2-26 ianuarie 2023: Venus intră în Vărsător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
2-26 ianuarie 2023: Venus intră în Vărsător


Berbec:

Cu Venus în Vărsător vei avea câteva săptămâni foarte sociabile, pline de romantism şi mai ales de frivolitate. O prietenie poate deveni foarte uşor altceva. Şi chiar dacă vă despărţiţi, tot veţi rămâne prieteni(e). Asta pavează calea spre un start excepţional din punct de vedere al vieţii sociale în 2023!


Taur:

Venus în Vărsător pune lumină pe sectorul carierei tale unde este timpul să străluceşti, să aduni admiratori(are) şi favoruri de la superiori(are). Popularitatea ta poate creşte mult şi farmecul te va ajuta să avansezi. Ce start profesional bun te aşteaptă pentru 2023!


Gemeni:

Mintea ta va fi axată asupra lucrurilor plăcute care se bazează pe idei pline de inspiraţie, pe oameni interesanţi şi pe locuri exotice sub tranzitul lui Venus în Vărsător. Orice activitate de marketing sau de publicare va avea rezultate favorabile. Dorul tău şi pofta ta pentru călătorii te agită interior destul de mult, punându-te în starea de spirit pentru o escapadă romantică. Este timpul, aşadar, să îţi faci planuri pentru zări îndepărtate!






Rac:

Între 2 şi 26 ianuarie vei traversa o perioadă în care vei fi foarte atrăgător(are) şi vei avea multă satisfacţie pentru că poţi deveni intim cu cineva important pentru tine sau vei câştiga încrederea cuiva important. Este o perioadă bună să creezi o impresie favorabilă asupra investitorilor(arelor), sponsorilor sau celor ce îţi pot acorda împrumuturi. Poţi primi şi un cadou minunat!


Leu:

Relaţiile tale şi interacţiunile cu alţii(tele) devin mult mai distractive sub noul tranzit al lui Venus în Vărsător până în 26 ianuarie. Pregăteşte-te să întâlneşti tot felul de oameni interesanţi şi să te distrezi pe cinste cu alţii(tele). Este o perioadă favorabilă să formezi un parteneriat, să cunoşti un/o străin(ă) nou(ă) superb(ă) ori să dezvolţi o poveste romantică deja existentă spre ceva mai mult.


Fecioară:

Venus în Vărsător îţi va face munca mult mai plăcută şi colegii(ele) de muncă vor fi mai amabili(e) şi blânzi(de), mai atractivi(e) şi mai prietenoşi(ase). Te poţi bucura de clipe foarte agreabile la birou sau poţi flirta cu un/o coleg(ă). Te poţi aştepta şi la îmbunătăţire în starea ta de sănătate şi să îţi aduci corpul într-un echilibru mai mare, de acum şi până spre finalul lunii ianuarie.






Balanţă:

Dobândirea de plăcere şi iubire va fi tot ce te va preocupa mental sub Venus în Vărsător. Venus va fi în sectorul tău sentimental, punându-te într-o dispoziţie ridicată pentru dragoste dar şi pentru distracţie. Este timpul să treci la flirt, să îţi faci timp să fii cu persoana iubită şi să te bucuri de viaţă. Poţi să te abandonezi cu succes şi unei pasiuni pe care o iubeşti sau să petreci timp de calitate alături de copiii(lele) tăi(ale). Sunt vremuri bune sub acest tranzit!


Scorpion:

Casa ta străluceşte şi se luminează cu oameni minunaţi şi cu activităţi plăcute de acum şi până în 26 ianuarie. Este o perioadă bună sub Venus în Vărsător să redecorezi, să dai o petrecere sau să stai confortabil în casa alături de persoana dragă ţie. Până la urmă este iarnă, deci bucură-te de sanctuarul tău şi dă-ţi voie să îţi umpli acum bateriile pentru lunile ce vor urma.


Săgetător:

Pregăteşte-te pentru multă mişcare şi activitate! Poţi crea o impresie favorabilă aproape pentru oricine îţi traversează calea şi îţi poţi împrăştia influenţa aproape asupra a orice. Comunicările sunt foarte plăcute. Poţi întâlni şi un/o necunoscut(ă) atractiv(ă) chiar în proximitatea ta. Este vremea flirtului, deci distrează-te şi bucură-te de conversaţii interesante care cine ştie unde pot duce.






Capricorn:

Venus în Vărsător te pune într-o stare de spirit mai indulgentă asupra banilor şi resurselor, nu te teme aşadar să ieşi în lume şi să te bucuri de ce are viaţa de oferit şi tu poţi cumpăra. Poţi fi atras(ă) de tot felul de obiecte tip accesoriu, poţi găsi un produs foarte bun la reduceri. Când vine vorba de romantism, poţi întâlni pe cineva care este foarte diferit de stilul de oameni cu care ieşi, însă îţi trezeşte interesul.


Vărsător:

Cu Venus în zodia ta, tu eşti prinţul sau regina balului din 2 şi până în 26 ianuarie. Farmecul tău este irezistibil! Iubirea se află pretutindeni şi tu îi/le atragi pe alţii(tele) ca un magnet. Este o perioadă bună şi să te ocupi de un tratament de înfrumuseţare, să îţi schimbi stilul părului sau să îţi faci un machiaj senzaţional. Eliberează-te de stres şi simte-te liber(ă) pentru că eşti favoritul(a) zeiţei frumuseţii!


Peşti:

Venus în Vărsător se va afla în sectorul secretelor tale şi lucrurile vor rămâne la nivel personal şi ascuns pentru tine până în 26 ianuarie, chiar şi în plină lumină a zilei. Este o perioadă bună să te apropii mai mult de persoana iubită şi să te bucuri de prezenţa ei. Dacă tot ritmul ţi se pare prea obositor, ia-ţi clipe libere departe de lumea socială şi odihneşte-te, încărcându-ţi bateriile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS