Cum te va afecta solstițiul de vară 2023, în funcție de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum te va afecta solstițiul de vară 2023, în funcție de zodie

Ziua de 21 iunie 2023 marchează și trecerea în sezonul Racului, odată ce Soarele pătrunde în constelația acestui semn. Este primul semn de Apă de pe cercul zodiacal și reprezintă o nouă conectare cu nevoile emoționale. Începând cu data de 21 iunie, acest sezon te va inspira și pe tine, oferindu-ți sprijin în acceptarea și administrarea emoțiilor tale.


Berbec:

În această perioadă, Soarele te va sprijini în obținerea confortului mult dorit în mediul tău natural, după o perioadă în care liniștea și armonia în propria casă au fost afectate. Este un moment favorabil pentru a-ți încărca bateriile alături de persoanele dragi ție și pentru a te elibera de orice încărcătură emoțională negativă.


Taur:

Acest eveniment marchează începutul unei perioade în care vei acorda mai multă atenție persoanelor care îți aduc bucurie. Vei realiza că nu există loc pentru secrete între tine și cei(le) dragi ție, astfel că vei face mărturisiri surprinzătoare, chiar și pentru tine.


Gemeni:

Începând cu data de 21 iunie, dorința ta de a obține confort și stabilitate financiară va crește în intensitate. În plus, ocaziile de a-ți vedea aceste dorințe împlinite mai devreme vor crește. Este important să nu-ți pierzi speranța și să renunți la minciunile pe care le spuneai în trecut pentru a te încuraja.






Rac:

Ziua de azi marchează începutul sezonului tău. Te vei simți într-un mod unic și autentic în propria ta piele. Vei atinge un echilibru emoțional pe care doar îl visai până acum și vei avea mai mult timp pentru a te răsfăța și a avea grijă de tine. Înveți acum că liniștea sufletului tău este cea mai importantă.


Leu:

Solstițiul de vară te va ajuta să conștientizezi că nu mai poți amâna satisfacerea nevoilor tale. În ultima perioadă, ai acordat prioritate altora și acum este momentul să te concentrezi asupra ta. Trebuie să-ți încarci bateriile și să elimini negativitatea care-ți consumă energia. Este timpul să-ți acorzi atenție și să-ți refaci resursele interioare.


Fecioară:

Viața ta socială va primi o nouă înflorire după solstițiul de vară, deoarece energia acestui eveniment se va revărsa asupra mediului tău profesional. Există șanse să începi noi colaborări, cu condiția să stabilești limite clare în comunicare. Ar fi bine să te concentrezi și asupra propriei persoane, nu doar asupra celor din jurul tău. Este important să-ți acorzi timp și atenție pentru a-ți dezvolta propria creștere și fericire.






Balanţă:

Pentru tine, solstițiul de vară aduce schimbări semnificative în planul profesional, asemenea Fecioarei. Serviciul devine deodată mai important pentru tine, iar responsabilitățile suplimentare te vor determina să înțelegi importanța exprimării nevoilor tale. Este crucial să îți verbalizezi nevoile, deoarece poți suferi consecințe dacă nu o faci. Indiferent dacă este vorba despre nevoia de a-ți împărtăși fericirea celor din jurul tău, vorbește și exprimă-te!


Scorpion:

Pentru tine, acest eveniment va deschide calea către noi oportunități. Totuși, înainte de a te bucura de ele, este important să rezolvi problemele emoționale și conflictele cu membrii(ele) familiei tale. Indiferent cât de supărat(ă) ești, amintește-ți mereu că nu poți ascunde iubirea pe care le-o porți celor dragi ție pentru prea mult timp.


Săgetător:

Vei experimenta pe propria piele dificultatea de a vorbi cu cineva despre suferințele tale. Ca rezultat, vei deveni un sprijin pentru ceilalți(lelalte), dorind să te asiguri că cei(le) dragi ție nu trec prin aceleași greutăți ca tine. Treptat, vei reuși să-ți exprimi și să-ți vindeci propriile traume.






Capricorn:

Pentru tine, solstițiul de vară va aduce sprijinul emoțional de care ai avut nevoie în relația ta. Chiar dacă ai așteptat mult timp să-l primești, acum este momentul să nu mai rămâi ancorat(ă) în trecut. Un nou capitol se deschide în viața ta sentimentală și trebuie să te bucuri de această schimbare în bine.


Vărsător:

Vei învăța să-ți controlezi pornirile nervoase și să te calmezi în situațiile stresante. Solstițiul de vară contribuie într-o mare măsură la transformarea ta, însă este necesar să depui și tu eforturi pentru a deveni o persoană complet schimbată.


Peşti:

Această zi splendidă iți reamintește de abilitatea ta de a-ți exprima emoțiile în modul cel mai autentic prin intermediul artei. Permite creativității tale să aducă la lumină trăirile pe care le-ai păstrat adânc în tine și nu mai ascunde partea ta sensibilă. Vei beneficia în mod considerabil dacă înveți să fii autentic(ă).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS