Horoscop Urania zilnic: vineri, 31 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 31 mai 2013




Berbec:

Vineri, 31 mai 2013, rişti să faci alegeri neinspirate şi să laşi loc la regrete. Astăzi eşti provocat să priveşti cu atenţie şi în profunzime unele relaţii din viaţa ta.




Taur:

Astăzi, 31 mai 2013, te preocupă doar bunăstarea ta. Apar tot felul de schimbări, răsturnări de situaţie, surprize.




Gemeni:

Vineri, 31 mai 2013, e indicat să te ocupi mai mult de tine, de trupul tău şi, mai ales, de spirit. Eşti creativ, inspirat şi dornic să ieşi în faţă.




Rac:

Astăzi, 31 mai 2013, tinzi să te axezi pe relaţii, prieteni, schimb de păreri şi informaţii prin care ţinteşti nişte câştiguri. Ţi se testează echilibrul!




Leu:

Vineri, 31 mai 2013, orice investiţie semnificativă ar trebui amânată. E posibil să primeşti veşti surprinzătoare, care te derutează şi îţi schimbă priorităţile pentru astăzi.




Fecioară:

Astăzi, 31 mai 2013, îţi pui tot felul de întrebări legate de viitorul tău, de drumul profesional sau de nivelul de evoluţie la care te afli în acest moment. Poţi obţine o aprobare îndelung aşteptată, de la un superior.




Balanţă:

Vineri, 31 mai 2013, poţi înţelege sursa unor blocaje sau poţi dezvălui nişte secrete. Îţi recapeţi optimismul şi reuşeşti să vezi imaginea de ansamblu, deci şi soluţiile.




Scorpion:

Astăzi, 31 mai 2013, dacă primeşti vreo propunere de colaborare, fă ce spune inima şi nu te lăsa oprit de frică. Veştile bune ajung la tine când te aştepţi mai puţin.




Săgetător:

Vineri, 31 mai 2013, ai inspiraţie suficientă pentru a găsi soluţii ingenioase pentru a rezolva orice problemă care apare. Spre seară, ascultă sfatul unei persoane în vârstă.




Capricorn:

Astăzi, 31 mai 2013, dorinţa de a oferi şi primi iubire este foarte puternică. E posibil să ai accese de independenţă care pot fi taxate de către şefi.




Vărsător:

Vineri, 31 mai 2013, eşti ceva mai introvertit şi meditativ. E posibil să apară tot felul de necunoscute care-ţi dau planurile peste cap.




Peşti:

Astăzi, 31 mai 2013, pot apărea surprize neplăcute legat de bani. E important să fii concis, direct şi să nu scapi din vedere detaliile sau scopul pe care-l ai.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS