Horoscop special pentru Ziua Îndrăgostiţilor din 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop special pentru Ziua Îndrăgostiţilor din 2023


Berbec:

Ziua Îndrăgostiţilor este despre a ieşi, dragă Berbec. Ai o cantitate mare de energie în sectorul socializării chiar acum, aşa că poate doreşti să îţi prezinţi partenerul(a) de cuplu în oraş pentru ca toţi(ate) să îl/o vadă. Luna în Săgetătorul înfocat te face să te simţi însufleţit(ă) şi gata de plecare. Dacă eşti singur(ă), toţi ochii vor fi aţintiţi asupra ta. Petrece timp unde poţi fi văzut(ă). Vei arăta foarte atractiv(ă) pentru alţii(tele) în acel moment.


Taur:

Anul acesta, Ziua Îndrăgostiţilor va fi despre tine şi partenerul(a) tău(a) de cuplu, dragă Taur, într-un loc în care te simţi cel mai confortabil. Venus, planeta ta conducătoare, se află în casa a IX-a, a călătoriilor lungi şi a locurilor străine. Dacă plănuieşti o seară romantică, încearcă o reţetă exotică pe care nu ai gătit-o niciodată până acum sau un vin dintr-o ţară îndepărtată.


Gemeni:

Scoate piesa ta preferată de lenjerie, dragă Gemeni. Vei avea nevoie de ea în această Zi a Îndrăgostiţilor. Va fi o zi plină de senzualitate. Sari peste cină şi mergi direct în pat.






Rac:

Semnul Rac se va bucura de o Zi a Îndrăgostiţilor mai romantică în acest an. Ar trebui să profiţi comunicându-i partenerului(ei) tău(ale) de cuplu visele şi dorinţele interioare. Va fi foarte atent(ă) şi receptiv(ă) în acest timp.


Leu:

Leul norocos va avea Luna într-o altă zodie de Foc, Săgetător. Acest lucru te pune în lumina reflectoarelor, care este exact ceea ce doreşti. Aşa ca fi pregătit(ă) să te bucuri de atenţia pe care trebuie să o primeşti. Dacă eşti singur(ă), să cunoşti oameni la sală ar putea fi în cărţi chiar acum, deoarece ai planeta iubirii în secţiunea Sănătate.


Fecioară:

Dintre toate semnele zodiacale, Fecioara este cel mai probabil să aibă o zi plină de dragoste. Jupiter generos, planeta cadourilor şi a generozităţii, va campa în Casa Relaţiei. Ai, de asemenea, multă energie care activează sectorul tău de dragoste. Nu fi surprins(ă) dacă primeşti câteva oferte în preajma Zilei Îndrăgostiţilor. Toată lumea va dori să fie în preajma ta.






Balanţă:

Din fericire, 14 februarie va fi uimitoare pentru tine. Planeta ta conducătoare, Venus va face conjuncţie cu visătorul Neptun a doua zi. Asta înseamnă: dragoste pasională. Energia activează sectorul de acasă, aşa că s-ar putea să simţi mai mult ca oricând să iei masa şi apoi să dansezi încet pe melodia ta preferată.


Scorpion:

Scorpionul sexy şi seducător va face ceva corect în această Zi a Îndrăgostiţilor, deoarece mai multe persoane vor încerca să-ţi trimită mesaje pentru a fi partenerul(a) tău(ta) de cuplu pentru această zi. Venus şi Neptun se vor întâlni în zona ta de comunicare, aşa că este un moment minunat să fii proactiv(ă) în ceea ce îţi doreşti. Dacă există cineva care îţi place, spune-i! Sau trimite-i partenerului(ei) o felicitare, ca de modă veche.


Săgetător:

Luna în zodia ta va evidenţia Casa Aventurii şi locurile străine ale Săgetătorului. De asemenea, aceasta este o zi în care te simţi complet aliniat(ă) cu Sinele tău Superior. S-ar putea să întâlneşti oameni din diferite ţări chiar acum.






Capricorn:

Pentru prima dată după mult timp, te vei trezi că aştepţi cu nerăbdare Ziua Îndrăgostiţilor. S-ar putea să fii extrem de proactiv(ă) în ceea ce priveşte întâlnirile. Mai mult decât atât: Marte, care evidenţiază Casa Sinelui, te-ar putea face mai dispus(ă) să fii neclintit(ă) şi să-ţi asumi riscuri. Du-te şi fă-o! Va fi o Zi a Îndrăgostiţilor de foc pentru tine.


Vărsător:

Luna în Săgetătorul de foc va activa sectorul de parteneriat al graficului tău, ceea ce înseamnă doar lucruri bune pentru viaţa ta sentimentală de Ziua Îndrăgostiţilor, dragă Vărsător. Nu este un secret că ai tendinţa de a fi puţin distant(ă) atunci când vine vorba de problemele inimii. Cu focul lui Leu şi Luna emoţională în zona ta de relaţie, aşteaptă-te la nişte vibraţii mai tradiţionale pentru această zi, mai degrabă decât la dorinţele tale mai neconvenţionale.


Peşti:

Jupiter trăieşte pe picior mare pentru tine în această Zi a Îndrăgostiţilor. Bucură-te de asta, pentru că nu va mai exista un alt Sfântul Valentin în această poziţie timp de 12 ani. Jupiter vrea să te extinzi „dincolo de limitele înguste ale iubirii”, astfel încât inima ta va fi foarte deschisă la posibilităţi în acest moment.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS