Horoscop Urania săptămânal: 21-27 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 21-27 septembrie 2015


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Berbec:

Procesele de digestie și asimilare rămân și în această săptămână greu încercate de astre, motiv pentru care este de așteptat ca aceste tulburări să se resimtă la nivelul sistemului vostru imunitar. Persoanele născute în acest semn care suferă de alergii severe li se recomandă să evite posibilii factori de declanșare. Igiena corespunzătoare și atenția suplimentară vă pot ajuta să vă ţineţi departe de probleme.


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Taur:

Dacă în cea mai mare parte a săptămânii sănătatea nu vă solicită prea mult atenția, nu același lucru se poate spune despre ziua de 27 când riscul de a vă vărsa nervii pe oricine are nenorocul să vă iasă în cale crește vertiginos. Pentru a evita o astfel de ieșire, asiguraţi-vă că nu internalizaţi energiile toxice de peste zi. Găsiţi o metodă constructivă de a scăpa de ele.


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Gemeni:

În zilele de 21 şi 22 ar putea avea loc evenimente care să vă răscolească pe interior, dar dacă vă propuneţi să cedaţi controlul și să nu mai încercaţi să micromanageriaţi totul, s-ar putea să le resimţiţi impactul mult mai puțin. Faceţi atât cât vă permiteți să faceţi și apoi lăsaţi lucrurile să îşi urmeze cursul. În caz contrar, s-ar putea să fiţi dezamăgiţi de felul în care evoluează situațiile întâlnite.


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Rac:

Sănătatea pare să nu vă cauzeze necazuri săptămâna aceasta, dar dacă se întâmplă să necesitați un consult medical, evitaţi să îl programaţi în jurul zilei de 26 septembrie. Este posibil ca activitatea voastră de peste zi să îl împiedice pe specialist să vă pună un diagnostic corect ori voi nu vă simţiţi suficienţi de pregătiţi să îi destăinuiţi toate simptomele voastre. Mai aşteptaţi câteva zile!


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Leu:

În zilele de 21 şi 22 v-aţi putea confrunta cu senzații de disconfort la nivelul coloanei vertebrale. Deși în primă fază durerile sunt rare și suportabile, pe fondul sedentarismului sau activității fizice excesive, pot ajunge să se agraveze în jurul zilei de 25. Verificaţi-vă permanent postura atunci când staţi la birou și faceţi exerciții ușoare dacă simţiţi că aţi înțepenit. Masajul vă vine și el într-ajutor!


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Fecioară:

Zilele de 23 și 24 ar putea să vă dea de furcă puţin la capitolul sănătate. Întrucât sunteţi nişte persoane active și nu prea vă vine să luaţi pauze decât atunci când totul merge conform planului, riscul de apariție al varicelor și al capilarelor sparte este destul de ridicat. Dacă nu vă luaţi măsuri de apărare, puteți dezvolta astfel de vene dilatate care nu sunt doar inestetice, ci și periculoase.


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Balanţă:

Zilele de 25 și 26 s-ar putea dovedi solicitante pe plan fizic, mai ales dacă vă confruntați cu dureri surde, a căror proveniență nu se poate depista cu ușurință și care par să nu cedeze în ciuda eforturilor voastre de a scăpa de ele. Stilul vostru de viață din ultima vreme s-ar putea să fi contribuit la apariția lor. Controlaţi mai atent ceea ce mâncaţi și renunţaţi treptat la vicii.


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Scorpion:

Abia în ziua de 27 septembrie ajungeţi să vă resimţiţi după săptămâna plină de la locul de muncă. Pentru a evita orice stare de disconfort, vă recomand să folosiţi cu măsură aerul condiționat la birou și acasă și să nu staţi în curent. Altfel, aţi putea risca să vă treziţi cu dureri de cap care vă țintuiesc între patru pereți și nu vă permit să vă puneţi în practică planurile de weekend. Prevenția este cheia în cazul vostru.


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Săgetător:

Radarul astral nu detectează provocări majore legate de bunăstarea voastră fizică, iar dacă vă doriţi ca sănătatea voastră să fie la fel de rezistentă și pe viitor, încercaţi să reduceţi amidonul, grăsimile și zaharurile din alimentație. Nu numai că vă ţineţi greutatea sub control în acest fel, dar reuşiţi să evitați eventualele tulburări la nivelul tiroidei. Este mai ușor decât credeţi să vă păstraţi vitalitatea!


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Capricorn:

Chiar dacă bunăstarea voastră fizică nu intră în colimatorul astrelor săptămâna aceasta, luaţi aminte că un aport mai mare de clorură de potasiu v-ar ajuta să ţineţi la distanță problemele de circulație, dar și eventualele obstrucții la nivelul plămânilor. Prunele, orezul sălbatic şi morcovii abundă în această sare minerală care face minuni în ceea ce privește menținerea sănătății organismului.


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Vărsător:

În mod normal, nu lăsaţi impresia unei persoane obsedate să dețină controlul, dar se pare că în zilele de 21 şi 22 s-ar putea să demonstraţi contrariul. Mai mult, evitaţi să persistaţi în tipare de gândire inflexibile care nu vă permit să vă deschideţi şanselor care vă bat la ușă și abia așteaptă să le îmbrăţişaţi. Renunţaţi la prejudecăți și nu mai încercaţi să îi schimbaţi pe cei din preajma voastră!


Horoscop 21-27 septembrie 2015, Peşti:

S-ar putea să fiţi cam aerieni în zilele de 25 şi 26, suficienţi de zăpăciţi încât să îi derutaţi cu totul pe cei de lângă voi. Sunteţi înzestraţi cu o intuiție care pe mulți îi sperie câteodată, deci nu este de mirare dacă vă treziţi cu astfel de episoade zilele acestea. Poate că anumite mesaje din subconștient ar trebui să le ţineţi pentru voi dacă vă doriţi să nu îndepărtaţi anumite persoane.


Horoscop septembrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS