Stellium cu patru planete în Pești

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Stellium cu patru planete în Pești


Stellium este termenul astrologic care definește prezența a cel puțin trei planete într-o zodie. În acest moment, nu mai puțin de patru planete se află în zodia Peștilor.


Berbec:

Pot apărea provocări și, deși nu ai nicio problemă să te avânți cu capul înainte, va fi totuși epuizant. Prioritizează și protejează-ți pacea. Petrece timp singur(ă) sau programează o întâlnire sau două cu un/o terapeut(ă). Taie de pe lista ta oamenii care te trag în jos, dacă trebuie.


Taur:

S-ar putea să fii foarte selectiv(ă) în ceea ce privește timpul, energia și compania pe care le-ai putea avea în timpul acestor tranzite. Știi cine ești și ce vrei și nu trebuie să te mulțumești cu prietenii(ele) care nu se aliniază cu tine. Ascultă-ți intuiția și dă-i drumul.


Gemeni:

Ai o energia autoritară și treci printr-o strălucire majoră în acest timp. Intră în această lumină și ai încredere în deciziile pe care le iei, independent(ă) sau ca lider. Cere ce vrei și nu te mulțumi cu mai puțin.






Rac:

Știi că a da drumul nu se numără printre acțiunile tale preferate, dar nu poți continua să te ții de lucruri și oameni care nu se mai aliniază cu idealurile tale. Ia-te în serios și renunță. Nu lăsa nostalgia și atașamentul să țină oamenii și lucrurile greșite în preajma ta.


Leu:

Este timpul să te provoci și să te uiți în sfârșit la acele secrete din trecutul tău. Înfruntă părțile din tine care te fac confortabil(ă). Și nu doar atât. Stabilește limite și fii sincer(ă) cu tine însuți(ăți), dar și cu ceilalți(lelalte) despre ceea ce îți dorești cu adevărat.


Fecioară:

Acum este un moment prielnic să-ți dai seama ce vrei cu adevărat, atât în carieră, cât și în relațiile tale. Crește-ți standardele și nu mai accepta strictul necesar. Este în regulă să ceri mai mult. Nevoile tale nu sunt prea mari. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună altfel.






Balanţă:

E timpul să te organizezi. Și apoi, odată ce te-ai ocupat de lucrurile practice, este timpul să te pui și pe tine pe lista de priorități. Ai grijă de tine. Mintea, corpul și spiritul tău au nevoie și de puțină atenție.


Scorpion:

Întrebă-te cum îți exprimi personalitatea. Acum este momentul oportun să te concentrezi cu adevărat asupra proiectelor tale pasionale. Ieși din sindromul impostorului, oricât de provocator ar fi acesta și dă-ți voie să te exprimi liber, creativ. Vei fi bucuros(asă) că ai făcut-o.


Săgetător:

Reconectează-te cu rădăcinile tale. Investește-ți timpul și energia în construirea vieții pe care ți-o dorești. Și asta înseamnă mai mult decât o casă. Este vorba despre structura familiei tale, a prieteniilor(elor) și a ta, ca om.






Capricorn:

Știi ce trebuie să reglezi în viața ta, dar nu ai încredere că poți face acest lucru. S-ar putea să te simți foarte autocritic(ă) și conștient(ă) de sine și asta e în regulă. Dar trebuie să treci peste orice disconfort de a te exprima. Odată ce ai făcut-o, totul va decurge lin.


Vărsător:

Viața ta – personală, romantică și financiară – s-ar putea să se fi schimbat mult în ultima vreme. Acum este momentul să fii sincer(ă) cu tine însuți(ăți) despre cum îți consumi timpul, banii și energia. Fortează-ți limitele, astfel încât să poți deveni cea mai bună versiune a ta.


Peşti:

În sfârșit, retragi toate straturile și lași adevăratul tău sine să ia formă. În timp ce remodelarea se poate simți copleșitoare, asigură-te că îți faci timp să te odihnești. Nu te poți exprima pe deplin decât dacă o faci.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS