Horoscopul zilei de vineri, 17 martie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 17 martie 2023


Horoscop 17 martie 2023, Berbec:

Berbecii sunt încăpățânați și au nevoie de mai multă înțelegere. Te simți neînțeles(asă) de partenerul(a) de cuplu, iar acest lucru te face să ai o atitudine defensivă în fața acestuia(eia). Problemele se țin lanț de tine în această zi. Poate că e timpul pentru câteva momente de liniște.


Horoscop 17 martie 2023, Taur:

Taurii au de luat câteva decizii importante, dar pare că nu sunt pregătiți să-și asume mai multe responsabilități. S-ar putea să găsești soluția în urma unei discuții pe care o vei purta cu o persoană apropiată din viața ta. Lucrurile sunt mai simple decât ai fi sperat.


Horoscop 17 martie 2023, Gemeni:

Gemenii se simt lipsiți de motivație. Treci printr-o perioadă mai tulbure. Pentru tine lucrurile nu sunt foarte clare, iar viitorul pare destul de incert. Acest lucru te neliniștește mai mult decât în mod obișnuit. Încearcă să nu pui foarte multă presiune asupra ta.


Horoscop 17 martie 2023, Rac:

Racii vor face o investiție majoră. Este nevoie să faci o schimbare în viața ta de familie. În plan profesional se anunță o zi cu multe reușite. Proiectele tale merg mai bine decât ai fi sperat. Viața ta se echilibrează treptat. Ești pe drumul cel bun.


Horoscop 17 martie 2023, Leu:

Leii sar cu ușurință la concluzii. Este o perioadă aglomerată pentru tine. În ceea ce privește relațiile cu cei(le) apropiați(te) ție, lucrurile nu par să stea mai bine. S-ar putea să intri în conflict cu o persoană din familia ta. Viziunile diferite duc uneori la neînțelegeri pe care nici tu nu le mai poți controla.


Horoscop 17 martie 2023, Fecioară:

Horoscopul zilei de azi anunță că Fecioarele au parte de o zi liniștită. Ar fi bine să profiți de aceste momente pentru a-ți pune la punct planurile de viitor. Se anunță câteva schimbări importante la locul de muncă. În familie s-ar putea să ai parte de o surpriză în cea de-a doua parte a zilei.


Horoscop 17 martie 2023, Balanţă:

Balanțele traversează o perioadă mai dificilă. Te confrunți cu probleme din cauza banilor. Nu ți-ai gestionat bine resursele, iar acum ai de suferit. Încarcă să pui totul la punct și să fii mai atent(ă) la cheltuielile pe care le faci.


Horoscop 17 martie 2023, Scorpion:

Scorpionii se grăbesc să plece în vacanță. Primești o vizită importantă de la un grup de prieteni(e). Aceștia(stea) te vor invita într-o călătorie în săptămânile ce urmează. Însă tu ești nerăbdător(are) și ai vrea să grăbești lucrurile. Nu este momentul potrivit pentru a trece la fapte.


Horoscop 17 martie 2023, Săgetător:

Horoscopul zilei anunță că Săgetătorii se simt plini de energie. Ai parte de o zi foarte bună. La locul de muncă dai randament, iar acest lucru te bucură. În ceea ce privește viața personală, pare că relația de cuplu merge din ce în ce mai bine. Ești o zodie de foc norocoasă.


Horoscop 17 martie 2023, Capricorn:

Capricornii se pregătesc pentru o schimbare importantă. Urmează o perioadă foarte bună pentru tine. Ai parte de câștiguri financiare semnificative. Totodată, este posibil să pleci într-o călătorie în zilele următoare.


Horoscop 17 martie 2023, Vărsător:

Vărsătorii sunt atenți la oamenii din jurul lor. S-ar putea să treci printr-o dezamăgire. Grupul tău de prieteni(e) se poate să se schimbe. O persoană pe care o credeai apropiată începe să-și arate adevărata înfățișare.


Horoscop 17 martie 2023, Peşti:

Horoscopul de azi anunță că Peștii au parte de o zi cu multe provocări. O problemă mai veche reintră în atenția ta. Este nevoie de o soluție rapidă pentru a putea să depășești momentul. Lucrurile nu stau foarte bine pentru tine.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS