Horoscop Urania săptămânal: 21-27 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 21-27 decembrie 2015


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Berbec:

Luna Plină din ziua de 25 are loc în casa familiei, fundația universului vostru interior, din horoscopul vostru general, indiciu că situația de acasă sau felul în care se derulează lucrurile între voi și rudele apropiate ar putea atinge un apogeu zilele acestea. Dacă se ia o întorsătură înspre rău, ar fi bine să vă schimbaţi atitudinea față de ai voştri sau în raport cu unele evenimente mai puțin plăcute pe care nu le-aţi uitat.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Taur:

Luna Plină din data de 25 se suprapune tocmai peste axa cunoașterii din horoscopul vostru general, semn cum că aţi putea afla multe lucruri noi despre voi săptămâna aceasta. Pe lângă obișnuitele momente care s-ar cere acordate meditației și introspecției, feedback-ul celor apropiaţi și la care ţineţi mult v-ar putea fi util în a înțelege cum puteți să vă atingeţi potențialul.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Gemeni:

Luna Plină din 25 se suprapune peste axa posesivității din horoscopul vostru general, indiciu că săptămâna aceasta ar putea ieși la iveală, într-un fel sau altul, faptul că v-aţi format unele atașamente toxice care vă țin în loc și nu vă permit să vă îndreptaţi în direcția adevăratului vostru potențial. Gândiţi-vă cum anume v-aţi putea îndepărta de ele, oricât de dureroasă ar fi desprinderea.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Rac:

Luna Plină din 25 se manifestă plenar tocmai în zodia nașterii voastre, iar cum este un semn de Apă, se așteaptă să resimţiţi cel mai puternic bagajul de energii apăsător cu care vine la pachet acest eveniment astral. Dacă vă încearcă stări de spirit contradictorii, încercaţi să vă găsiţi un punct de echilibru. Altfel, vă derutaţi atât pe voi înşivă, cât și pe cei dragi cu aceste fluctuații.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Leu:

Luna Plină din ziua de 25 se manifestă plenar tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu că v-aţi putea confrunta săptămâna aceasta cu stări de hipersensibilitate care nu vă sunt cunoscute și care vă pot afecta serios echilibrul interior. Gândiţi-vă că nu este nimic în neregulă cu voi, ci doar așa înțelege organismul vostru să răspundă energiilor acestei lunații.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Fecioară:

În ultima zi a săptămânii aţi putea nutri o nevoie de atenție pe care nu păreţi dispuşi să v-o asumaţi în totalitate, fapt din care ar putea rezulta frustrări și nemulțumiri în raport cu cei din preajma voastră. Căutaţi să analizaţi motivul pentru care simţiţi ceea ce simţiţi și gândiţi-vă dacă nu cumva v-aţi putea satisface voi înşivă această doleanță. Sunteţi capabili de mai multe lucruri decât puteți crede!


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Balanţă:

Chiar dacă Luna Plină din data de 25 se manifestă plenar în casa carierei, nu înseamnă că efectele ei ocolesc polul opus al axei și anume casa familiei, fundația universului vostru interior. Dacă evoluția voastră profesională nu progresează, acest lucru sugerează faptul că aţi putea avea unele conflicte nerezolvate cu persoanele autoritare din familia de origine care se răsfrâng acum asupra relației cu şefii.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Scorpion:

Luna Plină din 25 se suprapune peste axa cunoașterii din horoscopul vostru general, ocazie numai bună să vă ocupaţi de dezvoltarea personală săptămâna aceasta. Înscrieţi-vă la un curs sau atelier de acest gen întrucât vă va face negreșit mult bine să aflaţi lucruri noi despre voi și să întâlniţi oameni de la care chiar aveţi ceva de învățat. Concentraţi-vă pe atingerea potențialului vostru!


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Săgetător:

Întrucât axa peste care se suprapune Luna Plină din ziua de 25 mai face referire și la finanțe, este de așteptat ca intrările și ieșirile de lichidități din conturile voastre să se înmulțească vizibil săptămâna aceasta. Spre ghinionul vostru, cheltuielile ar putea depăși considerabil câștigurile, dar dacă încercaţi să păstraţi o oarecare limită, veţi trece peste sărbătorile de iarnă fără să ajungeţi într-un impas.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Capricorn:

Chiar dacă Luna Plină din ziua de 25 se manifestă plenar în casa parteneriatelor de viață și afaceri, nu înseamnă că efectele sale nu se simt și la polul opus al axei și anume în zodia nașterii voastre. Această lunație fie vă energizează, fie vă stoarce și ultimul strop de vlagă, dar ţineţi cont de faptul că influența sa depinde de felul în care răspundeţi voi energiilor cu care vine la pachet evenimentul astral.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Vărsător:

Luna Plină din data de 25 se formează tocmai în casa sănătății din horoscopul vostru general, indiciu că v-ar putea da târcoale săptămâna aceasta durerile de stomac sau fluctuațiile destul de mari ale stării voastre fizice. Cel mai probabil se datorează stresului și presiunii de la locul de muncă, semn cum că trebuie să învăţaţi să administraţi acești factori. Altfel, riscă să vă afecteze în mod cronic.


Horoscop 21-27 decembrie 2015, Peşti:

Ultima zi din această săptămână s-ar putea dovedi ușor problematică în ceea ce privește sănătatea, dar dacă alegeţi să rezistaţi tentației de a vă cheltui și ultima fărâmă de energie pe activități recreative pe care le-aţi putea lăsa pe altă dată, aţi reuși să vă încărcaţi bateriile pentru săptămâna viitoare. Permiteţi-vă câteva momente de relaxare, chiar dacă vă pare că pierdeţi timpul procedând așa.


Horoscop ianuarie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS