Horoscop Urania zilnic: joi, 1 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 1 octombrie 2015


Horoscop 1 octombrie 2015, Berbec:

Vă descurcaţi foarte bine în relaţiile cu persoanele din jurul vostru, mai ales când vine vorba despre generaţia în vârstă. Vă este uşor să comunicaţi cu aceşti oameni şi chiar să vă faceţi plăcuţi de ei. De asemenea, puteţi primi un sfat bun de viaţă de la ei.


Horoscop 1 octombrie 2015, Taur:

Astăzi este posibil să apară câteva probleme în relaţia cu partenerul de cuplu; încercaţi să aveţi răbdare şi să nu vă agitaţi foarte mult deoarece puteţi provoca un adevărat scandal. Compromisul este cheia unei relaţii fericite.


Horoscop 1 octombrie 2015, Gemeni:

Sunteţi foarte liniştiţi şi aveţi multă inspiraţie astăzi; de asemenea, vă descurcaţi de minune la rezolvarea problemelor, găsind cele mai eficiente soluţii. Ziua de astăzi este una foarte bună pentru a susţine teste sau examene.


Horoscop 1 octombrie 2015, Rac:

Este posibil ca persoana iubită să treacă printr-o perioadă mai dificilă şi să fie mai agitată chiar şi când vine vorba despre relaţia voastră. Încercaţi să o înţelegeţi şi să îi oferiţi spaţiul de care are nevoie pentru a îşi rezolva problemele personale.


Horoscop 1 octombrie 2015, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi nevoiţi să lucraţi alături de mai mulţi colegi; este posibil să primiţi un proiect amplu de care vă veţi ocupa în echipă. Trebuie să depuneţi eforturi suplimentare pentru a vă înţelege cu oamenii cu care urmează să lucraţi.


Horoscop 1 octombrie 2015, Fecioară:

Prima zi a lunii octombrie pare să fie una destul de frumoasă pentru voi. Sunteţi foarte liniştiţi şi vă este uşor să rezolvaţi problemele profesionale deoarece aveţi răbdare să găsiţi cauza. Spre seară întâlniţi o persoană nouă, cu care comunicaţi foarte bine.


Horoscop 1 octombrie 2015, Balanţă:

Dacă ultima perioadă a fost una mai complicată pentru voi în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu, iată că lucrurile încep să se îndrepte; soarele răsare şi pe strada voastră. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi parte de surprize frumoase spre seară.


Horoscop 1 octombrie 2015, Scorpion:

În a patra zi a săptămânii trebuie să depuneţi eforturi suplimentare pentru a rezolva problemele profesionale; vă este destul de dificil să vă concentraţi, însă colegii de muncă îşi pun toate speranţele în voi. Un superior vă poate ajuta cu un sfat foarte bun.


Horoscop 1 octombrie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei poate fi una cu multe schimbări neaşteptate pentru voi; este posibil să fiţi nevoiţi să luaţi o decizie cu privire la locul de muncă mai repede decât vă aşteptaţi. Din fericire aveţi susţinere din partea persoanei iubite.


Horoscop 1 octombrie 2015, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de agitaţi şi vă este dificil să comunicaţi cu cei din jurul vostru; vă pierdeţi cumpătul foarte repede, iar în şedinţe asta poate fi o problemă. Încercaţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă, aceştia vă pot ţine locul atunci când este necesar.


Horoscop 1 octombrie 2015, Vărsător:

Nu sunteţi foarte mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional şi vă gândiţi serios să aveţi o discuţie serioasă cu superiorii. Consideraţi că munciţi mai mult decât este necesar, iar evoluţia voastră pe acest drum este mult prea anevoioasă.


Horoscop 1 octombrie 2015, Peşti:

În prima parte a zilei de joi sunteţi concentraţi pe viaţa profesională, urmează o perioadă mai aglomerată pentru voi, cu proiecte şi sarcini noi. Spre seară, o persoană foarte dragă vine la voi cu o veste frumoasă, care vă poate aduce schimbări neaşteptate pe plan personal.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 30 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 30 septembrie 2015


Horoscop 30 septembrie 2015, Berbec:

Ceva vă indispune încă de dimineaţă şi nu veţi avea chef de nimic toată ziua. Gândiţi-vă mai bine dacă este cazul să reacţionaţi chiar aşa pentru că riscaţi să vă izolaţi. Apar cheltuieli neprevăzute pentru care veţi aloca o sumă importantă din banii puşi deoparte. La serviciu veţi avea mult de lucru, dar aveţi ocazia să vă faceţi remarcaţi.


Horoscop 30 septembrie 2015, Taur:

Nu este o zi favorabilă călătoriilor şi câştigurilor financiare. Inhibiţia şi lipsa de sociabilitate ar putea să vă conducă la eşecuri în afaceri şi deziluzii în plan social. Încercaţi să fiţi mai comunicativi. Preocupaţi-vă mai degrabă de treburile gospodăreşti. Ascultaţi sfaturile pe care vi le oferă o persoană mai în vârstă.


Horoscop 30 septembrie 2015, Gemeni:

Colegii şi şefii vă apreciază pentru inspiraţia şi originalitatea de care daţi dovadă. Totuşi, vă simţiţi nedreptăţiţi din cauza lipsei de fonduri şi căutaţi cu disperare să vă mai găsiţi ceva de lucru. Evitaţi investiţiile şi nu cumpăraţi obiecte de valoare! Este posibil să regretaţi mai târziu.


Horoscop 30 septembrie 2015, Rac:

Dimineaţa, colegii şi familia fac eforturi să vă scoată din starea de apatie. Ar putea fi de vină oboseala acumulată sau problemele financiare. Faceţi proiecte lipsite de realism şi sunteţi acuzaţi că risipiţi puţinii bani pe nimicuri. Voi, însă, vă vedeţi în continuare de viaţa voastră.


Horoscop 30 septembrie 2015, Leu:

Nu este o zi favorabilă comunicării, socializării. Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Dacă sunteţi singuri, este posibil ca astăzi să vă îndrăgostiţi brusc. Atenţie! S-ar putea ca persoana pe care aţi pus ochii să nu fie tocmai cea mai potrivită.


Horoscop 30 septembrie 2015, Fecioară:

Simţiţi nevoia azi să schimbaţi ceva sau să faceţi lucruri noi. Pragmatismul vostru devine tot mai evident mai ales atunci când începeţi să vă faceţi calcule dintre cele mai meschine şi care sunt menite să vă aducă numai critici. De fapt, în ultima vreme cei din jur nu vă mai apreciază la adevărata voastră valoare.


Horoscop 30 septembrie 2015, Balanţă:

Aveţi multe probleme de rezolvat încă de la primele ore ale dimineţii, însă, din fericire, aveţi suficientă energie pentru a le face faţă. Ar putea apărea unele dificultăţi de natură financiară, mai ales că banii care vă fuseseră promişi întârzie să apară. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor familiale.


Horoscop 30 septembrie 2015, Scorpion:

Astăzi sunt favorizate relaţiile cu partenerul de viaţă şi aveţi toate şansele să petreceţi alături de el o seară romantică. La serviciu ţineţi morţiş să le demonstraţi tuturor că sunteţi capabili. O problemă de sănătate mai veche îşi găseşte rezolvarea, totul este să urmaţi tratamentul prescris de medic.


Horoscop 30 septembrie 2015, Săgetător:

Este de aşteptat ca astăzi să câştigaţi în carismă şi farmec personal. Aveţi probabil un chef nemaipomenit de vorbă şi ieşiţi din turnul tăcerii în care staţi închişi, socializaţi mai viguros şi vorbiţi mai bine. Prindeţi gustul de a vă întreţine cu prietenii la dialog, de la cele de profunzime până la banala bârfă zilnică. În privinţa stării de sănătate veştile pot fi contradictorii şi neliniştitoare.


Horoscop 30 septembrie 2015, Capricorn:

Nu sunteţi prea comunicativi, motiv pentru care relaţiile sociale şi sentimentale pot avea de suferit. Îi invidiaţi pe cei care reuşesc să se relaxeze şi să se bucure de viaţă făcând ceea ce îşi doresc. Banii încep să se adune şi câteva luni de acum încolo veţi tot pune deoparte pentru a vă duce visurile la îndeplinire.


Horoscop 30 septembrie 2015, Vărsător:

Mental, sunteţi într-o formă fizică deosebită. Doar fizic nu staţi prea bine. Aţi muncit mult în ultima perioadă, iar oboseala îşi spune cuvântul. Relaţia cu partenerul de viaţă este calmă, promiţătoare chiar, asta deşi prietenii nu prea sunt de acord cu persoana căreia aţi decis să îi oferiţi inima voastră.


Horoscop 30 septembrie 2015, Peşti:

Simţiţi nevoia să vorbiţi cu o persoană matură despre problemele voastre sentimentale. Vă simţiţi neglijaţi şi aveţi tendinţa să cădeţi pradă melancoliei. Mai avantajaţi sunt nativii singuri, cărora le iese în cale tocmai acea persoană care întruchipează idealul şi dau o şansă iubirii.

 

Horoscop Urania săptămânal: 5-11 octombrie 2015

 
Horoscop Urania 5-11 octombrie 2015


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Berbec:

Intervalul de zile 7-10, dar cu precădere a treia zi din săptămână ar putea plana greu asupra bunăstării fizice, dar și a moralului vostru. Poate v-aţi umplut până la refuz agenda zilnică, iar proviziile voastre de energie nu pot susține abundenţa de activități pe care vi le-aţi propus. Eliberaţi-vă cât de cât programul, mai ales dacă urmaţi un tratament sau vă simţiţi extenuaţi.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Taur:

Dacă urmaţi un tratament sau sunteţi în perioada de convalescență, luaţi aminte că începând cu ziua de 9, starea voastră de sănătatea poate da semne încurajatoare de îmbunătățire. Chiar și în cazul în care nu aveţi motive să vă plângeţi cât privește sănătatea, puteți observa că aveţi mai multă energie decât până acum. Nu vă suprasolicitaţi totuși întrucât riscaţi să începeţi săptămâna care urmează epuizaţi.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Gemeni:

Sănătatea pare să nu intre în colimatorul astrelor săptămâna aceasta. Cu toate acestea, bine ar fi să nu figureze în fundul listei voastre de priorități. Sarea celulară specifică zodiei voastre este clorura de potasiu care ajută la crearea fibrinei în sânge, organe și țesuturi. O găsiţi în alimente precum sparanghelul, morcovul, portocalele și prunele. Introduceţi-le în meniul vostru.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Rac:

Evitaţi, mai ales în jurul zilei de 11, să vă trataţi după ureche, ghidându-vă după experiențele pozitive ale apropiaţilor cu anumite remedii despre care se zice că ar trata afecțiunea de care suferiţi și voi. Nu numai că este probabil să vă puneţi un diagnostic greșit, ci riscaţi, pe deasupra, să vă administraţi un tratament necorespunzător. Dacă vă simţiţi rău, consultaţi un medic și ascultaţi-i cu sfințenie îndrumările.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Leu:

Șansele sunt mari să începeţi săptămâna nesiguri, cu bateriile la cote de avarie. Este posibil să vă acapareze un soi de hipersensibilitate care să vă scadă imunitatea în fața descurajărilor celorlalți sau a neputințelor voastre ireale. Poate nu ar fi rău să vă refugiaţi, cel puțin pentru moment, la adăpostul unei lecturi interesante sau al unei comedii romantice. Este vorba doar de ceva temporar.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Fecioară:

Contextul astral al zilelor de 6 şi 7 vă poate predispune la o indispoziție a cărei sursă nu o puteți descoperi cu acuratețe. Este drept că în mod normal obişnuiţi să îi ajutați pe toți și mai puțin pe voi înşivă, dar de data aceasta nu ar trebui să vă simţiţi vinovaţi dacă faceţi ceva doar pentru voi. Amânaţi-vă eventualele angajamente și faceţi ceva ce v-aţi dorit de mult, dar aţi lăsat mereu pe altă dată.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Balanţă:

Intervalul de zile 7-10, dar cu precădere a treia zi din săptămână, vă poate pune la încercare bunăstarea fizică, dar mai ales pe cea mentală. Dacă vă confruntați cu o boală, luaţi aminte că atitudinea ușor delăsătoare pe care o afişaţi în raport cu sănătatea voastră a contribuit la degradarea acesteia. Controlaţi-vă alimentația și căutaţi echilibrul.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Scorpion:

În mai toată săptămâna, șansele sunt mici să vă loviţi de greutăți în ceea ce privește sănătatea. Totuși, ziua de duminică poate veni la pachet cu provocări. Pare că o problemă relațională ajunge să vă preocupe într-atât de intens încât este posibil să vă alegeţi cu dureri de cap. Eliberaţi-vă mintea de acest gând executând exerciții de management al stresului.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Săgetător:

Din câte se pare, sănătatea sare săptămâna aceasta la numărătoarea sectoarelor greu încercate de astre. Cu toate acestea, nu ar strica să introduceţi în meniul vostru zilnic mai multe alimente bogate în siliciu precum salatele, perele și cerealele integrale. Dacă vă amorțesc adeseori încheieturile, veţi observa că aceste produse vă vor ajuta să îndepărtaţi aceste stări. Important este să aveţi răbdare.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Capricorn:

Dacă urmaţi un tratament săptămâna aceasta, iar rezultatele nu apar până duminică, nu vă descurajaţi și nu puneţi la îndoială pregătirea medicului. Dar în cazul în care simţiţi nevoia unei a două păreri, nu ezitaţi să consultați un alt specialist. Poate că organismul vostru reacționează ceva mai lent la remediile utilizate și este nevoie de un timp mai îndelungat pentru a simți diferența.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Vărsător:

Este posibil să începeţi săptămâna nu prea bine, cel puțin cât privește sănătatea. Dacă aveţi parte de provocări, aflaţi că printre cauze se numără și cele de natură psihosomatică. Poate că vă roade ceva și până acum nu aţi avut curajul să vă verbalizaţi gândurile și emoțiile. Încercaţi să vă descărcaţi cumva, fie că vorbiţi cu cineva apropiat sau vă destăinuiţi unui jurnal. Căutaţi să nu le mai internalizaţi.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Peşti:

Astrele aduc vești bune legate de forma voastră fizică și mentală de săptămâna aceasta. Maximul de energie și vitalitate l-aţi putea avea în zilele de 6 şi 7 când este indicat să vă programaţi activitățile cele mai solicitante ale acestor zile. Totuși, este important să alocaţi suficient timp odihnei, astfel încât zilele de 10 şi 11 să nu vă surprindă cu bateriile descărcate. Important este să nu vă suprasolicitați.


Horoscop octombrie 2015.


 

Horoscop Urania săptămânal: 28 septembrie - 4 octombrie 2015

 
Horoscop Urania 28 septembrie - 4 octombrie 2015


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Berbec:

Cum Luna Plină din data de 28 se manifestă plenar în casa vitalității voastre, este de așteptat să vă cadorisească cu rezerve aparent inepuizabile de energie. Dacă nu le direcţionaţi către un scop clar, s-ar putea să fiţi ceva mai nervoşi și irascibili decât de obicei. Căutaţi metode constructive prin care să vă eliberaţi de agitaţia la care vă predispune această lunație. Faceţi jogging sau mergeţi la sală!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Taur:

Luna Plină din ziua de 28 interconectează casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în ceea ce vă privește, efectele acestei lunații vă influențează cel mai mult forma mentală în care vă regăsiţi. Nivelul de nervozitate și irascibilitate poate ajunge să crească văzând cu ochii, riscând să daţi pe-afară când vă este vouă sau altora lumea mai dragă. Încercaţi totuși să vă abţineţi!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Gemeni:

Zilele de 30 septembrie și 1 octombrie vă pot surprinde cu moralul destul de scăzut. Poate că vă vine destul de greu să acceptaţi anumite lucruri asupra cărora nu vă puteți exercita controlul, dar atâta timp cât le abordaţi cu flexibilitatea voastră caracteristică, veţi reuși să le înţelegeţi, acceptaţi și depăşiţi cu mai multă ușurință. Nu persistaţi în tipare de gândire negativiste și priviţi partea plină a paharului.


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Rac:

În zilele de 2 şi 3 octombrie aţi putea tinde să gândiţi prea mult. Vehiculaţi în minte tot felul de scenarii, care mai de care mai rupte de realitate, vă puneţi întrebări care ştiţi că nu îşi vor găsi niciodată răspunsul și interpretaţi de-a-ndoaselea cele auzite sau spuse de ceilalți. Ar fi mai bine dacă aţi reuși să vă ţineţi gândurile sub control și să nu le lăsaţi să fugă în toate direcțiile. Luaţi-o mai ușor!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Leu:

Luna Plină din 28 stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, evoluaţi spiritual cunoscând oameni provenind din alte culturi sau având alte religii, discutând cu apropiații din afara ţării, întreprinzând călătorii peste hotare sau la mari distanțe de casă sau participând la ateliere de dezvoltare personală. Concentraţi-vă în această direcție!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Fecioară:

Întrucât Luna Plină din data de 28 se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul vostru general, aşteptaţi-vă ca săptămâna aceasta să aibă loc evenimente pe care nu vă va fi ușor să le treceţi cu vederea și care vă vor marca într-o mai mică sau mai mare măsură. Nu înseamnă neapărat că este vorba de ceva grav, dar în orice caz vă provoacă să reflectaţi îndelung asupra unor lucruri.


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Balanţă:

Evenimentele prefigurate în zilele de 30 septembrie şi 1 octombrie ar putea să vă răscolească destul de mult, mai ales dacă implică pe cineva drag cum ar fi persoana iubită. Aparent, o chestiune de viață sentimentală ajunge să vă preocupe și nu prea aveţi cum să evitați a vă implica sufletește pe acest plan. Încercaţi să vă recăpătaţi armonia și liniștea interioară și abia apoi vedeţi ce este de făcut în acest sens!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Scorpion:

Luna Plină de din ziua de 28 interconectează casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în ceea ce vă privește, efectele acestei lunații influențează forma fizică în care vă aflaţi în această perioadă. Riscul inflamațiilor, accidentelor, dar și al descoperirii unei afecțiuni cu parcurs galopant crește, deci ţineţi-vă sub atentă supraveghere săptămâna aceasta. Preveniţi că să nu trataţi!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Săgetător:

Zilele de 30 septembrie şi 1 octombrie v-ar putea surprinde cu nivelul de energie pe cote de avarie, deci nu este de mirare dacă stăruiţi mai mult decât în mod normal în pat sau luaţi pauze prelungite la serviciu. Deși nu este rău să o luaţi mai moale uneori, nu exageraţi petrecându-vă tot timpul liber în fața televizorului și consumând alimente care nu îi fac bine siluetei. Puțină mișcare ușoară nu vă strică!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Capricorn:

În zilele de 2 şi 3 octombrie s-ar putea ca forma voastră fizică să nu fie tocmai una de zile mari. Este posibil ca agenda acestor zile să vă fie destul de încărcată, motiv pentru care aţi putea tinde să nu mai aveţi la fel de multă grijă de sănătate. Aveţi mare grijă dacă întreprindeţi activități care v-ar putea pricinui accidente la nivelul membrelor superioare întrucât riscul să faceţi o nefăcută este destul de mare.


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Vărsător:

Luna Plină din 28 se suprapune peste axa (auto)cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în ceea ce vă privește, vă dezvoltați pe plan personal împărtăşindu-vă gândurile și trăirile voastre unei rude apropiate, având discuții revelatoare cu oamenii de la care nu v-aţi fi așteptat să vă deschidă ochii sau confesându-vă jurnalului personal. Ţineţi evidența emoțiilor voastre!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Peşti:

Sănătatea nu se numără printre sferele vieții voastre care cad sub incidența contextului astral de săptămâna aceasta. Chiar și așa, dacă vă propuneţi să aduceţi îmbunătățiri stilului vostru de alimentație, introduceţi în meniul vostru zilnic mai multe produse bogate în fier ca și carnea slabă de vită, spanacul și strugurii. Astfel, reuşiţi să vă ţineţi la adăpost de crizele de anemie și tulburările de ritm cardiac.


Horoscop octombrie 2015.


 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 29 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 29 septembrie 2015


Horoscop 29 septembrie 2015, Berbec:

Simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări pe plan profesional; consideraţi că lucrurile evoluează mult prea lent pentru voi şi nu sunteţi mulţumiţi de beneficiile pe care le primiţi de pe urma muncii voastre. Vă recomand să încercaţi să puneţi bazele unui proiect de unii singuri.


Horoscop 29 septembrie 2015, Taur:

Sunteţi foarte norocoşi deoarece în această perioadă astrele sunt de partea voastră. Luaţi decizii foarte bune cu privire la viaţa profesională, decizii care vă vor aduce multe beneficii nu doar pe plan financiar, ci şi în relaţia cu partenerii de afaceri.


Horoscop 29 septembrie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una foarte aglomerată pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi îngropaţi în hârtii şi acte importante. Trebuie să vă planificaţi foarte bine timpul petrecut la muncă pentru a nu fi nevoiţi să rămâneţi şi peste program.


Horoscop 29 septembrie 2015, Rac:

A doua zi a săptămânii pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; faceţi ceea ce vă place şi nici nu simţiţi că munciţi, indiferent de volumul de sarcini pe care îl primiţi. Spre seară, aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu unul dintre superiori.


Horoscop 29 septembrie 2015, Leu:

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi de problemele profesionale; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru a rezolva mici situaţii legale. Spre seară sunteţi vizitaţi de persoane dragi, pe care nu le-aţi mai văzut de foarte mult timp.


Horoscop 29 septembrie 2015, Fecioară:

Ziua de marţi pare să înceapă foarte frumos pentru voi, cu multe sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi. Colaboraţi cu persoane cunoscute în industria profesională, care vă vor deschide numeroase uşi în viitorul apropiat. Lucrurile sună foarte bine pentru voi.


Horoscop 29 septembrie 2015, Balanţă:

Poate că este timpul să încercaţi să vă relaxaţi; ultima perioadă a fost una mai complicată pentru voi nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Încercaţi să acordaţi mai multă atenţie partenerului de cuplu şi persoanelor dragi.


Horoscop 29 septembrie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi vine cu multe oportunităţi profesionale pentru voi; acum este şansa voastră, trebuie să fiţi pregătiţi pentru tot ce vă rezervă viitorul. Încercaţi, totuşi, să puneţi în balanţă situaţiile cu care vă confruntaţi şi abia apoi să luaţi o decizie finală.


Horoscop 29 septembrie 2015, Săgetător:

Marţi pare să fie o zi foarte aglomerată pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii superiorii au nevoie de voi pentru a vă ocupa de o sarcină extrem de importantă. După orele prânzului este posibil să intraţi în şedinţa cu partenerii de afaceri.


Horoscop 29 septembrie 2015, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii superiorii au nevoie de voi, aşa că sunteţi nevoiţi să vă schimbaţi planurile. Este posibil să fiţi trimişi într-o călătorie de afaceri; partenerul de cuplu nu va fi foarte încântat de această situaţie.


Horoscop 29 septembrie 2015, Vărsător:

Astrele sunt de partea voastră astăzi, aşa că încercaţi să vă relaxaţi şi să nu mai fiţi atât de încordaţi. Aveţi mai multă încredere în voi şi în deciziile pe care vreţi să le luaţi. Mergeţi pe drumul care vă place şi îndrăzniţi să aveţi planuri măreţe.


Horoscop 29 septembrie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi pare să fie una mai lejeră pentru voi; în prima parte vă ocupaţi de câteva probleme profesionale, iar apoi sunteţi liberi. Încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de aceste momente fără griji. Spre seară este posibil să ieşiţi în oraş cu prietenii.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 28 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 28 septembrie 2015


Horoscop 28 septembrie 2015, Berbec:

Astăzi sunteţi calzi, sensibili şi emotivi. Simţiţi nevoia să fiţi cocoloşiţi, de aceea ar fi bine să nu aşteptaţi ca cei din jur să vă intuiască dorinţele, ci să vă exprimaţi clar sentimentele. În viaţa sentimentală se instalează o oarecare monotonie, însă nu este motiv de îngrijorare. Spre seară, vi se va propune implicarea într-un proiect atractiv, dar solicitant în acelaşi timp.


Horoscop 28 septembrie 2015, Taur:

Imaginaţia şi intuiţia voastră sunt la cote foarte înalte. Aveţi grijă însă la drum, fiţi precauţi pentru că riscaţi să fiţi implicaţi într-un accident grav. În dragoste, sunteţi dispuşi să analizaţi mai atent reacţiile partenerului şi conştientizaţi că fidelitatea şi respectul sunt elementele indispensabile relaţiei voastre.


Horoscop 28 septembrie 2015, Gemeni:

Azi sunteţi foarte sensibili şi puteţi fi duşi de nas cu uşurinţă. Atenţie! Nu vă lăsaţi manipulaţi. Debordaţi de energie, iar relaţia cu persoana iubită şi cu copiii este foarte dinamică. Sistemul vostru imunitar este pregătit pentru orice schimbare meteorologică, aşa că poate să vină şi frigul că voi aveţi cu ce să-l întâmpinaţi.


Horoscop 28 septembrie 2015, Rac:

Simţiţi nevoia să fiţi singuri astăzi şi este bine să răspundeţi afirmativ acestei cereri personale. V-aţi pus suficient în slujba celorlalţi, este timpul să vă mai ocupaţi şi de voi. Sunteţi înţelegători cu partenerul şi îi treceţi cu vederea unele aspecte care altădată vi se păreau de neiertat. Fiţi atenţi la unele semnale ale organismului legate de probleme de sănătate.


Horoscop 28 septembrie 2015, Leu:

Cuceriţi prin felul spumos în care comunicaţi, prin viteza de reacţie şi promptitudine. Una peste alta, o zi în care străluciţi la propriu şi la figurat. Dacă simţeaţi nevoia unei vacanţe, se prefigurează o călătorie de scurtă durată cu maşina. Evitaţi alimentele nesănătoase pentru că riscaţi să faceţi o indigestie.


Horoscop 28 septembrie 2015, Fecioară:

Azi nu vă prea place să staţi singuri şi căutaţi compania cuiva apropiat, în special a partenerului de viaţă cu care vă faceţi planuri îndrăzneţe. Munca în echipă vă aduce beneficii neaşteptate, întrucât vă ajută să vă faceţi remarcaţi prin seriozitate şi spirit de iniţiativă. Faceţi paşi siguri spre noi surse de câştig.


Horoscop 28 septembrie 2015, Balanţă:

Sunteţi foarte populari la serviciu, iar viaţa profesională pare să fie benefică şi înfloritoare. Un simplu flirt se poate transforma într-o frumoasă poveste de dragoste. Încercaţi să treceţi peste timiditatea caracteristică şi să daţi frâu liber sentimentelor. Aveţi grijă la alimentaţie. Hrăniţi-vă moderat şi îngrijiţi-vă sănătatea.


Horoscop 28 septembrie 2015, Scorpion:

Simţiţi nevoia de odihnă pentru a vă încărca bateriile. Oricum, roadele muncii voastre sunt deja vizibile. Imaginaţia şi intuiţia voastră sunt debordante şi pur şi simplu le ghiciţi dorinţele celor dragi şi săriţi în îndeplinirea lor. Aveţi parte de veşti care vă stârnesc mulţumirea de sine. Poate fi vorba de noutăţi care ţin de familie sau despre viaţa profesională.


Horoscop 28 septembrie 2015, Săgetător:

Aveţi şanse mari să intraţi în posesia unui câştig financiar provenit din asocierile în care sunteţi implicaţi. Sunteţi încăpăţânaţi şi nu vedeţi aspectele pozitive create de persoana iubită. Cel mai bine ar fi să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul, pentru că numai aşa puteţi determina sursa problemelor. Traversaţi o perioadă în care sarcinile de serviciu vă copleşesc.


Horoscop 28 septembrie 2015, Capricorn:

Vă manifestaţi cu duritate şi sunteţi destul de sceptici în privinţa acţiunilor celor din jur. Încercaţi să fiţi mai toleranţi şi mai echilibraţi. Dacă vreţi să schimbaţi ceva, începeţi cu voi. În dragoste, este posibil să cădeţi într-o stare pesimistă şi să priviţi lucrurile într-o lumină mai proastă decât sunt de fapt.


Horoscop 28 septembrie 2015, Vărsător:

Încercaţi să vă temperaţi tendinţa de a vă risipi resursele financiare. Comunicaţi clar, deschis, încercaţi să nu fiţi stăpâniţi de gelozie şi să vă faceţi cât mai bine înţeleşi. La locul de muncă sunteţi remarcaţi datorită ideilor îndrăzneţe pe care le promovaţi în rândul colaboratorilor.


Horoscop 28 septembrie 2015, Peşti:

Astăzi vă bucuraţi mai mult ca niciodată de plăcerile vieţii. Sunteţi foarte îndrăgiţi de persoana iubită, pe care o copleşiţi cu afecţiunea voastră. Aveţi o mulţime de idei vizionare şi dispuneţi de o mare influenţă asupra maselor. Unele probleme financiare apăsătoare v-ar putea da ceva bătăi de cap. Achitaţi facturile în ordinea scadenţei.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 27 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 27 septembrie 2015


Horoscop 27 septembrie 2015, Berbec:

Unele neînţelegeri în familie vă strică buna dispoziţie. Pentru binele vostru şi al celor din jur încercaţi să fiţi mai îngăduitori. V-aţi planificat o mulţime de întâlniri pentru azi şi starea proastă de care aveţi parte vă determină să anulaţi unele din ele.


Horoscop 27 septembrie 2015, Taur:

Primiţi sfaturi de la un părinte pentru rezolvarea problemelor apărute în relaţia voastră. Nu vă face plăcere să îi ascultaţi în special criticile, dar nu aveţi încotro. Oricum, de felul vostru aveţi impresia că nu vă înţelege nimeni, dar măcar azi fiţi prudenţi şi diplomaţi. Dacă sunteţi singuri, este momentul să porniţi în căutarea alesei/ului.


Horoscop 27 septembrie 2015, Gemeni:

Este o zi în care trebuie să lăsaţi la o parte preocupările legate de locul de muncă, chiar dacă aveţi unele restante. Odihniţi-vă cât mai mult, pentru că programul încărcat din ultima perioadă v-a extenuat şi riscaţi să vă îmbolnăviţi. Nu ar fi rău să mergeţi la nişte cursuri de yoga. O întâlnire cu prietenii se va dovedi relaxantă.


Horoscop 27 septembrie 2015, Rac:

Sunteţi plini de energie şi pe toată lumea miră impulsivitatea pe care o manifestaţi azi. Până şi vouă vă dă o stare de nervozitate graba cu care sunteţi tentaţi să acţionaţi. Vă mai calmaţi spre seară, când simţiţi nevoia să adoptaţi o atitudine seducătoare. Ţineţi cont de intuiţie şi amânaţi orice călătorie v-aţi planificat.


Horoscop 27 septembrie 2015, Leu:

Nicăieri nu vă simţiţi mai bine decât în medii aglomerate, printre cât mai mulţi oameni, chiar şi complet necunoscuţi. Iar azi este una dintre acele zile în care cunoaşteţi oameni de care se poate lega strâns viitorul vostru. Câteva drumuri pe care le aveţi de făcut vă încurcă planurile, însă reuşiţi să vă şi distraţi.


Horoscop 27 septembrie 2015, Fecioară:

Este o zi extrem de oscilantă, pentru că de la o oră la alta treceţi de la bucurie la tristeţe. Nu priviţi în jur ca şi cum aţi avea numai duşmani, pentru că sigur aveţi şi câţiva prieteni adevăraţi. Tocmai celor din urmă daţi-le întâlnire după-amiază. Veţi conversa mult şi de aici se pot naşte idei ingenioase şi profitabile.


Horoscop 27 septembrie 2015, Balanţă:

Atenţie la ideile pe care vi le împărtăşeşte un prieten mai în vârstă. Într-o zi vă veţi putea folosi de ele. Bugetul devine o preocupare majoră, la fel şi revizuirea unor surse de venit. Concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de rezolvat astăzi şi, dacă simţiţi că nu faceţi faţă, lăsaţi orgoliul deoparte şi cereţi ajutorul unei persoane apropiate.


Horoscop 27 septembrie 2015, Scorpion:

Surprize de ordin sentimental pot apărea azi de oriunde şi pentru asta trebuie să profitaţi de orice ocazie de a socializa cu cât mai multă lume. Nici nu ştiţi unde vă descoperiţi ursita/ul, mai ales că străluciţi ca un diamant, aveţi un magnetism aproape ireal. Bine ar fi să nu vă amestecaţi în problemele altora, pentru că pot ieşi scântei.


Horoscop 27 septembrie 2015, Săgetător:

Ziua de azi vine cu o atmosferă relaxantă, în care nu vi se cere nimic complicat sau dificil. Aveţi o mulţime de lucruri mărunte de făcut, dar asta nu vă deranjează deloc. Daţi deoparte şi dezordinea din viaţa sentimentală fiindcă sunteţi hotărâţi să păstraţi doar persoanele care vă aduc valoare şi bucurie.


Horoscop 27 septembrie 2015, Capricorn:

Deşi aveţi multă treabă de făcut azi, ar fi bine să încetiniţi puţin ritmul. Fiţi prudenţi şi în ceea ce priveşte cheltuielile, întrucât aveţi tendinţa să cumpăraţi o mulţime de lucruri inutile. Un party sau o întâlnire cu un grup extins de prieteni ar putea aduce în viaţa voastră o persoană care să vă schimbe atitudinea faţă de viaţa de cuplu.


Horoscop 27 septembrie 2015, Vărsător:

Sunteţi ca de obicei cu capul în nori şi riscaţi să neglijaţi tocmai problemele importante. Trebuie să luaţi iniţiativă dacă vreţi să vă recâştigaţi respectul celor din jur. Atmosfera tensionată creată de partenerul de cuplu vă face irascibili, însă ar fi bine să evitaţi certurile dacă nu vreţi să se ajungă la un scandal mare.


Horoscop 27 septembrie 2015, Peşti:

S-ar putea să apară legături cu oameni din alte culturi. Aţi putea să colaboraţi cu cineva dintr-o ţară îndepărtată sau cu o altă origine etnică. Cert este că e o ocazie pe care bine ar fi să nu o rataţi, fiindcă nu vă veţi mai întâlni altădată cu ea. Se întrevăd şi perspective de câştiguri financiare importante.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 26 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 26 septembrie 2015


Horoscop 26 septembrie 2015, Berbec:

Ziua de astăzi vă găseşte destul de irascibili. Încercaţi pe cât posibil să evitaţi agravarea situaţiilor problematice. Concentraţi-vă energia excesivă în alte activităţi fizice. Cu toate acestea, evitaţi mişcările grăbite deoarece puteţi face greşeli majore.


Horoscop 26 septembrie 2015, Taur:

Sunteţi foarte perseverenţi în munca profesională, iar superiorii sunt mândri de evoluţia voastră, aşa că vă pot răsplăti cu un bonus substanţial. Pentru viitor, veniţi cu câteva idei de proiecte foarte bune, care vă vor ajuta să deveniţi cunoscuţi în domeniul vostru.


Horoscop 26 septembrie 2015, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de agitaţi şi irascibili; vă este dificil să purtaţi o discuţie serioasă cu persoanele din jurul vostru fără a intra în polemici. Vă recomand să evitaţi întâlnirile de afaceri pe cât posibil sau să vă ocupaţi de ele după orele prânzului, când lucrurile revin la normal.


Horoscop 26 septembrie 2015, Rac:

Vă gândiţi serios să începeţi câteva parteneriate profesionale; aveţi idei foarte bune pe care vreţi să le puneţi în practică, aşteptaţi doar momentul potrivit pentru a vă ocupa de ele. Din fericire, în acest nou drum primiţi susţinere din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 26 septembrie 2015, Leu:

Din păcate, astăzi nu aveţi prea multă încredere în voi şi puteţi face greşeli majore pe plan personal; relaţia cu partenerul de cuplu se poate răci dacă nu învăţaţi să faceţi compromisuri şi să vă susţineţi persoana iubită în problemele pe care le are.


Horoscop 26 septembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi destul de neîncrezători în ceea ce vă rezervă viitorul şi încă nu ştiţi pe ce drum să o apucaţi. Totuşi, astăzi nu este un moment bun pentru schimbări importante sau luarea unor decizii radicale. Încercaţi să staţi liniştiţi şi să lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea.


Horoscop 26 septembrie 2015, Balanţă:

Viaţa la locul de muncă poate lua o întorsătură complet diferită; un partener sau un coleg de afaceri vă face o propunere interesantă de colaborare, care vă va aduce beneficii financiare incredibile în următoarea perioadă.


Horoscop 26 septembrie 2015, Scorpion:

Alianţele create în ultimele zile pot fi fragile din cauza unor factori ce nu ţin de voi. Important este să încercaţi să staţi departe de întâlniri importante sau negocieri cu privire la viitorul profesional. De mâine, lucrurile revin la normal.


Horoscop 26 septembrie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile profesionale; aveţi multă răbdare şi reuşiţi să rezolvaţi totul înainte de a termina programul de muncă. Spre seară o persoană foarte dragă vine la voi cu o problemă delicată.


Horoscop 26 septembrie 2015, Capricorn:

Problemele pe care le aveţi pe plan personal nu vă lasă să vă concentraţi la locul de muncă. Ziua de astăzi nu este un moment tocmai bun pentru a vă ocupa de situaţii complicate; este posibil să pierdeţi câteva colaborări importante.


Horoscop 26 septembrie 2015, Vărsător:

Nu fugiţi de probleme deoarece, în timp, acestea vor deveni şi mai complicate. Cel mai bine este să trageţi aer adânc în piept, să vă concentraţi şi să încercaţi să vă ocupaţi de aceste situaţii dificile. Succesul în afaceri poate fi perturbat de emoţiile prin care treceţi.


Horoscop 26 septembrie 2015, Peşti:

În această perioadă vă este destul de dificil să vă concentraţi şi să gândiţi logic; până şi intuiţia poate da indicii false. Posibilitatea de a avea rezultate bune pe plan profesional creşte după orele prânzului, când întâlniţi o persoană care are încredere în voi.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 22 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 22 septembrie 2015


Horoscop 22 septembrie 2015, Berbec:

Astăzi reuşiţi să puneţi bazele unui proiect impresionant, pe care îl aveţi în plan de foarte mult timp. Sunteţi foarte mândri de voi şi de evoluţia profesională. Visele voastre par să devină realitate, însă mai aveţi de muncit până să ajungeţi acolo unde vă doriţi.


Horoscop 22 septembrie 2015, Taur:

Proiectul vostru creşte încet, însă foarte frumos; evoluţia este una minunată şi în curând veţi începe să vedeţi şi beneficii financiare. Până atunci, vă mulţumiţi cu faptul că oamenii necunoscuţi vă laudă munca şi sunteţi mai fericiţi ca niciodată.


Horoscop 22 septembrie 2015, Gemeni:

Ziua de marţi este dedicată vieţii sentimentale; sunteţi nevoiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu şi să rezolvaţi o problemă mai dificilă, care vă dă bătăi de cap de foarte mult timp. Aveţi răbdare în discuţiile pe care le aveţi cu persoana iubită şi învăţaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 22 septembrie 2015, Rac:

Începeţi ziua de marţi cu multe proiecte importante şi sarcini urgente de care trebuie să vă ocupaţi personal. Încercaţi să vă relaxaţi şi să fiţi voi înşivă în discuţiile pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru.


Horoscop 22 septembrie 2015, Leu:

Începeţi ziua cu zâmbetul pe buze; sunteţi foarte veseli şi vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi de la superiori fără nicio problemă. Starea voastră de spirit este contagioasă, reuşind să îi molipsiţi şi pe cei cu care intraţi în contact.


Horoscop 22 septembrie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei primiţi o veste neplăcută de la superiori; este vorba despre o problemă neaşteptată la un proiect de care vă ocupaţi personal. Nu ştiţi cum să rezolvaţi această situaţie şi vă este foarte dificil să rămâneţi calmi. Cereţi ajutorul colegilor.


Horoscop 22 septembrie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei se anunţă a fi una foarte dificilă pentru voi; problemele în relaţia de cuplu persistă şi nu ştiţi ce să mai faceţi pentru a scăpa de ele. După orele prânzului aveţi parte de o întâlnire profesională, care vă dă speranţe pentru cariera voastră.


Horoscop 22 septembrie 2015, Scorpion:

Ziua de marţi pare să fie cea mai frumoasă zi a săptămânii. Luaţi în primire un proiect important pe plan profesional, care vă va ajuta să evoluaţi foarte mult în carieră. În plus, acesta vă va aduce şi numeroase beneficii financiare.


Horoscop 22 septembrie 2015, Săgetător:

Este marţi, iar voi sunteţi pregătiţi pentru o zi de foc; deşi aveţi multă răbdare cu persoanele din jurul vostru, multe vor încerca să vă pună beţe în roate. Poate că este timpul să luaţi măsuri în acest sens. Spre seară, o ieşire în oraş cu prietenii vă ajută să vă relaxaţi.


Horoscop 22 septembrie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; aveţi câteva sarcini extrem de importante de rezolvat, care vă ocupă majoritatea timpului. După orele prânzului, o persoană din trecut vă aduce o veste foarte frumoasă. Sunteţi veseli şi fericiţi.


Horoscop 22 septembrie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de obişnuită pentru voi; în prima parte a zilei vă ocupaţi de problemele profesionale. Trebuie să fiţi atenţi la detalii pentru a reuşi să rezolvaţi ceea ce vă propuneţi. Spre seară, discutaţi cu partenerul de cuplu despre schimbările din relaţia voastră.


Horoscop 22 septembrie 2015, Peşti:

După o perioadă plină de schimbări, poate că este timpul să vă odihniţi. Încercaţi să găsiţi timp şi pentru voi deoarece, în caz contrar, veţi face multe greşeli pe care nu le veţi mai putea repara. Partenerul de cuplu vă oferă susţinere.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 21 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 21 septembrie 2015


Horoscop 21 septembrie 2015, Berbec:

Azi ar fi bine să nu vă asumaţi niciun risc. Sunteţi prea nervoşi şi asta vă poate afecta toate planurile. Evitaţi şi să plecaţi la drum, în special dacă voi sunteţi şoferii, pentru că sunteţi predispuşi la accidente. Aveţi emoţii pentru că o să vă întâlniţi cu cineva de la care aşteptaţi un răspuns afectiv, dar important este că va fi pe măsura dorinţelor voastre.


Horoscop 21 septembrie 2015, Taur:

Vi se propune să colaboraţi într-un proiect care vi se potriveşte mănuşă, iar asta vă va bucura nespus mai ales că vă va scoate din impasul financiar în care aţi intrat. Rezolvaţi astăzi problemele pe care le tot amânaţi de ceva vreme. Dimineaţă sunteţi cam agitaţi, dar vă calmaţi pe seară când vă treziţi cu musafiri la uşă.


Horoscop 21 septembrie 2015, Gemeni:

Nu este momentul acum să plecaţi într-o călătorie lungă sau într-una prelungită. Oboseala acumulată vă face irascibili şi riscaţi să provocaţi o ceartă cu partenerul de viaţă. Cel mai bine ar fi să vă ocupaţi de casă, să mai aranjaţi câte ceva astfel încât să vă simţiţi confortabili în ea. Nu luaţi decizii în această zi de luni.


Horoscop 21 septembrie 2015, Rac:

De dimineaţă, şeful vostru vă dă o veste neplăcută, care vă va indispune pentru toată ziua. Ar putea fi vorba despre o penalizare sau despre încălcarea unor termene importante. O reuniune colegială după orele de program v-ar putea scoate din această stare neplăcută.


Horoscop 21 septembrie 2015, Leu:

Aveţi parte de reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Un coleg de serviciu invidios pe succesul vostru încearcă să vă atragă într-o cursă. Partenerul de viaţă este nemulţumit de faptul că trebuie să lucraţi peste program şi nu înţelege că doar aşa vă puteţi ridica la alt nivel social.


Horoscop 21 septembrie 2015, Fecioară:

Nişte probleme de natură financiară ar putea isca o discuţie dură cu o femeie care întârzie să vă achite o datorie. Faceţi progrese în sfera personală şi o să vă meargă mult mai bine în familie. Aţi putea planifica de azi pentru mâine după-amiază o plecare la prietenii aflaţi într-o altă zonă geografică.


Horoscop 21 septembrie 2015, Balanţă:

Se pare că o să primiţi un ajutor din partea celor care vă iubesc şi vă apreciază. Cineva drag vă scoate la o plimbare sau la o cină romantică, ba chiar vă va face şi nişte declaraţii de dragoste astfel încât să vă facă să uitaţi de toate necazurile.


Horoscop 21 septembrie 2015, Scorpion:

Primiţi încă de dimineaţă de la un grup de prieteni o invitaţie într-o excursie. Încercaţi să vă luaţi liber mâine ca să puteţi pleca încă de dimineaţă şi să profitaţi de un weekend prelungit. Partenerul de viaţă s-ar putea să cam strâmbe din nas şi să nu fie de acord cu această ieşire, mai ales că nu staţi prea bine cu banii.


Horoscop 21 septembrie 2015, Săgetător:

Aţi putea sări nişte etape şi să ajungeţi în vârful unei ierarhii la job, în societate, sau poate din punct de vedere intelectual să căpătaţi o viziune panoramică asupra vieţii. Inima vă bate puternic pentru o persoană din anturaj şi, dacă nu aveţi pe nimeni, aţi putea da curs unei relaţii sentimentale.


Horoscop 21 septembrie 2015, Capricorn:

Oboseala pe care aţi acumulat-o în ultima perioadă începe să se resimtă. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm riscaţi să aveţi probleme grave de sănătate. Demersurile care ţin de o vânzare-cumpărare vă ies azi, reuşiţi să scutiţi nişte bani. Ba chiar aveţi să şi încasaţi o sumă de pe urma unei colaborări.


Horoscop 21 septembrie 2015, Vărsător:

Dimineaţă, o rudă apropiată vă dă o veste neplăcută. Nu vă îngrijoraţi, căci problemele sunt trecătoare. Se poate să cereţi sfatul unui avocat ca să intraţi în drepturi, să vă apere în cazul unui litigiu. O relaţie de cuplu începută azi sau în următoarele câteva zile are şansa să se transforme într-o familie.


Horoscop 21 septembrie 2015, Peşti:

Apar la orizont oferte de lucru, colaborări şi o să aveţi de unde să câştigaţi nişte bani în plus ca să daţi avansul pentru o casă sau pentru o maşină. Seara, vă daţi întâlnire cu nişte prieteni la un suc sau la un grătar. Ideal ar fi să nu plecaţi nicăieri cu maşina pentru că sunteţi predispuşi la accidente de circulaţie.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 20 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 20 septembrie 2015


Horoscop 20 septembrie 2015, Berbec:

Vă întâlniţi cu cineva care reuşeşte să vă fascineze pur şi simplu, să vă dea fluturi în stomac. După-amiază s-ar putea, pe de o parte, să întâmpinaţi probleme de natură birocratică, pe de alta, să câştigaţi un premiu sau un pariu. Intuiţia este cea care vă salvează azi din orice necaz.


Horoscop 20 septembrie 2015, Taur:

Este un bun prilej să vă chemaţi câţiva prieteni la o cafea, ca să vă destindeţi povestind verzi şi uscate. Trebuie să fiţi mai atenţi la cheltuieli, dacă nu vreţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Nu este momentul pentru investiţii.


Horoscop 20 septembrie 2015, Gemeni:

V-a intrat zilele trecute în cont o sumă importantă şi acum, că tot sunteţi liberi, aveţi deci să faceţi nişte investiţii, poate pentru reamenajarea locuinţei, aşa că ieşiţi la cumpărături. Spre seară vă întâlniţi cu rude şi prieteni şi s-ar putea să aflaţi despre cineva apropiat că are probleme de sănătate.


Horoscop 20 septembrie 2015, Rac:

Participaţi astăzi la o reuniune, ar putea fi o nuntă ori un botez şi aici aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu mai mulţi oameni şi să descoperiţi preocupări comune astfel încât să vă asociaţi pe viitor. Nu luaţi nicio decizie înainte să vă sfătuiţi şi cu partenerul de viaţă.


Horoscop 20 septembrie 2015, Leu:

Nu este o zi bună pentru afaceri, ci doar pentru socializare. Ar fi bine, aşadar, să petreceţi timp alături de persoana iubită şi de gaşca voastră de prieteni. Aveţi parte de surprize dintre cele mai plăcute, ba chiar o veste importantă v-ar putea face să săriţi în sus de bucurie.


Horoscop 20 septembrie 2015, Fecioară:

Reîntâlniţi o persoană dragă care va contribui la starea voastră sufletească prin simpla ei prezenţă. Ar fi bine să vă relaxaţi şi să lăsaţi problemele de rezolvat pe o altă zi. Faceţi-vă programul după bunul plac, mergeţi la un spa, îngrijiţi-vă ca să arătaţi nemaipomenit toată săptămâna care vine.


Horoscop 20 septembrie 2015, Balanţă:

Nu prea vă stau locului picioarele. Plecaţi unde vedeţi cu ochii, fără un plan anume. Vă recomand să nu plecaţi singuri, ci să luaţi cu voi fie un/o prieten/ă, fie persoana iubită. Mai ales că sunteţi predispuşi la accidentări. Conduceţi cu prudenţă!


Horoscop 20 septembrie 2015, Scorpion:

Este un moment important în viaţa voastră. Dacă nu vă căsătoriţi azi, poate cununaţi pe cineva ori poate stabiliţi viitorul relaţiei sau aflaţi despre venirea pe lume a unui copil. Este posibil şi să primiţi un premiu sau să vi se recunoască nişte merite. După-amiază vă simţiţi foarte bine într-o vizită la prieteni.


Horoscop 20 septembrie 2015, Săgetător:

Încercaţi să nu vă planificaţi lucruri importante pentru astăzi. Nu puteţi să le finalizaţi şi este păcat. Cel mai bine lăsaţi ziua asta pentru relaxare şi distracţie. Aţi putea pleca împreună cu grupul de prieteni într-o staţiune montană. Veţi fi sufletul petrecerii, ceea ce vi se potriveşte cel mai bine.


Horoscop 20 septembrie 2015, Capricorn:

Aveţi suficienţi bani astfel încât să puteţi cheltui cu lejeritate. Veţi primi şi un cadou din partea persoanei iubite care îi va reflecta îndeaproape sentimentele pe care vi le poartă. Primiţi sfaturi din partea unei persoane mai în vârstă şi ar fi bine să ţineţi seama de ele.


Horoscop 20 septembrie 2015, Vărsător:

Faceţi-vă timp şi pentru voi fiindcă, dacă ieşiţi, aveţi ocazia să întâlniţi pe cineva interesant şi ar putea fi punctul de plecare pentru o relaţie sentimentală serioasă, întrucât vă inspiră multă stabilitate.


Horoscop 20 septembrie 2015, Peşti:

Vă adunaţi rudele şi prietenii la un grătar şi vă veţi distra pe cinste. Era şi cazul pentru că aţi muncit din greu toată săptămâna. Totuşi, evitaţi orice fel de discuţie în contradictoriu ca să nu se ajungă la ceartă. Unul dintre cei prezenţi s-ar putea să vă pice cu tronc.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 19 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 19 septembrie 2015


Horoscop 19 septembrie 2015, Berbec:

Din cauza neatenţiei şi a grabei nejustificate faceţi câteva greşeli majore în proiectele profesionale; trebuie să rezolvaţi aceste situaţii complicate cât mai repede cu putinţă. Rămâneţi cu picioarele pe pământ şi încercaţi să gândiţi raţional.


Horoscop 19 septembrie 2015, Taur:

Este indicat ca astăzi să ascultaţi de sfaturile persoanelor din jurul vostru. Nu luaţi decizii pripite deoarece este posibil ca în viitorul apropiat să le regretaţi. Aveţi răbdare şi aşteptaţi ca astrele să se poziţioneze şi în favoarea voastră. Seara va fi mai liniştită.


Horoscop 19 septembrie 2015, Gemeni:

Sunteţi cu capul în nori şi nu ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi; această perioadă nu este un moment tocmai potrivit pentru a face schimbări majore în viaţa voastră. Încercaţi să fiţi obiectivi şi să aveţi răbdare; în cazul în care aveţi sarcini importante de rezolvat şi nu vă descurcaţi, cereţi ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 19 septembrie 2015, Rac:

Astăzi sunteţi foarte energici şi aveţi inspiraţie în proiectele profesionale; reuşiţi să vă menţineţi activi datorită beneficiilor pe care le primiţi de la colaboratori. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, astrele vă pregătesc o surpriză frumoasă.


Horoscop 19 septembrie 2015, Leu:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de importantă pentru voi; acum aveţi şansa de a vă dezvolta proiectele la care lucraţi de foarte mult timp. Numeroase oportunităţi profesionale vă bat la uşă, trebuie doar să aveţi grijă la alegerile pe care le faceţi.


Horoscop 19 septembrie 2015, Fecioară:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; apare o problemă neaşteptată, care nu poate fi amânată. Este posibil să anulaţi o întâlnire foarte importantă pentru a vă ocupa de această situaţie. Spre seară lucrurile par să se liniştească.


Horoscop 19 septembrie 2015, Balanţă:

Din cauza unor probleme profesionale pot apărea câteva tensiuni în relaţia cu partenerul de cuplu. Este important să aveţi parte de o discuţie importantă şi sinceră în care să rezolvaţi aceste probleme. Spre seară aveţi timp să vă odihniţi.


Horoscop 19 septembrie 2015, Scorpion:

Lucraţi de mult timp la un proiect foarte important, însă astăzi primiţi o veste neplăcută de la parteneri cu privire la această colaborare. Sunteţi indispuşi întreaga zi şi nu reuşiţi să ieşiţi din această stare. Spre seară o persoană dragă vă poate oferi un sfat bun.


Horoscop 19 septembrie 2015, Săgetător:

Ziua de sâmbătă pare să fie cea mai dificilă zi a săptămânii pentru voi; vă este foarte greu să vă faceţi înţeleşi. Vă recomand să evitaţi întâlnirile importante, şedinţele sau negocierile cu privire la viaţa profesională. Cel mai bine este să încercaţi să vă relaxaţi.


Horoscop 19 septembrie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi vine la pachet cu numeroase surprize frumoase pentru voi; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă, care vă va aduce multe beneficii financiare. Nu luaţi o decizie finală înainte de a discuta cu partenerul de cuplu.


Horoscop 19 septembrie 2015, Vărsător:

Astăzi lăsaţi pe plan secund viaţa profesională deoarece apar câteva probleme neaşteptate în relaţia cu persoanele din jurul vostru şi vă vedeţi nevoiţi să vă ocupaţi de acestea. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să aveţi mare grijă la vorbele pe care le spuneţi.


Horoscop 19 septembrie 2015, Peşti:

Relaţia cu partenerul de cuplu nu este tocmai roz; astrele nu vă ajută deloc pe plan sentimental, iar voi vă încăpăţânaţi să faceţi schimbări majore. Vă recomand să aveţi răbdare şi să lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea. Spre seară participaţi la un eveniment.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 18 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - vineri, 18 septembrie 2015


Horoscop 18 septembrie 2015, Berbec:

Este posibil să fiţi destul de iritaţi astăzi din cauza unor probleme personale; de aceea vă recomand să evitaţi întâlnirile şi şedinţele importante. Vă este greu să vă faceţi înţeleşi şi vă pierdeţi calmul destul de uşor. Ocupaţi-vă doar de sarcinile obişnuite.


Horoscop 18 septembrie 2015, Taur:

În prima parte a zilei de vineri ar fi bine să staţi departe de persoanele care încearcă să vă schimbe drumul în viaţă. Nu vă lăsaţi influenţaţi de sfaturi şi păreri, ci continuaţi-vă calea. Aveţi încredere în instinctul vostru şi nu vă lăsaţi doborâţi de obstacolele pe care le întâlniţi.


Horoscop 18 septembrie 2015, Gemeni:

Nu aveţi răbdare cu persoanele din jurul vostru, aşa că este recomandat să le evitaţi pe cât posibil. De asemenea, ziua de astăzi nu este una tocmai bună pentru schimbări importante atât personale, cât şi profesionale. Încercaţi să fiţi liniştiţi şi să aveţi răbdare.


Horoscop 18 septembrie 2015, Rac:

În prima parte a zilei primiţi un sfat foarte bun de la un superior; aveţi şansa să rezolvaţi o problemă mai complicată, pe care o amânaţi de mult timp. După orele prânzului primiţi o sumă de bani care vă ajută să vă rezolvaţi problemele financiare; poate fi vorba despre un împrumut mai vechi.


Horoscop 18 septembrie 2015, Leu:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; aveţi suficientă energie încât să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă. Spre seară este posibil să ieşiţi în oraş şi să vă relaxaţi în compania prietenilor.


Horoscop 18 septembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi foarte inspiraţi şi găsiţi soluţii eficiente chiar şi pentru cele mai dificile probleme. Pe plan sentimental, astrele vă pregătesc o surpriză. În cazul în care sunteţi singuri, astăzi aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană care vă va cuceri de la prima privire.


Horoscop 18 septembrie 2015, Balanţă:

Voi nu sunteţi cu gândul la muncă. În prima parte a zilei este posibil să participaţi la o întâlnire profesională, însă va fi una destul de lejeră. După orele prânzului, vă faceţi planuri pentru weekend; simţiţi nevoia să ieşiţi din localitate.


Horoscop 18 septembrie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte optimişti şi reuşiţi să rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă, care vă va aduce numeroase beneficii nu doar financiare, ci şi în carieră. Spre seară, vă relaxaţi în compania unei persoane dragi.


Horoscop 18 septembrie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; încercaţi să vă faceţi un plan bine detaliat pentru a vă ocupa de toate sarcinile pe care le primiţi şi a fi siguri că nu sunteţi nevoiţi să rămâneţi peste program. Seara se anunţă a fi una liniştită.


Horoscop 18 septembrie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; este posibil să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă întâlni cu oameni importanţi. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale şi petreceţi clipe frumoase alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 18 septembrie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; este posibil ca ziua de astăzi să fie cea mai frumoasă zi a săptămânii pentru voi. După orele prânzului vă întâlniţi cu o persoană foarte dragă, care vă dă o veste minunată. Seara se anunţă a fi foarte frumoasă.


Horoscop 18 septembrie 2015, Peşti:

Vă confruntaţi cu câteva probleme destul de serioase, însă sunteţi foarte liniştiţi; această atitudine vă ajută foarte mult. Nu vă stresaţi şi aveţi posibilitatea de a analiza cu mare atenţie deciziile pe care trebuie să le luaţi. Spre seară participaţi la un eveniment important pentru o persoană dragă.

 

Horoscop Urania săptămânal: 21-27 septembrie 2015

 
Horoscop Urania 21-27 septembrie 2015


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Berbec:

Procesele de digestie și asimilare rămân și în această săptămână greu încercate de astre, motiv pentru care este de așteptat ca aceste tulburări să se resimtă la nivelul sistemului vostru imunitar. Persoanele născute în acest semn care suferă de alergii severe li se recomandă să evite posibilii factori de declanșare. Igiena corespunzătoare și atenția suplimentară vă pot ajuta să vă ţineţi departe de probleme.


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Taur:

Dacă în cea mai mare parte a săptămânii sănătatea nu vă solicită prea mult atenția, nu același lucru se poate spune despre ziua de 27 când riscul de a vă vărsa nervii pe oricine are nenorocul să vă iasă în cale crește vertiginos. Pentru a evita o astfel de ieșire, asiguraţi-vă că nu internalizaţi energiile toxice de peste zi. Găsiţi o metodă constructivă de a scăpa de ele.


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Gemeni:

În zilele de 21 şi 22 ar putea avea loc evenimente care să vă răscolească pe interior, dar dacă vă propuneţi să cedaţi controlul și să nu mai încercaţi să micromanageriaţi totul, s-ar putea să le resimţiţi impactul mult mai puțin. Faceţi atât cât vă permiteți să faceţi și apoi lăsaţi lucrurile să îşi urmeze cursul. În caz contrar, s-ar putea să fiţi dezamăgiţi de felul în care evoluează situațiile întâlnite.


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Rac:

Sănătatea pare să nu vă cauzeze necazuri săptămâna aceasta, dar dacă se întâmplă să necesitați un consult medical, evitaţi să îl programaţi în jurul zilei de 26 septembrie. Este posibil ca activitatea voastră de peste zi să îl împiedice pe specialist să vă pună un diagnostic corect ori voi nu vă simţiţi suficienţi de pregătiţi să îi destăinuiţi toate simptomele voastre. Mai aşteptaţi câteva zile!


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Leu:

În zilele de 21 şi 22 v-aţi putea confrunta cu senzații de disconfort la nivelul coloanei vertebrale. Deși în primă fază durerile sunt rare și suportabile, pe fondul sedentarismului sau activității fizice excesive, pot ajunge să se agraveze în jurul zilei de 25. Verificaţi-vă permanent postura atunci când staţi la birou și faceţi exerciții ușoare dacă simţiţi că aţi înțepenit. Masajul vă vine și el într-ajutor!


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Fecioară:

Zilele de 23 și 24 ar putea să vă dea de furcă puţin la capitolul sănătate. Întrucât sunteţi nişte persoane active și nu prea vă vine să luaţi pauze decât atunci când totul merge conform planului, riscul de apariție al varicelor și al capilarelor sparte este destul de ridicat. Dacă nu vă luaţi măsuri de apărare, puteți dezvolta astfel de vene dilatate care nu sunt doar inestetice, ci și periculoase.


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Balanţă:

Zilele de 25 și 26 s-ar putea dovedi solicitante pe plan fizic, mai ales dacă vă confruntați cu dureri surde, a căror proveniență nu se poate depista cu ușurință și care par să nu cedeze în ciuda eforturilor voastre de a scăpa de ele. Stilul vostru de viață din ultima vreme s-ar putea să fi contribuit la apariția lor. Controlaţi mai atent ceea ce mâncaţi și renunţaţi treptat la vicii.


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Scorpion:

Abia în ziua de 27 septembrie ajungeţi să vă resimţiţi după săptămâna plină de la locul de muncă. Pentru a evita orice stare de disconfort, vă recomand să folosiţi cu măsură aerul condiționat la birou și acasă și să nu staţi în curent. Altfel, aţi putea risca să vă treziţi cu dureri de cap care vă țintuiesc între patru pereți și nu vă permit să vă puneţi în practică planurile de weekend. Prevenția este cheia în cazul vostru.


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Săgetător:

Radarul astral nu detectează provocări majore legate de bunăstarea voastră fizică, iar dacă vă doriţi ca sănătatea voastră să fie la fel de rezistentă și pe viitor, încercaţi să reduceţi amidonul, grăsimile și zaharurile din alimentație. Nu numai că vă ţineţi greutatea sub control în acest fel, dar reuşiţi să evitați eventualele tulburări la nivelul tiroidei. Este mai ușor decât credeţi să vă păstraţi vitalitatea!


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Capricorn:

Chiar dacă bunăstarea voastră fizică nu intră în colimatorul astrelor săptămâna aceasta, luaţi aminte că un aport mai mare de clorură de potasiu v-ar ajuta să ţineţi la distanță problemele de circulație, dar și eventualele obstrucții la nivelul plămânilor. Prunele, orezul sălbatic şi morcovii abundă în această sare minerală care face minuni în ceea ce privește menținerea sănătății organismului.


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Vărsător:

În mod normal, nu lăsaţi impresia unei persoane obsedate să dețină controlul, dar se pare că în zilele de 21 şi 22 s-ar putea să demonstraţi contrariul. Mai mult, evitaţi să persistaţi în tipare de gândire inflexibile care nu vă permit să vă deschideţi şanselor care vă bat la ușă și abia așteaptă să le îmbrăţişaţi. Renunţaţi la prejudecăți și nu mai încercaţi să îi schimbaţi pe cei din preajma voastră!


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Peşti:

S-ar putea să fiţi cam aerieni în zilele de 25 şi 26, suficienţi de zăpăciţi încât să îi derutaţi cu totul pe cei de lângă voi. Sunteţi înzestraţi cu o intuiție care pe mulți îi sperie câteodată, deci nu este de mirare dacă vă treziţi cu astfel de episoade zilele acestea. Poate că anumite mesaje din subconștient ar trebui să le ţineţi pentru voi dacă vă doriţi să nu îndepărtaţi anumite persoane.


Horoscop septembrie 2015.


 

Horoscop Urania zilnic: joi, 17 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 17 septembrie 2015


Horoscop 17 septembrie 2015, Berbec:

Ziua de joi se anunţă a fi una cu adevărat specială pentru voi; partenerul de cuplu sau o persoană foarte dragă vă face o surpriză minunată, care vă va ţine cu zâmbetul pe buze întreaga zi. Spre seară luaţi o decizie importantă cu privire la viaţa personală.


Horoscop 17 septembrie 2015, Taur:

Azi sunteţi puşi pe treabă; în prima parte a zilei vă ocupaţi cu multă răbdare de sarcinile profesionale pe care le primiţi de la superiori. După orele prânzului este posibil să vă faceţi planuri pentru proiecte interesante, cu mari şanse de reuşită.


Horoscop 17 septembrie 2015, Gemeni:

Astăzi sunteţi foarte veseli şi rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi. După orele prânzului aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană nouă, care vă va ajuta foarte mult pe viitor. Este prea devreme pentru a spune sigur dacă va fi vorba de o relaţie personală sau strict profesională.


Horoscop 17 septembrie 2015, Rac:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una plină de veşti frumoase pentru voi; superiorii sunt foarte mulţumiţi de evoluţia profesională, aşa că este posibil să vă răsplătească cu un bonus substanţial. Spre seară aveţi parte de momente frumoase alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 17 septembrie 2015, Leu:

Joi pare a fi o zi foarte bună pentru a ieşi din zona de confort şi a face schimbări importante în viaţa voastră. Acesta este un moment favorabil pentru a începe noi proiecte sau a rezolva problemele sentimentale. Seara se anunţă a fi una liniştită.


Horoscop 17 septembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile de astăzi deoarece superiorii au nevoie de voi; este posibil să plecaţi într-o scurtă călătorie de afaceri pentru a rezolva o problemă cu privire la un proiect foarte important. Partenerul de cuplu nu va fi foarte încântat.


Horoscop 17 septembrie 2015, Balanţă:

Treceţi printr-o perioadă destul de dificilă pe plan personal; este posibil ca o persoană apropiată să aibă multă nevoie de ajutorul vostru. Sunteţi neliniştiţi şi vă este foarte greu să găsiţi soluţii eficiente pentru aceste situaţii complicate. Aveţi răbdare şi lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea.


Horoscop 17 septembrie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru a îndrăzni să fiţi voi înşivă. Renunţaţi la metodele standard pentru rezolvarea problemelor deoarece este posibil să daţi greş; în schimb vă recomand să încercaţi o abordare originală. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul care trebuie.


Horoscop 17 septembrie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de proiecte foarte importante; acum este şansa voastră de a demonstra tuturor că sunteţi persoane indispensabile în cadrul firmei în care lucraţi. Seara este un moment perfect pentru a ieşi în oraş alături de prieteni.


Horoscop 17 septembrie 2015, Capricorn:

Vă este foarte uşor să vă faceţi înţeleşi, indiferent de mediul în care sunteţi. Aveţi posibilitatea de a rezolva problemele personale şi conflictele cu membrii familiei, aşa că încercaţi să vă călcaţi pe orgoliu şi să fiţi voi cei care fac primul pas.


Horoscop 17 septembrie 2015, Vărsător:

Prima parte a zilei este una mai agitată, însă voi rămâneţi liniştiţi deoarece ştiţi că doar aşa reuşiţi să vă rezolvaţi problemele cu care vă confruntaţi. Spre seară aveţi parte de o surpriză neaşteptată din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 17 septembrie 2015, Peşti:

Schimbările din această perioadă sunt binevenite, însă este nevoie de timp pentru a vă adapta. Aveţi răbdare cu voi, învăţaţi mai greu ce trebuie să faceţi însă contează că, în cele din urmă, vă veţi descurca de minune pe acest drum. Partenerul de cuplu vă oferă susţinere.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 16 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 16 septembrie 2015


Horoscop 16 septembrie 2015, Berbec:

Ziua de miercuri pare să fie una destul de complicată pentru voi; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat şi întâlniri la care trebuie să participaţi. După orele prânzului primiţi o propunere de colaborare foarte interesantă; nu luaţi o decizie înainte de a discuta cu partenerul de cuplu.


Horoscop 16 septembrie 2015, Taur:

După o perioadă în care aţi muncit foarte mult la proiectele personale, iată că a venit momentul mult aşteptat pentru voi: încep să se vadă rezultatele, iar visurile sunt pe cale să se împlinească. Trebuie doar să mai aveţi puţină răbdare şi, indiferent de obstacolele pe care le întâlniţi, să nu vă daţi bătuţi.


Horoscop 16 septembrie 2015, Gemeni:

Colegii de muncă au nevoie de ajutorul vostru; este posibil să fie o problemă complicată cu privire la un proiect de care vă ocupaţi. Vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de profesionalism în discuţiile pe care le aveţi cu superiorii şi colaboratorii.


Horoscop 16 septembrie 2015, Rac:

Ziua de astăzi este una mai dificilă pentru voi; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a rezolva câteva probleme profesionale. Spre seară întâlniţi o persoană foarte dragă, care vă oferă un sfat bun pentru cariera voastră.


Horoscop 16 septembrie 2015, Leu:

Ultima perioadă a fost una mai complicată pentru voi şi partenerul de cuplu; s-au schimbat foarte multe în vieţile voastre şi încă sunteţi pe drumul cel bun. Acesta a fost ca un test pentru relaţia voastră şi iată că aţi reuşit să treceţi peste orice obstacole. În curând va apărea şi soarele pe strada voastră.


Horoscop 16 septembrie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante, care nu mai pot fi amânate. Păstraţi-vă calmul şi acordaţi multă atenţie detaliilor deoarece acestea fac diferenţa. Spre seară, o persoană în vârstă vă vizitează şi vă oferă o sumă de bani.


Horoscop 16 septembrie 2015, Balanţă:

Lucrurile nu par să evolueze în direcţia pe care voi vi-o doriţi; apar obstacole destul de dificil de trecut. Este o perioadă mai complicată, însă dacă nu vă abateţi de la traseu şi continuaţi să luptaţi cu morile de vânt, va veni şi momentul mult aşteptat; acela în care visurile voastre sunt împlinite.


Horoscop 16 septembrie 2015, Scorpion:

Deşi astrele sunt de partea voastră şi vă oferă posibilităţi nenumărate de evoluţie pe plan profesional, voi vă aflaţi într-o perioadă mai complicată pe plan personal şi vă este foarte greu să vă concentraţi asupra carierei. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul celor din jurul vostru pentru a depăşi aceste momente.


Horoscop 16 septembrie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei va fi una destul de liniştită; aveţi multe sarcini de îndeplinit, însă vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să terminaţi totul şi să nu rămâneţi peste program. Spre seară, un prieten drag vine la voi cu o problemă dificilă.


Horoscop 16 septembrie 2015, Capricorn:

Astrele vă aduc numeroase schimbări frumoase în ceea ce priveşte viaţa sentimentală; este timpul ca voi şi partenerul de cuplu să aveţi o discuţie serioasă. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă.


Horoscop 16 septembrie 2015, Vărsător:

După o perioadă destul de aglomerată şi complicată pentru voi, profitaţi de prima parte a acestei zile pentru a vă odihni. După orele prânzului este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva drumuri prin localitate pentru a rezolva o problemă neaşteptată.


Horoscop 16 septembrie 2015, Peşti:

Ziua de azi este una foarte importantă pentru voi; este posibil să începeţi un nou proiect, să faceţi o schimbare majoră pe plan profesional sau să acceptaţi o colaborare interesantă. Aveţi multă încredere în voi şi asta vă ajută să vă adaptaţi noilor condiţii.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 15 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 15 septembrie 2015


Horoscop 15 septembrie 2015, Berbec:

Aţi putea începe acum o activitate care să vă aducă un profit consistent. Şefii vă văd cu ochi buni, dar nu aceeaşi părere o au şi colegii, pe care îi cam roade invidia. Succes veţi avea şi în activităţile casnice.


Horoscop 15 septembrie 2015, Taur:

Ziua începe cum nu se poate mai bine; superiorii vă oferă posibilitatea de a face o schimbare majoră pe plan profesional. Începeţi un proiect frumos, care vă va deschide numeroase ferestre în viitorul apropiat. Sunteţi foarte mulţumiţi de evoluţia voastră în carieră.


Horoscop 15 septembrie 2015, Gemeni:

Sunteţi persoane foarte critice şi dure când vine vorba despre propriul succes. Încercaţi să fiţi mai temperaţi şi să vă acceptaţi şi greşelile deoarece acestea fac parte din procesul vostru de evoluţie profesională. Un om drag vă poate da un sfat foarte bun.


Horoscop 15 septembrie 2015, Rac:

Începeţi o activitate interesantă, care vă va ajuta să evoluaţi cu uşurinţă în carieră. Superiorii sunt foarte mulţumiţi de voi şi vă pot oferi un bonus substanţial sau chiar şi o mărire de salariu. Spre seară sărbătoriţi în compania celor dragi.


Horoscop 15 septembrie 2015, Leu:

Ziua de marţi începe foarte bine pentru voi; aveţi parte de o zi destul de aglomerată, în care abia aveţi timp de pauze. Însă nu vă plângeţi şi continuaţi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi de la superiori. Ştiţi că în curând lucrurile se vor schimba radical pentru voi.


Horoscop 15 septembrie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale. Este posibil să aveţi parte de o şedinţă neaşteptată cu superiorii, în care să discutaţi despre viitoarele proiecte. Spre seară primiţi o veste neplăcută cu privire la starea de sănătate a unei persoane dragi.


Horoscop 15 septembrie 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte veseli; optimismul vă ajută să vă rezolvaţi cu multă uşurinţă problemele şi să treceţi peste dificultăţile pe care le întâmpinaţi. Spre seară o persoană dragă vă oferă un sfat de viaţă important.


Horoscop 15 septembrie 2015, Scorpion:

Astrele sunt de partea voastră şi vă ajută foarte mult astăzi; este posibil să primiţi o sumă de bani destul de mare, care vă va ajuta să vă rezolvaţi o parte din problemele financiare cu care vă confruntaţi. Seara se anunţă a fi una foarte liniştită.


Horoscop 15 septembrie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi pe problemele profesionale; superiorii au nevoie de voi, aşa că faceţi tot posibilul să veniţi cu cele mai bune idei. După orele prânzului, întâlniţi o persoană interesantă, care vă poate da un sfat bun cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 15 septembrie 2015, Capricorn:

Prima parte a zilei pare să fie una încărcată; aveţi multe sarcini de rezolvat pe plan profesional şi sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de toate de unii singuri. După orele prânzului reuşiţi să vă liniştiţi şi să vă bucuraţi de puţin timp liber. Seara pare să fie una frumoasă.


Horoscop 15 septembrie 2015, Vărsător:

După o perioadă în care aţi avut multe probleme în relaţia cu partenerul de cuplu, iată că astăzi este un moment frumos pentru voi doi. Aveţi posibilitatea să vă rezolvaţi conflictele şi să discutaţi serios despre viitorul vostru. Spre seară sunteţi foarte relaxaţi.


Horoscop 15 septembrie 2015, Peşti:

Drumul pe care mergeţi acum este presărat de noutăţi; sunteţi încântaţi de alegerea pe care aţi făcut-o şi vă doriţi foarte mult să evoluaţi frumos. Este posibil să întâlniţi persoane noi şi interesante, care vă vor oferi numeroase sfaturi bune.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 14 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 14 septembrie 2015


Horoscop 14 septembrie 2015, Berbec:

Acceptaţi sfaturile pe care le primiţi de la o persoană mai în vârstă. Nu le ignoraţi, pentru că aveţi mare nevoie de ajutor, mai ales pe plan spiritual. Evitaţi să îi faceţi reproşuri persoanei iubite şi fiţi mai răbdători cu cei din jur.


Horoscop 14 septembrie 2015, Taur:

Veţi avea parte de multe reuşite la locul de muncă, însă pe plan familial se anunţă tensiuni. Aveţi probleme financiare astăzi; încercaţi să nu faceţi investiţii şi nici nu vă avântaţi să cumpăraţi obiecte costisitoare.


Horoscop 14 septembrie 2015, Gemeni:

Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil ca în curând să luaţi o decizie radicală, care vă va aduce multe beneficii neaşteptate. Aveţi încredere în voi şi nu renunţaţi la visurile voastre; dacă munciţi din greu, acestea pot deveni realitate.


Horoscop 14 septembrie 2015, Rac:

Chiar dacă nu aveţi păreri foarte bune despre anumiţi colegi de muncă, încercaţi să nu spuneţi cu voce tare tot ce gândiţi. După-amiază se anunţă tensiuni în familie, în special cu persoana iubită. Încercaţi să evitaţi orice ceartă.


Horoscop 14 septembrie 2015, Leu:

Persoana iubită trece printr-un moment mai dificil; este posibil să îşi dorească să facă unele schimbări majore pe plan profesional şi să aibă nevoie de susţinerea celor dragi. Din fericire, faceţi tot posibilul să îl/o ajutaţi să depăşească această situaţie complicată.


Horoscop 14 septembrie 2015, Fecioară:

Este posibil ca unele evenimente neprevăzute de astăzi să vă determine să vă schimbaţi radical planurile. Spre seară revedeţi o persoană foarte dragă, cu care nu aţi mai vorbit de mult timp; aveţi multe de recuperat.


Horoscop 14 septembrie 2015, Balanţă:

Sunteţi destul de agitaţi şi vă este foarte dificil să vă concentraţi pentru a rezolva sarcinile profesionale. Din fericire, un coleg de muncă vă poate veni în ajutor. Împreună găsiţi soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 14 septembrie 2015, Scorpion:

În cazul în care vreţi să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră, încercaţi să amânaţi acest moment; acum nu este o perioadă tocmai bună pentru decizii radicale. În schimb, pe plan sentimental lucrurile par să meargă tot mai bine.


Horoscop 14 septembrie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei de luni sunteţi nevoiţi să luaţi decizii importante, care vă pot afecta viitorul. Analizaţi cu atenţie avantajele şi dezavantajele pentru a fi siguri că luaţi hotărârea corectă.


Horoscop 14 septembrie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi este un moment foarte bun pentru a face planuri pentru viitoarele proiecte. Totuşi, încercaţi să aveţi răbdare pentru a vă pune în aplicare aceste idei. În scurt timp astrele se vor poziţiona în favoarea voastră şi drumul către succes va fi foarte uşor.


Horoscop 14 septembrie 2015, Vărsător:

Profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania celor dragi. Acesta nu este un moment bun pentru a lua decizii importante, este posibil să vă lăsaţi influenţaţi de situaţii neaşteptate sau de anumite persoane şi să faceţi alegerile greşite.


Horoscop 14 septembrie 2015, Peşti:

Sunteţi foarte fericiţi pentru că aţi reuşit să faceţi un pas uriaş în ceea ce priveşte viaţa profesională; mergeţi pe un drum foarte frumos, însă destul de dificil. Aveţi răbdare, rezultatul muncii voastre va fi vizibil în scurt timp. Primiţi susţinere din partea celor dragi.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 13 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 13 septembrie 2015


Horoscop 13 septembrie 2015, Berbec:

Vă treziţi cu o mulţime de idei în cap şi vă grăbiţi să le şi puneţi în aplicare. Din păcate, multe dintre ele necesită şi o investiţie financiară şi aici staţi cam prost. Nu ar fi rău să vă împrumutaţi pentru că profitul pe care îl veţi obţine vă va ajuta să returnaţi rapid banii.


Horoscop 13 septembrie 2015, Taur:

Dimineaţa v-ar putea indispune unele încurcături pe plan financiar. Ar fi bine să nu luaţi decizii importante şi să nu semnaţi documente oficiale. Seara organizaţi o întâlnire cu prietenii care vă va ajuta să vă detaşaţi de problemele din ultimele zile.


Horoscop 13 septembrie 2015, Gemeni:

Aveţi chef de shopping azi, însă ar trebui să fiţi atenţi la cheltuieli ca să nu aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Pentru a evita o ceartă, ar fi bine să mergeţi împreună la cumpărături. Aveţi un simţ critic mai pronunţat ca de obicei, care vă poate afecta relaţiile cu cei apropiaţi.


Horoscop 13 septembrie 2015, Rac:

Nu reuşiţi niciodată să aveţi atâţia bani câţi v-aţi dori, dar nu înseamnă că trebuie să vă enervaţi din cauza asta. Păstraţi-vă cumpătul în tot ceea ce faceţi şi ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Aveţi de învăţat din experienţa ei. Ocupaţi-vă de curăţenie, fiindcă pe voi asta vă relaxează.


Horoscop 13 septembrie 2015, Leu:

Deşi este duminică, aveţi un program foarte încărcat. Trebuie să faceţi curăţenie, cumpărături, să pregătiţi câte ceva bun pentru prietenii care or să vină la voi pe seara. Dacă vă urcaţi la volan ar fi bine să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie pentru că riscaţi să plătiţi o amendă usturătoare.


Horoscop 13 septembrie 2015, Fecioară:

Primiţi veşti bune de la o rudă care s-ar putea chiar să vină la voi în vizită. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Dacă reuşiţi să depăşiţi momentele tensionate, seara s-ar putea să se încheie foarte frumos. Nu este exclus ca nativii necăsătoriţi să ia o decizie în privinţa mariajului.


Horoscop 13 septembrie 2015, Balanţă:

Ziua se anunţă destul de aglomerată şi aveţi de rezolvat o mulţime de probleme. Asta vă cam nemulţumeşte. Vă relaxaţi în clipa în care vedeţi că lucrurile se aşază şi atunci începeţi să vă gândiţi la o afacere care v-ar putea aduce un profit frumuşel.


Horoscop 13 septembrie 2015, Scorpion:

Dimineaţă vă planificaţi amănunţit ziua, doar că pe la orele 10-11, unele probleme neprevăzute vă vor da planurile peste cap. Evitaţi să luaţi hotărâri în grabă şi nu cheltuiţi prea mulţi bani pentru că alţii nu veţi încasa prea curând.


Horoscop 13 septembrie 2015, Săgetător:

Pare că aţi intrat într-o stare de reverie, este posibil să vi se fi aprins călcâiele după cineva. Încercaţi totuşi să nu exageraţi pentru că nu se ştie încă dacă şi persoana vizată trăieşte aceeaşi euforie. Spre seară este posibil să aveţi parte de o vizită neaşteptată.


Horoscop 13 septembrie 2015, Capricorn:

O femeie mai în vârstă din familie, poate fi mamă sau soacră, vă indispune de dimineaţă. Evitaţi pe cât posibil să vă întâlniţi cu cei din familie pentru că unele discuţii ar putea degenera. Nu acţionaţi în pripă. Cel mai bine ar fi să profitaţi de ziua de duminică şi să vă odihniţi.


Horoscop 13 septembrie 2015, Vărsător:

Nimic nu vă mulţumeşte azi. Aţi vrea să schimbaţi ceva măcar în viaţa personală, dar nu vă hotărâţi ce anume. Nu trebuie să picaţi pradă pesimismului. Ca să depăşiţi această stare ar trebui să ieşiţi în oraş măcar spre seară, poate la un club sau măcar la shopping.


Horoscop 13 septembrie 2015, Peşti:

O persoană dragă inimii voastre apare cu o invitaţie la malul mării sau la o cină romantică, la o terasă. Este, de asemenea, posibil să vă implicaţi în organizarea unui eveniment care poate avea legătură cu familia sau cu lumea mondenă.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 12 septembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 12 septembrie 2015


Horoscop 12 septembrie 2015, Berbec:

Astăzi trebuie să staţi departe de cei din jurul vostru; sunteţi foarte agitaţi şi este posibil să vă vărsaţi nervii pe prima persoană care vă iese în cale. Dacă sunteţi nevoiţi să lucraţi cu oamenii, trebuie să faceţi compromisuri astfel încât totul să fie în regulă.


Horoscop 12 septembrie 2015, Taur:

Ziua de sâmbătă se anunţă a fi foarte frumoasă pentru voi. Aveţi multe oportunităţi de colaborare şi faceţi tot posibilul să vă dezvoltaţi proiectele; în acelaşi timp, reuşiţi să vă distraţi şi să vă bucuraţi de clipe frumoase alături de persoane dragi.


Horoscop 12 septembrie 2015, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să intraţi într-un conflict destul de dureros cu un membru al familiei. Încercaţi să evitaţi discuţiile contradictorii sau să ieşiţi din această problemă fără a răni sau a fi răniţi. Seara se anunţă a fi una destul de liniştită, fără evenimente neplăcute.


Horoscop 12 septembrie 2015, Rac:

Persoana iubită ştie că treceţi prin momente mai dificile; relaţia cu membrii familiei pare să se răcească tot mai mult, iar partenerul de cuplu face tot posibilul pentru a vă ajuta să mergeţi mai departe. Este posibil ca astăzi să aveţi parte de mai multe surprize frumoase.


Horoscop 12 septembrie 2015, Leu:

Ziua de astăzi pare să fie o zi norocoasă pentru voi; o persoană necunoscută vine la voi cu o propunere de colaborare foarte interesantă, care vă va aduce beneficii incredibile nu doar pe plan financiar, ci şi în ceea ce priveşte cariera profesională.


Horoscop 12 septembrie 2015, Fecioară:

După o săptămână cu multe urcuşuri şi coborâşuri, profitaţi de ziua de sâmbătă pentru a vă relaxa şi a vă bucura de momente frumoase alături de persoanele dragi. Este posibil ca după orele prânzului să planificaţi o mică excursie pentru următoarele zile.


Horoscop 12 septembrie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei se anunţă a fi una dificilă pentru voi; întâmpinaţi câteva probleme în relaţia cu membrii familiei. Dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi să treceţi peste orice situaţie complicată. După orele prânzului, plimbările lungi sau activităţile în natură vă pot ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 12 septembrie 2015, Scorpion:

Vă aşteptaţi ca persoanele dragi şi membrii familiei să vă susţină pe acest drum pe care l-aţi ales pe plan profesional; însă, există câţiva oameni care nu sunt de acord cu schimbările pe care le-aţi făcut, iar discuţiile cu ei vă pot dezamăgi. Încercaţi să aveţi răbdare, au nevoie de timp pentru a se acomoda.


Horoscop 12 septembrie 2015, Săgetător:

Ziua de sâmbătă pare a fi una excelentă pentru voi. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi la fel întreaga zi. Spre seară este posibil să participaţi la un eveniment important pentru o persoană dragă.


Horoscop 12 septembrie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a revedea prieteni dragi sau oameni din familie. Spre seară primiţi o veste foarte frumoasă, care vă poate ajuta să luaţi o decizie la care vă gândiţi de foarte mult timp. Aveţi curajul de a ieşi din zona de confort.


Horoscop 12 septembrie 2015, Vărsător:

Vă este teamă să faceţi schimbările de care aveţi nevoie pe plan profesional. Vă sperie gândul de a ieşi din zona de confort însă, în acelaşi timp, ştiţi că vreţi şi că puteţi mai mult decât aveţi acum. Din fericire, persoanele dragi din viaţa voastră vă sunt alături şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 12 septembrie 2015, Peşti:

Astăzi este posibil să aveţi parte de un mic conflict cu o persoană dragă. Dacă vă păstraţi calmul, această problemă va fi rezolvată foarte uşor. Spre seară întâlniţi un om important, care vă va ajuta să faceţi schimbări majore pe plan profesional.