Luna Plină a viermelui 2023. La ce să fie atente zodiile în 7-8 martie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail


Luna Plină a lunii martie, denumită și Luna Plină a viermelui este prima Lună Plină după sezonul rece și marchează tranziția dintre iarnă și primăvară. De asemenea, va fi ultima Lună Plină înainte de echinocțiul de primăvară care marchează începutul primăverii astronomice, precum și al Noului An astrologic.


Berbec:

Programul tău se va umple destul de repede acum și trebuie să fii concentrat(ă) asupra priorităților tale, mai degrabă decât doar să te desprinzi și să te distrezi. Un punct de cotitură important este în ceea ce privește viața ta profesională – poate că faci ultimele retușuri la un proiect mare pentru șeful(a) tău(a) sau închei contractul la un loc de muncă pentru a începe altul. Asigură-te că verifici starea ta de sănătate și să programezi o întâlnire cu medicul sau cu nutriționistul(a) ta dacă ceva pare în neregulă.


Taur:

Vei simți brusc că viața ta este plină de romantism, pasiune și distracție. Dacă ești singur(ă), se anunță o oportunitate excelentă de a întâlni pe cineva, poate chiar un suflet pereche! Înconjoară-te cu prieteni(e), cu oameni dragi ție în zilele premergătoare acestei lunații, ieși în oraș și ai putea începe următoarea ta poveste de dragoste. Dacă ești într-o relație, te poți bucura și tu de această energie! Dacă dintr-un motiv oarecare are loc o despărțire aproape de această lunație, este pentru că nu ai mai fost pe aceeași lungime de undă de ceva timp ci partenerul(a) de cuplu, iar un prieten se poate dovedi lupul paznic la oi.


Gemeni:

Oricât de mult ai vrea să te ocupi de carieră și de ambițiile tale, familia și viața domestică te vor trage în direcția lor. Nu vor ieși lucrurile chiar cum ai fi sperat. Ceva ar putea fi în neregulă, cineva ar putea fi bolnav sau s-ar putea să auzi știri neliniştitoare cu privire la o mutare sau la un imobil.






Rac:

Atenție la ceea ce scrii sau spui! Se poate întâmpla ceva surprinzător în ceea ce privește viața ta de zi cu zi. De ce? Ar putea fi o oarecare intensitate în jurul unui proiect sau contract legat de comunicații și va trebui să pui la punct toate detaliile. Sau poate oarece neînțelegeri cu un/o vecin(ă), un/o prieten(ă) sau un/o frate/soră se pot accentua.


Leu:

Poți face bani și economisind, nu doar muncind din greu. Verifică mai întâi de toate cam câți bani cheltui și mai ales pe ce. Poți face descoperiri interesante. Din fericire, această perioadă îți poate aduce și o mărire surpriză, o nouă oportunitate de angajare sau un venit suplimentar. Dacă dintr-un motiv oarecare pierzi acum un flux de venituri, va trebui să cauți rapid ceva nou.


Fecioară:

Este timpul să arăți lumii cine ești cu adevărat! Dar nu fără o consecință potențială, deoarece acest lucru ar putea zbuciuma unele relații cu oamenii din jurul tău sau cu un/o partener(ă). Se pare că nu au ținut cont de dorințele și planurile tale interioare și acum s-ar putea să îți spui păsul. Cu toate acestea, dacă vorbești și folosești tehnicile tale de negociere magistrale, lucrurile pot merge în continuare.






Balanţă:

Te-ai săturat de cerințele nesfârșite care te solicită personal și profesional. Nu poți avea o zi liberă?! Din fericire, Luna Plină îți asigură spatele în această lună pentru că va scoate la iveală nevoile tale cele mai interioare pe care le vei face publice. Dacă te simți anxios(asă), acum este momentul să te relaxezi și să faci un pas înapoi. Dacă iese la iveală un secret – mai ales în jurul a ceva legat de locul de muncă – păstrează-ți cumpătul. Această lunație poate fi neplăcută, așa că asigură-te că nu te forțezi prea tare. Există riscul să te îmbolnăvești.


Scorpion:

Evenimentele interesante, petrecerile și întâlnirile cu prietenii(ele) te-ar putea pregăti să-ți scoți ținuta preferată și să te plimbi prin oraș. Probabil că vor exista și bârfe legate de viața ta sentimentală sau în ceea ce privește copiii(lele) sau un proiect creativ. Gelozia ar putea intra și ea în joc.


Săgetător:

Succes în carieră, noi oportunități și o piatră de hotar se anunță pentru tine. Ești gata să arăți lumii cine este șeful(a)? Ai muncit din greu pentru a atinge acest nou prag, dar este posibil ca alți oameni – familia, în special – să creadă că doar faci vâlvă. Fie că ai neglijat ceva în ceea ce privește viața ta casnică, o mutare sau o chestiune imobiliară, acum iese la suprafață. Dar nu te teme! Este posibil să apară o promovare, o recunoaștere a meritelor tale, dar, între timp, nu neglija și celelalte obligații.






Capricorn:

Mintea și ideile tale se simt expansive și ești dornic(ă) să vezi ce mai are viața de oferit. Pe de o parte, ai putea observa un punct culminant în jurul unui proiect intelectual, a unei oportunități de călătorie, a unei inițiative academice sau a unei activități media. Dar asigură-te că verifici totul de două ori și citești atent(ă) și scrisul cu literele mici. Dacă apar probleme legale sau negocieri acum, este esențial ca un/o avocat(ă) sau un/o profesionist(ă) de încredere să examineze totul înainte.


Vărsător:

Tu și altcineva nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Pe de o parte, ar putea fi un dezacord cu privire la valorile personale și ați putea găsi o cale de mijloc. Un alt mod în care acest lucru s-ar putea manifesta este în jurul unui activ, investiție sau o problemă financiară pe care o aveți. Cel mai bun lucru de făcut? Să mergi înainte cu hotărâre, dar să păstrezi totuși compasiune în inima ta. Oamenii te vor asculta mai bine dacă ești prietenos(asă) și nu țâfnos(asă).


Peşti:

Relațiile vor fi în mintea ta în acest moment… fie de afaceri, fie de dragoste. Se pare că ești gata să faci următorul pas. Sau poate, cineva este gata să facă o criză de furie și probabil acel cineva ești tu. Deși această lunație te-ar putea aduce mai aproape de cineva, fie prin mutarea împreună, logodnă sau chiar căsătorie, cel mai bine ar fi să discutați sincer despre nevoile cele mai personale ale celuilalt(eilalte) pentru a vă asigura că sunteți pe aceeași lungime de undă. Dacă, dintr-un motiv oarecare trebuie să te desparți, fii optimist(ă). Uneori, lucrurile bune trebuie să se încheie pentru a te pregăti pentru altele și mai bune.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS