Eclipsă de Soare în 20 aprilie 2023, urmată de Mercur retrograd!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Eclipsă de Soare în 20 aprilie 2023, urmată de Mercur retrograd!


Prima eclipsă de soare în zodia Berbec are loc în data de 20 aprilie 2023. Această eclipsă nu vine de la sine – ea intră în viața noastră cu doar o zi înainte de retrogradul lui Mercur în zodia Taur.

Eclipsa are loc atunci când Soarele și Luna sunt în zodia Berbec, iar momentul eclipsei este și timpul Lunii Noi în Berbec. La scurt timp după, Luna se mută în zodia Taur. Nu după mult timp, Soarele îl urmărește în Taur.

A doua zi, Mercur merge retrograd, tot în zodia Taur. Dacă ești Taur și te simți puțin copleșit de toată atenția, este normal. Efectele eclipsei în sine sunt noi începuturi, pozitive ori negative.


Berbec:

Aşteaptă-te la neaşteptat. Ofertele de a te alătura unui nou club de lectură și de a începe o nouă carieră îţi vor veni, iar răspunsul este da, ar trebui să profiți de acele oportunități.


Taur:

La câteva ore după eclipsă, Soarele și Luna intră ambele în zodia ta și simți chemarea sălbăticiei. Acele energii din Berbec te împing către un nou sport, un nou cerc de prieteni(e) și chiar unele călătorii către destinații proaspete.


Gemeni:

În timpul eclipsei de Soare din aprilie 2023, se întâmplă ca Venus, planeta iubirii, să fie în Gemeni, așa că te simți conectat(ă) emoțional și romantic cu cineva, dar lupta de a te angaja este puternică pentru un/o Geamăn(ă). Puterea eclipsei te poate împinge câțiva pași înainte și te poate pune în genunchi mult mai repede decât ți-ai imaginat vreodată.






Rac:

Conducătorul tău este Luna, care este un jucător important în timpul eclipsei. Deoarece această eclipsă este în Berbec, îți spune să te uiți la vitalitatea ta – faci lucrurile mai încet decât trebuie? Este timpul să reduci ritmul? Elementul nou în viața ta este acest inel de foc pe cer.


Leu:

Soarele este conducătorul tău, așa că atunci când trece prin evenimente importante, cum ar fi o eclipsă, îl poți simți mai puternic decât majoritatea. Pregătește-te să-ți deschizi mintea către noi începuturi. Eclipsa este în Berbec, fiind o zodie care prosperă în schimbare și vei avea oferte de noi căi pe care să le iei. Acele direcții proaspete vin în jurul muncii și, de asemenea, a pasiunilor tale.


Fecioară:

Odată ce eclipsa de Soare din aprilie 2023 se apropie, ai de a face cu lucruri mai importante. Planeta ta conducătoare, Mercurul comunicativ, va retrograda în Taur în ziua următoare, ceea ce înseamnă că confortul creaturilor, hrana și somnul pot fi întrerupte. O eclipsă poate face lucrurile mai dramatice, așa că îți poți pierde simțul gustului ori îți poți găsi un loc umed în patul tău.






Balanţă:

În momentul eclipsei de Soare din aprilie 2023, care descoperă oportunități necunoscute anterior și noi începuturi, te confrunți deja cu indecizia. Planeta ta guvernantă, Venus, este în Gemeni, ceea ce te lasă confuz(ă). Fii direct(ă) cu tine însuți(ăți) și fă doar alegerea care sună a distracție, nu cea care se potrivește oricui altcuiva, nu cea care te face să arăți bine, doar cea de care te vei bucura.


Scorpion:

Concentrarea ta a fost asupra altora și nu asupra ta, de când planeta ta dominantă Pluto s-a mutat în Vărsătorul altruist în martie. Planeta ta dominantă tradițională, Marte de foc se află în Rac, care este la fel de altruist. Eclipsa de Soare din aprilie 2023 te-ar putea găsi într-o poziție de putere, în care ți se cere să faci o faptă bună pentru o persoană sau o comunitate marginalizată și vei putea să o faci. Ajută pe cineva la scară largă.


Săgetător:

La momentul eclipsei de Soare din aprilie 2023, planeta ta conducătoare, generosul Jupiter se află și el în Berbec, la fel ca Soarele. Aceasta înseamnă că eclipsa de foc va interfera cu procesele tale de luare a deciziilor – vor apărea idei de extindere și investiții financiare și vei fi tentat(ă) să investești în idei riscante. Poate că mișcările impulsive sunt cel mai bine lăsate pentru mijlocul lunii mai, când Jupiter se mută în Taur, care atestă riscul.






Capricorn:

Adesea, totul este despre afacere pentru tine – să muncești din greu și să progresezi în carieră. În ultima vreme, ți-ai dorit mai mult echilibru emoțional în viața ta, mai multă dragoste. Planeta ta conducătoare, Saturnul serios este în Pești și vă sporește latura romantică. Eclipsa de Soare din aprilie 2023 va face un salt cuantic în viața ta sentimentală, astfel încât să îți poți exprima dragostea și să primeşti dragoste mult mai mult decât de obicei.


Vărsător:

Următorii douăzeci de ani sunt mult mai implicați în Vărsător decât precedenții două sute, Pluto trecând în zodia ta luna trecută. Temele de justiție socială, adevăr și creativitate sunt în mintea tuturor, nu doar a ta. Eclipsa va duce mai departe lucrurile – tulburări politice și adevăruri care ies la lumină – pe care personal le vei iubi.


Peşti:

Peștii au o relație complicată cu realitatea în acest moment, deoarece Neptun, planeta iluziei, se află în zodia ta de peste un deceniu. Deci ești puțin confuz(ă). O eclipsă îţi scoate la iveală unele fapte – prinde-le și ține-le la piept pentru că adevărul și faptele aduc echilibru.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS