7 martie 2023: Saturn intră în Peşti. Impact major asupra zodiilor

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
7 martie 2023: Saturn intră în Peşti. Impact major asupra zodiilor


În ziua de 7 martie 2023, Saturn va fi eliberat de limitele Vărsătorului și se va muta în semnul flexibil, versatil al Peștilor până la data de 13 februarie 2026. Aceasta va aduce o perioadă de sisteme de construcții și planuri în casa condusă de Pești din fiecare semn zodiacal, o zonă în care obiceiurile și reglementările tind să fie abstracte și în continuă schimbare. Ultima dată când Saturn a călătorit prin acest semn a fost în 1996, făcând acest lucru pentru prima dată când Saturn intră în acest semn în 27 de ani.


Berbec:

În data de 7 martie, Saturn se va muta în a 12-a casă de izolare și introspecție, aducând structură și rutină la modul în care pui pe primul loc sănătatea mintală și liniștea sufletească. Dacă ți-a lipsit un sentiment de disciplină în rutinele tale, acest tranzit de trei ani îți va oferi stabilitatea de care ai nevoie. Visurile pe care le ai vor fi în sfârșit actualizate, dar nu fără unele sacrificii importante care trebuie făcute din partea ta. Visarea cu ochii deschiși te poate duce doar la jumătatea drumului.


Taur:

După o perioadă de trei ani de construire a structurilor și îmbrățișarea responsabilității în cariera ta, Saturn se va muta în a 11-a casă a prieteniilor, grupurilor sociale și rețelelor din 7 martie 2023 până în 2026. În această perioadă, vei găsi că obligațiile tale către colegii(ele) tăi(ale) pot crește. Acest lucru ar putea duce la formarea de noi cluburi sau alianțe ori la stabilirea unor granițe esențiale în acest domeniu. Deși acesta poate fi o zonă în care stresul crește, până la sfârșitul acestui tranzit, vei fi bucuros(asă) pentru noile reglementări din acest domeniu.


Gemeni:

În ziua de 7 martie, Saturn se va muta în a 10-a casă a carierei și a imaginii publice, aducând responsabilități sporite și nevoia aducerii în prim plan a granițelor în acest domeniu. Acest lucru ar putea duce la o creștere a îndatoririlor în profesia ta sau la actualizarea visurilor și aspirațiilor pe care le-ai avut pentru vocația ta. Ca cineva care pune pe primele locuri flexibilitatea și libertatea în multe domenii ale vieții, acest tranzit este obligat să ofere o anumită stabilitate și structură acolo unde a fost absent. Cu toate acestea, nu îți face griji – vei putea totuși să fii creativ(ă), doar cu mai multe rutine în loc.






Rac:

Odată ce Saturn se mută în Pești în luna martie, vei experimenta responsabilități și reglementări sporite în activitățile tale spirituale și căutările pentru înțelepciunea superioară. Aceasta este o zonă în care ai tendința de a îmbrățișa libertatea și idealismul și, în consecință, e posibil să constați că practicile tale nu au structura necesară. Din fericire, de acum până în 2026, vei construi încet-încet obiceiuri și ritualuri care îți vor permite să atingi noi înălțimi în eforturile tale mistice.


Leu:

În data de 7 martie, Saturn se va muta în a 8-a casă a granițelor și resurselor. De acum până în 2026, ți se va solicita să implementezi unele structuri și granițe în zonele unde îți lipsesc – în special atunci când vine vorba de finanțele tale și de modul în care îți împarți timpul, energia și bogățiile cu alții(tele). Aceasta va fi o perioadă crucială pentru relațiile tale, iar în timp ce tragi o linie pe nisip se poate simți ciudat la început, vei beneficia cu siguranță de noul sistem care este construit aici.


Fecioară:

În această lună, Saturn se va muta în a 7-a casă a relațiilor și parteneriatelor romantice, crescând nivelul de luciditate și responsabilitate în acest domeniu al vieții tale în următorii trei ani. Acest tranzit va aduce la bun sfârșit unele dintre speranțele și idealurile tale în viața ta sentimentală, dar va necesita un nivel crescut de setări de limite și conversații nu prea distractive în același timp. Acest tranzit poate merge într-unul dintre cele două moduri – poate marca începutul unei relații de durată, serioase sau o perioadă în care stabilești noi granițe și limite în dragoste, ceea ce determină o perioadă de izolare. Oricum ar fi, până la sfârșitul călătoriei lui Saturn prin acest semn, vei avea mai multă stabilitate aici ca niciodată.






Balanţă:

În ziua de 7 martie, Saturn va ieși din Vărsător și va trece în semnul mutabil al apei – Pești, aducând structuri și responsabilități sporite în obiceiurile, rutinele și ritualurile tale. Aceasta tinde să fie o zonă în care de multe ori te lași purtat(ă) de val, dar în următorii trei ani, vei fi chemat(ă) să stabilești câteva sisteme și reglementări eficiente atunci când vine vorba de practicile tale zilnice. Acest tranzit indică, de asemenea, o concentrare sporită asupra sănătății și bunăstării tale, ceea ce face ca aceasta să fie o perioadă excelentă pentru a-ți îngriji corpul într-un mod mult mai rafinat, structurat.


Scorpion:

În această lună, odată ce Saturn se transformă în Pești, vei experimenta un nivel crescut de responsabilitate și dorință de structură în activitățile tale creative, pasiunilor și viața ta sentimentală. Deși acest lucru tinde să fie zona în care îți lipsește organizarea, călătoria lui Saturn prin a 5-a casă oferă o anumită stabilitate, împreună cu o doză de susținere a realității în acest domeniu. Indiferent dacă acest lucru înseamnă că vei lua mai în serios pasiunea artistică ori vei schimba abordarea ta în ceea ce privește întâlnirile, vei avea o abordare mult mai clar definită a plăcerii până la sfârșitul acestui tranzit.


Săgetător:

Odată ce Saturn se mută în Pești în 7 martie, dorința de a-ți actualiza visurile și aspirațiile în casa ta cât și în viața de familie, va fi evidențiată până în 2026. Acest lucru ar putea semnifica o creștere a responsabilității în acest domeniu al vieții tale, cum ar fi schimbarea casei sau extinderea familiei, dar indiferent de ceea ce este, în sfârșit, vei avea o anumită structură și rafinament în habitatul tău natural. Acest tranzit se poate simți oarecum limitativ – dar, în cele din urmă, creează limitele necesare pentru a-ți sprijini speranțele.






Capricorn:

În data de 7 martie, Saturn, conducătorul diagramei tale, se va muta în cele din urmă din Vărsător, după un stagiu de trei ani în acest semn. Odată ce Saturn intră în semnul flexibil, în continuă schimbare a Peștilor până în 2026, vei fi chemat(ă) să explorezi structura și limitele într-un mod mult diferit – mai ales când vine vorba de comunicarea gândurilor și ideilor. Ai fost întotdeauna un/o gânditor(are) abstract(ă), iar călătoria lui Saturn prin acest semn va oferi structuri și sisteme de susținere pentru a-ți permite să actualizezi unele dintre conceptele tale. Este momentul ideal pentru a te apuca de scriere creativă sau reportaje – orice îți permite să îți solidifici perspectivele.


Vărsător:

Schimbarea semnelor din partea lui Saturn este obligată să elibereze o parte din presiunea internă pe care ai simțit-o în legătură cu identitatea și acum te va căuta să adaugi structură și stabilitate banilor, resurselor și bunurilor tale. De acum până în 2026, Saturn va călători prin a 2-a casă, aducând câteva dintre visurile și aspirațiile tale cu picioarele pe pământ când vine vorba de finanțele tale. Acesta este un moment în care poți observa o creștere a responsabilităților financiare sau o perioadă de sporire a bugetului și stabilire a limitelor – unde te-ai străduit să tragi o linie înainte.


Peşti:

Acest tranzit este sigur că te va afecta mai mult decât oricine altcineva, odată ce Saturn se mută în prima ta casă a identității și auto-exprimării până în 2026. Odată ce Saturn se deplasează prin semnul tău zodiacal, vei simți o creștere a responsabilităților personale și nevoia pentru limite și structură. Fiind semnul zodiacului care curge liber, nu ești întotdeauna dornic(ă) să respecți reguli rigide, dar călătoria lui Saturn prin semnul tău îți oferă o verificare a realității atât de necesară. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu poți să ai visuri mărețe – în schimb, îți permite să actualizezi unele dintre idealurile pe care le ai pentru tine, care păreau să fie la îndemână. Dacă te-ai străduit să te ții treabă și să fii serios(asă), ai încredere – acest tranzit este aici pentru a te ajuta.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS