Horoscop Urania săptămânal: 6-12 iulie 2015

 
Horoscop Urania 6-12 iulie 2015


Horoscop 6-12 iulie 2015, Berbec:

Din câte se pare, zilele de 6 și 9 este posibil să vă prindă cu nivelurile de energie la cote scăzute sau poate că doar nu aveţi dispoziţia necesară pentru a face față agitației și aglomerației cotidiene. Încărcaţi-vă bateriile stând mai mult timp cu cei apropiaţi, petrecându-vă timpul liber la umbra unui copac pe malul unei ape sau lăsaţi-vă mintea să zburde cât colo citind ceva plăcut!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Taur:

În zilele de 7 şi 8 se pot produce evenimente care să permită furiei voastre înăbușite să iasă la suprafață. Iar cum rareori se întâmplă să vi se umple paharul și să manageriaţi corect tensiunea interioară, vă recomand să vă luaţi măsuri de precauție pentru a evita răbufnirile. Aţi putea face sport pentru a elimina energiile reziduale într-un mod care vă aduce reale beneficii!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Gemeni:

Intervalul de zile 9-11 s-ar putea să vă găsească scăldându-vă în ape străine, neputincioşi de a vă simți bine în propria piele. Drept urmare, este posibil să fiţi neobişnuiţi de refractari la nou, fie că este vorba despre situații sau persoane cu care nu v-aţi mai întâlnit până acum, fapt care nu vă stă în caracter. Nu ar strica să vă alintaţi mai mult în aceste zile fără să vă simţiţi deloc vinovaţi!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Rac:

Se pare că doar ziua de 12 iulie nu vă găsește în cea mai bună formă, în restul săptămânii vă menţineţi nivelul de energie la cote destul de înalte. Atâta timp cât în zilele de 6, 8 şi 9 credeţi că lucrurile se vor rezolva în favoarea voastră, chiar așa va fi. Puterea voastră de vizualizare poate face minuni în aceste zile. Bazaţi-vă în aceeași măsură și pe intuiție și ascultaţi-vă cu atenție vocea interioară!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Leu:

Ziua de 6 s-ar putea să vă prindă în ofsaid la capitolul sănătate. Poate că vă deranjează stomacul din pricina unor griji sau nevoi presante pe care nu le puteți satisface pentru moment sau vă supără o durere de spate chiar când vă așteaptă o alergătură intensă de colo-colo. Destăinuiţi-vă unui apropiat. Nu scăpaţi doar de piatra de pe inimă, ci și de disconfort!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Fecioară:

Emoțional vorbind, zilele de 7 şi 8 s-ar putea să fie cele mai solicitante. Nu puține se prefigurează a fi momentele în care vă veţi enerva foarte tare și nu rareori motivul va fi unul care are o legătură sau alta cu partenerul de viață sau afaceri, banii sau viața personală. Poate nu ar fi cazul să abordaţi subiecte sensibile care ar putea să vă dea vouă și celorlalți, de furcă.


Horoscop 6-12 iulie 2015, Balanţă:

În zilele de 6 şi 8 iulie, forma voastră fizică și mentală depind în mare măsură de felul în care vi se derulează treburile la serviciu. Aparent, vă afectează și dincolo de pragul ușii biroului parcursul vostru profesional, ceea ce înseamnă că acum aveţi mai multe motive să performați la înălțime. Amintiţi-vă totuși să nu vă extenuaţi. Altfel, nu faceţi altceva decât să nimeriţi din lac în puț!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Scorpion:

Zilele de 7 şi 8 par să vină ca o provocare la capitolul sănătate, dar din câte se pare, nu urmăresc să vă cadorisească cu o afecțiune menită să vă pună pe margine câteva zile. Ba dimpotrivă, dispuneţi de rezerve considerabile de energie pe care însă puteți risca să le epuizaţi pe fleacuri, suprasolicitându-vă. Folosiţi-vă de ele cu cap, astfel încât să nu vă extenuaţi înainte de weekend!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Săgetător:

Din ziua de 9 până în ziua de 11, pare-se că nu vă prea arde să faceţi mișcare. Ba din contră, păreţi să fiţi mai comozi decât de obicei, interesaţi mai curând de a vă răsfăța papilele gustative decât de a vă urmări atent aportul caloric. Nu strică să vă faceţi de cap din când în când culinar vorbind, dar cel puțin în aceste zile, evitaţi să faceţi excese de orice natură. S-ar putea să vă pice mai mult rău decât bine!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Capricorn:

În ziua de 12 s-ar putea să resimţiţi febra zilelor agitate de săptămâna aceasta. Poate că vă pricopsiţi cu un disconfort la nivelul încheieturilor mâinii sau cu junghiuri la articulația cotului ori a umărului. În orice caz, puțină odihnă și un program de weekend mai aerisit vă pot ajuta să evitați eventualele neplăceri la capitolul sănătate. Încercaţi să fiţi realişti cu privire la capacitățile voastre fizice!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Vărsător:

Aparent, ziua de 6 este și aceea care vă aduce încercări în ceea ce privește forma fizică și mentală. Felul în care gândiţi, dar mai ales percepeţi provocările de care aveţi parte perioada aceasta are un impact considerabil asupra modului în care vă simţiţi și vă recuperaţi, în cazul în care sunteţi în convalescență. Nu transformaţi totul într-o dramă și priviţi viitorul cu mult optimism!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Peşti:

Astrele nu trag semnale de alarmă privitoare la sănătate săptămâna aceasta, dar acest lucru nu înseamnă că vă puteți lăsa pe tânjeală fără niciun risc. Zilele de 6, 8 și 9 vă îndeamnă la visare, iar cum voi aveţi o fire care se lasă cu ușurință purtată de val, nu lăsaţi peisajul să vă fure în defavoarea lucrurilor care chiar contează. Este important să ţineţi cont de priorități zilele acestea!


Horoscop Urania iulie 2015.


 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 1 iulie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 1 iulie 2015


Horoscop 1 iulie 2015, Berbec:

Ziua de miercuri pare a fi una mai specială pentru voi; reuşiţi să faceţi pace cu trecutul şi chiar să rezolvaţi anumite probleme care nu vă permiteau să mergeţi mai departe. Pe plan personal, după orele prânzului este posibil să primiţi o veste neaşteptată de la un om foarte drag.


Horoscop 1 iulie 2015, Taur:

Iată că soarele începe să răsară şi pentru voi în ceea ce priveşte viaţa financiară; după o perioadă mai dificilă, în cursul zilei de azi primiţi o sumă de bani care vă ajută să vă rezolvaţi toate problemele legate de finanţe. De asemenea, este posibil să vă gândiţi la cumpărături, însă vă spun de pe acum că nu este o idee tocmai bună.


Horoscop 1 iulie 2015, Gemeni:

Schimbările din viaţa voastră par să vă aducă linişte şi pace; în sfârşit respiraţi uşuraţi pentru că aţi luat deciziile potrivite, fără a fi influenţaţi de nimic. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o nouă persoană.


Horoscop 1 iulie 2015, Rac:

Astăzi sunteţi cu capul în nori; vă grăbiţi foarte mult şi nu aveţi răbdare în rezolvarea problemelor. Nu este o perioadă tocmai bună pentru a vă ocupa de sarcini importante deoarece puteţi face greşeli majore. Spre seară, un partener de afaceri vă poate face o propunere interesantă de colaborare.


Horoscop 1 iulie 2015, Leu:

Ziua de miercuri scoate la iveală latura voastră artistică; aveţi posibilitatea de a vă ocupa de câteva proiecte importante, la care veniţi cu soluţii extrem de eficiente şi idei minunate. Spre seară aveţi posibilitatea de a vă relaxa în compania persoanelor importante din viaţa voastră.


Horoscop 1 iulie 2015, Fecioară:

Vă ocupaţi cu multă uşurinţă de sarcinile pe care le primiţi astăzi; sunteţi atenţi la detalii şi vă lăsaţi inspiraţi de lumea din jurul vostru. De asemenea, acesta este un moment foarte bun pentru armonizarea relaţiilor personale. În viaţa sentimentală poate fi nevoie de o schimbare importantă.


Horoscop 1 iulie 2015, Balanţă:

Conjunctura astrală vă ajută să fiţi liniştiţi şi să căutaţi armonie în relaţia cu persoanele din jurul vostru. Reacţionaţi foarte bine în discuţiile importante şi chiar reuşiţi să vă faceţi noi cunoştinţe. Pe plan sentimental, va confruntaţi cu o mică problemă de comunicare.


Horoscop 1 iulie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este una destul de aglomerată pentru nativii născuţi în zodia Scorpion; trebuie să învăţaţi să stăpâniţi arta compromisului, să fiţi dispuşi să acceptaţi schimbările pe care şefii vi le pregătesc şi să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă la acestea. Partenerul de cuplu vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 1 iulie 2015, Săgetător:

Astăzi astrele vă ajută să fiţi liniştiţi şi să vă bucuraţi de lucrurile mărunte din viaţa voastră; începeţi să apreciaţi mai mult ceea ce aveţi şi nu mai sunteţi atât de dornici de schimbări. O discuţie cu un om drag vă poate ajuta să învăţaţi să fiţi mai liniştiţi şi să nu mai alergaţi atât de mult după succes şi faimă.


Horoscop 1 iulie 2015, Capricorn:

Dacă nu puteţi sta nici măcar o zi fără a vă ţine ocupaţi, atunci încercaţi cel puţin să găsiţi sarcini mai uşoare. Ziua de astăzi este una bună pentru viaţa personală deoarece astrele vă oferă posibilitatea de a rezolva probleme sau chiar conflicte cu persoanele apropiate.


Horoscop 1 iulie 2015, Vărsător:

Sunteţi implicaţi în tot felul de proiecte şi lucraţi pe mai multe planuri deodată; vă aşteptaţi ca beneficiile profesionale şi financiare să fie unele majore. Din păcate, este posibil să o daţi în bară deoarece vă grăbiţi şi faceţi anumite greşeli majore; cel mai bine este să o luaţi treptat cu rezolvarea sarcinilor.


Horoscop 1 iulie 2015, Peşti:

Astăzi vă recomand să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; din cauza unui conflict mai vechi, este posibil ca relaţia cu o persoană foarte apropiată, membru al familiei sau prieten, să se răcească. Este cazul să faceţi ceva în acest sens înainte de a fi prea târziu.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 30 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 30 iunie 2015


Horoscop 30 iunie 2015, Berbec:

Astrele sunt de partea voastră azi şi vă ajută să vă duceţi la bun sfârşit planurile pe care le-aţi gândit pentru viaţa profesională. În ceea ce priveşte relaţia cu persoanele din jurul vostru, vă este foarte uşor să comunicaţi şi să vă faceţi înţeleşi. De asemenea, dacă sunteţi singuri aveţi posibilitatea de a întâlni un posibil partener de cuplu.


Horoscop 30 iunie 2015, Taur:

Faceţi greşeala de a amesteca viaţa profesională cu cea personală; vă va fi destul de complicat să vă controlaţi emoţiile, care pot duce la probleme necontrolate cu persoanele dragi din viaţa voastră. Cel mai bine este să încercaţi să rezolvaţi această situaţie cât mai repede.


Horoscop 30 iunie 2015, Gemeni:

Chiar dacă vă concentraţi foarte mult pe problemele pe care le aveţi de rezolvat, vă va fi foarte dificil să găsiţi soluţii eficiente pentru acestea. Un coleg de muncă vă poate veni în ajutor cu câteva idei şi sfaturi foarte bune. Spre seară, vă faceţi timp pentru partenerul de cuplu.


Horoscop 30 iunie 2015, Rac:

Astăzi interesele de rudenie, legăturile cu persoane foarte dragi din viaţa voastră pot intra în conflict cu normele de etică pe care le aveţi. Trebuie să încercaţi să îi trataţi pe toţi în mod egal şi să nu faceţi diferenţe între persoane din cauza legăturii sau rolului pe care acestea îl joacă în viaţa voastră.


Horoscop 30 iunie 2015, Leu:

Această perioadă este una foarte complicată pentru voi deoarece intervin câteva schimbări neaşteptate la locul de muncă, care vă dau peste cap toate planurile şi ideile pentru următoarea perioadă. Reuşiţi să vă adaptaţi destul de uşor acestor modificări, chiar dacă sunteţi nevoiţi să munciţi mai mult decât de obicei.


Horoscop 30 iunie 2015, Fecioară:

Sunteţi puşi în faţa unei dileme în viaţa sentimentală şi vă este foarte greu să luaţi o decizie fără a răni pe cineva. Este timpul să aveţi încredere în intuiţia voastră şi să vă ascultaţi inima. De asemenea, o discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta să găsiţi cel mai uşor drum pentru a ieşi din încurcătură.


Horoscop 30 iunie 2015, Balanţă:

Ziua de marţi începe nu tocmai bine pentru voi; aveţi foarte multe proiecte şi sarcini de care trebuie să vă ocupaţi. Sunteţi nevoiţi să vă planificaţi timpul astfel încât să rezolvaţi totul fără a rămâne peste program. Spre seară partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou neaşteptat.


Horoscop 30 iunie 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei atenţia voastră este îndreptată asupra vieţii profesionale; aveţi multe de rezolvat, aşa că încercaţi să vă concentraţi şi să vă puneţi pe treabă. După orele prânzului poate apărea o problemă în viaţa personală; dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi să rezolvaţi totul destul de repede.


Horoscop 30 iunie 2015, Săgetător:

Începeţi ziua de marţi cu dreptul; se pare că şefii sunt foarte mulţumiţi de evoluţia voastră profesională şi de modul în care vă rezolvaţi sarcinile încât hotărăsc să vă răsplătească cu un bonus substanţial. Relaţia cu colegii de muncă urmează să se schimbe, mulţi vor încerca să vă pună beţe în roate.


Horoscop 30 iunie 2015, Capricorn:

Sunteţi concentraţi pe viaţa profesională şi încercaţi să faceţi totul conform planurilor voastre. Singurul lucru pe care îl uitaţi este faptul că trebuie să aveţi răbdare. Proiectele voastre evoluează foarte bine, însă contează foarte mult să faceţi paşi mărunţi, însă eficienţi. Lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea.


Horoscop 30 iunie 2015, Vărsător:

Conjunctura astrală favorizează viaţa personală; vă este foarte uşor să vă rezolvaţi problemele cu persoanele dragi din jurul vostru. De asemenea, comunicaţi foarte bine şi cu superiorii sau colegii de muncă; împreună puteţi găsi strategii foarte bune pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 30 iunie 2015, Peşti:

Ziua de 30 iunie este bună pentru a explora necunoscutul; este timpul să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi şi alte lucruri pe plan profesional. Nu trebuie să vă fie frică să faceţi compromisuri, acestea vă vor ajuta să găsiţi idei eficiente pentru rezolvarea problemelor voastre.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 29 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 29 iunie 2015


Horoscop 29 iunie 2015, Berbec:

Prima parte a zilei de azi se anunţă a fi una relaxantă pentru voi, petrecută într-o companie neaşteptată. După orele prânzului sunteţi nevoiţi să faceţi un drum mai lung pentru a vă ocupa de o problemă personală; un om drag vouă are nevoie de ajutor şi de sfaturi, aşa că faceţi tot posibilul să-l ajutaţi.


Horoscop 29 iunie 2015, Taur:

Ziua de astăzi este aşa cum vă doriţi; aveţi suficient timp liber pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania persoanelor din jurul vostru. Activităţile în aer liber vă vor ajuta să vă încărcaţi bateriile cu energie pentru o nouă săptămână de muncă. Urmează o perioadă cu proiecte importante, aşa că profitaţi de ziua de luni pentru a vă odihni.


Horoscop 29 iunie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei va fi ca oricare altă zi: foarte relaxantă şi petrecută cu zâmbetul pe buze. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Aveţi câteva probleme cu persoane importante din viaţa voastră ce nu mai pot fi amânate şi au nevoie de rezolvare cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 29 iunie 2015, Rac:

Vă dedicaţi ziua de astăzi partenerului de cuplu; vă bucuraţi de timpul petrecut împreună şi reuşiţi să vă relaxaţi şi să uitaţi de probleme. Spre seară este posibil să faceţi o scurtă călătorie pentru a vizita pe cineva drag. Aveţi parte de o surpriză neaşteptată şi foarte frumoasă din partea acestui om.


Horoscop 29 iunie 2015, Leu:

Hotărâţi că este timpul să vă faceţi ordine pe plan sentimental; este posibil să vă gândiţi să faceţi o schimbare majoră în relaţia cu partenerul de cuplu, însă încă sunteţi nesiguri. Cel mai bine este să vă ascultaţi inima şi să vă lăsaţi conduşi de instincte. Nu lăsaţi ca cei din jurul vostru să vă influenţeze viitorul.


Horoscop 29 iunie 2015, Fecioară:

Ziua de luni este bună pentru a explora necunoscutul; vă asumaţi riscuri, descoperiţi lucruri noi şi vreţi să vă depăşiţi zona de confort. După orele prânzului este posibil ca un membru al familiei să vă aducă o veste frumoasă cu privire la starea de sănătate a unei persoane dragi vouă.


Horoscop 29 iunie 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru odihnă şi relaxare; vă aşteaptă zile destul de încărcate, cu foarte multe proiecte, întâlniri şi negocieri importante. De aceea vă recomand să profitaţi de timpul liber pentru a vă încărca bateriile. Spre seară aveţi parte de o surpriză din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 29 iunie 2015, Scorpion:

Luni pare a fi o zi foarte bună pentru a explora necunoscutul; hotărâţi că este timpul pentru o scurtă vacanţă, chiar şi una de o zi, în care să uitaţi de griji şi să vă încărcaţi cu energie primită de la natură. Spre seară vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde aveţi de luat o decizie neaşteptată.


Horoscop 29 iunie 2015, Săgetător:

Viaţa personală este încă în continuă schimbare; este indicat să aveţi răbdare şi să lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea. Persoanele dragi din viaţa voastră vă susţin şi vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie. Spre seară este posibil să primiţi o vizită neaşteptată sau un apel de la o persoană din trecut, de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp.


Horoscop 29 iunie 2015, Capricorn:

Luni pare a fi o zi liberă pentru voi; astăzi aveţi posibilitatea de a vă bucura de linişte. Hotărâţi că vreţi să petreceţi această zi de unii singuri. Aveţi ocazia de a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele, de a vă gândi la schimbările pe care vreţi să le faceţi şi de a vă face planuri pentru viitor.


Horoscop 29 iunie 2015, Vărsător:

Astăzi se anunţă a fi o zi foarte frumoasă pentru nativii născuţi în zodia Vărsător; sunteţi înconjuraţi de persoanele care contează pentru voi şi asta este suficient. Lucrurile mărunte sunt cele care vă fac fericiţi. Spre seară este posibil să aveţi parte de o conversaţie interesantă cu un om drag, care vă face să luaţi o decizie importantă în viaţa profesională.


Horoscop 29 iunie 2015, Peşti:

Aveţi foarte multe lucruri pe cap şi trebuie să le rezolvaţi cât mai repede cu putinţă. Pe plan profesional, sunteţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări importante în proiectele de care vă ocupaţi. În viaţa sentimentală, relaţia cu partenerul de cuplu poate trece printr-o perioadă mai complicată. Trebuie să aveţi răbdare, lucrurile vor reveni la normal în scurt timp.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 28 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 28 iunie 2015


Horoscop 28 iunie 2015, Berbec:

Ziua de duminică este foarte bună pentru odihnă; prima parte a zilei se anunţă a fi una liniştită, petrecută în compania persoanelor dragi din viaţa voastră. După orele prânzului, plimbările în natură vă ajută să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile după o săptămână aglomerată.


Horoscop 28 iunie 2015, Taur:

Ziua de azi pare să înceapă foarte bine pentru voi. În prima parte a zilei reuşiţi să mai rezolvaţi câteva probleme profesionale, care nu pot fi amânate. După orele prânzului este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a revedea persoane dragi din viaţa voastră; seara va fi una foarte liniştită.


Horoscop 28 iunie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una liniştită pentru nativii născuţi în zodia Gemeni; în prima parte a zilei aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de clipe frumoase alături de partenerul de cuplu. Spre seară este posibil să fiţi nevoiţi să participaţi la un eveniment, la care întâlniţi multe persoane noi.


Horoscop 28 iunie 2015, Rac:

Astăzi vă este foarte uşor să întâlniţi noi persoane, să legaţi prietenii şi chiar să încheiaţi parteneriate. Aveţi multă răbdare, vă faceţi plăcuţi de cei cu care interacţionaţi şi vă descurcaţi de minune în discuţii cât mai complicate. Seara va fi una relaxantă, petrecută într-o companie plăcută.


Horoscop 28 iunie 2015, Leu:

În prima parte a zilei de duminică sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de problemele profesionale; deşi nu aveţi niciun chef, trebuie să vă concentraţi deoarece nu puteţi pierde aşa toată ziua. Spre seară este posibil să aveţi parte de invitaţi neaşteptaţi; va fi o perioadă frumoasă, petrecută alături de oameni apropiaţi.


Horoscop 28 iunie 2015, Fecioară:

Încercaţi să fiţi mai ordonaţi cu treburile voastre; nu trebuie să vă fie teamă de munca sistematică. Pentru a trece cu uşurinţă peste această perioadă aglomerată, vă recomand să vă faceţi un plan bine pus la punct, să gândiţi strategii şi să nu vă fie teamă să faceţi compromisuri.


Horoscop 28 iunie 2015, Balanţă:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; vă concentraţi şi încercaţi să găsiţi cele mai bune soluţii pentru a vă ocupa de proiectele aflate în desfăşurare. Devotamentul pentru muncă şi implicarea voastră vor aduce recompense majore din partea şefilor.


Horoscop 28 iunie 2015, Scorpion:

Prima parte a zilei va fi una liniştită pentru nativii născuţi în zodia Scorpion; aveţi timp să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele şi chiar să faceţi planuri pentru viitor. Spre seară este posibil să vă întâlniţi cu o persoană din trecut, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp; va fi frumos să scoateţi la iveală anumite amintiri.


Horoscop 28 iunie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi este ziua schimbărilor; trebuie să vă adaptaţi acestor modificări folosindu-vă experienţa personală. De asemenea, nu vă lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru deoarece este posibil să faceţi greşeli majore. Bazaţi-vă pe instinctele voastre şi lăsaţi inima să vorbească.


Horoscop 28 iunie 2015, Capricorn:

Se anunţă a fi o zi foarte frumoasă pentru voi; în prima parte a zilei vă bucuraţi de relaxare şi linişte. După orele prânzului este posibil să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, pe care aţi cam neglijat-o în ultima perioadă. Partenerul de cuplu are nevoie de mai multă atenţie din partea voastră.


Horoscop 28 iunie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi este una liniştită pentru nativii născuţi în zodia Vărsător; majoritatea timpului liber îl petreceţi singuri. Prietenii insistă să găsiţi o serie de activităţi care să vă ajute să vă destindeţi şi să vă relaxaţi; spre seară este posibil să fiţi nevoiţi să participaţi la o întâlnire sau un eveniment important pentru o persoană dragă.


Horoscop 28 iunie 2015, Peşti:

Starea de spirit vă va ajuta să faceţi câteva alegeri foarte bune pentru viaţa personală; aveţi posibilitatea de a rezolva unele probleme din trecut şi chiar de a clarifica situaţii conflictuale avute cu persoane dragi din viaţa voastră. Acţiunile voastre nu vor fi în zadar, reuşiţi să vă faceţi ordine în viaţă şi veţi fi mult mai liniştiţi.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 27 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 27 iunie 2015


Horoscop 27 iunie 2015, Berbec:

Ziua de azi se anunţă a fi una foarte aglomerată şi destul de dificilă; vor exista câteva schimbări care vă vor da toate planurile peste cap. De asemenea, obstacolele pe care le întâlniţi în cursul acestei zile vă vor ţine departe de atingerea obiectivelor.


Horoscop 27 iunie 2015, Taur:

Ziua de sâmbătă este una foarte bună pentru viaţa profesională atâta timp cât încercaţi să rezolvaţi totul de unii singuri; nu este o perioadă bună pentru a comunica cu cei din jurul vostru şi nici pentru a vă ocupa de parteneriate. În schimb, sarcinile individuale vor fi rezolvate cu uşurinţă.


Horoscop 27 iunie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei pot exista dificultăţi în comunicarea cu persoanele din jurul vostru, în special cu colegii de muncă. Vă va fi dificil să vă exprimaţi în mod coerent planurile şi ideile pe care le aveţi pregătite pentru următoarea perioadă. Spre seară sunteţi liniştiţi şi relaxaţi.


Horoscop 27 iunie 2015, Rac:

Astăzi pare să fie o zi foarte bună pentru viaţa profesională; vă este foarte uşor să găsiţi soluţii la problemele cu care vă confruntaţi. De asemenea, creativitatea vă ajută să faceţi planuri şi să gândiţi strategii foarte bune. Este un moment bun pentru examene sau întâlniri importante.


Horoscop 27 iunie 2015, Leu:

Sunteţi foarte concentraţi pe sarcinile pe care le primiţi şi reuşiţi să vă surprindeţi şefii cu ideile creative cu care veniţi pentru rezolvarea problemelor. După orele prânzului pare să fie un moment ideal pentru discuţii importante despre viitoarele proiecte sau despre negocieri cu partenerii de afaceri.


Horoscop 27 iunie 2015, Fecioară:

Ziua de sâmbătă pare să fie una destul de relaxantă pentru voi; este cazul să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale şi să faceţi ordine în gânduri şi în sentimente. Aveţi speranţe mari în relaţia sentimentală, însă este posibil să vă lăsaţi păcăliţi de iluzii.


Horoscop 27 iunie 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva probleme importante la locul de muncă; daţi dovadă de seriozitate, iar şefii sunt mândri de evoluţia voastră în cadrul companiei. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, trebuie să faceţi un compromis major pentru ca relaţia cu partenerul de cuplu să funcţioneze.


Horoscop 27 iunie 2015, Scorpion:

Ziua pare să înceapă cu dreptul pentru voi; superiorii vă aduc o veste neaşteptată, care vă va ajuta să faceţi câteva schimbări majore în viaţa profesională. Succesul este garantat pentru voi, trebuie doar să învăţaţi să aveţi răbdare şi să nu grăbiţi lucrurile.


Horoscop 27 iunie 2015, Săgetător:

Astrele vă pregătesc o zi foarte frumoasă; se pare că după orele prânzului aveţi suficient timp liber pentru a vă bucura de compania persoanelor importante din viaţa voastră. Excursiile scurte sau plimbările în aer liber vă vor ajuta să vă relaxaţi. Spre seară este posibil să primiţi o veste de departe.


Horoscop 27 iunie 2015, Capricorn:

Este posibil ca astăzi să întâlniţi mai multe persoane noi; chiar dacă sunt foarte prietenoase, vă recomand să nu lăsaţi garda jos. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu pare să fie pe drumul cel bun; în curând urmează o schimbare majoră pentru voi.


Horoscop 27 iunie 2015, Vărsător:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; este posibil ca în scurt timp să faceţi o schimbare majoră la locul de muncă, aşa că pregătiţi terenul pentru superiori şi persoanele cu care colaboraţi. Trebuie să aveţi încredere în voi şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jur.


Horoscop 27 iunie 2015, Peşti:

Astrele par să vă vină în ajutor pe plan profesional; oportunităţile sunt acolo, trebuie doar să profitaţi de ele. Încercaţi să vă faceţi un plan pentru viitor şi să ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi. Aveţi răbdare, lucrurile se vor aranja de minune şi pentru voi.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 26 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - vineri, 26 iunie 2015


Horoscop 26 iunie 2015, Berbec:

Se pare că aţi ajuns la capătul răbdării. Astăzi va fi necesar să rezolvaţi o problemă mai veche, dar nu trebuie să mai aşteptaţi răspunsul altor persoane. Este cazul să luaţi iniţiativă şi să faceţi totul aşa cum credeţi că este mai bine. Vestea pe care o aşteptaţi din partea unei persoane din familie vă mulţumeşte.


Horoscop 26 iunie 2015, Taur:

Este momentul să vă concentraţi mai mult asupra propriilor probleme, altfel nu veţi reuşi să le faceţi faţă. Discuţiile dintre voi şi partenerul de viaţă sunt destul de aprinse, iar din această cauză nu veţi avea o stare foarte bună. Nu-i mai lăsaţi pe alţii să se bage în relaţia voastră şi încercaţi să puneţi punct tuturor comentariilor inutile.


Horoscop 26 iunie 2015, Gemeni:

Sunteţi preocupaţi de rezolvarea unor proiecte mai vechi şi pe soluţiile pentru ieşirea din impas. Deşi nu este o zi prea bună pentru voi, nu trebuie să vă pierdeţi speranţa. Astrele favorizează relaţiile cu superiorii sau situaţia financiară. Aveţi şanse mari să rezolvaţi o problemă legată de bani sau să primiţi un răspuns pe care îl aşteptaţi de mult timp.


Horoscop 26 iunie 2015, Rac:

Începeţi să conştientizaţi influenţa negativă pe care o au unele persoane asupra voastră şi începeţi să le înlăturaţi din viaţa voastră. Este momentul să luaţi frâiele în mână şi să faceţi câteva schimbări, altfel nu veţi reuşi să evoluaţi. Sunt şanse să rataţi câteva ocazii bune dacă nu sunteţi atenţi la tot ce se întâmplă în jurul vostru.


Horoscop 26 iunie 2015, Leu:

Astăzi aveţi foarte mult timp pentru voi şi vă veţi gândi cum puteţi să îl petreceţi mai bine. Veţi analiza situaţia în care vă aflaţi şi vei decide să plecaţi într-o scurtă călătorie în afara oraşului. Partenerul vostru va fi mai mult decât încântat de propunere, mai ales că este o perioadă în care amândoi aveţi nevoie de relaxare.


Horoscop 26 iunie 2015, Fecioară:

Acum, că sunteţi liberi să luaţi unele decizii sau să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră, veţi acţiona cu mai multă încredere şi veţi face alegeri mult mai uşor. Chiar dacă cineva încearcă să vă determine să amânaţi unele acţiuni, nu trebuie să-i daţi atenţie. Astrele vă sfătuiesc să vă vedeţi de drumul vostru.


Horoscop 26 iunie 2015, Balanţă:

În casa voastră se anunţă o activitate intensă, se pare că celelalte persoane din familie nu sunt de acord cu acţiunile voastre şi din această cauză apar unele discuţii. Doriţi să faceţi câteva schimbări în locuinţă, dar până la urmă decideţi să le amânaţi. Se pare că principala piedică va fi legată de bani.


Horoscop 26 iunie 2015, Scorpion:

Ziua aceasta este avantajoasă pe toate planurile, astfel că nu va trebui să ezitaţi în momentul în care va fi necesar să luaţi unele decizii. Aţi putea să vă puneţi la punct cu problemele legate de bani sau de casă, iar prietenii sau familia vă vor oferi câteva sfaturi utile. Indiferent de situaţie, este bine să acţionaţi conştient.


Horoscop 26 iunie 2015, Săgetător:

S-ar putea să consideraţi unele activităţi ca fiind o pierdere de vreme, dar vă înşelaţi. Se pare că astrele au planuri mari pentru voi. Astăzi este o zi foarte bună pentru Săgetători. Chiar dacă voi nu credeţi unele lucruri, ar fi bine să deschideţi ochii şi să fiţi mai atenţi la detalii. Surprizele nu vor întârzia să apară.


Horoscop 26 iunie 2015, Capricorn:

Pe acasă lucrurile ar sta mai bine dacă voi nu aţi fi chiar atât de agitaţi. Vreţi ca totul să fie perfect, iar acest lucru este extenuant. Aveţi grijă, unele probleme minore pot lua amploare dacă voi nu veţi face nimic pentru a le rezolva la timp. Spre seară sunt de aşteptat veşti neplăcute din partea unei persoane din familie.


Horoscop 26 iunie 2015, Vărsător:

Rudele îndepărtate vă dau ceva bătăi de cap, asta pentru că s-au trezit brusc cu unele pretenţii, iar voi nu sunteţi dispuşi să le oferiţi atenţie. Spre seară aţi putea afla câteva veşti bune, iar starea voastră s-ar putea schimba. Atenţie însă ce discutaţi cu unele persoane, în special cu cele mai în vârstă.


Horoscop 26 iunie 2015, Peşti:

În cazul în care vă confruntaţi cu probleme legale sau financiare, trebuie să ştiţi că lucrurile vă sunt favorabile. Astăzi astrele vă ajută la fiecare pas şi vă inspiră să luaţi cele mai bune decizii. Un ajutor neaşteptat va veni din partea unei persoane din anturaj, lucru care vă va încânta.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 25 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 25 iunie 2015


Horoscop 25 iunie 2015, Berbec:

Astăzi veţi întâlni o persoană de care vă veţi putea îndrăgosti. Va trebui să vă luaţi inima în dinţi şi să-i vorbiţi, asta dacă nu doriţi să pierdeţi o partidă bună. În ceea ce priveşte partea financiară, este necesar să amânaţi luarea unei decizii importante, altfel sunt şanse să vă pierdeţi în cheltuieli şi obligaţii.


Horoscop 25 iunie 2015, Taur:

Veniturile pot creşte în această zi, dar nu trebuie să începeţi să faceţi cheltuieli care nu îşi au rostul. Poate că veţi primi o mărire de salariu sau poate că veţi intra în posesia unei moşteniri. Cu toate acestea, va fi necesar să aveţi în vedere şi unele facturi mai vechi sau datorii pe care nu aţi reuşit să le achitaţi la timp.


Horoscop 25 iunie 2015, Gemeni:

Aţi ajuns într-un punct în care descoperiţi că aveţi o mare influenţă asupra persoanelor din jurul vostru, lucru care va încânta. Vreţi să vă simţiţi apreciaţi şi să vă fie recunoscute contribuţiile, în special la locul de muncă. Poate că nu este o zi bună pentru a începe să faceţi unele comentarii care nu îşi au rostul.


Horoscop 25 iunie 2015, Rac:

Vă deranjează faptul că nu reuşiţi să semnaţi un contract sau să luaţi o decizie finală în ce priveşte actualul loc de muncă. Poate că nu este o zi bună pentru a vă gândi la lucruri serioase. Mai degrabă, încercaţi să vă relaxaţi în compania prietenilor sau a persoanei iubite, apoi gândiţi-vă ce decizii să luaţi.


Horoscop 25 iunie 2015, Leu:

Sunteţi cam agitaţi, se pare că cineva amână o discuţie importantă şi acest lucru vă împiedică să clarificaţi o situaţie. Nu este de mirare că veţi face foarte multe greşeli sau că veţi spune lucruri care nu îşi au rostul. Cu toate acestea, este cazul să vă ridicaţi moralul şi să găsiţi o rezolvare în cel mai scurt timp.


Horoscop 25 iunie 2015, Fecioară:

Viaţa sentimentală decurge normal şi doriţi să duceţi relaţia la alt nivel. Aveţi grijă, nu trebuie să vă grăbiţi cu luarea unei decizii deoarece riscaţi să treceţi peste nişte etape importante ale relaţiei. Analizaţi foarte bine poziţia pe care o aveţi în acest moment şi daţi-vă seama ce este mai bine să faceţi în momentul de faţă.


Horoscop 25 iunie 2015, Balanţă:

Astăzi sunteţi nervoşi fără un motiv anume şi trebuie să faceţi ceva să ieşiţi din această stare. Puteţi preveni foarte multe lucruri, este necesar doar să fiţi atenţi la detalii sau să discutaţi doar cu persoanele potrivite. Puteţi trata problemele din toate unghiurile şi să luaţi cea mai înţeleaptă decizie.


Horoscop 25 iunie 2015, Scorpion:

Discuţiile recente sau evenimentele care au avut loc în ultimele zile v-ar putea obliga să faceţi faţă unor situaţii neplăcute sau să colaboraţi cu unele persoane pe care nu le agreaţi. Este necesar să depăşiţi orice moment tensionat şi să găsiţi o rezolvare la orice problemă pe care o aveţi.


Horoscop 25 iunie 2015, Săgetător:

Pe parcursul acestei zile reuşiţi să câştigaţi simpatia celor din jur! Vă implicaţi în foarte multe activităţi, aveţi energie şi nimic nu vi se pare prea dificil. Este o zi perfectă pentru a face unele schimbări, pentru a scăpa de datorii sau pentru a avansa în carieră. În plus, nu ar trebui să întâmpinaţi probleme.


Horoscop 25 iunie 2015, Capricorn:

În ciuda planurilor făcute cu meticulozitate, astăzi aţi putea afla că lucrurile nu vor decurge aşa cum vreţi. Câştigurile se lasă aşteptate, colaboratorii au tot felul de pretenţii, iar colegii de muncă nu sunt foarte înţelegători. Este o zi tensionată şi din această cauză ar fi indicat să luaţi o pauză şi să încercaţi să vă relaxaţi.


Horoscop 25 iunie 2015, Vărsător:

Veţi fi solicitaţi de către cei de acasă să rezolvaţi unele probleme pe care le-aţi tot amânat. Va fi necesar să faceţi şi câteva cheltuieli mai mari sau să discutaţi cu o rudă stabilită în afara ţării. Vă veţi lovi de tot felul de promisiuni şi este posibil să vă enervaţi la un moment dat. Important este să încercaţi să vă stăpâniţi şi să fiţi foarte atenţi la detalii.


Horoscop 25 iunie 2015, Peşti:

S-ar putea să începeţi un program care vă va extenua. Va fi necesar să depuneţi mai mult efort la muncă sau să lucraţi peste program. Banii nu vor fi mai mulţi, iar acest lucru vă va deranja. Totuşi, datorită meritelor profesionale, veţi reuşi să primiţi o propunere de avansare sau să vi se promită o mărire de salariu în viitorul apropiat.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 24 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 24 iunie 2015


Horoscop 24 iunie 2015, Berbec:

Sunteţi concentraţi asupra unui proiect important şi sunteţi nevoiţi să faceţi o alegere urgentă. Nu ştiţi încă ce să alegeţi şi care este drumul pe care să mergeţi. Din fericire, un coleg de muncă cu o experienţă mai vastă vă ajută cu un sfat foarte bun, care vă face să înţelegeţi ce vă doriţi.


Horoscop 24 iunie 2015, Taur:

Sunteţi din ce în ce mai dornici să vă afirmaţi pe plan profesional; vă place foarte mult drumul pe care aţi pornit şi nu renunţaţi până când nu vă vedeţi visele îndeplinite. Va fi posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri şi să renunţaţi la o mare parte din timpul vostru liber, însă asta nu vă va deranja atâta timp cât vedeţi rezultate concrete.


Horoscop 24 iunie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de miercuri este una obositoare pentru voi deoarece aveţi foarte multe sarcini mici şi complicate de care trebuie să vă ocupaţi. După orele prânzului este posibil să primiţi o sumă de bani importantă, care vă va ajuta să vă rezolvaţi toate problemele financiare din ultima perioadă.


Horoscop 24 iunie 2015, Rac:

În domeniul în care sunteţi voi fiecare greşeală poate fi fatală; de aceea trebuie să fiţi tot timpul cu ochii în patru şi atenţi astfel încât să nu faceţi nicio greşeală. În relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile evoluează foarte frumos pentru amândoi. Sunteţi fericiţi şi vă înţelegeţi de minune.


Horoscop 24 iunie 2015, Leu:

Astăzi primiţi o veste neaşteptată la locul de muncă; şefii vă spun că vor exista câteva schimbări în cadrul companiei. Acest lucru vă va ajuta să vă dezvoltaţi profesional şi să învăţaţi foarte multe lucruri de la persoanele cu care urmează să colaboraţi.


Horoscop 24 iunie 2015, Fecioară:

În ciuda problemelor pe care le întâmpinaţi, rămâneţi cu zâmbetul pe buze şi încercaţi să nu vă faceţi probleme. Nici cele mai dificile lucruri nu vor fi în măsură să vă schimbe starea de spirit. Spre seară o persoană dragă vă face o vizită neaşteptată; aveţi foarte multe de discutat.


Horoscop 24 iunie 2015, Balanţă:

Ziua de miercuri este una destul de liniştită la locul de muncă; vă ia foarte puţin timp să terminaţi proiectele şi sarcinile pe care le primiţi, aşa că aveţi suficient timp liber pentru planuri personale. Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în locuinţă; cel mai bine este să faceţi o listă astfel încât să nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite.


Horoscop 24 iunie 2015, Scorpion:

Treceţi printr-o perioadă mai complicată în viaţa personală; se schimbă destul de multe şi este posibil să fiţi dezamăgiţi de cele mai importante persoane din viaţa voastră. Încercaţi să nu mai aveţi încredere în toţi oamenii, mulţi vă vor răni. Din fericire, un om drag vă este alături şi vă ajută să treceţi peste aceste momente.


Horoscop 24 iunie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei este excelentă pentru a vă ocupa de problemele de la locul de muncă; daţi dovadă de maturitate şi profesionalism în întâlnirile cu şefii şi colaboratorii. După orele prânzului partenerul de cuplu are nevoie de ajutorul vostru cu privire la o problemă personală.


Horoscop 24 iunie 2015, Capricorn:

Prima parte a zilei de miercuri pare să fie una extrem de emoţională pentru voi; din întâmplare revedeţi o persoană din trecut, de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp. Vă este dificil să vă controlaţi emoţiile şi sentimentele şi puteţi face câteva greşeli majore. Cereţi ajutorul celor dragi, ei vă pot ajuta să treceţi peste aceste momente.


Horoscop 24 iunie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; oferiţi o atenţie deosebită sarcinilor voastre şi vă este foarte uşor să rezolvaţi toate proiectele de care vă ocupaţi. Spre seară o persoană dragă vă oferă o veste neaşteptată, care vă va bucura enorm; pot apărea câteva schimbări în viaţa personală.


Horoscop 24 iunie 2015, Peşti:

După o perioadă în care aţi muncit foarte mult şi vă gândeaţi să renunţaţi, iată că munca voastră începe să dea rezultate. Este posibil să urmeze o schimbare majoră în viaţa profesională, care vă va aduce multe beneficii pe plan financiar. Nu luaţi decizii importante fără a vă consulta cu partenerul de cuplu.

 

Horoscop Urania săptămânal: 29 iunie - 5 iulie 2015

 
Horoscop Urania 29 iunie - 5 iulie 2015


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Berbec:

Cu excepția zilelor de 29 iunie şi 5 iulie, s-ar părea că sănătatea nu se numără printre domeniile de viață afectate de astre. Dacă în ziua de 29 iunie este posibil să suferiţi de pe urma unor atașamente toxice față de unele trăiri, anumite persoane sau lucruri materiale, în ziua de 5 iulie s-ar putea să vă lăsaţi pradă viselor și scenariilor ireale. Nu vă lăsaţi mintea să zburde prea departe!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Taur:

Cum Luna Plină din ziua de 2 iulie „cade” pe axa cunoașterii din horoscopul vostru general, ar fi indicat să vă dedicaţi această săptămână dezvoltării personale. Studiaţi cu prioritate impactul emoțional al trecutului vostru, dar mai ales al copilăriei în viața voastră de adulţi. Este posibil să nu vă fi asumat unele evenimente majore, dar prima oară trebuie să le reperaţi. Fiţi sinceri cu voi înşivă!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Gemeni:

Cum axa peste care se suprapune Luna Plină din ziua de 2 iulie nu simbolizează doar posesiile, ci și posesivitatea, este de așteptat ca în această săptămână să aveţi parte de evenimente care vă demonstrează că ar fi bine să opriţi legătura emoțională care vă leagă de unele trăiri, anumite persoane sau obiecte cu valoare sentimentală. Eliberaţi-vă de atașamente și vă recăpătaţi independența!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Rac:

Deși Luna Plină din ziua de 2 iulie nu interconectează casele sănătății din horoscopul vostru general, faptul că se suprapune peste axa personalității voastre înseamnă că îi veţi simți energiile din plin săptămâna aceasta. Forma voastră fizică și mentală va depinde în mare măsură de felul în care interacţionaţi cu oamenii de lângă voi. Vă recomand să nu luaţi totul personal și să nu puneţi la suflet toate nimicurile. Fiţi tari!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Leu:

Luna Plină din ziua de 2 iulie „cade” tocmai pe axa sănătății din horoscopul vostru general, anunțându-se astfel o săptămână în care mişcarea, chiar și în doze mici, devine imperios necesară. Altfel, vă puteți pricopsi cu dureri de spate care riscă să vă dea peste cap programul profesional. O puteți face chiar și la muncă, în pauze sau în timpul liber acasă!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Fecioară:

În intervalul de zile 3-5 iulie, s-ar putea ca forma voastră fizică, respectiv cea mentală să nu fie cele mai ridicate. Poate vă simţiţi presaţi să împliniţi așteptările unor persoane pe care le respectaţi și nu v-aţi dori să le pierdeţi încrederea ori vă învârtiţi în cercuri și frecventaţi locuri care nu vă fac să vă simţiţi în largul vostru. Lăsaţi ruşinea deoparte și bucuraţi-vă de ce are mai bun momentul să vă ofere!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Balanţă:

Cum Luna Plină din ziua de 2 iulie se manifestă plenar în casa familiei care semnifică și fundația voastră emoțională, se dorește să vedeţi cum anume și-a pus amprenta atitudinea părinților față de voi în copilărie asupra felului în care îi trataţi voi acum pe membrii familiei voastre. Dacă nu este una pozitivă, învăţaţi ceva din această experiență și nu repetaţi tiparul lăsat moștenire de ai voştri!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Scorpion:

Întrucât Luna Plină din ziua de 2 iulie se formează pe axa cunoașterii, ar fi indicat să vă dedicaţi această săptămână procesului de familiarizare cu voi înşivă. Fie că alegeţi să citiţi cărți de dezvoltare personală sau cereţi feedback-ul sincer al cunoştinţelor cu privire la parcursul vostru de până acum, cert este că puteți face progrese clare într-un timp relativ scurt. Priviţi-vă prin ochii celorlalți!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Săgetător:

Zilele de 29 iunie şi 5 iulie ar putea să agite puţin apele, destabilizând climatul vostru interior. Dacă în ziua de 29 iunie s-ar putea să vi se înece corăbiile dintr-un motiv sau altul, în ziua de 5 iulie puteți simți nevoia să evadaţi din cotidian, luând o pauză de la forfota zilnică pentru a vă bucura de căldura atmosferei de acasă. Căutaţi totuși să nu vă izolaţi. Nu vă face bine singurătatea.


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Capricorn:

Luna Plină din ziua de 2 iulie se suprapune peste axa personalității voastre, semn cum că efectele acestei lunații își vor pune amprenta asupra bunăstării voastre fizice și mentale. Zidurile voastre emoționale s-ar putea să fie destul de greu încercate, indiciu că nu ar strica să vă slabiţi puţin pentru moment și să vă arătați mai abordabili. Nu câștigaţi nimic dacă vă ascundeţi mereu emoțiile, chiar și de voi înşivă!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Vărsător:

Luna Plină din ziua de 2 iulie se suprapune tocmai peste axa sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că efectele acestei lunații se resimt cel mai intens în perimetrul formei voastre mentale, nu fizice. Dacă nu vă recunoaşteţi nevoile emoționale și vă refuzaţi apropierea afectivă după care tânjiţi, nu vă așteaptă o săptămână tocmai uşoară. Recunoaşteţi că aveţi nevoie de afecțiune!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Peşti:

În intervalul de zile 3-5 iulie, s-ar putea să nu vă aflaţi în cea mai bună formă fizică sau mentală. De regulă, vă sacrificaţi atenția pe care v-aţi putea-o oferi vouă înşivă dăruind-o celorlalți, dar de data aceasta, se dorește să vă concentraţi mai mult asupra propriilor persoane, mai ales dacă nu vă aflaţi în cea mai fericită stare de spirit ori sănătatea scârţâie. Uneori trebuie să fiţi egoişti!


Horoscop iulie 2015.


 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 23 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 23 iunie 2015


Horoscop 23 iunie 2015, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte concentraţi asupra planului profesional; sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile pe care le aveaţi pregătite pentru ziua de azi, şefii vă cer ajutorul cu privire la o problemă majoră. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou neaşteptat.


Horoscop 23 iunie 2015, Taur:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe de făcut în această săptămână şi vreţi să vă planificaţi cu mare atenţie timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate proiectele şi sarcinile primite. După orele prânzului este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi o scurtă călătorie în interes de afaceri.


Horoscop 23 iunie 2015, Gemeni:

Ziua începe foarte bine pentru nativii născuţi în zodia Gemeni; şefii vă surprind cu o veste neaşteptată. Este posibil să primiţi un proiect major, care vă va deschide numeroase uşi în viitorul apropiat. Acum aveţi posibilitatea de a evolua în carieră şi de a vă îmbunătăţi viaţa financiară.


Horoscop 23 iunie 2015, Rac:

Lucraţi alături de o persoană importantă la un proiect major; vă puneţi mari speranţe în acesta deoarece ştiţi că are şanse uriaşe de reuşită. Contează foarte mult să aveţi răbdare şi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor deoarece acestea sunt cele care fac diferenţa. Spre seară aşteptaţi un semn de la un om drag.


Horoscop 23 iunie 2015, Leu:

Va aşteptă câteva schimbări majore în ceea ce priveşte viaţa sentimentală; este posibil ca relaţia cu partenerul de cuplu să evolueze mai repede decât vă aşteptaţi. Acesta este un moment în care trebuie să luaţi o decizie cu privire la viitorul vostru. Aveţi răbdare şi nu fugiţi de responsabilităţi.


Horoscop 23 iunie 2015, Fecioară:

Astăzi trebuie să acordaţi o atenţie deosebită relaţiei pe care o aveţi cu colegii de muncă; din cauza unei greşeli făcute în echipă este posibil să pierdeţi un proiect important, la care aţi lucrat foarte mult timp. Trebuie să găsiţi rapid o soluţie pentru a vă convinge şefii şi partenerii de afaceri că aceste lucruri nu se vor mai întâmpla.


Horoscop 23 iunie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei de marţi va fi ocupată cu viaţa profesională; aveţi planuri de făcut, strategii de gândit şi idei de pus în practică. După orele prânzului partenerul de cuplu sau o persoană foarte dragă vă aduce o veste frumoasă, care va face seara să pară magică.


Horoscop 23 iunie 2015, Scorpion:

Ziua începe frumos pentru voi, cu multe sarcini de rezolvat şi strategii de gândit. Sunteţi foarte concentraţi şi vă este destul de uşor să găsiţi soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi. Spre seară, o persoană dragă vine la voi pentru a vă cere ajutorul cu privire la o problemă delicată.


Horoscop 23 iunie 2015, Săgetător:

Astăzi sunteţi concentraţi pe detalii, iar asta vă ajută să obţineţi tot ce vă doriţi; este un moment foarte bun pentru a susţine examene sau a participa la întâlniri importante şi negocieri complicate. Sunteţi hotărâţi să mergeţi până în pânzele albe pentru un lucru şi nu renunţaţi până când nu obţineţi ceea ce vă doriţi.


Horoscop 23 iunie 2015, Capricorn:

Astăzi la locul de muncă intraţi într-un mic conflict cu un coleg de muncă; din fericire ştiţi când să vă opriţi pentru ca această discuţie să nu se transforme într-o ceartă complicată. Sunteţi maturi şi daţi dovadă de profesionalism. Spre seară primiţi o veste frumoasă de la un membru al familiei.


Horoscop 23 iunie 2015, Vărsător:

Prima parte a zilei de marţi va fi dedicată vieţii profesionale; şefii au nevoie de voi, aşa că trebuie să rămâneţi concentraţi şi să faceţi tot posibilul să găsiţi soluţii cât mai eficiente pentru problemele pe care trebuie să le rezolvaţi. Spre seară primiţi o invitaţie la un eveniment; deşi nu aveţi dispoziţia necesară, decideţi să participaţi.


Horoscop 23 iunie 2015, Peşti:

Ziua de 23 iunie pare să aducă o schimbare neaşteptată pe plan profesional; o persoană dintr-un alt domeniu vă va face o propunere de colaborare sau chiar de job, care vă va aduce numeroase beneficii. Nu luaţi o decizie fără a analiza cu mare atenţie oferta. De asemenea, vă recomand să discutaţi şi cu partenerul de cuplu.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 22 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 22 iunie 2015


Horoscop 22 iunie 2015, Berbec:

Vă gândiţi foarte mult la activitatea pe care o desfăşuraţi la locul de muncă şi vreţi să faceţi unele schimbări. Aveţi tendinţa să-i acuzaţi pe alţii pentru tot ce vă merge prost, iar din această cauză relaţiile vă vor fi afectate. Astrele vă recomandă să vă temperaţi reacţiile şi să fiţi mai atenţi la detalii.


Horoscop 22 iunie 2015, Taur:

Experienţele zilei de azi vă vor pune în legătură cu foarte multe persoane, iar acest lucru vă va ajuta din punct de vedere profesional. Este posibil să începeţi o nouă colaborare, să primiţi mai mulţi bani sau să rezolvaţi o problemă mai veche. Se pare că norocul va fi de partea voastră!


Horoscop 22 iunie 2015, Gemeni:

Relaţiile cu prietenii nu sunt foarte bune, iar din acest motiv veţi avea tendinţa să vă enervaţi destul de repede, indiferent de situaţia în care vă aflaţi. Aţi putea avea motive de îngrijorare în privinţa unor persoane, dar nu veţi rezolva nimic dacă nu vă schimbaţi atitudinea. O bună comunicare cu cei din jur vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine unele lucruri.


Horoscop 22 iunie 2015, Rac:

Relaţia cu persoana iubită decurge normal, dar apar unele probleme care vă deranjează şi pe care aţi vrea să le rezolvaţi cât mai repede. Deşi aveţi parte de înţelegere, se pare că mintea vă va sta doar într-o singură direcţie. Poate că nu ar fi rău să luaţi o pauză şi să încercaţi să vă relaxaţi.


Horoscop 22 iunie 2015, Leu:

Sunteţi plini de energie şi aveţi în plan foarte multe activităţi. Sunteţi surse de inspiraţie pentru persoanele din jurul vostru şi reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde v-aţi duce. Deşi ziua de azi nu va fi chiar pe placul vostru, astrele vor avea grijă ca voi să zâmbiţi mai des şi să aveţi foarte mult noroc.


Horoscop 22 iunie 2015, Fecioară:

Aveţi de pus multe lucruri la punct, dar nu veţi avea starea necesară. Nu este o zi foarte bună pentru voi şi din această cauză riscaţi să vă pierdeţi în detalii. O persoană de s#x opus vă va oferi câteva sfaturi utile, încercaţi să ţineţi cont de ele. Spre seară sunt şanse ca apele să se mai liniştească şi să vă puteţi relaxa în compania persoanei iubite.


Horoscop 22 iunie 2015, Balanţă:

Astăzi se prevăd foarte multe schimbări, în special în zona profesională. Veţi avea tendinţa să luaţi decizii fără să analizaţi prea mult situaţiile în care vă aflaţi, dar acest lucru vă poate pune în dezavantaj. Aveţi grijă ce vorbiţi cu anumiţi colegi şi încercaţi pe cât mai mult posibil să păstraţi unele informaţii doar pentru voi.


Horoscop 22 iunie 2015, Scorpion:

Pe parcursul zilei de luni veţi avea parte de unele neplăceri, dar nu trebuie să vă întristaţi. Cu cât veţi adopta o gândire mai negativă, cu atât mai mult nu veţi reuşi să vă duceţi planurile la îndeplinire. Chiar dacă vă loviţi de unele obstacole, nu trebuie să renunţaţi. Ţineţi minte, recompensa se arată doar persoanelor puternice.


Horoscop 22 iunie 2015, Săgetător:

Trebuie să încercaţi să vă respectaţi promisiunile date, chiar dacă acest lucru presupune foarte mult efort din partea voastră. Persoana iubită are nevoie de voi şi va fi necesar să vă sacrificaţi timpul pentru a o ajuta să îşi rezolve unele probleme. Nu vă faceţi griji, ziua de azi se va termina repede, iar mulţumirea va fi pe măsură.


Horoscop 22 iunie 2015, Capricorn:

Începeţi ziua de luni într-o stare foarte bună, ceea ce înseamnă că veţi avea posibilitatea să faceţi unele schimbări în viaţa voastră sau să rezolvaţi probleme mai vechi. Veţi fi mai atenţi la detalii şi veţi încerca să mulţumiţi pe toată lumea, în special la locul de muncă. Aveţi grijă totuşi să nu vă extenuaţi.


Horoscop 22 iunie 2015, Vărsător:

Astăzi un lucru este cert: primiţi un feedback pozitiv din partea superiorilor. Activitatea pe care voi o desfăşuraţi la locul de muncă nu este trecută cu vederea, iar satisfacţiile financiare nu vor întârzia să apară. Spre seară există posibilitatea să vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 22 iunie 2015, Peşti:

Aveţi posibilitatea să faceţi doar ce vă place. Este o zi foarte bună pentru voi, zâmbiţi fără un motiv anume şi aveţi foarte multă energie. Sunteţi liberi să vă faceţi planuri de vacanţă sau să vă apucaţi de un nou sport. Banii nu vor fi o problemă pentru voi, iar din acest motiv nici opţiunile nu ar trebui să fie limitate.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 18 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 18 iunie 2015


Horoscop 18 iunie 2015, Berbec:

Sunteţi mai hotărâţi că niciodată să obţineţi răspunsurile la întrebările care vă frământă. Este o zi perfectă pentru a face unele schimbări în viaţa voastră sau pentru a porni o nouă afacere. Nici la capitolul bani nu staţi rău, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă aruncaţi la cheltuieli care nu îşi au rostul.


Horoscop 18 iunie 2015, Taur:

Astăzi învăţaţi foarte multe lucruri noi, iar din acest motiv veţi avea o stare foarte bună. Primiţi un feedback pozitiv de la cei din jurul vostru, iar superiorii sunt încântaţi de modul în care lucraţi. Cu toate că problemele financiare nu au dispărut complet, veţi reuşi să achitaţi orice datorie la timp şi să vă găsiţi şi o nouă sursă de venit.


Horoscop 18 iunie 2015, Gemeni:

Norocul se află mai aproape de voi decât credeţi. Astăzi astrele vor acţiona în favoarea voastră, ceea ce înseamnă că veţi avea posibilitatea să puneţi bazele unei noi afaceri sau să începeţi o colaborare pe termen lung. Toate dorinţele voastre se pot materializa, trebuie doar să adoptaţi o gândire pozitivă.


Horoscop 18 iunie 2015, Rac:

Micile plăceri ale vieţii vă vor face ziua mai bună. Trebuie doar să vă concentraţi asupra acelor lucruri care vă plac cu adevărat şi să vă canalizaţi întreaga energie către ele. Evenimentele zilei de azi vă sunt favorabile, iar spre seară este posibil să primiţi o ofertă de muncă pe care nu o veţi putea refuza.


Horoscop 18 iunie 2015, Leu:

Dacă vi se pare că norocul vă ocoleşte, nu ar fi rău să-i lăsaţi pe alţii să ia decizii în locul vostru. Chiar dacă nu este o zi prea bună pentru afaceri, astrele vă vor crea câteva situaţii favorabile. În ceea ce priveşte situaţia financiară, nu ar fi indicat să vă aruncaţi la cheltuieli care nu îşi au rostul acum.


Horoscop 18 iunie 2015, Fecioară:

Astăzi accentul cade pe relaţii. Interesul vostru pentru cei dragi este crescut şi posibilitatea rezolvării problemelor apărute este mare. Trebuie doar să vorbiţi deschis cu persoanele din faţa voastră şi să vă exprimaţi corect sentimentele. O persoană iubită vă poate ajuta să depăşiţi un blocaj.


Horoscop 18 iunie 2015, Balanţă:

Iniţiativele pe care le aveţi sunt de apreciat, în special la locul de muncă. Este o zi bună pentru a lua noi decizii, pentru a vă asuma responsabilităţi sau pentru a vă ajuta colegii. Şefii vor avea numai cuvinte de laudă la adresa voastră, iar voi veţi avea o stare foarte bună. Aşadar, profitaţi la maximum de această zi!


Horoscop 18 iunie 2015, Scorpion:

Bârfele care vă ajung la urechi vă determină să vă certaţi cu o persoană de s#x feminin. Totuşi, indicat ar fi să verificaţi informaţiile, pentru că riscaţi să vă stricaţi o relaţie frumoasă de prietenie. În ceea ce priveşte viaţa profesională, sunt şanse ca astăzi să primiţi o nouă propunere de colaborare.


Horoscop 18 iunie 2015, Săgetător:

Conflictele care au apărut în familie în ultimul timp vă afectează starea de spirit. Nu sunteţi în apele voastre şi nu doriţi să vă implicaţi în prea multe activităţi. În plus, nu veţi fi în stare nici să vă concentraţi la muncă. Astrele vă recomandă să încercaţi să vă calmaţi, altfel riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea.


Horoscop 18 iunie 2015, Capricorn:

Cerinţele voastre sunt destul de mari când vine vorba de locul de muncă, dar ar trebui să vă bazaţi mai mult pe intuiţie în anumite situaţii. Chiar dacă nu primiţi răspunsurile potrivite, indicat ar fi să nu vă grăbiţi să acţionaţi. Indicat ar fi să vorbiţi cu superiorii voştri despre orice problemă care vă deranjează.


Horoscop 18 iunie 2015, Vărsător:

Evenimentele care vă afectează din punct de vedere financiar sau profesional îşi pun amprenta asupra vieţii de cuplu. Ar fi indicat să încercaţi să lăsaţi toate problemele la uşă şi să vă îndreptaţi atenţia către persoana iubită. Dialogul vă poate ajuta să vă eliberaţi de stres şi să vă simţiţi bine.


Horoscop 18 iunie 2015, Peşti:

Este posibil ca obligaţiile zilnice să devină un adevărat calvar. Nu este o zi foarte bună pentru voi, iar din această cauză aveţi tendinţa să vă enervaţi repede. Aveţi de tras, dar cel mai mult veţi avea nevoie de răbdare, pentru că altfel nu veţi reuşi să ieşiţi cu bine din această situaţie.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 17 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 17 iunie 2015


Horoscop 17 iunie 2015, Berbec:

Vă confruntaţi cu numeroase probleme pe plan profesional; chiar dacă este indicat să staţi în banca voastră, îndrăzniţi să vă implicaţi în evenimentele curente şi să vă ocupaţi de proiecte importante. Aceasta va fi o alegere dificilă, care va veni la pachet cu multe compromisuri.


Horoscop 17 iunie 2015, Taur:

În prima parte a zilei de miercuri vă concentraţi pe viaţa profesională; trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante, care au nevoie de multă atenţie. După orele prânzului este posibil să planificaţi o vacanţă cu partenerul de cuplu. Sunteţi relaxaţi şi rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi.


Horoscop 17 iunie 2015, Gemeni:

Sunteţi foarte concentraţi în proiectele de care vă ocupaţi şi nu mai aveţi timp liber şi pentru voi; aţi neglijat viaţa sentimentală, iar relaţia cu persoanele apropiate s-a răcit considerabil. Ar trebui să acordaţi mai multă atenţie planului personal.


Horoscop 17 iunie 2015, Rac:

Dimineaţa este o perioadă foarte bună pentru finalizarea proiectelor; acţiunile voastre sunt unele bine gândite, cu rezultate minunate. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; partenerul de cuplu are nevoie de multă atenţie din partea voastră.


Horoscop 17 iunie 2015, Leu:

Ziua de astăzi este una dificilă pentru nativii născuţi în zodia Leu; vă este greu să vă concentraţi şi tot ce faceţi pe plan profesional se va dovedi a fi făcut în zadar. Cel mai bine este să vă amânaţi planurile şi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, la care ştiţi că vă descurcaţi.


Horoscop 17 iunie 2015, Fecioară:

Prima parte a zilei de miercuri va fi dedicată în întregime vieţii profesionale; participaţi la o şedinţă sau conferinţă importantă, de la care învăţaţi foarte multe lucruri noi. Spre seară, astrele vă pregătesc câteva surprize în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.


Horoscop 17 iunie 2015, Balanţă:

Munca suplimentară din ultima perioadă începe să se resimtă; nu reuşiţi să vă mai concentraţi şi vă este tot mai dificil să vă ocupaţi aşa cum vreţi de sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă. Încercaţi să vă relaxaţi astăzi, mâine vă aşteaptă o zi încărcată.


Horoscop 17 iunie 2015, Scorpion:

Chiar dacă nu vreţi, şefii vă propun să vă implicaţi în problemele care apar în rezolvarea proiectelor. Acum este momentul să daţi dovadă de profesionalism şi maturitate. Încercaţi să veniţi cu idei şi planuri eficiente deoarece aveţi şansa de a primi un bonus substanţial.


Horoscop 17 iunie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte liniştiţi şi atenţi la detalii; acesta este un moment excelent pentru a vă ocupa de problemele profesionale. Găsiţi soluţii rapide şi eficiente pentru orice obstacol întâlnit. Pe plan sentimental, primiţi o veste surpriză din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 17 iunie 2015, Capricorn:

Astăzi nu este o zi bună pentru viaţa profesională; sunteţi agitaţi şi chiar dacă încercaţi să vă concentraţi, rezultatele muncii voastre nu vor fi cele la care vă aşteptaţi. Încercaţi să aveţi răbdare, mâine este o nouă zi, care promite să aranjeze lucrurile în favoarea voastră.


Horoscop 17 iunie 2015, Vărsător:

A venit timpul să daţi dovadă de maturitate; trebuie să aveţi încredere în voi şi să nu vă mai lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru. Este posibil să luaţi o decizie importantă, care să vă schimbe radical viaţa personală. Unii nu vor fi de acord cu această hotărâre.


Horoscop 17 iunie 2015, Peşti:

Prima parte a zilei vă găseşte concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi multe de rezolvat, aşa că faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de sarcinile primite fără a fi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară faceţi planuri cu partenerul de cuplu pentru un eveniment important.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 16 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 16 iunie 2015


Horoscop 16 iunie 2015, Berbec:

Ziua de azi pare să fie una foarte bună pentru viaţa profesională; vă este foarte uşor să interacţionaţi cu persoanele cu care colaboraţi. De asemenea, reuşiţi să vă faceţi înţeleşi în întâlnirile pe care le aveţi. Spre seară este posibil să vă confruntaţi cu o problemă personală.


Horoscop 16 iunie 2015, Taur:

Un aspect negativ dominant intre Lună şi Saturn vă recomandă să fiţi mai responsabili indiferent de ce faceţi. Trebuie să vă concentraţi mai mult decât de obicei pentru a obţine ceea ce vă doriţi. O întâlnire de afaceri vă va aduce o schimbare uriaşă pe plan profesional.


Horoscop 16 iunie 2015, Gemeni:

Astăzi vreţi să scăpaţi de rutina care s-a instalat în viaţa voastră şi să experimentaţi lucruri noi; nu faceţi faţă foarte uşor schimbărilor, însă sunteţi dispuşi să învăţaţi. Multe persoane vor aprecia iniţiativa voastră şi vă vor ajuta să vă adaptaţi în noua lume în care vă învârtiţi.


Horoscop 16 iunie 2015, Rac:

Nu vă aşteptaţi la nimic interesant de la această zi deoarece veţi fi dezamăgiţi. Încă de la primele ore ale dimineţii trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale. După orele prânzului sunteţi mai relaxaţi şi mult mai liniştiţi. Spre seară vă întâlniţi cu o persoană din trecut.


Horoscop 16 iunie 2015, Leu:

Sunteţi sătui de tot ce se întâmplă pe planul profesional şi vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări în acest sens. Proiectele de care vreţi să vă ocupaţi au mari şanse de reuşită, trebuie doar să aveţi timp pentru ele şi să vă organizaţi foarte atent planurile.


Horoscop 16 iunie 2015, Fecioară:

Problemele care apar astăzi pot fi rezolvate doar dacă învăţaţi să aveţi răbdare; nu vă grăbiţi deoarece puteţi complica şi mai mult situaţia. De asemenea, vă recomand să nu ţineţi cont de sfaturile celor din jurul vostru. Intuiţia vă poate ajuta să ieşiţi din orice încurcătură.


Horoscop 16 iunie 2015, Balanţă:

Relaţia cu partenerul de cuplu este probabil în cea mai frumoasă fază din acest an; vă înţelegeţi de minune şi este posibil să vă faceţi planuri pentru viitor. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să întâlniţi o persoană care să vă cucerească pe loc.


Horoscop 16 iunie 2015, Scorpion:

Dacă până acum aţi mers pe un drum bine stabilit, iată că astăzi decideţi să ieşiţi din zona de confort şi să nu mai ţineţi cont de reguli. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri pentru a ajunge acolo unde vă doriţi, însă toate eforturile voastre vor merita.


Horoscop 16 iunie 2015, Săgetător:

Astăzi sunteţi cu capul în nori şi vă este foarte greu să vă concentraţi; urmează o perioadă destul de dificilă pe plan profesional, cu multe schimbări şi proiecte importante. De aceea trebuie să învăţaţi să fiţi mai calculaţi şi să vă setaţi priorităţile.


Horoscop 16 iunie 2015, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii daţi dovadă de profesionalism şi mult devotament; încercaţi să rezolvaţi o problemă profesională foarte importantă şi nu renunţaţi până când nu reuşiţi ceea ce vă propuneţi. Spre seară trebuie să vă ajutaţi un prieten, care trece printr-o situaţie dificilă.


Horoscop 16 iunie 2015, Vărsător:

Mai mulţi colegi de la locul de muncă vă pot pune beţe în roate în proiectele de care vă ocupaţi. Faceţi tot posibilul să rezolvaţi această situaţie fără a ajunge la şefi; daţi dovadă de maturitate şi profesionalism în discuţiile pe care urmează să le aveţi.


Horoscop 16 iunie 2015, Peşti:

Ziua de marţi începe cu o schimbare majoră pe plan profesional; este posibil să primiţi un proiect important de care trebuie să vă ocupaţi alături de o altă echipă de colegi. Vă este greu să acceptaţi aceste modificări, însă nu sunt foarte multe de făcut. Trebuie să vă adaptaţi condiţiilor de muncă.

 

Horoscop Urania săptămânal: 22-28 iunie 2015

 
Horoscop Urania 22-28 iunie 2015


Horoscop 22-28 iunie 2015, Berbec:

S-ar putea spune că în ceea ce privește sănătatea, începeţi săptămâna cu stângul. Fie sunteţi prea prudenţi cu sănătatea voastră, catalogând orice neplăcere minoră drept simptomul unei afecțiuni majore, fie sunteţi neglijenţi cu sănătatea voastră, cert este că nu v-ar strica să vă stabiliţi la acest nivel. Altfel, zilele de 22 şi 23 s-ar putea să îşi pună amprenta pe forma voastră fizică.


Horoscop 22-28 iunie 2015, Taur:

În intervalul 24-26 iunie, aveţi parte de cod roșu în privința sănătății. Poate din dorința de a vă menaja și de a sta departe de tot ce înseamnă stres, veţi fi tentaţi să deveniţi prea iertători cu voi înşivă. Nu este nimic rău în a avea grijă de voi, dar când comoditatea devine un stil de viață, ar trebui să vă puneţi unele semne de întrebare. Încercaţi să vă găsiţi liniştea și să mai ieşiţi din zona de confort.


Horoscop 22-28 iunie 2015, Gemeni:

Încercaţi să nu vă programaţi prea multe sarcini în weekend-ul acesta. Șansele sunt mari ca în zilele de 27 şi 28, nivelul vostru de energie să nu fie cel scontat, motiv pentru care vă va fi destul de dificil să faceţi față ieșirilor zgomotoase cu amicii, de exemplu. În schimb, v-ar fi favorabilă o deconectare de la cotidian care să vă încarce bateriile nu doar la nivel mental, ci și la cel fizic.


Horoscop 22-28 iunie 2015, Rac:

S-ar putea ca lucrurile pe care le spuneţi voi sau vi le zic cei din jurul vostru în zilele de 22 şi 23, să se bată cap în cap cu cele în care credeţi voi ori cei din anturajul vostru, fapt care vă poate face să intraţi într-o nebuloasă, fiindu-vă dificil astfel să discerneţi adevărul de minciună. Este de așteptat așadar ca aceste zile să vă tulbure puţin pe interior, dar căutaţi pe cât posibil să vă ţineţi capul la suprafață.


Horoscop 22-28 iunie 2015, Leu:

În intervalul 24-26 iunie, convingerile voastre cu privire la unele chestiuni arzătoare ale momentului se pot schimba cu o viteză amețitoare, semn că sunteţi destul de confuzi în legătură cu ceea ce simţiţi vizavi de aceste subiecte. Dacă vă doriţi să evitaţi eventualele dispute cu voi înşivă, dar și cu cei din jur, faceţi-vă ordine în gânduri și în trăiri. Altfel, puteți avea parte de câteva zile chiar dezordonate!


Horoscop 22-28 iunie 2015, Fecioară:

În zilele de 27 și 28 iunie, aţi putea primi unele mesaje sau avea parte de unele întâlniri-surpriză care nu fac altceva decât să vă tulbure. S-ar putea să nu fie vorba de ceva grav, ci doar de lucruri care vă răscolesc, trădând unele trăiri și emoții pe care aţi fi preferat să le păstraţi numai pentru voi. Poate că acesta este semnalul că aţi avea nevoie să nu vă mai ascundeţi de latura voastră sensibilă!


Horoscop 22-28 iunie 2015, Balanţă:

Se pare că începutul de săptămână se arată destul de dificil, mai ales în ceea ce privește sănătatea. Dacă vă aflaţi deja sub tratament, s-ar putea să vă pierdeţi încrederea în medicul curant, abătându-vă astfel de la indicațiile sale. În cazul în care vă gândiţi să cereţi o a doua părere, explicaţi-vă simptomele cât mai corect puteți, astfel încât să nu induceţi doctorul în eroare.


Horoscop 22-28 iunie 2015, Scorpion:

Mijlocul de săptămână, mai exact intervalul de zile 24-26 iunie, ar putea fi cel în care forma voastră fizică, respectiv cea mentală nu se ridică la așteptările voastre. Încercaţi să vă ţineţi departe de sursele exterioare de stres și presiune, concentrându-vă pe recalibrarea interioară. Exercițiul fizic vă poate ajuta să vă eliberaţi de vibrațiile negative și să vă reîncarcaţi cu energie. Odihna activă este cheia!


Horoscop 22-28 iunie 2015, Săgetător:

În zilele de 27 şi 28 iunie, atitudinea voastră de învingători pare să fie pusă greu la încercare de tendința voastră de a vedea partea goală a paharului. Teama face parte rareori din spectrul vostru de trăiri, dar zilele acestea, s-ar putea să faceţi cunoștință cu ea. Din câte se pare totuși, multe dintre neliniştile voastre nu au un fundament real, semn că vă faceţi griji pentru nimic. Nu ar strica să fiţi mai raționali!


Horoscop 22-28 iunie 2015, Capricorn:

Felul în care gândesc și vi se adresează apropiaţii poate să îşi spună cuvântul în felul în care vă simţiţi în zilele de 22 şi 23 iunie. Percepeţi mai ușor decât credeţi vibrațiile din spatele vorbelor pe care le rostesc ei în aceste zile, afectându-vă într-o manieră pe care păreţi să nu o înţelegeţi în totalitate. Fiţi selectivi cu anturajele și locurile frecventate la începutul săptămânii!


Horoscop 22-28 iunie 2015, Vărsător:

Sănătatea pare să nu se numere printre domeniile de viață vizate de astre săptămâna aceasta, dar nu înseamnă că trebuie să lăsaţi garda jos când vine vorba de prevenție. Felul în care gândiţi și lucrurile pe care le spuneţi funcționează ca un magnet care poate atrage atât bunăstare fizică și mentală, cât și disconfort. Depinde de voi în ce direcție îndreptaţi puterea voastră de vizualizare!


Horoscop 22-28 iunie 2015, Peşti:

Filozofia voastră de viață și felul în care priviţi provocările destinului pot avea un impact major în zilele de 27 şi 28 iunie, în procesul de vindecare sau de menținere a formei fizice, dar și mentale. Dacă vedeţi partea bună a lucrurilor și evitaţi să fiţi fatalişti, progresele nu vor întârzia să apară. Totul ține de felul în care vă educaţi mintea să catalogheze eventualele încercări la care puteți fi supuşi.


Horoscop iunie 2015.


 

Horoscop Urania zilnic: luni, 15 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 15 iunie 2015


Horoscop 15 iunie 2015, Berbec:

Şansele de a avansa în carieră sunt foarte mari azi. Veţi fi în stare să faceţi foarte multe schimbări, să participaţi la diverse discuţii sau activităţi şi să vă asumaţi noi responsabilităţi. Astrele acţionează de partea voastră şi veţi reuşi să faceţi o impresie foarte bună în mediul de lucru.


Horoscop 15 iunie 2015, Taur:

Astăzi veţi întâlni o persoană de care vă veţi îndrăgosti. Va trebui să vă luaţi inima în dinţi şi să vorbiţi, dacă nu vă doriţi să rataţi ocazia. În ceea ce priveşte activitatea profesională, astăzi veţi întâmpina unele probleme şi va fi necesar să luaţi o decizie serioasă. Încercaţi să vă sfătuiţi cu un prieten sau cu cineva din familie.


Horoscop 15 iunie 2015, Gemeni:

În ciuda faptului că faceţi eforturi mari să fiţi remarcaţi la locul de muncă, astăzi astrele nu acţionează în favoarea voastră. Este o zi dificilă, în care veţi fi nevoiţi să faceţi numeroase drumuri sau să rezolvaţi diverse probleme. Spre după-amiază este posibil totuşi să primiţi câteva veşti care vă vor înveseli.


Horoscop 15 iunie 2015, Rac:

Aţi ajuns într-un punct în care descoperiţi că nu toată lumea vă vrea binele şi că nu aveţi prea multă influenţă asupra anumitor persoane. Deşi nu este o zi foarte bună pentru voi, astrele vă vor ajuta să vă faceţi ordine în gânduri şi să luaţi câteva decizii bune pentru voi. Trebuie doar să învăţaţi să vă apreciaţi mai mult.


Horoscop 15 iunie 2015, Leu:

Sunteţi cam agitaţi astăzi, mai ales că cineva tot amână un răspuns important pentru voi. Nu este de mirare faptul că nu sunteţi în apele voastre şi că nu veţi fi în stare să vă coordonaţi la muncă. Trebuie să faceţi ceva pentru a ieşi din această stare, altfel nu veţi reuşi să rezolvaţi mare lucru.


Horoscop 15 iunie 2015, Fecioară:

Tonul pe care îl aveţi faţă de cei din jur nu este tocmai potrivit. Vă deranjează foarte multe lucruri la colegii de muncă sau la persoanele din familie, dar ar trebui totuşi să vă gândiţi de două ori înainte să spuneţi ceva. Este posibil să vă stricaţi unele relaţii, lucru care nu vă va avantaja.


Horoscop 15 iunie 2015, Balanţă:

Discuţiile cu persoana iubită vă pun pe gânduri, dar nu este cazul să picaţi în butoiul cu melancolie. Este timpul să vă gândiţi ce vă doriţi de la relaţia actuală şi să încercaţi să faceţi acele schimbări. Nu vă lăsaţi influenţaţi de familie sau de prieteni, încercaţi să vă gândiţi doar la ce este mai bine pentru voi.


Horoscop 15 iunie 2015, Scorpion:

Astăzi va trebui să depăşiţi orice moment neplăcut şi să vă puneţi pe picioare. Chiar dacă este o zi dificilă pentru voi, în special la locul de muncă, nu trebuie să vă descurajaţi. Astrele vă vor da puterea necesară pentru ca voi să depăşiţi cu bine unele situaţii şi să luaţi deciziile cele mai bune.


Horoscop 15 iunie 2015, Săgetător:

În ciuda planurilor făcute, ziua de azi nu este prea bună pentru nativii născuţi în zodia Săgetător. Întâmpinaţi o serie de probleme şi începeţi să vă enervaţi foarte repede. Persoana iubită nu va avea răbdare să vă asculte, iar acest lucru vă va enerva mai mult. Dacă aveţi nevoie de ajutor moral, acum este timpul să îl cereţi. Cineva din familie vă poate oferi sfaturile de care aveţi nevoie.


Horoscop 15 iunie 2015, Capricorn:

Vă grăbiţi să faceţi unele lucruri sau să luaţi unele decizii. Deşi totul vă merge prost încă de la primele ore ale dimineţii, voi vă încăpăţânaţi să faceţi totul de capul vostru. Aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru şi nu grăbiţi unele procese, pentru că doar aşa totul se va termina cu bine şi pentru voi.


Horoscop 15 iunie 2015, Vărsător:

Vă gândiţi să renunţaţi la o colaborare sau să reduceţi din cheltuieli. Astăzi principala voastră preocupare va fi legată de bani, iar din acest motiv nu veţi fi într-o stare foarte bună. În plus, câteva probleme mai vechi revin în peisaj şi din această cauză va fi necesar să luaţi măsuri, altfel totul nu se va termina bine pentru voi.


Horoscop 15 iunie 2015, Peşti:

Atât personalitatea voastră, cât şi modul în care acţionaţi în anumite situaţii nu vă vor pune într-o poziţie favorabilă, în special la locul de muncă. Este timpul să faceţi unele schimbări în viaţa voastră şi să vă concentraţi asupra adevăratelor probleme pe care le aveţi. Totodată, nu ignoraţi sfaturile pe care le primiţi de la cei dragi.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 14 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 14 iunie 2015


Horoscop 14 iunie 2015, Berbec:

A sosit momentul să spuneţi adio grijilor şi să vă concentraţi asupra lucrurilor care vă fac fericiţi. Poate că veţi pierde puţin timp gândindu-vă la bani sau la serviciu, dar în mod sigur veţi găsi câteva activităţi care vă vor ajuta să vă relaxaţi şi să vă simţiţi bine. În plus, cei din anturaj vor insista să vă petreceţi timpul cu ei.


Horoscop 14 iunie 2015, Taur:

Nu trebuie să lăsaţi toate lucrurile în seama celorlalţi, mai ales atunci când vine vorba de locul de muncă. Sunteţi conştienţi de faptul că nu puteţi schimba cursul evenimentelor, dar puteţi încerca să vă spuneţi punctul de vedere în anumite situaţii. Poate fi o zi bună pentru voi, trebuie doar să aveţi mai multă încredere în forţele proprii.


Horoscop 14 iunie 2015, Gemeni:

Promptitudinea de care daţi dovadă astăzi vă va ajuta să vă faceţi remarcaţi la locul de muncă şi să rezolvaţi foarte multe probleme. Cei din jur vor fi puţin invidioşi pe voi, dar nu trebuie să le daţi importanţă. Atenţie însă la acele persoane care vor dori să obţină unele informaţii de la voi.


Horoscop 14 iunie 2015, Rac:

Observaţi că sunteţi foarte posesivi în dragoste, lucru care nu vi s-a mai întâmplat. Poate de vină sunt problemele pe care le-aţi avut în ultima perioadă sau pur şi simplu este vorba despre nevoia de afecţiune. Dacă permiteţi unor lucruri să nu meargă bine, trebuie să ştiţi că doar voi puteţi schimba ceva.


Horoscop 14 iunie 2015, Leu:

Astăzi aveţi foarte multe drumuri de făcut şi nu ştiţi cum să vă împărţiţi timpul mai bine. Va fi o zi foarte agitată pentru voi, veţi cunoaşte foarte multe persoane noi şi veţi avea posibilitatea să începeţi o nouă colaborare. Astrele vă vor ajuta să aveţi noroc în afaceri, dar trebuie să aveţi încredere şi în forţele proprii.


Horoscop 14 iunie 2015, Fecioară:

Astrele acţionează în favoarea voastră! Trebuie doar să zâmbiţi şi să adoptaţi o gândire pozitivă. Poate că nu este cea mai bună zi din viaţa voastră, dar în mod sigur veţi reuşi să rezolvaţi unele probleme sau veţi observa cum foarte multe situaţii vor fi în avantajul vostru. Până la finalul zilei sunt şanse să rezolvaţi şi o problemă legată de bani.


Horoscop 14 iunie 2015, Balanţă:

Ziua aceasta este favorabilă schimbărilor. Vă gândiţi să mergeţi în vizită la o rudă sau să vă plănuiţi următoarea vacanţă. Cu banii nu staţi foarte bine, dar nu sunt motive de îngrijorare. Sunt şanse ca pe parcursul acestei zile să recuperaţi o sumă importantă sau să câştigaţi bani din afaceri mai vechi.


Horoscop 14 iunie 2015, Scorpion:

Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră, dar nu ştiţi cu ce să începeţi. Timpul le va rezolva pe toate, trebuie doar să nu vă grăbiţi şi să vă gândiţi foarte bine ce vreţi să faceţi mai exact. Persoana iubită vă va oferi câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă calmaţi şi să priviţi cu alţi ochi situaţia în care vă aflaţi.


Horoscop 14 iunie 2015, Săgetător:

Vă gândiţi să mergeţi în vizită la o rudă pentru a apela la ajutorul ei. Poate că nu este cea mai bună alegere, mai ales că sunt şanse să vă certaţi. Astăzi astrele nu favorizează sectorul relaţiilor, ceea ce înseamnă că ar fi bine să vă găsiţi alte activităţi. Poate o plimbare prin parc vă va ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 14 iunie 2015, Capricorn:

Astăzi vă veţi confrunta cu o serie de probleme, în special în zona banilor. Nu este cazul să vă alarmaţi şi nici să vă grăbiţi să faceţi un împrumut. Indicat ar fi să analizaţi mai bine situaţia în care vă aflaţi înainte să luaţi o decizie. Spre finalul serii sunt şanse să primiţi câteva veşti care vă vor încânta.


Horoscop 14 iunie 2015, Vărsător:

Simţiţi nevoia să vă detaşaţi de stres şi de probleme şi să petreceţi mai mult timp în compania persoanei iubite. Este o zi bună pentru activităţi în doi, în special în aer liber. Aşadar, cereţi o învoire la muncă şi profitaţi la maximum de această zi! Veţi avea numeroase motive să zâmbiţi şi să vă simţiţi bine.


Horoscop 14 iunie 2015, Peşti:

Tot ceea ce faceţi astăzi este pe cont propriu. Este o zi grea pentru voi, în care va fi necesar să rezolvaţi diferite probleme sau să achitaţi unele datorii. Cu toate acestea, se prevăd şi unele evenimente pozitive. Există posibilitatea să intraţi în legătură cu o persoană care vă va ajuta să faceţi progrese în carieră.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 13 iunie 2015

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 13 iunie 2015


Horoscop 13 iunie 2015, Berbec:

Nu vreţi să rămâneţi cu treburi profesionale şi pentru ziua de mâine, aşa că faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi până la finalul programului de muncă. Spre seară puteţi face anumite schimbări importante în relaţiile personale.


Horoscop 13 iunie 2015, Taur:

Astăzi sunteţi în echilibru perfect cu voinţa liberă; vă este uşor să luaţi decizii şi chiar să faceţi unele schimbări importante pe plan profesional. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu; este posibil să vă faceţi planuri pentru ziua de duminică sau concediul de vară.


Horoscop 13 iunie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de sâmbătă este foarte bună pentru a o petrece ocupându-vă de proiectele la care lucraţi cu mai mulţi colegi. Vă este uşor să vă faceţi înţeleşi şi chiar să comunicaţi cu uşurinţă astfel încât să găsiţi soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 13 iunie 2015, Rac:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru rezolvarea problemelor profesionale; aveţi multă energie şi vă este uşor să faceţi faţă cu brio tuturor provocărilor pe care le întâlniţi. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 13 iunie 2015, Leu:

Astăzi vă este dificil să vă concentraţi; visaţi la un concediu sau măcar la câteva zile de relaxare, aşa că vă va fi destul de greu să rezolvaţi problemele profesionale care vor apărea pe parcursul programului de muncă. Colegii de echipă vă vin în ajutor şi împreună puteţi obţine rezultate promiţătoare.


Horoscop 13 iunie 2015, Fecioară:

Prima parte a zilei de sâmbătă este foarte potrivită pentru a vă ocupa de proiectele creative; aveţi multă inspiraţie şi găsiţi soluţii eficiente pentru toate problemele cu care vă confruntaţi. Spre seară este posibil să petreceţi momente frumoase alături de o persoană din trecut.


Horoscop 13 iunie 2015, Balanţă:

Trebuie să învăţaţi să mergeţi mai departe şi să luptaţi pentru bătăliile voastre; voi sunteţi singurele persoane care îşi pot purta războiul cu schimbările prin care trece. Trebuie să aveţi mai multă încredere în voi şi să ştiţi că, indiferent de cât de dificil este, vor veni şi momente mai bune.


Horoscop 13 iunie 2015, Scorpion:

Circumstanţele de astăzi cer anumite limitări în acţiunile voastre; trebuie să fiţi mai atenţi în alegerile pe care le faceţi. Nu alergaţi după doi iepuri deodată deoarece la final nu veţi prinde niciunul. Seara va fi una liniştită, în care veţi putea să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente.


Horoscop 13 iunie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi va fi una diferită pentru nativii născuţi în zodia Săgetător; este posibil să simţiţi nevoia de a face lucruri interesante şi neaşteptate. Vreţi să vă testaţi limitele şi să ieşiţi din rutină. Mare atenţie la deciziile pe care le luaţi, nu vă lăsaţi duşi prea mult de val deoarece este posibil ca mai apoi să regretaţi.


Horoscop 13 iunie 2015, Capricorn:

V-aţi apucat de foarte multe proiecte şi acum nu ştiţi cum să vă mai ocupaţi de ele; încercaţi să le luaţi pe rând, nu vă aglomeraţi deoarece este posibil ca sarcinile dificile pe care le aveţi să vă demoralizeze. Aveţi răbdare, faceţi-vă un plan bine detaliat şi ţineţi-vă de el.


Horoscop 13 iunie 2015, Vărsător:

Din cauza câtorva probleme sentimentale, sunteţi destul de trişti şi chiar deprimaţi. Nu ştiţi unde greşiţi şi vă este teamă să aflaţi care este problema. Cel mai bine este să aveţi parte de o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu; împreună puteţi rezolva această situaţie.


Horoscop 13 iunie 2015, Peşti:

Ziua de sâmbătă vă găseşte foarte energici şi optimişti; vă este uşor să vă rezolvaţi problemele profesionale. După orele prânzului este posibil să vă îndreptaţi atenţia asupra planului financiar, unde hotărâţi că este timpul să faceţi o schimbare majoră; poate fi vorba despre o investiţie importantă.