Horoscop Urania săptămânal: 28 decembrie - 3 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 28 decembrie - 3 ianuarie 2016


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Berbec:

În intervalul de zile 29-31 decembrie, Luna se mișcă prin casa sănătății voastre fizice, atrăgându-vă atenția asupra stării de sănătate. Excesele de orice fel nu îşi au locul acum, cu atât mai mult în aceste zile. O grijă excesivă acordată sănătății care frizează ipohondria vă poate face la fel de mult rău ca nepăsarea. Moderația este cheia unei forme fizice de invidiat, deci căutaţi să stabiliţi un echilibru!


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Taur:

În zilele de 1 şi 2 ianuarie, Luna tranzitează casa sănătății voastre fizice, indiciu că dacă vă aflaţi în situația de a necesita o intervenție chirurgicală, este recomandat să nu o programaţi în aceste zile, în cazul în care nu reprezintă o urgență. La un moment dat, Luna va perfecta o conjuncție cu Marte în acest semn, anunțând pericol de hemoragii și accidente. Schimbaţi ceva la stilul vostru de alimentație și de viață!


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Gemeni:

În ziua de 3 ianuarie, Marte își face intrarea în semnul Scorpionului căruia-i corespunde casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn că în perioada următoare sunteţi predispuşi la accidente mai mici sau mai mari, deci fiţi cu băgare de seamă pe unde călcaţi și nu apăsaţi prea tare pedala de accelerație a autoturismului. Mai mult interes acordat stilului de viață și alimentație se pretează momentan.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Rac:

În ziua de 30 decembrie, Venus trece în zodia Săgetătorului, semn căruia-i corespunde casa sănătății voastre fizice, indiciu cum că ispitele culinare sau de orice altă natură care și-ar putea pune amprenta asupra siluetei voastre trebuie evitate. Dat fiind că acest ingres planetar va predispune la acumulări de kilograme în perioada care urmează, fructele v-ar putea ajuta să vă ţineţi formele sub control.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Leu:

Sănătatea pare să nu se numere printre sectoarele de viață vizate de astre săptămâna aceasta. Cu toate acestea, ar fi bine să ştiţi că sarea celulară a zodiei nașterii voastre este fosfatul de magneziu care ajută la prevenirea atacurilor de cord. Găsiţi acest mineral în cerealele integrale, produsele lactate, dar și în anumite nuci. Vă recomand să le consumaţi dacă aveţi des migrene.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Fecioară:

Zilele de 28 şi 29 decembrie stau sub influența tranzitului Lunii prin zodia Leului căreia-i corespunde casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că în aceste zile v-aţi putea simți subapreciaţi sau insuficient băgaţi în seamă de cei din apropiere. Acordaţi-vă singuri atenție și nu mai aşteptaţi aprobarea celorlalți dacă vă doriţi să întreprindeţi ceva în care credeţi.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Balanţă:

Din data de 29 până în data de 31 decembrie, Luna călătorește prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu că v-aţi putea exaspera, atât pe voi înşivă, cât și pe ceilalți cu (auto)critica. Observaţi-vă într-o manieră obiectivă comportamentul în aceste zile și dacă vă purtați de parcă nu v-ar conveni nimic, încercaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor și a oamenilor de lângă voi. Căutaţi să gândiţi pozitiv.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Scorpion:

Zilele de 1 şi 2 ianuarie stau sub influența tranzitului Lunii prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că echilibrul vostru interior ar putea fi destul de fragil weekend-ul acesta. Evitaţi situațiile care v-ar putea crea nemulțumiri sau frustrări de tot felul întrucât v-ar putea afecta emoțional și mental mai mult decât de obicei. Încercaţi să vă menajaţi pe cât puteți.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Săgetător:

Din 30 decembrie încolo, Venus pășește prin zodia nașterii voastre, moment numai bun să faceţi unele binemeritate schimbări de imagine care nu numai că vă împrospătează look-ul, ci și părerea despre voi înşivă. Fiţi siguri că vă va face bine mental o astfel de transformare. Nu va dura mult până când și cei din jurul vostru vor observa cât de bine vă stă cu noua tunsoare ori garderobă.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Capricorn:

Venus poposește în casa subconștientului vostru în data de 30 decembrie unde va rămâne pentru următoarele săptămâni, indiciu că s-ar cuveni ca perioada aceasta să vă exploraţi mai mult acea latură a minții voastre pe care nu obişnuiţi să o accesaţi în mod normal. Aţi putea afla sursa unor frici și frustrări care v-au dat târcoale multă vreme, reușind astfel să le depăşiţi și să vă apropiaţi de potențialul vostru.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Vărsător:

Forma fizică și bunăstarea voastră mentală nu au de pricinuit de pe urma astrelor săptămâna aceasta. Dar dacă vreţi să începeţi anul 2016 cu câteva modificări aduse stilului vostru de alimentație, vă recomand să fiţi atenţi la consumul de sare. Ceapa, brânza de capră și gălbenușurile de ou se numără printre alimentele benefice zodiei nașterii voastre, deci nu ezitaţi să le consumaţi mai mult decât de obicei.


Horoscop 28 decembrie - 3 ianuarie 2016, Peşti:

Ziua de 28 decembrie ar putea veni la pachet cu provocări în ceea ce privește starea sănătății voastre, dar dacă nu căutaţi să impresionaţi cu fapte mari ori angajamente care vă depășesc potențialul energetic de care vă bucuraţi perioada aceasta, veţi fi în afara oricărui pericol. Persoanelor care suferă de boli cardiovasculare li se recomandă să nu exagereze cu efortul fizic la începutul săptămânii. Menajați-vă ceva mai mult.


Horoscop ianuarie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS