Horoscop Urania lunar: ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania ianuarie 2016


Horoscop ianuarie 2016, Berbec:

Horoscop Urania Berbec ianuarie 2016
După data de 2, căutaţi sponsori pentru o idee de afacere, parteneri pentru un proiect de grup ori concepeți planuri de viitor. Începând cu data de 3, viața personală ori finanțele deținute în comun cu terți devin subiect de ceartă. Din data de 5 încolo, unii finanţatori se pot retrage din schemă sau anumiți amici vă lasă la greu. Începând cu data de 7, vă scade randamentul ori se reduc rezervele de energie.

După data de 8, comunicaţi greoi cu superiorii ori se atentează la reputația voastră socială/profesională. Cândva între zilele de 8 și 10, puteți lega o relație la distanță, cu cineva din altă ţară sau partenerul vă pleacă peste hotare, indiciu că aveţi timp pentru voi din data de 12 până în data de 14. Nici la muncă nu vă merge rău, mai ales în intervalul de zile 14-16 ianuarie. După data de 19, puteți ajunge la cuțite cu superiorii.

Începând cu data de 23, unor persoane le pot cădea cu tronc unul dintre şefi ori doar se îmbunătățesc vizibil relațiile cu cei superiori ierarhic. După data de 25, reîncepeți să vorbiți aceeași limbă. Este posibil ca cel puțin pentru moment să dispuneţi de ceva mai multă autoritate, iar cuvântul și opiniile voastre să cântărească mai greu decât o fac în mod obișnuit.


Horoscop ianuarie 2016, Taur:

Horoscop Urania Taur ianuarie 2016
Începând cu data de 2, vă înţelegeţi mai bine cu şefii. Aveţi curaj parcă mai mult și pe plan sentimental după data de 3. Luaţi aminte că tot de atunci se înăsprește competiția. Apar deficiențe de comunicare între voi și superiori după data de 5 ianuarie. Eforturile depuse în direcția îmbunătățirii relației cu copiii sau cuceririi cuiva special după data de 7 riscă să nu dea roade.

Începând cu data de 8, puteți fi constrânşi să întrerupeţi unele cursuri sau să se amâne începerea unor traininguri. Din data de 8 până în data de 10, se prefigurează evenimente care fie vă determină să vă separaţi de persoana iubită, fie vă aduce mai aproape. Intervalul de zile 15-21 ianuarie se arată favorabil legării de parteneriate, tentativelor de îmbogățire a portofoliului de clienți, precum și lansării de proiecte.

Între zilele de 19 și 31, o persoană v-ar putea face competiție neloială, ascunzându-vă informații, manipulându-le sau răspândind bârfe în ceea ce vă privește. Nu este exclus, de asemenea, să iasă la iveală secrete. După data de 23, partenerul vostru pleacă în străinătate sau vă îndrăgostiţi de cineva de peste hotare. În plus, după data de 25, se reiau seminarele suspendate și se pot da examene.


Horoscop ianuarie 2016, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni ianuarie 2016
Cândva după 2 încolo, puteți fi invitaţi să participaţi la cursuri de reconversie profesională ori perfecționare continuă. După data de 3, munciţi cu mai mult drag și spor, dar riscaţi să vă extenuaţi mai ușor. Începând cu 5, puteți fi constrânşi să întrerupeţi trainingurile. Dacă aveţi pe rol lucrări de construcție/amenajare a locuinţei, va trebui să le opriţi temporar după data de 7.

După data de 8, ajungeţi foarte greu la un numitor comun cu partenerul de viață ori afaceri în privința regulilor folosirii finanțelor ori bunurilor deținute în asociere cu ei. Cândva între 8 și 10, relația de cuplu trece la un alt nivel, urmând să vă fixați planuri pe termen lung din data de 12 până în data de 14. În intervalul de zile 15-21, puteți da dovadă de o productivitate crescută și de profesionalism.

Cândva după data de 19, poate fi nevoie să renunţaţi la o serie din proiectele de viitor pe care le-aţi conceput cu asociatul/a sau partenerul de viaţă pentru că nu le puteți susține financiar sau el/ea nu trage la fel de tare ca voi la căruță. Începând cu data de 23, faceţi cunoștință cu aspectele complexe ale vieții în doi unui parteneriat profesional, dar dacă comunicați, mai ales după data de 25, nu vor fi probleme.


Horoscop ianuarie 2016, Rac:

Horoscop Urania Rac ianuarie 2016
Din 2 încolo, ar fi bine să discutați cu partenerul de viață sau afaceri despre cum vă puteți împărți cât mai bine îndatoririle în cuplu/parteneriatul profesional. Începând cu data de 3, viața voastră sentimentală se animă. Comunicarea deficitară cu asociatul sau persoana iubită vă afectează viața personală sau bunăstarea financiară comună din data de 5 încolo, deci daţi dovadă de multă deschidere în raport cu el/ea.

Începând cu data de 8, evitaţi să semnaţi contracte, să participaţi la interviuri de angajare ori să vă programaţi întâlniri de afaceri. Una spuneţi și alta înţeleg clienții și colaboratorii din 8 încolo. Deși sarcinile primite între data de 8 și data de 10 sunt complicate, vă mențin interesul viu și decurg bine în intervalul de zile 12-14. Din data de 14 până în data de 16, astrele susțin legările de parteneriate.

Cariera sau reputația, a voastră ori a partenerului de viață/afaceri, riscă să intervină între voi și asociat/ă sau persoana iubită din data de 19 până la sfârşitul lunii ianuarie. Viața voastră sentimentală urmează o curbă ascendentă începând cu data de 23, urmând ca din data de 25 încolo să vorbiţi din nou pe aceeași limbă cu persoana iubită, precum și cu clienții, respectiv colaboratorii, indiciu că se lămuresc unele încurcături.


Horoscop ianuarie 2016, Leu:

Horoscop Urania Leu ianuarie 2016
După data de 2, comunicaţi parcă mai ușor și eficient cu partenerul de viață ori afaceri. Atmosfera din familie ar putea deveni tensionată începând cu data de 3. După data de 5 însă, voi și asociatul/a ori persoana dragă păreți să nu mai vorbiți aceeași limbă. Începând cu 7 ianuarie, se prea poate ca banii să vină greu și să plece ușor. După data de 8, vă scade întrucâtva randamentul și nivelul de energie.

Relația cu persoana dragă și/sau copiii poate trece prin unele probe între data de 8 și data de 10, dar dacă le treceți cu brio, intervalul 12-14 ianuarie se anunță a fi unul de neuitat. Un bonus de performanță, o primă sau chiar o mărire de salariu vă poate întâmpina cândva între zilele de 14 și 16. Din data de 19 până la sfârşitul lunii, aveţi parte de termene-limită urgente, indicații contradictorii și cerințe mari.

Cu toate acestea, sarcinile care vă sunt oferite după data de 23 ianuarie promit să vă stârnească interesul și să vă solicite imaginaţia. Nu este exclus, de asemenea, să aveţi un tonus mai bun sau să vi se aprindă călcâiele după un/o coleg/ă de serviciu. Mai mult, începând cu data de 25, dispar problemele de comunicare dintre voi și colegii de lucru, iar riscul de erori în exercițiul muncii scade simțitor.


Horoscop ianuarie 2016, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară ianuarie 2016
Se prea poate ca, după data de 2, sarcinile primite la serviciu să presupună mai multă interacțiune cu oamenii și/sau tovarăşii de muncă. Ar fi bine ca, după data de 3, să evitați a fi repeziţi la vorbă. Începând cu 5 ianuarie, puteți fi interpretaţi greșit, voluntar ori involuntar, de colegii de serviciu ori faceţi greșeli în exercițiul muncii. Dietele începute după data de 7 au șanse de a da rezultate.

După data de 8, problemele de comunicare se pot muta în sfera vieții sentimentale, precum și în raport cu copiii. În ciuda diferențelor care ies la iveală din data de 8 până în data de 10 între voi și părinți, reușiți totuși să faceți abstracție de ele, ba chiar să ajungeți la un numitor comun în privința lor cândva între zilele de 12 și 14. Intervalul de zile 15-21 se arată a fi favorabil discuțiilor de la suflet la suflet cu persoana iubită.

Cândva din data de 19 până la sfârşitul lunii, vă pot da târcoale gelozia și posesivitatea, sunteţi mai puțin mulţumiţi de viața voastră personală sau vă vine greu să le respectați copiilor libertățile, fapte ce pot conduce la discuţii aprinse. După data de 23 ianuarie se mai îndulcește puţin atmosfera în relația cu ei, iar începând cu data de 25, comunicați mai deschis și eficient unii cu ceilalți.


Horoscop ianuarie 2016, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă ianuarie 2016
Începând cu data de 2, viața voastră sentimentală dă semne de revitalizare. După data de 3 ianuarie, apar ocazii de suplimentare a veniturilor, dar și valorificare a economiilor și bunurilor deținute deja. Comunicarea cu persoana dragă și/sau copiii poate lăsa de dorit după data de 5. Începând cu data de 7, competiția neloială se înăsprește ori nu vă mai mulțumește nimic la voi înşivă și ceilalți.

După 8 ianuarie, voi și părinții parcă nu mai vorbiți aceeași limbă. Deși vă vine greu să rezonaţi cu rudele apropiate între zilele de 8 și 10, sângele apă nu se face totuși. Intervalul de zile 12-14 se poate dovedi favorabil legării de parteneriate, debutului unei relații sentimentale sau redresării relației cu familia. Mici noroace de câștig se pot ivi în cale din data de 15 până în data de 21.

Între data de 19 și sfârşitul lunii, unele chestiuni ce țin de bucătăria internă a familiei sau presiunile familiei voastre de origine planează greu asupra vieții de cuplu. Interacțiunile cu părinții avute începând cu data de 23 decurg armonios și firesc, iar deficiențele de comunicare dintre voi încep să se dispară încetul cu încetul după data de 25. Vedeţi cum aţi putea să le ocoliţi pe viitor.


Horoscop ianuarie 2016, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion ianuarie 2016
Se prea poate ca, după data de 2, să vă înţelegeţi ceva mai bine cu părinții. Nivelul vostru de energie crește simțitor începând cu data de 3, fiindu-vă parcă mai ușor să preluaţi inițiativa. Cu toate acestea, după data de 5, începe să scârțâie comunicarea dintre voi și familia voastră de origine. Din data de 7 începând, riscaţi să pierdeţi finanţatori pe care vă bazaţi, unele proiecte stagnează ori popularitatea voastră descrește.

Ar fi bine ca, după 8 ianuarie, să evitați semnarea de contracte, participarea la interviuri de angajare ori programarea de întrevederi de afaceri. Deși pare că cheltuielile nu se mai opresc între zilele de 8 și 10, cel mai probabil nu vă afectează bugetul prea tare, poate pentru că vă alegeţi cu un bonus, primă sau chiar mărire de salariu cândva din data de 12 până în data de 14.

În intervalul de zile 14-16, puteți fi invitaţi să vă alăturaţi unui proiect sau daţi peste noi sponsori. Din data de 19 până la sfârşitul lunii, puteți fi interpretaţi greșit de tovarăşii de muncă, le răstălmăciţi voi vorbele, dar puteți și comite erori la serviciu. Șarmul și carisma vă atrag mai multe persoane în direcția voastră după data de 23, iar abilitățile voastre de comunicare revin la normalitate după data de 25.


Horoscop ianuarie 2016, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător ianuarie 2016
Abilitățile voastre de comunicare cresc după data de 2, fiindu-vă mai ușor să vorbiţi pe aceeași limbă cu familia, dar și vecinii. Începând cu data de 3, vă pot da târcoale gânduri negative sau simţiţi răsuflarea competiției neloiale în ceafă. După data de 5, parcă nu vă mai înţelegeţi la fel de bine cu rudele apropiate. După 7 ianuarie, reputația voastră ca oameni sau profesionişti poate suferi.

După 8 ianuarie, vă recomand să ţineţi o evidență mai clară a bugetului și să fiţi ceva mai strânşi la pungă. Șarmul vostru se împletește armonios cu (nou descoperita) latură serioasă a voastră între zilele de 8 și 10, oferindu-vă o putere de atracție sporită din data de 8 până în data de 10. Şanse de a câștiga sume frumușele pe lângă salariu, dar și de a vă valorifica economiile și bunurile apar în intervalul de zile 14-16.

Speculațiile financiare, mofturile, partenerul de viaţă și/sau copiii pot atenta serios la stabilitatea voastră financiară din data de 19 până la sfârşitul lunii ianuarie. Noroc că se anunță mici noroace de bani începând cu data de 23, fiind la fel de posibil ca la un moment dat după data de 25 să descoperiţi o metodă eficientă, simplă și ușoară de a vă monitoriza bugetul. Ţineţi-vă de ea și veţi avea multe de câștigat.


Horoscop ianuarie 2016, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn ianuarie 2016
După data de 2, puteți primi ponturi valoroase sau vă vin idei geniale despre cum v-aţi putea mări veniturile și/sau valorifica finanțele și posesiunile deținute deja. Evoluția unor proiecte de grup sau planuri de viitor se accelerează începând cu 3 ianuarie. Unele din metodele de câștig găsite sau aflate de la ceilalți la începutul lunii se pot dovedi irealizabile după data de 5.

O delegație în străinătate, un schimb de experiență ori curs de reconversie profesională sau perfecționare continuă se poate opri sau amâna temporar după data de 7, iar începând cu data de 8, abilitățile voastre de socializare/comunicare lasă de dorit. Un fost partener poate reveni în peisaj în intervalul de zile 8-10, permiţându-vă să încheiaţi amiabil, cândva din data de 12 până în data de 14, un capitol de viață.

Între zilele de 15 și 21, puteți lega cu ușurință parteneriate, precum și găsi repede sponsori, respectiv membri în cadrul unui proiect de grup. Din data de 19 până la sfârşitul lui ianuarie, se întrevăd meciuri mai puțin amicale cu familia de origine. Șarmul și carisma voastră încep să atragă admiratori/oare după data de 23, iar după data de 25, vă revine parcă cheful de a face conversație.


Horoscop ianuarie 2016, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător ianuarie 2016
Se prea poate ca, după data de 2, să daţi dovadă de mai multă deschidere în raport cu ceilalți. Superiorii ar putea aștepta multe de la voi începând cu data de 3. Nu ar fi rău, de asemenea, ca tot de atunci încolo să marşaţi în direcția unei promovări. Abilitățile voastre de comunicare pot șchiopăta totuși după data de 5. Datoriile, ratele și cheltuielile se pot mări, respectiv înmulți vizibil după data de 7.

Nu le permiteţi bârfelor, zvonurilor sau propriilor gânduri negre să vă descurajeze începând cu 8 ianuarie. Burlacii/țele născuţi în acest semn zodiacal pot realiza cândva între zilele de 8 și 10 că un/o amic/ă apropiat/ă le-a căzut cu tronc, urmând să iasă pentru prima dată în intervalul de zile 12-14. Dacă vă faceţi treaba cu profesionalism, vă puteți alege cu un bonus, o primă sau chiar mărire de salariu între zilele de 15 și 21.

Unele îndoieli, vorbe rostite pe la spatele vostru sau idei greșite pe care vi le-aţi format vă pot determina, din data de 19 până la sfârşitul lui ianuarie, să izbucniţi, spunând lucruri pe care mai apoi să le regretați. Începând cu data de 23, cresc ocaziile de a începe o idilă cu cineva nou ori cu un fost partener, iar după data de 25, ieşiţi ușor-ușor din tiparele de gândire (auto)distructive și coercitive.


Horoscop ianuarie 2016, Peşti:

Horoscop Urania Peşti ianuarie 2016
Începând cu data de 2, tindeţi să cădeţi adesea pe gânduri, lăsându-vă pradă introspecției. O delegație în străinătate ori posibilitatea de a participa la un schimb de experiență sau curs de perfecționare se poate ivi după data de 3. După data de 5, vă simţiţi altfel decât ceilalți, gând care pare să nu vă dea pace. Ritmul de evoluție al parteneriatului de viață ori profesional se încetinește începând cu data de 7.

După data de 8, voi și unii prieteni parcă nu mai vorbiți aceeași limbă ori anumite idei de afaceri se dovedesc irealizabile. Unii/ele burlaci/țe născute în acest acest semn pot realiza cândva între zilele de 8 și 10 că le-a căzut cu tronc șeful/a. Cresc, în plus, ocaziile să vă alegeţi cu un bonus, primă sau chiar mărire salarială din data de 12 până în data de 14. Între zilele de 14 și 16, este favorizată conceperea de planuri de viitor în doi.

Din data de 19 până la sfârşitul lui ianuarie, puteți fi nevoiţi să renunţaţi la unele proiecte sau planuri pe termen lung din cauza banilor insuficienţi ori nu vă vedeţi banii recuperați de la un amic pe care l-aţi împrumutat în trecut. Cu toate acestea, popularitatea voastră crește văzând cu ochii din 23 încolo, iar după data de 25, începeţi să rezonaţi din nou pe aceeași frecvență cu membrii cercului de prieteni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS