Horoscop special. Începe Mercur retrograd în Taur 2023!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop special. Începe Mercur retrograd în Taur 2023!


Planeta comunicării, Mercur, îşi începe retrogradul în zodia Taur, vineri, 21 aprilie 2023. Acesta este primul nostru retrograd planetar de la finalul lunii lui Gerar încoace. Mai mult, se petrece în semnul cel mai lent şi cel mai cu picioarele pe pământ din zodiac. Mercur ne invită pe toţi(ate) să apăsăm pe butonul de pauză, să încetinim şi să simţim mirosul trandafirilor.


Berbec:

Mercur retrograd în Taur îţi cere să încetineşti în jurul manifestărilor tale materiale. Banii, casa şi alte lucruri pe care le doreşti atât de mult îţi vin în cale. Cu toate acestea, ele vor veni mult mai lesne dacă reflectezi în timpul acestui retrograd la motivul pentru care le doreşti cu adevărat şi te bazezi pe modul în care vor aduce plăcere şi uşurinţă în viaţa ta.


Taur:

Mercur retrograd în zodia ta îţi cere să încetineşti – la mare măsură. De obicei, eşti destul de bun(ă) să-ţi iei din timp şi să te opreşti să miroşi trandafirii, dar orice urgenţă care s-a furişat în viaţa ta în ultima vreme ocupă un loc secundar. Gândeşte-te la locul în care ai putea folosi o pauză din viaţa ta şi te focalizezi din nou asupra plăcerii.


Gemeni:

Mercur retrograd în Taur îţi cere să încetineşti, să te odihneşti şi să îţi hrăneşti sufletul. Reflectă la ceea ce ţi-ar permite să te odihneşti cu adevărat şi să te simţi întemeiat(ă) în somn, îngrijire de sine şi sprijin intuitiv.






Rac:

Mercur retrograd în Taur îţi cere să încetineşti şi să faci un pas înapoi faţă de orice grup din care faci parte şi care simţi că îţi epuizează energia ori îţi cer prea mult. Reflectă la ce tipuri de comunitate sau spaţii de grup s-ar simţi întemeiate şi susţinătoare pentru tine.


Leu:

Mercur retrograd în Taur îţi cere să încetineşti şi să apeşi butonul de pauză în muncă sau afacerea ta. Te-ai grăbit recent şi este timpul să te odihneşti şi să faci un pas înapoi de la marginea epuizării. Reflectă la ceea ce ţi-ar face viaţa profesională să se simtă plină de uşurinţă şi abundenţă.


Fecioară:

Mercur retrograd în Taur îţi cere să încetineşti să absorbi toată acea înţelepciune şi să faci toate acele planuri de călătorie. Ai fost implicat(ă) profund în modul de cercetare, dar te epuizezi. Reflectă la ceea ce ar face călătoria şi învăţarea să se simtă din nou distractive şi plăcute.






Balanţă:

Mercur retrograd în Taur îţi cere să încetineşti şi să laşi aprecierea pentru întregul tău sine să strălucească. Nu doar lumină, nu doar aspectele graţioase ale personalităţii tale, ci şi întunericul şi umbrele care există. Acesta ar fi un moment grozav pentru a te ocupa de jurnalul de lucru în umbră!


Scorpion:

Mercur retrograd în Taur îţi cere să încetineşti relaţiile tale. S-ar putea să fi fost prea rapid(ă) să reacţionezi recent sau să fi fost prins(ă) de propriile nevoi şi dorinţe. Reflectă la modul în care te poţi simţi mai întemeiat(ă) în plăcere, uşurinţă şi în susţinerea celor mai apropiaţi oameni pentru a accesa şi acele sentimente.


Săgetător:

Mercur retrograd în Taur îţi cere să încetineşti şi să apeşi pe butonul de pauză pentru ritualurile şi rutinele tale. Gândeşte-te la modul în care ritualurile tale sau chiar obiceiurile zilnice te-au ajutat – şi cum nu. Concentrează-te pe a te baza în activităţile zilnice care îţi aduc cu adevărat plăcere.






Capricorn:

Mercur retrograd în Taur îţi cere să încetineşti şi să apeşi pe butonul de pauză în aventurile tale creative. Creativitatea şi inspiraţia îţi vor reveni, dar mult mai uşor dacă reflectezi acum la ce proiecte îţi aduc cu adevărat plăcere.


Vărsător:

Mercur retrograd în Taur îţi cere să încetineşti şi să-ţi iei o perioadă mai lungă pentru odihnă şi întinerire. Pleacă pentru un weekend de singurătate şi pace. Reflectă în mod regulat la felul în care te poţi reface prin odihnă.


Peşti:

Mercur retrograd în Taur îţi cere să încetineşti şi să mergi cu fluxul. S-ar putea să ai o experienţă retrogradă cu Mercur foarte clasică, aşa că planifică timp suplimentar pentru a rezolva greşelile de scriere, comunicaţiile greşite şi întârzierile de călătorie. Mercur nu se încurcă doar cu tine, ci cere un ritm de viaţă mai lent.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS