interumane şi despre modul de rezolvare a situaţiilor în care sunteţi implicaţi.


Horoscop 15 decembrie 2015, Taur:

Faptul că dispuneţi de carismă şi simpatie v-ar putea aduce în situaţia încasării unor câştiguri personale mai uşor decât v-aţi fi imaginat. Cum nu sunteţi probabil cârcotaşi şi nu căutaţi nod în papură, ci vă adaptaţi din mers la orice schimbare de situaţie şi de ofertă, probabilitatea de a atrage oportunităţi financiare, bani sau bunuri de valoare este în vădită creştere.


Horoscop 15 decembrie 2015, Gemeni:

Poate fi o zi în care să simţiţi destul de clar felul în care pulsează viaţa şi în care să puteţi să vă mişcaţi în ritmul ei, fără să vă plângeţi sau să obosiţi. Puteţi fi într-o formă fizică de zile mari, aţi depăşit probabil plictisul de neînţeles şi leneveala, treceţi siguri pe voi la acţiune. Tratamentele şi terapiile de orice fel pot da rezultate uimitor de bune, pot funcţiona surprinzător de eficient.


Horoscop 15 decembrie 2015, Rac:

Într-o zi ca cea de azi se prea poate să dispuneţi de numeroase ocazii de a valorifica surse consistente de câştig şi bunăstare materială. Ideea ar fi că, în ciuda generozităţii acestora, s-ar prea putea să daţi dovadă de un pragmatism rece, atât de calculat şi lipsit de scrupule, încât, din dorinţa de a vă atribui bani sau bunuri, puteţi ajunge să vă periclitaţi relaţiile personale, prieteniile şi colaborările, viaţa privată.


Horoscop 15 decembrie 2015, Leu:

Azi v-aţi putea da seama că în iubire nu există scheme de succes şi nici soluţii gata făcute, trasee univoce care să garanteze victorii definitive. Tocmai pentru că aţi putea avea senzaţia că nimic din ce ştiţi nu mai funcţionează, s-ar zice că nu este momentul oportun pentru a face schimbări în relaţia de cuplu. Mai degrabă detaşaţi-vă şi meditaţi, optaţi pentru mişcare şi plimbări în aer liber!


Horoscop 15 decembrie 2015, Fecioară:

Aţi putea fi chemaţi să valorificaţi un bun de valoare, un bun imobiliar aflat în proprietatea de drept a întregii familii. Ori aţi putea avea un rol decisiv într-o negociere de vânzare-cumpărare a unei proprietăţi care ar urma să aparţină celor apropiaţi. Este posibil să se nască idei extrem de strălucite în materie de afaceri de familie. Puteţi înţelege azi miezul unor vorbe precum unde sunt doi puterea creşte.


Horoscop 15 decembrie 2015, Balanţă:

S-ar zice că astăzi nu vă iese să fiţi toleranţi şi concilianţi în relaţiile cu cei apropiaţi. Vi se pare că trăiţi într-un mediu supus schimbărilor, incapabil să vă asigure securitatea personală, iar asta vă nelinişteşte şi vă scade din randamentul profesional. În ciuda energiei debordante care vă animă, nu vă aflaţi în parametrii cei mai buni pentru a face bani, pentru a vă adjudeca câştiguri materiale.


Horoscop 15 decembrie 2015, Scorpion:

Azi v-aţi putea dezvălui mari rezerve de afecţiune şi disponibilitate sufletească, puteţi fi imaginativi, deşi nu mai sunteţi pândiţi de riscul introvertirii, de riscul de a vă închide într-o lume proprie, devenind opaci pentru ceilalţi. În plus, puteţi căpăta sentimentul că faceţi ceva bun pentru ceilalţi, că sunteţi utili şi utilizabili, iar în urma acestui efort de rost personal şi muncă puteţi obţine recompense financiare frumuşele.


Horoscop 15 decembrie 2015, Săgetător:

Iată o zi de bună vitalitate, de energie şi forţă fizică. În cazul în care aţi fost afectaţi de vreo suferinţă fizică, astăzi lucrurile se mai îndreaptă. Puteţi primi veşti bune de la doctori, tratamentele pot da rezultatele scontate şi puteţi constata faptul că parametrii unor analize efectuate se înscriu în limitele normale. Este o zi potrivită pentru activităţi energice şi tonice, pentru consum consistent de energie.


Horoscop 15 decembrie 2015, Capricorn:

Este de aşteptat ca marţi să aveţi o dispoziţie bună, cordială, să vă arătaţi prietenoşi şi degajaţi faţă de anturaj, disponibili la conversaţie şi anecdote. S-ar părea că sunteţi foarte curioşi şi vigilenţi, că aveţi o minte iscoditoare şi apreciaţi cu precădere provocările la un dialog cu tâlc şi sens. Nimeni nu contestă că puteţi fi nişte buni naratori, însă există riscul să cădeţi în discuţii care nu duc niciunde, în sporovăială şi trăncăneală.


Horoscop 15 decembrie 2015, Vărsător:

Vi s-ar putea aduce azi acuze serioase cum că nu ştiţi să vă treceţi în plan secund, că nu ştiţi să daţi întâietate dorinţelor persoanei iubite. Poate fi vorba şi de o fază de monotonie intervenită în viaţa de cuplu, de plictiseală sau uzură, care să vă îmbie să căutaţi un partener nou, proaspăt şi interesant. Dacă vă simţiţi ca nişte lei în cuşcă şi vreţi să evadaţi, faceţi-o undeva în natură ori alegeţi să faceţi sportul preferat!


Horoscop 15 decembrie 2015, Peşti:

Ziua de marţi este favorabilă introspecţiei şi analizării pe îndelete a relaţiilor şi situaţiilor în care sunteţi implicaţi. Pe de altă parte se pot accentua afecţiuni vechi, de aceea dozaţi-vă eforturile şi ocupaţi-vă numai de treburi uşoare. Detaşaţi-vă de grijile cotidiene şi visaţi cu ochii deschişi. Rugăciunea spusă din suflet vă poate elibera de tensiunile acumulate.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 14 decembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 14 decembrie 2015


Horoscop 14 decembrie 2015, Berbec:

Dacă cineva are energia necesară pentru a îşi urma visurile şi a atinge succesul, voi sunteţi aceia. Sunteţi nişte lideri înnăscuţi, iar curajul este arma voastră secretă, care vă ajută să reuşiţi în lume. Folosiţi-vă de resursele voastre interioare şi lăsaţi-vă ambiţia să vă arate calea.


Horoscop 14 decembrie 2015, Taur:

Grijile pe care vi le faceţi în legătură cu siguranţa voastră vă fac să puneţi deoparte o sumă de bani. Nu este rău să începeţi să economisiţi, vă veţi simţi mult mai bine. Viitorul vostru trebuie să fie la fel de confortabil precum trecutul. Excesele de astăzi vă vor costa scump mâine, aşa că gândiţi-vă întotdeauna şi la zile negre.


Horoscop 14 decembrie 2015, Gemeni:

Puneţi-vă mintea la contribuţie pentru a rezolva problemele financiare şi de sănătate care vă preocupă în ultima vreme. Vă pricepeţi să priviţi mai multe detalii odată şi vă organizaţi totul în mintea voastră. Energia pe care o aveţi vă va ajuta să transformaţi orice idee în realitate.


Horoscop 14 decembrie 2015, Rac:

Astăzi trebuie să fiţi mai responsabili ca niciodată. Sunteţi foarte pricepuţi la conservarea resurselor, datorită faptului că sunteţi întotdeauna cu gândul la viitor. Ştiţi foarte bine că veţi avea nevoie, la un moment dat, de mai multe lucruri. Înainte de orice, este foarte important să aveţi grijă de sănătatea voastră.


Horoscop 14 decembrie 2015, Leu:

Astăzi simţiţi nevoia să vă răsfăţaţi prietenii cu o cină la un restaurant. Ţineţi, însă, cont că nu este momentul să aveţi cheltuieli inutile. Acum este important să munciţi din greu şi să economisiţi. Faceţi-vă un cont de economii, dacă nu aţi făcut-o deja. Ţineţi cont că un prezent rezervat poate însemna un viitor confortabil.


Horoscop 14 decembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi nişte persoane modeste, dar ştiţi, de asemenea, că este foarte important să avansaţi profesional. Printre altele, veţi avea o siguranţă financiară, iar acesta este un mare avantaj. În plus, nimeni nu vă va înţelege greşit ambiţia, pentru că toată lumea ştie că sunteţi nişte persoane bune şi lipsite de egoism.


Horoscop 14 decembrie 2015, Balanţă:

Sunteţi foarte rafinaţi, aveţi mult bun gust şi vă place să fiţi înconjuraţi de lucruri frumoase. Astăzi, însă, sunteţi un pic nesiguri, iar asta vă va face să cheltuiţi bani pe lucruri de care nu aveţi nevoie. Ţineţi-vă banii în portofel şi rezistaţi tentaţiei de a cumpăra excesiv.


Horoscop 14 decembrie 2015, Scorpion:

Astăzi trebuie să fiţi mândri de realizările voastre. Aţi muncit din greu şi aţi ajuns departe pe cont propriu. Când vă uitaţi la ce aţi reuşit să faceţi, puteţi fi foarte satisfăcuţi. Dar nu vă opriţi aici. Folosiţi-vă experienţele ca inspiraţie pentru a continua în acelaşi ritm şi mai departe şi pentru a vă urma visurile.


Horoscop 14 decembrie 2015, Săgetător:

În mod normal, acordaţi mai multă importanţă unor concepte mari, precum adevăr, dreptate, dragoste sau libertate. Gândiţi la scară largă, iar o astfel de atitudine face parte din farmecul vostru. Astăzi, însă, energia voastră vă face să vă concentraţi mai mult pe bunuri materiale.


Horoscop 14 decembrie 2015, Capricorn:

Astăzi este o zi bună să reveniţi la ritmul vostru şi să vă dedicaţi scopurilor voastre. Este începutul unei noi perioade pentru voi, aşa că de ce să nu profitaţi cât mai mult de ea? Încercaţi să cheltuiţi mai puţini bani, să mâncaţi mai sănătos, să vă implicaţi mai mult în activităţi fizice.


Horoscop 14 decembrie 2015, Vărsător:

Aveţi şansa să demonstraţi că este bine să gândiţi dincolo de aparenţe. Sunteţi capabili să vă concentraţi pentru perioade lungi de timp şi aveţi o mulţime de idei bune. Faceţi eforturi ca să vă puneţi gândurile în practică. Seara, dacă vă simţiţi stresaţi, puteţi chema câţiva prieteni la voi. Vă vor ajuta să vă liniştiţi.


Horoscop 14 decembrie 2015, Peşti:

Grijile minore pe care vi le faceţi de obicei pot căpăta dimensiuni astronomice astăzi. Încercaţi să fiţi mai relaxaţi şi nu vă mai stresaţi pentru orice. Amintiţi-vă că vă puteţi controla mintea foarte bine. Faceţi-vă planuri care să vă ajute să rezolvaţi o situaţie care nu vă mulţumeşte. Puteţi face progrese foarte mari, dacă nu vă mai lăsaţi copleşiţi de emoţii.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 13 decembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 13 decembrie 2015


Horoscop 13 decembrie 2015, Berbec:

Deveniţi brusc conştienţi că aveţi nevoie de mai mulţi bani sau de o stabilitate financiară mai mare. Indiferent că vă daţi seama de asta pentru că aţi vrut să vă cumpăraţi ceva şi nu v-aţi permis sau pentru că bugetul vostru devine tot mai restrictiv, este momentul să faceţi ceva în această privinţă.


Horoscop 13 decembrie 2015, Taur:

Astăzi trebuie să faceţi ceva mai multe eforturi pentru viitorul vostru. Faceţi-vă o listă cu responsabilităţile pe care le aveţi şi începeţi să le îndepliniţi. Energia voastră este extraordinară, aşa că aveţi tot ce vă trebuie pentru a munci din greu. Dacă ceilalţi se bazează pe voi, veţi reuşi să îi mulţumiţi.


Horoscop 13 decembrie 2015, Gemeni:

Este una dintre acele zile în care vă daţi seama că trebuie să trageţi de voi ca să vă îndepliniţi promisiunile sau să faceţi ceva care necesită activitate fizică. Nu aveţi chef de nimic, dar partea bună este că nici nu trebuie să trageţi prea mult de voi. Luaţi-vă câteva filme preferate, cuibăriţi-vă în pătură şi relaxaţi-vă.


Horoscop 13 decembrie 2015, Rac:

Astăzi cădeţi într-o stare melancolică din cauza carierei şi nu sunteţi deloc optimişti. Uneori vi se pare că nu vă îndreptaţi într-o direcţie bună sau că nu avansaţi atât de rapid pe cât v-aţi dori. Nu este o reflecţie adevărată a realităţii, aşa că încercaţi să vă reveniţi din această stare.


Horoscop 13 decembrie 2015, Leu:

Astăzi lucrurile devin ceva mai serioase decât de obicei. Toată lumea din jurul vostru simte povara cheltuielilor şi încep să se gândească la modalităţi de economie. Observaţi această atitudine negativă în jurul vostru, mai ales că sunteţi obişnuiţi, de obicei, cu căldură şi generozitatea celorlalţi.


Horoscop 13 decembrie 2015, Fecioară:

Astăzi vă simţiţi apreciaţi. Bucuraţi-vă de atenţia pe care o primiţi şi fiţi mândri de voi, pentru că meritaţi. Puteţi să oferiţi o răsplată pentru tot ce aţi făcut în ultima vreme. Cumpăraţi-vă ceva drăguţ sau oferiţi-vă o masă în oraş, vă veţi simţi foarte bine.


Horoscop 13 decembrie 2015, Balanţă:

Sunteţi deseori preocupaţi de felul în care vă percep ceilalţi, iar astăzi, această mică problemă devine o grijă reală. Poate sunteţi anxioşi în legătură cu performanţa voastră de la muncă sau cu promovarea pe care o aşteptaţi de ceva vreme. Încercaţi să nu cheltuiţi prea mulţi bani pe haine sau accesorii, pentru că nu acestea sunt soluţiile ca să păreţi nişte profesionişti.


Horoscop 13 decembrie 2015, Scorpion:

Fiţi mai atenţi la banii şi la timpul vostru astăzi şi ţineţi mai mult de ei. Sunteţi mai concentraţi pe probleme profesionale decât de obicei şi căutaţi mai multă siguranţă. Nu investiţi în piese de care aveţi nevoie şi încercaţi să aveţi o abordare cât mai practică.


Horoscop 13 decembrie 2015, Săgetător:

Obişnuiţi să acţionaţi cu mai multă îndrăzneală şi din impuls, dar astăzi sunteţi ceva mai precauţi. Faceţi-vă planuri de viitor, pentru că atitudinea pe care o aveţi acum vă va ajuta să vedeţi lucrurile foarte clar. Cariera voastră ar avea nevoie de mai multă atenţie, aşa că gândiţi-vă unde aţi vrea să fiţi peste un an sau doi.


Horoscop 13 decembrie 2015, Capricorn:

Aveţi un scop nou în minte, ceva mai măreţ şi mai important decât orice altceva aţi făcut până acum. Probabil aţi făcut, deja, câţiva paşi în această direcţie şi ştiţi încotro vă îndreptaţi. Singura întrebare pe care trebuie să v-o puneţi este ce veţi face în perioada următoare?


Horoscop 13 decembrie 2015, Vărsător:

Astăzi gândiţi-vă la viaţa voastră profesională. Este o zi bună să vă analizaţi cariera, indiferent dacă asta înseamnă să găsiţi o cale prin care să cereţi o mărire de salariu sau să mergeţi la un curs care să vă ajute să vă specializaţi în meseria voastră. Dacă vă gândiţi chiar să vă schimbaţi domeniul, acum este momentul să acţionaţi.


Horoscop 13 decembrie 2015, Peşti:

Este momentul să fiţi mai practici când vă gândiţi la viaţa voastră şi să analizaţi cu atenţie ce planuri trebuie întărite. Este destul de greu să faceţi asta, dar nu imposibil. În termeni generali, ştiţi ce vreţi să faceţi pe termen lung. Ştiţi că aveţi nevoie de confort şi de lucruri care să vă uşureze viaţa, aşa că îndreptaţi-vă în acea direcţie.

 

Horoscop Urania lunar: ianuarie 2016

 
Horoscop Urania ianuarie 2016


Horoscop ianuarie 2016, Berbec:

Horoscop Urania Berbec ianuarie 2016
După data de 2, căutaţi sponsori pentru o idee de afacere, parteneri pentru un proiect de grup ori concepeți planuri de viitor. Începând cu data de 3, viața personală ori finanțele deținute în comun cu terți devin subiect de ceartă. Din data de 5 încolo, unii finanţatori se pot retrage din schemă sau anumiți amici vă lasă la greu. Începând cu data de 7, vă scade randamentul ori se reduc rezervele de energie.

După data de 8, comunicaţi greoi cu superiorii ori se atentează la reputația voastră socială/profesională. Cândva între zilele de 8 și 10, puteți lega o relație la distanță, cu cineva din altă ţară sau partenerul vă pleacă peste hotare, indiciu că aveţi timp pentru voi din data de 12 până în data de 14. Nici la muncă nu vă merge rău, mai ales în intervalul de zile 14-16 ianuarie. După data de 19, puteți ajunge la cuțite cu superiorii.

Începând cu data de 23, unor persoane le pot cădea cu tronc unul dintre şefi ori doar se îmbunătățesc vizibil relațiile cu cei superiori ierarhic. După data de 25, reîncepeți să vorbiți aceeași limbă. Este posibil ca cel puțin pentru moment să dispuneţi de ceva mai multă autoritate, iar cuvântul și opiniile voastre să cântărească mai greu decât o fac în mod obișnuit.


Horoscop ianuarie 2016, Taur:

Horoscop Urania Taur ianuarie 2016
Începând cu data de 2, vă înţelegeţi mai bine cu şefii. Aveţi curaj parcă mai mult și pe plan sentimental după data de 3. Luaţi aminte că tot de atunci se înăsprește competiția. Apar deficiențe de comunicare între voi și superiori după data de 5 ianuarie. Eforturile depuse în direcția îmbunătățirii relației cu copiii sau cuceririi cuiva special după data de 7 riscă să nu dea roade.

Începând cu data de 8, puteți fi constrânşi să întrerupeţi unele cursuri sau să se amâne începerea unor traininguri. Din data de 8 până în data de 10, se prefigurează evenimente care fie vă determină să vă separaţi de persoana iubită, fie vă aduce mai aproape. Intervalul de zile 15-21 ianuarie se arată favorabil legării de parteneriate, tentativelor de îmbogățire a portofoliului de clienți, precum și lansării de proiecte.

Între zilele de 19 și 31, o persoană v-ar putea face competiție neloială, ascunzându-vă informații, manipulându-le sau răspândind bârfe în ceea ce vă privește. Nu este exclus, de asemenea, să iasă la iveală secrete. După data de 23, partenerul vostru pleacă în străinătate sau vă îndrăgostiţi de cineva de peste hotare. În plus, după data de 25, se reiau seminarele suspendate și se pot da examene.


Horoscop ianuarie 2016, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni ianuarie 2016
Cândva după 2 încolo, puteți fi invitaţi să participaţi la cursuri de reconversie profesională ori perfecționare continuă. După data de 3, munciţi cu mai mult drag și spor, dar riscaţi să vă extenuaţi mai ușor. Începând cu 5, puteți fi constrânşi să întrerupeţi trainingurile. Dacă aveţi pe rol lucrări de construcție/amenajare a locuinţei, va trebui să le opriţi temporar după data de 7.

După data de 8, ajungeţi foarte greu la un numitor comun cu partenerul de viață ori afaceri în privința regulilor folosirii finanțelor ori bunurilor deținute în asociere cu ei. Cândva între 8 și 10, relația de cuplu trece la un alt nivel, urmând să vă fixați planuri pe termen lung din data de 12 până în data de 14. În intervalul de zile 15-21, puteți da dovadă de o productivitate crescută și de profesionalism.

Cândva după data de 19, poate fi nevoie să renunţaţi la o serie din proiectele de viitor pe care le-aţi conceput cu asociatul/a sau partenerul de viaţă pentru că nu le puteți susține financiar sau el/ea nu trage la fel de tare ca voi la căruță. Începând cu data de 23, faceţi cunoștință cu aspectele complexe ale vieții în doi unui parteneriat profesional, dar dacă comunicați, mai ales după data de 25, nu vor fi probleme.


Horoscop ianuarie 2016, Rac:

Horoscop Urania Rac ianuarie 2016
Din 2 încolo, ar fi bine să discutați cu partenerul de viață sau afaceri despre cum vă puteți împărți cât mai bine îndatoririle în cuplu/parteneriatul profesional. Începând cu data de 3, viața voastră sentimentală se animă. Comunicarea deficitară cu asociatul sau persoana iubită vă afectează viața personală sau bunăstarea financiară comună din data de 5 încolo, deci daţi dovadă de multă deschidere în raport cu el/ea.

Începând cu data de 8, evitaţi să semnaţi contracte, să participaţi la interviuri de angajare ori să vă programaţi întâlniri de afaceri. Una spuneţi și alta înţeleg clienții și colaboratorii din 8 încolo. Deși sarcinile primite între data de 8 și data de 10 sunt complicate, vă mențin interesul viu și decurg bine în intervalul de zile 12-14. Din data de 14 până în data de 16, astrele susțin legările de parteneriate.

Cariera sau reputația, a voastră ori a partenerului de viață/afaceri, riscă să intervină între voi și asociat/ă sau persoana iubită din data de 19 până la sfârşitul lunii ianuarie. Viața voastră sentimentală urmează o curbă ascendentă începând cu data de 23, urmând ca din data de 25 încolo să vorbiţi din nou pe aceeași limbă cu persoana iubită, precum și cu clienții, respectiv colaboratorii, indiciu că se lămuresc unele încurcături.


Horoscop ianuarie 2016, Leu:

Horoscop Urania Leu ianuarie 2016
După data de 2, comunicaţi parcă mai ușor și eficient cu partenerul de viață ori afaceri. Atmosfera din familie ar putea deveni tensionată începând cu data de 3. După data de 5 însă, voi și asociatul/a ori persoana dragă păreți să nu mai vorbiți aceeași limbă. Începând cu 7 ianuarie, se prea poate ca banii să vină greu și să plece ușor. După data de 8, vă scade întrucâtva randamentul și nivelul de energie.

Relația cu persoana dragă și/sau copiii poate trece prin unele probe între data de 8 și data de 10, dar dacă le treceți cu brio, intervalul 12-14 ianuarie se anunță a fi unul de neuitat. Un bonus de performanță, o primă sau chiar o mărire de salariu vă poate întâmpina cândva între zilele de 14 și 16. Din data de 19 până la sfârşitul lunii, aveţi parte de termene-limită urgente, indicații contradictorii și cerințe mari.

Cu toate acestea, sarcinile care vă sunt oferite după data de 23 ianuarie promit să vă stârnească interesul și să vă solicite imaginaţia. Nu este exclus, de asemenea, să aveţi un tonus mai bun sau să vi se aprindă călcâiele după un/o coleg/ă de serviciu. Mai mult, începând cu data de 25, dispar problemele de comunicare dintre voi și colegii de lucru, iar riscul de erori în exercițiul muncii scade simțitor.


Horoscop ianuarie 2016, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară ianuarie 2016
Se prea poate ca, după data de 2, sarcinile primite la serviciu să presupună mai multă interacțiune cu oamenii și/sau tovarăşii de muncă. Ar fi bine ca, după data de 3, să evitați a fi repeziţi la vorbă. Începând cu 5 ianuarie, puteți fi interpretaţi greșit, voluntar ori involuntar, de colegii de serviciu ori faceţi greșeli în exercițiul muncii. Dietele începute după data de 7 au șanse de a da rezultate.

După data de 8, problemele de comunicare se pot muta în sfera vieții sentimentale, precum și în raport cu copiii. În ciuda diferențelor care ies la iveală din data de 8 până în data de 10 între voi și părinți, reușiți totuși să faceți abstracție de ele, ba chiar să ajungeți la un numitor comun în privința lor cândva între zilele de 12 și 14. Intervalul de zile 15-21 se arată a fi favorabil discuțiilor de la suflet la suflet cu persoana iubită.

Cândva din data de 19 până la sfârşitul lunii, vă pot da târcoale gelozia și posesivitatea, sunteţi mai puțin mulţumiţi de viața voastră personală sau vă vine greu să le respectați copiilor libertățile, fapte ce pot conduce la discuţii aprinse. După data de 23 ianuarie se mai îndulcește puţin atmosfera în relația cu ei, iar începând cu data de 25, comunicați mai deschis și eficient unii cu ceilalți.


Horoscop ianuarie 2016, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă ianuarie 2016
Începând cu data de 2, viața voastră sentimentală dă semne de revitalizare. După data de 3 ianuarie, apar ocazii de suplimentare a veniturilor, dar și valorificare a economiilor și bunurilor deținute deja. Comunicarea cu persoana dragă și/sau copiii poate lăsa de dorit după data de 5. Începând cu data de 7, competiția neloială se înăsprește ori nu vă mai mulțumește nimic la voi înşivă și ceilalți.

După 8 ianuarie, voi și părinții parcă nu mai vorbiți aceeași limbă. Deși vă vine greu să rezonaţi cu rudele apropiate între zilele de 8 și 10, sângele apă nu se face totuși. Intervalul de zile 12-14 se poate dovedi favorabil legării de parteneriate, debutului unei relații sentimentale sau redresării relației cu familia. Mici noroace de câștig se pot ivi în cale din data de 15 până în data de 21.

Între data de 19 și sfârşitul lunii, unele chestiuni ce țin de bucătăria internă a familiei sau presiunile familiei voastre de origine planează greu asupra vieții de cuplu. Interacțiunile cu părinții avute începând cu data de 23 decurg armonios și firesc, iar deficiențele de comunicare dintre voi încep să se dispară încetul cu încetul după data de 25. Vedeţi cum aţi putea să le ocoliţi pe viitor.


Horoscop ianuarie 2016, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion ianuarie 2016
Se prea poate ca, după data de 2, să vă înţelegeţi ceva mai bine cu părinții. Nivelul vostru de energie crește simțitor începând cu data de 3, fiindu-vă parcă mai ușor să preluaţi inițiativa. Cu toate acestea, după data de 5, începe să scârțâie comunicarea dintre voi și familia voastră de origine. Din data de 7 începând, riscaţi să pierdeţi finanţatori pe care vă bazaţi, unele proiecte stagnează ori popularitatea voastră descrește.

Ar fi bine ca, după 8 ianuarie, să evitați semnarea de contracte, participarea la interviuri de angajare ori programarea de întrevederi de afaceri. Deși pare că cheltuielile nu se mai opresc între zilele de 8 și 10, cel mai probabil nu vă afectează bugetul prea tare, poate pentru că vă alegeţi cu un bonus, primă sau chiar mărire de salariu cândva din data de 12 până în data de 14.

În intervalul de zile 14-16, puteți fi invitaţi să vă alăturaţi unui proiect sau daţi peste noi sponsori. Din data de 19 până la sfârşitul lunii, puteți fi interpretaţi greșit de tovarăşii de muncă, le răstălmăciţi voi vorbele, dar puteți și comite erori la serviciu. Șarmul și carisma vă atrag mai multe persoane în direcția voastră după data de 23, iar abilitățile voastre de comunicare revin la normalitate după data de 25.


Horoscop ianuarie 2016, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător ianuarie 2016
Abilitățile voastre de comunicare cresc după data de 2, fiindu-vă mai ușor să vorbiţi pe aceeași limbă cu familia, dar și vecinii. Începând cu data de 3, vă pot da târcoale gânduri negative sau simţiţi răsuflarea competiției neloiale în ceafă. După data de 5, parcă nu vă mai înţelegeţi la fel de bine cu rudele apropiate. După 7 ianuarie, reputația voastră ca oameni sau profesionişti poate suferi.

După 8 ianuarie, vă recomand să ţineţi o evidență mai clară a bugetului și să fiţi ceva mai strânşi la pungă. Șarmul vostru se împletește armonios cu (nou descoperita) latură serioasă a voastră între zilele de 8 și 10, oferindu-vă o putere de atracție sporită din data de 8 până în data de 10. Şanse de a câștiga sume frumușele pe lângă salariu, dar și de a vă valorifica economiile și bunurile apar în intervalul de zile 14-16.

Speculațiile financiare, mofturile, partenerul de viaţă și/sau copiii pot atenta serios la stabilitatea voastră financiară din data de 19 până la sfârşitul lunii ianuarie. Noroc că se anunță mici noroace de bani începând cu data de 23, fiind la fel de posibil ca la un moment dat după data de 25 să descoperiţi o metodă eficientă, simplă și ușoară de a vă monitoriza bugetul. Ţineţi-vă de ea și veţi avea multe de câștigat.


Horoscop ianuarie 2016, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn ianuarie 2016
După data de 2, puteți primi ponturi valoroase sau vă vin idei geniale despre cum v-aţi putea mări veniturile și/sau valorifica finanțele și posesiunile deținute deja. Evoluția unor proiecte de grup sau planuri de viitor se accelerează începând cu 3 ianuarie. Unele din metodele de câștig găsite sau aflate de la ceilalți la începutul lunii se pot dovedi irealizabile după data de 5.

O delegație în străinătate, un schimb de experiență ori curs de reconversie profesională sau perfecționare continuă se poate opri sau amâna temporar după data de 7, iar începând cu data de 8, abilitățile voastre de socializare/comunicare lasă de dorit. Un fost partener poate reveni în peisaj în intervalul de zile 8-10, permiţându-vă să încheiaţi amiabil, cândva din data de 12 până în data de 14, un capitol de viață.

Între zilele de 15 și 21, puteți lega cu ușurință parteneriate, precum și găsi repede sponsori, respectiv membri în cadrul unui proiect de grup. Din data de 19 până la sfârşitul lui ianuarie, se întrevăd meciuri mai puțin amicale cu familia de origine. Șarmul și carisma voastră încep să atragă admiratori/oare după data de 23, iar după data de 25, vă revine parcă cheful de a face conversație.


Horoscop ianuarie 2016, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător ianuarie 2016
Se prea poate ca, după data de 2, să daţi dovadă de mai multă deschidere în raport cu ceilalți. Superiorii ar putea aștepta multe de la voi începând cu data de 3. Nu ar fi rău, de asemenea, ca tot de atunci încolo să marşaţi în direcția unei promovări. Abilitățile voastre de comunicare pot șchiopăta totuși după data de 5. Datoriile, ratele și cheltuielile se pot mări, respectiv înmulți vizibil după data de 7.

Nu le permiteţi bârfelor, zvonurilor sau propriilor gânduri negre să vă descurajeze începând cu 8 ianuarie. Burlacii/țele născuţi în acest semn zodiacal pot realiza cândva între zilele de 8 și 10 că un/o amic/ă apropiat/ă le-a căzut cu tronc, urmând să iasă pentru prima dată în intervalul de zile 12-14. Dacă vă faceţi treaba cu profesionalism, vă puteți alege cu un bonus, o primă sau chiar mărire de salariu între zilele de 15 și 21.

Unele îndoieli, vorbe rostite pe la spatele vostru sau idei greșite pe care vi le-aţi format vă pot determina, din data de 19 până la sfârşitul lui ianuarie, să izbucniţi, spunând lucruri pe care mai apoi să le regretați. Începând cu data de 23, cresc ocaziile de a începe o idilă cu cineva nou ori cu un fost partener, iar după data de 25, ieşiţi ușor-ușor din tiparele de gândire (auto)distructive și coercitive.


Horoscop ianuarie 2016, Peşti:

Horoscop Urania Peşti ianuarie 2016
Începând cu data de 2, tindeţi să cădeţi adesea pe gânduri, lăsându-vă pradă introspecției. O delegație în străinătate ori posibilitatea de a participa la un schimb de experiență sau curs de perfecționare se poate ivi după data de 3. După data de 5, vă simţiţi altfel decât ceilalți, gând care pare să nu vă dea pace. Ritmul de evoluție al parteneriatului de viață ori profesional se încetinește începând cu data de 7.

După data de 8, voi și unii prieteni parcă nu mai vorbiți aceeași limbă ori anumite idei de afaceri se dovedesc irealizabile. Unii/ele burlaci/țe născute în acest acest semn pot realiza cândva între zilele de 8 și 10 că le-a căzut cu tronc șeful/a. Cresc, în plus, ocaziile să vă alegeţi cu un bonus, primă sau chiar mărire salarială din data de 12 până în data de 14. Între zilele de 14 și 16, este favorizată conceperea de planuri de viitor în doi.

Din data de 19 până la sfârşitul lui ianuarie, puteți fi nevoiţi să renunţaţi la unele proiecte sau planuri pe termen lung din cauza banilor insuficienţi ori nu vă vedeţi banii recuperați de la un amic pe care l-aţi împrumutat în trecut. Cu toate acestea, popularitatea voastră crește văzând cu ochii din 23 încolo, iar după data de 25, începeţi să rezonaţi din nou pe aceeași frecvență cu membrii cercului de prieteni.