21 iunie 2023: Soarele intră în zodia Rac și schimbă viața a două zodii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
21 iunie 2023: Soarele intră în zodia Rac și schimbă viața a două zodii

Soarele intră în zodia Rac în data de 21 iunie 2023 și ne îndeamnă la introspecție și vindecare. Fiind condus de Lună, acest(astă) nativ(ă) încurajează către descoperirea de sine. Are loc acum și solstițiul de vară, un eveniment important ce marchează începutul anotimpului călduros în emisfera nordică. Este vorba despre cea mai lungă zi din an, dar și de cea mai scurtă noapte. De acum, durata unei zile va începe să scadă până în ziua 21 decembrie, atunci când are loc solstițiul de iarnă.

Pentru fiecare nativ(ă) în parte vor exista schimbări, dar există două zodii care își modifică cursul vieții cu adevărat. Se recomandă precauție, încărcarea bateriilor pe cât se poate de mult, dar și adăugarea unui dram de distracție.

Începând cu ziua de 21 iunie 2023 începe vara din punct de vedere astrologic. Chiar dacă vor fi trei planete în Leu în această zi, concentrarea va fi mai puțină asupra individualismului și mai multă asupra familiei și comunității. Suntem încurajați(te) să creăm, să avem grijă de persoanele dragi nouă și să facem loc spațiilor în care ne simțim îndrăgiți(te), observați(te) și îngrijiți(te).






Cum sunt afectați Racii de intrarea Soarelui în propria zodie în data de 21 iunie 2023

Acești(ste) nativi(e) nu trebuie să se epuizeze cu planuri importante în această perioadă. Vacanțele ar trebui să predomine sau chiar o zi departe de agitația orașului.

Dacă simți nevoia să te relaxezi, fă-o singur(ă). Vei avea parte și de conexiune socială, așa că sfera socializării nu are de suferit. Încearcă să-ți împarţi energia în mod egal către lucrurile care te interesează cu adevărat.

Dorința de a ajunge pe culmi foarte înalte este mult mai pronunțată în acest moment. Trebuie să mai lucrezi totuși la organizare. Nu trebuie să-ți ascunzi sentimentele atunci când vine vorba despre cei(le) din jurul tău.






Dacă ai probleme în acest sens, poate meditația sau chiar scrisul te pot ajuta să ieși din impas. Abilitatea de a-ți menține optimismul este mai pronunțată acum.

Cu Soarele care intră în zodiac Rac în 21 iunie 2023 se schimbă și viața nativului(ei) Leu. Dacă până acum era mai muncitor(are), acesta(asta) găsește distracții cu orice ocazie. Aceste gânduri pot fi destul de periculoase, mai ales dacă te știi o persoană organizată și serioasă. Încearcă să creezi și amintiri frumoase care să-ți rămână în suflet, dar la un nivel mai scăzut de euforie.

De asemenea, nativii(ele) Vărsător tind să depășească acum regulile pe care și le-au stabilit cu multă vreme în urmă. Aceștia(stea) sunt sfătuiți(te) să depășească nivelul autocritic și să-și lărgească orizonturile în mai multe privințe.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS