Trebuie să fii atent în această zi din 2023. Ce se poate întâmpla?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Trebuie să fii atent în această zi din 2023. Ce se poate întâmpla?


Astrologia ne poate îndruma prin cele mai agitate momente. Ne poate arăta când este cel mai prielnic moment pentru a acţiona şi când să facem o pauză şi să reflectăm. Indiferent de ceea ce se întâmplă în Univers în 2023 – fie că este un retrograd sau o eclipsă – un avertisment este întotdeauna apreciat. Şi când ştii care ar fi ziua cea mai puţin norocoasă pentru zodia ta, poţi afla şi cum să te foloseşti de energiile acelei zile în favoarea ta, până la urmă.


Berbec:

3 noiembrie 2023. Karma relaţională este în vizor în această zi, deoarece Venus (planeta iubirii) se confruntă cu Neptun (planeta romanticilor fără speranţă). Conflictele şi confuzia pot apărea şi vor fi supraalimentate de Saturn retrograd. În cele din urmă, vei fi împins(ă) să vezi cum negarea poate împiedica creşterea personală. Se prea poate să ai chef să te retragi. A descoperi cum să echilibrezi această energie opresivă poate fi o provocare.


Taur:

5 mai 2023. Odată cu eclipsa intensă de Lună Plină din zodia ta soră, Scorpion, adevărurile dure legate de relaţiile tale pot ieşi la lumină. Obiceiurile şi rutinele dăunătoare vor fi mai lesne de observat acum, determinându-te să iei decizii importante în legătură cu partenerul(a) tău(a) de cuplu. Lunaţia de pe axa Scorpion/Taur este despre renunţare şi găsirea iertării în tine şi în ceilalţi(lelalte) din jurul tău. Această eclipsă ar putea în sfârşit să închidă uşa pentru ceva care trebuia să se termine. Dar reţine: sfârşiturile aduc noi începuturi.


Gemeni:

16 mai 2023. În timp ce Jupiter vesteşte norocul, planeta abundenţei călătoreşte prin intensa casă a 12-a din zodia ta, provocând izolarea şi evidenţiind unele dintre temerile tale. Este un moment prielnic pentru reflecţie, dar fii pregătit(ă) să faci faţă lucrurilor pe care poate le-ai tot anulat. Mergi înainte cu compasiune şi cu un ritual solid de îngrijire de sine. Va fi o vindecare majoră de făcut. Obţii sprijinul de care ai nevoie vorbind despre asta. Apelează la persoanele dragi ţie sau la un/o terapeut(ă).






Rac:

17 iulie 2023. Soarta poate fi grea pentru tine, deoarece Nodul Sud îţi pune în lumină viaţa de acasă. Concentrează-te asupra alungării oricărei negativităţi care te dărâmă. Este în regulă să fii sentimental(ă), dar nu lăsa acele ataşamente emoţionale să te oprească. Acest lucru ar putea aduce nişte responsabilităţi neaşteptate în acel domeniu al vieţii tale. Creează limite şi ţine-te de ele. Pentru a face faţă, sprijină-te pe familia ta.


Leu:

29 septembrie 2023. Luna Plină din Berbec poate părea un moment circular, deoarece lucrurile pe care le-ai refuzat cândva reapar în viaţa ta. Acordă atenţie repetiţiilor din relaţia ta. Închide cercul pentru a te putea alinia pe deplin cu sinele tău. Venus, planeta iubirii, face cuadratură cu Uranus, creând momente prielnice pentru surprize mari pentru care s-ar putea să nu fii pregătit(ă). În momentul în care planeta iubirii retrogradează în semnul tău, viaţa ta sentimentală va primi o şansă să priveşti înapoi. Va fi necesară o reevaluare. Dacă nu ai un/o partener(ă) de cuplu, fii onest(ă) cu tine însuţi(ăţi). Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de dragoste, urmează o conversaţie serioasă.


Fecioară:

5 octombrie 2023. Venus retrograd traversează casa a 12-a a eliberării şi subconştientului, dar te blochează la nivel mental. În timp ce Mercur pune în lumină problemele financiare, e posibil să te întrebi ce apreciezi cu adevărat. Evită autoizolarea, dar ar putea fi o idee bună să reflectezi şi să te concentrezi asupra a ceea ce trebuie să elimini din viaţa ta pentru a merge mai departe. Fii atent(ă) unde se duc banii. Se poate să simţi nevoia să te detoxifici şi să te eliberezi în acest timp. Un obicei prost de care ai încercat să scapi îşi arată „colţii”. De data aceasta te vezi nevoit(ă) să renunţi la el.






Balanţă:

17 iulie 2023. Provocările cu care te confrunţi sunt de natură karmică. Încerci să aliniezi persoana care eşti acum cu persoana care vrei să devii în viitor. Ţinerea unui jurnal te poate ajuta să înţelegi cum a evoluat propria ta umbră de-a lungul timpului. Dar încearcă să nu iei lucrurile personal. Vei începe o călătorie pentru a te putea vindeca singur(ă) care îţi va permite să treci peste blocajele care ar fi trebuit să fie îndepărtate de ani de zile. Cere sprijinul persoanelor dragi ţie! Te pot ajuta mai mult decât crezi.


Scorpion:

23 martie 2023. Planeta ta natală evazivă îţi va traversa viaţa privată, adăugând tensiune în cercurile tale personale. Este posibil să te trezeşti că te cerţi cu membrii(ele) familiei tale sau cu cineva care întrece măsura. Eliberarea şi ruperea cercurilor vicioase sunt temele principale ale acestei zile. O mare schimbare ar putea veni în grupul tău de prieteni(e). Poate că trebuie să laşi în urmă o persoană care nu-ţi mai este loială.


Săgetător:

2 octombrie 2023. Venus retrograd te va forţa să te dezvolţi şi să te împaci cu limitările tale autoinduse. Mercur va face o opoziţie tensionată cu Neptun, planeta viselor, amplificând fricile profunde legate de felul în care eşti perceput(ă) de alte persoane din jurul tău. Alternativ, nu este exclus să fii confuz(ă) în ceea ce priveşte cariera sau să simţi că eşti într-un impas. Concentrează-te asupra creşterii tale profesionale şi investighează care sunt nevoile tale pentru a te simţi satisfăcut(ă) şi eliberat(ă). În timp ce Venus în Leu retrogradează prin a 9-a casă a libertăţii, te va nelinişti tot ce se simte restrictiv. Nu lua decizii pripite în timpul acestui tranzit.






Capricorn:

27 martie 2023. Mentalitatea ta practică va fi provocată odată ce Saturn se va muta în Peştii prea optimişti. Se poate să fii prins(ă) în iluzii autoimpuse, aşa că fii mai atent(ă) la ceea ce se întâmplă de fapt. Sentimentele nu sunt întotdeauna fapte. Acest tranzit atrage atenţia asupra nealinierii din cadrul prieteniilor tale. S-ar putea să nu mai ai interese comune cu unii oameni din cercul tău de prieteni(e). Va fi dificil, dar un nou grup de oameni se va prezenta şi va fi mai aliniat cu locul în care te afli în viaţă.


Vărsător:

28 octombrie 2023. Eclipsa intensă de Lună din Berbec îţi va provoca convenţiile. Fii atent(ă) la temperamentul tău. Modul în care reacţionezi acum poate avea consecinţe asupra imaginii tale publice. Luna aceasta va fi despre eliberare. Te va forţa să te confrunţi cu ceea ce ai evitat şi, în cele din urmă, să renunţi. Această eclipsă puternică îţi va deschide ochii asupra lucrurilor pe care nu le-ai observat niciodată la unii(ele) dintre prietenii(ele) tăi(ale) şi care nu îţi plac. Va fi nevoie să stabileşti noi graniţe şi să scapi de oamenii care sunt prea dependenţi de tine.


Peşti:

27 martie 2023. Odată ce planeta disciplinei şi a iubirii dure călătoreşte în casa ta, te poţi aştepta să te confrunţi cu partea ta mai întunecată. Acest tranzit te va forţa să te întorci cu picioarele pe pământ, alungând iluziile şi pozitivitatea toxică. Când vine vorba de încrederea în tine însuţi(ăţi), stai pe poziţie. Cu Saturn mişcându-se în semnul tău, eşti gata să urmezi un curs brusc în stabilirea limitelor. În următorii trei ani, vor exista multe lecţii despre plăcerea oamenilor şi învăţarea să spui „nu”.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS