Horoscopul sănătății, iunie 2022

 
Horoscopul sănătății, iunie 2022


Berbec:

Berbecii nu vor avea probleme de sănătate majore în luna lui Cireșar, însă pot să mai apară unele simptome neplăcute, în special în a doua jumătate a lunii. Cei(le) născuți(te) în acest semn zodiacal sunt destul de sensibili(e) la schimbările de temperatură, astfel că acest lucru le-ar putea influența nu doar starea fizică, cât și pe cea psihică.


Taur:

Taurii se vor confrunta cu o oboseală cronică în luna lui Cireșar. Este jumătatea anului, iar acești(ste) nativi(e) au cam exagerat cu munca. Este momentul să încetinească puțin ritmul și să își facă timp pentru a se odihni, pentru a se relaxa. În caz contrar, se pot confrunta cu sindromul de burnout.


Gemeni:

Gemenii vor avea destul de puțină încredere în ei în luna lui Cireșar, iar din acest motiv pot să apară și stările de anxietate. Acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului vor simți de multe ori că au ajuns la capătul puterilor sau că nu mai au energie pentru a face tot ceea ce li se cere. În momentele de criză, cei(le) născuți(te) în această zodie sunt sfătuiți(te) să respire adânc și să se liniștească.


Rac:

Luna iunie îi va găsi pe Raci plini de energie și cu un tonus de invidiat. Dacă au ajuns la un echilibru, atunci ar fi bine să caute modalitatea prin care să îl mențină cât mai mult timp. Este o lună bună pentru acești(ste) nativi(e).


Leu:

Leii nu ar trebui să renunțe la stilul lor de viață doar pentru a se alinia la cerințele celor din jur. Este un moment decisiv pentru cei(le) născuți(te) în această zodie și ar fi bine să facă alegerile care le sunt favorabile și să nu facă lucruri care le pot afecta în mod negativ starea de sănătate.


Fecioară:

Fecioarele sunt ipohondre și ar putea avea impresia că organismul lor nu funcționează tocmai corect. În realitate, totul ar putea fi doar în mintea lor, așa că nu este recomandat să urmeze tratamente fără să facă înainte o vizită la un/o specialist(ă).


Balanţă:

Stresul de zi cu zi ar putea să le afecteze puternic starea de sănătate Balanțelor. În luna iunie, acestea vor fi cu moralul la pământ și ar fi bine să discute mai mult despre problemele care le macină. Dacă nu se vor descărca, acești(ste) nativi(e) riscă să se confrunte cu probleme de sănătate din cauza emoțiilor negative.


Scorpion:

Pentru Scorpioni, luna iunie va începe cu multă energie, însă spre final, acești(ste) nativi(e) s-ar putea să se simtă mai obosiți(te) decât de obicei. Acesta este motivul pentru care ar trebui să învețe să își dozeze energia și să nu face excese de niciun fel.


Săgetător:

Săgetătorii se vor simți foarte bine în luna iunie 2022, astfel că nu vor avea motive de îngrijorare cu privire la starea lor de sănătate. Dacă suferă de anumite afecțiuni, atunci ar trebui să urmeze în continuare recomandările specialistului(ei) și să nu se abată de la ele.


Capricorn:

Alergiile de sezon le pot da mari bătăi de cap Capricornilor. Din această cauză, acești(ste) nativi(e) pot fi ușor irascibili(e) și se vor concentra destul de greu. Nu ar strica să facă o vizită la un/o specialist(ă), asta dacă nu au făcut până acum acest lucru.


Vărsător:

Vărsătorii nu ar trebui să aplece urechea la sfaturile despre sănătate pe care le vor primi din partea celor din jur, mai ales dacă nu vin de la persoane de specialitate. Urmând un tratament greșit, acești(ste) nativi(e) riscă să își agraveze starea de sănătate.


Peşti:

Este o lună în care Peștii nu ar trebui să se abată de la regulile pe care le-au stabilit în urmă cu ceva timp. Dacă vor face acest lucru, atunci anumite afecțiuni mai vechi se pot reactiva, iar acești(ste) nativi(e) vor fi puși(se) în dificultate.

 

Zodiile care vor fi influenţate major de Luna Nouă în Gemeni

 
Zodiile care vor fi influenţate major de Luna Nouă în Gemeni


Între intrarea lui Mercur în retrograd şi intensele eclipse, luna mai a adus un climat astrologic destul de dur. Ne mai îndulceşte puţin cu Luna Nouă din 30 mai în zodia Gemeni. Se anunţă o nouă perspectivă, o gură de aer proaspăt, un nou salt în plan personal sau profesional.

Doar că, atât timp cât Mercur este încă retrograd, ţi se poate părea că eşti, încă, ţinut în loc şi nu eşti lăsat(ă) să te manifeşti aşa cum îţi doreşti. Dar nu va mai dura mult şi vei avea libertate de mişcare. Căci Mercur va ieşi din retrograd în 3 iunie.


Berbec:

Luna Nouă creează tensiune în ceea ce priveşte exprimarea sinelui. Ca semn cardinal de Foc, este important să te concentrezi asupra nevoilor tale şi să le spui cu voce tare. Această lunaţie vizează capacitatea ta de a comunica şi de a te conecta cu ceilalţi(lelalte). Pe de altă parte, un tranzit care îl implică pe patronul astrologic al zodiei – Marte – în relaţie cu planeta norocului – Jupiter – îţi oferă o doză suplimentară de încredere.


Fii atent(ă) însă, la potenţialele accidente ce pot fi determinate de retrogradul lui Mercur. Gândeşte-te şi la perspectivelor celorlalţi(te) şi alege cuvintele cu atenţie, astfel încât să eviţi neînţelegerile. Atenţie, la impulsivitate şi la lucrurile spuse la nervi în căsuţa altcuiva de e-mail. Verifică de două ori toate mesajele pe care le trimiţi în mediul online, ca să fii sigur(ă) că ajung la cine trebuie.


Gemeni:

Luna Nouă din mai se ocupă de Casa sinelui. S-ar putea să simţi o presiune suplimentară în finalizarea unor proiecte. Termenele limită sunt aproape, iar Mercur retrograd te cam ţine în loc. Pregăteşte-te de ceva turbulenţe în zona carierei. Deşi s-ar putea să te simţi copleşit(ă), este un moment bun să te bazezi pe relaţiile cu ceilalţi(lelalte). Marte şi Jupiter traversează Casele prieteniilor şi a legăturilor sociale, deci nu te sfii să îţi suni colaboratorii(arele), colegii(ele), rudele, familia pentru o mână de ajutor.


Fecioară:

A venit momentul să acţionezi. Această lunaţie te pune la treabă, căci va trebui să te recalibrezi după acest Mercur retrograd. Încă nu s-a terminat, dar mai sunt doar câteva zile. Apoi vei putea să te ocupi. Fixează-ţi ochii pe marele premiu, concentrează-te asupra ţelurilor profesionale, recalculează-ţi paşii şi nu lăsa nimic să te oprească din drum. Este o idee bună ca, din când în când, să te mai uiţi puţin în spate pentru a vedea de unde ai pornit, ce ai realizat, la ce mai trebuie să lucrezi, pentru a avea un control cât mai mare asupra „bifelor”.

 

Horoscopul banilor, 30 mai - 5 iunie 2022

 
Horoscopul banilor, 30 mai - 5 iunie 2022


Horoscopul banilor 30 mai - 5 iunie 2022, Berbec:

Aștrii îți oferă o bază solidă pe care să îți construiești visurile legate de bani. Cu toate acestea, ele îți deschid și ochii cu privire la cei(le) apropiați(te) și te obligă să te gândești la modul în care contribuie fiecare la viața ta. Dacă nu este suficient, să-i/să le lași pe unii(ele) dintre ei(le) să plece poate fi biletul tău către o fericire mai mare. Între timp, îți expui ideile, produsele și serviciile unei baze mai mari de clienți(te). Succesul nu este departe.


Horoscopul banilor 30 mai - 5 iunie 2022, Taur:

Nu este suficient să faci economii în acest moment. Ești isteț(ață), uneori viclean(ă), mai ales când vine vorba de bani. Prin urmare, folosește-te de influențele astrale din această săptămână pentru a avansa cu obiectele în carieră, profitând de noi oportunități în viața profesională. Asigură-te doar că slujba ta este stabilă înainte de a investi totul în ea. Uneori lucrurile se pot schimba atât de repede încât structura unei afaceri nu poate ține pasul. Protejează-ți interesele cu orice preț!


Horoscopul banilor 30 mai - 5 iunie 2022, Gemeni:

Aștrii te susțin și îți încurajează curiozitatea în ceea ce privește banii. Asigură-te că nu vei cheltui prea mult pentru a obține sau a păstra dragostea cuiva. Menținerea bugetului poate arăta, de fapt, mai mult din adevărata ta latură iubitoare. Un accent pus pe călătorie și învățare arată că lecțiile de viață sunt la fel de importante ca posesiunile.


Horoscopul banilor 30 mai - 5 iunie 2022, Rac:

Te vei simți destul de special(ă) în această săptămână. Aceasta este o săptămână foarte bună pentru a explora cum să-ți îmbunătățești situația financiară. Aștrii îți cer să găsești o nouă modalitate de a-ți folosi creativitatea și să cheltui pentru familie, copii(le) și persoana iubită. Ai muncit destul de mult și este timpul să te bucuri de roadele muncii tale.


Horoscopul banilor 30 mai - 5 iunie 2022, Leu:

Cheltuielile asociate cu locuința ta pot fi mai mari decât te-ai fi așteptat în această săptămână. Este posibil să fie nevoie de unele ajustări ale bugetului tău, deoarece descoperi că reparațiile costă mai mult decât merită. Decât să fii copleșit(ă) sau supărat(ă), mai bine te-ai gândi că oricum vei reuși să îți achiți datoriile existente. Știi că asta se va întâmpla!


Horoscopul banilor 30 mai - 5 iunie 2022, Fecioară:

Accentul este pus asupra vieții sentimentale în această săptămână. Nu este momentul să te concentrezi asupra banilor, nu la început. S-ar putea să descoperi că problemele legate de bani apar în timp ce te apropii de acea persoană specială. Este important să te asiguri că tu și persoana de lângă tine sunteți pe aceeași lungime de undă. Aștrii te ajută să-ți expui calm și clar poziția în problemele legate de bani și să ajungeți rapid la o soluție reciproc profitabilă.


Horoscopul banilor 30 mai - 5 iunie 2022, Balanţă:

Săptămâna aceasta s-ar putea să fii mult mai permisiv(ă) față de latura ta neconvențională, mai ales când vine vorba de cuvinte și idei. Distracția, familia și dragostea sunt cele mai importante în mintea ta, dar aspecte precum lipsa banilor îți poate afecta viața personală. Relaxează-te, e dreptul tău și meriți, însă nu uita să revii rapid asupra problemelor cu care te confrunți în planurile profesional și financiar.


Horoscopul banilor 30 mai - 5 iunie 2022, Scorpion:

Sfatul aștrilor din această săptămână este să ai răbdare. Subconștientul tău poate primi semne de la ghizii tăi spirituali și de la îngerii tăi păzitori și nu toate vor avea sens. Ai puterea de a comunica ceea ce vezi pentru distracție și profit.


Horoscopul banilor 30 mai - 5 iunie 2022, Săgetător:

Săptămâna aceasta trebuie să faci o alegere importantă. Aștrii vor să comunici pentru a trăi mai bine. De asemenea, să încorporezi mai mult scris, vorbit, predare și învățare în munca ta. În același timp, o nouă energie vine în sectorul tău social, zguduindu-l destul de serios. Oamenii rămași vor fi cu certitudine cei care te-au susținut. Banii vin atunci când ești fidel(ă) cu tine însuți(ăți) și cu obiectivele tale.


Horoscopul banilor 30 mai - 5 iunie 2022, Capricorn:

Săptămâna aceasta vei primi și vești bune și vești rele în ceea ce privește viața ta financiară. Dacă ai fost fidel(ă) obiectivelor tale și ai respectat bugetul, această săptămână îți va oferi noi oportunități de a câștiga mai mulți bani. Dacă ai cheltuit în exces, schimbările bruște și poate neașteptate în carieră ar putea însemna că lucrurile pe care ai contat pentru a-ți acoperi facturile ar putea să dispară. Economiile te pot ajuta să treci peste această perioadă.


Horoscopul banilor 30 mai - 5 iunie 2022, Vărsător:

Este o săptămână a contradicțiilor pentru tine. Aștrii îți permit să devii mai încrezător(are) în cine ești și cum te prezinți în lume. Odată ce îndoielile tale dispar, te poți concentra asupra a ceea ce contează cu adevărat. Cheltuielile pentru familie, romantism și copii(le) nu sunt un lucru rău decât dacă te lasă cu buzunarele complet goale. Respectarea unui buget arată cât de mult îți pasă de viitor.


Horoscopul banilor 30 mai - 5 iunie 2022, Peşti:

Situația ta financiară poate să nu fie exact ceea ce îți dorești, dar influențele astrale din această săptămână îți ridică moralul. Un accent asupra vieților trecute și asupra karmei te îndeamnă să fii atent(ă) la felul în care te comporți, mai ales când vine vorba de cuvintele tale, car pot răni grav. Între timp, banii intră atunci când exploatezi investițiile și proprietățile comune.
 

Horoscopul dragostei, 30 mai - 5 iunie 2022

 
Horoscopul dragostei, 30 mai - 5 iunie 2022


Horoscopul dragostei 30 mai - 5 iunie 2022, Berbec:

Energiile astrale din această săptămână ajută la construirea unei punți între tine și cineva special. Poate că nu ați avut prea multe șanse să vorbiți și, probabil, doar v-ați admirat unul(a) pe celălalt(alaltă) de la distanță. Cu toate acestea, cu binecuvântarea lui Cupidon, ai putea să obții mai mult decât ți-ai propus și, cu siguranță, nu vei avea motive să te plângi.


Horoscopul dragostei 30 mai - 5 iunie 2022, Taur:

Uneori este posibil să ne conectăm cu cineva de care știm că ne putem îndrăgosti pe loc. O persoană va ieși în evidență și se va diferenția de celelalte și, de asemenea, te va atrage foarte, foarte mult. Ai încredere în instinctele tale cele mai profunde și vezi unde poți ajunge!


Horoscopul dragostei 30 mai - 5 iunie 2022, Gemeni:

Energiile astrale din această săptămână s-ar putea să nu ofere stimularea emoțională de care ai nevoie pentru o relație romantică, dar cel puțin te vor ajuta să înțelegi cum funcţionează cel(a) de lângă tine. Conversațiile pe care le ai cu persoana iubită s-ar putea să te conducă în câteva domenii foarte interesante și, cu siguranță, unele pe care nu le-ai luat în considerare anterior. Vei avea mult de gândit!


Horoscopul dragostei 30 mai - 5 iunie 2022, Rac:

Săptămâna aceasta nu va fi prea pasională, ci mai degrabă vei avea șansa de a iniția o conversație și de a pune anumite întrebări discrete despre oricine te interesează. Energia astrală actuală încurajează comunicarea cu toți(ate) cei(le) din jur. Dacă ești deja într-o relație stabilă, atunci acest lucru o va înviora. Dacă ești în căutarea dragostei, te vei distra de minune să cunoști pe cineva nou.


Horoscopul dragostei 30 mai - 5 iunie 2022, Leu:

Energiile astrale din această săptămână te încurajează să te concentrezi mai puțin asupra încercării de a atrage o anumită persoană prin evidențierea frumuseții și a siluetei tale perfecte și mai mult asupra dezvoltării unei game mai extinse de interese. Acest lucru ar putea însemna că poți vorbi despre o varietate de probleme care anterior ar fi însemnat puțin sau nimic pentru tine. Dacă ești în căutarea dragostei, atunci hrănește-ți mintea și socializează virtual.


Horoscopul dragostei 30 mai - 5 iunie 2022, Fecioară:

Se întâmplă multe în această săptămână. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru a stabili comunicarea cu tot felul de oameni și pentru a face progrese semnificative în cadrul anumitor relații. Dacă ai o relație stabilă, atunci acest lucru îți va crește cercul de prieteni(e). Dacă ești în căutarea dragostei, atunci acesta este un aspect foarte promițător, deoarece alții(tele) sunt mai deschiși(se) decât de obicei.


Horoscopul dragostei 30 mai - 5 iunie 2022, Balanţă:

Configurația astrală din această săptămână implică faptul că există o atitudine puțin mai relaxată și orice conversații personale se vor concentra asupra discutării celor mai recente și fierbinți subiecte, care vor include, de asemenea, un pic de bârfă. Dacă ești în căutarea dragostei, atunci atingerile ușoare sunt cele care te ajută să câștigi teren. Nu țâșni dintr-odată, deoarece acest lucru ar putea speria și dezamăgi persoana pe care ai pus ochii.


Horoscopul dragostei 30 mai - 5 iunie 2022, Scorpion:

Dacă plănuiești o întâlnire virtuală în această săptămână, atunci s-ar putea să fii îngrijorat(ă) că ar putea fi ceva puțin prea banal sau prea bun pentru a fi adevărat. Interacțiunea actuală a energiilor astrale s-ar putea să nu încurajeze cea mai pasională conversație pe care ai avut-o vreodată, dar dacă îi dai timp, s-ar putea să te trezești îndrăgostit(ă). Mergi ușor, ușor!


Horoscopul dragostei 30 mai - 5 iunie 2022, Săgetător:

Energia astrală din această săptămână îți oferă posibilitatea de a gusta ce e mai bun fără a fi nevoie să mănânci întregul desert. Dacă există cineva pe care ai pus ochii de ceva vreme, atunci vei avea șansa de a vorbi cu el(a) și de a afla destul de multe. Apoi, poți decide dacă vrei să continui sau să fugi din calea persoanei respective.


Horoscopul dragostei 30 mai - 5 iunie 2022, Capricorn:

Te vei bucura de energia rezultată din alinierea aștrilor din această săptămână. Aceasta încurajează socializarea în orice mod posibil. Prin urmare, ar putea fi un moment ideal pentru a organiza un eveniment pe care îl ai de mult timp în vedere. Este posibil ca dragostea să nu te facă să fii prea îndrăzneț(ață), dar poți descoperi că o conversație cu o persoană specială te poate face să îți dorești să vrei să afli mai multe.


Horoscopul dragostei 30 mai - 5 iunie 2022, Vărsător:

Configurația astrală din această săptămână implică faptul că ai șansa de a-ți testa teoriile despre acea persoană foarte atractivă. Poți decide apoi dacă să pui presiune pentru a-i atrage atenția sau dacă să o lași definitiv în pace. Cheia pentru a face alegerea corectă constă în puterea ta de conversație și în capacitatea ta de a evalua exact cum stau lucrurile cu câteva cuvinte bine alese.


Horoscopul dragostei 30 mai - 5 iunie 2022, Peşti:

Acesta este un moment minunat pentru a-ți extinde cercul social și pentru a încerca să te conectezi cu cei(le) care au aceleași idei și concepții de viață ca și tine. Energia astrală din această săptămână indică faptul că o anumită întâlnire virtuală te poate impresiona într-un mod plăcut, deoarece persoana respectivă are o mulțime de cunoștințe și de multe alte atribute atractive. Conversația inteligentă este modalitatea de a face progrese rapide și sigure în dragoste.
 

Horoscopul zilei de luni, 30 mai 2022

 
Horoscopul zilei de luni, 30 mai 2022


Horoscop 30 mai 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi arată că Berbecii trebuie să fie foarte atenți la deciziile pe care le iau pentru viitor. Ar fi bine să încerci să-ți acorzi timpul necesar pentru a putea înțelege procesul evolutiv în care te afli. Lucrurile cu adevărat importante pentru tine necesită mai mult timp de gândire.


Horoscop 30 mai 2022, Taur:

Taurii sunt puși în fața unei alegeri dificile. Ei trebuie să se gândească atent la investițiile pe care vor sa le facă. Nu este momentul pentru a acorda sume mari de bani proiectelor la început de drum. Fii răbdător(are), iar în cele din urmă vei înțelege de ce e mai bine pentru tine să rămâi în această perioadă precaut(ă).


Horoscop 30 mai 2022, Gemeni:

Gemenii sunt indeciși cu privire la viitorul lor. Pentru tine va fi foarte dificil să te concentrezi la ceea ce ai de făcut, mai ales că mintea pare să se afle în cu totul altă parte. Ai ajuns într-un punct în care știi ce ai de făcut. De aici totul depinde doar de tine și de modul în care alegi să vezi perspectivele venite din oportunitatea de a cunoaște oameni noi.


Horoscop 30 mai 2022, Rac:

Horoscopul zilei aduce vești foarte bune pentru Raci. S-ar putea ca la locul de muncă să ți se propună un nou parteneriat. Fii foarte atent(ă) la modul în care alegi să administrezi această situație.


Horoscop 30 mai 2022, Leu:

Leii nu trebuie să uite că sunt unele dintre cele mai puternice zodii de foc. Pentru tine este o perioadă prosperă. După eforturi lungi ai reușit să ajungi în punctul în care știi ce ai de făcut pentru viitorul tău. Chiar dacă ai de luat o decizie ce te sperie, nu uita ce este cu adevărat important pentru tine. Încearcă să-ți asumi mai multe riscuri și să nu te dai înapoi de la ceea ce ți-ai propus.


Horoscop 30 mai 2022, Fecioară:

Horoscopul de azi arată că Fecioarele au parte de o zi productivă. Ar trebui să te concentrezi mai mult asupra familiei și să încerci să lași în spate grijile de la locul de muncă. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le implementezi la programul tău pentru a ajunge să dai randamentul pe care ți-l dorești. Criticile constructive s-ar putea să te motiveze să faci primul pas. Fii foarte atent(ă) la discuțiile pe care le porți azi.


Horoscop 30 mai 2022, Balanţă:

Balanțele sunt indecise cu privire la viitor. Nimic nu este ușor, mai ales când acel lucru este făcut pentru prima dată. Ai multe temeri și îți dorești să eviți eșecul cu orice preț. Uneori e nevoie de un curaj ieșit din comun pentru a ajunge acolo unde îți dorești, iar acest curaj aparte te-a caracterizat dintotdeauna. Ai mai multă încredere în tine și nu te teme să faci lucrurile așa cum îți dorești.


Horoscop 30 mai 2022, Scorpion:

Scorpionii s-ar putea să întâmpine probleme în relația de cuplu. Sentimentele de gelozie par să pună stăpânire pe tine și te împiedică din a purta conversațiile dorite cu partenerul(a) de cuplu. Ar fi mai bine să te liniștești și să încerci să te detașezi de emoțiile negative pentru a putea lua o decizie potrivită pentru viitorul tău.


Horoscop 30 mai 2022, Săgetător:

Săgetătorii sunt încântați de această perioadă prosperă pentru ei. Ai muncit mult în ultima vreme, iar acum este timpul să te bucuri de rezultate. Chiar dacă nu ești în punctul în care îți dorești, prin muncă și perseverență ai să reușești tot ceea ce ți-ai propus.


Horoscop 30 mai 2022, Capricorn:

Horoscopul acestei zile arată că nativii(ele) acestei zodii primesc o ofertă de nerefuzat. Conexiunea armonioasă dintre Lună și Jupiter vine cu fructificarea eforturilor pe care le-ai depus în ultima vreme. Ai șansa să te faci remarcat(ă) la locul de muncă și să beneficiezi de o mărire de salariu. Fii foarte grijuliu(e) cu podul în care alegi să propui această discuție privind aprecierea eforturilor tale.


Horoscop 30 mai 2022, Vărsător:

Vărsătorii au parte de o zi aglomerată. Se pare că ziua începe cu multe activități pe care le ai de făcut. Încearcă să te organizezi cu atenție și să nu te abați de la programul pe care ți l-ai făcut. S-ar putea să ai o surpriză și să descoperi că totul s-a finalizat exact așa cum ai sperat. Important este să știi ce vrei de la viitorul tău și să muncești cu atenție la acesta.


Horoscop 30 mai 2022, Peşti:

Peștii au nevoie de repaus. Nativii(ele) acestei zodii sunt copleșiți(te) de responsabilitățile pe care le au la locul de muncă, dar și în familie. Este momentul să-ți faci cunoscute gândurile și să spui lucrurilor pe nume. Învăță să nu te mai pui pe locul doi și să faci din fericirea ta o prioritate în viitor.
 

30 mai 2022: Lună Nouă în Gemeni

 
30 mai 2022: Lună Nouă în Gemeni


Este vremea să-ţi pui ideile în mişcare. Gemenii, semn de aer, sunt conduşi de activitatea mentală. Gemenii au nevoie constantă de stimulare, de oameni noi, de idei noi, pentru a le hrăni curiozitatea.

Oamenii au tendinţa să subestimeze puterea minţii şi cred că anumite gânduri nu sunt de folos. Total greşit! Fă-ţi timp şi analizează-te! Ce gânduri îţi frământă mintea? Cum acţionezi tu la aceste gânduri? Mintea ta este foarte productivă în această perioadă şi ar trebui să profiţi!


Berbec:

Luna Nouă în Gemeni îţi aduce o plăcută schimbare de scenariu. Ai oportunităţi multiple să călătoreşti şi să explorezi vecinătăţile apropiate în zilele următoare, tot ce ai de făcut este să îţi planifici itinerariul. Ţine mintea deschisă. Petrece săptămânile următoare adunând cât de multă informaţie poţi pentru ce te interesează. Vorbeşte cu oamenii, mergi în locuri noi pentru tine şi fă-ţi temele. Apoi abia vei putea să îţi iei o decizie în cunoştinţă de cauză.


Taur:

Este timpul să ai o vedere detaşată fără pasiuni şi emoţii inutile la ceea ce ai. Dacă simţi că meriţi o mărire de venituri sau să discuţi despre moduri mai bune de a-ţi administra proprietăţile, acum este momentul. Poţi avea mai multe moduri de a-ţi câştiga existenţa şi opţiuni multiple despre cum să cheltui ce ai câştigat. Menţine mintea deschisă şi un ochi pe cele mai funcţionale idei. Ai multe posibilităţi deci de tine depinde să decizi ce e mai important acum. Dacă cineva îţi forţează mâna într-o direcţie, decizia finală îţi aparţine.


Gemeni:

Luna Nouă este în semnul tău şi este timpul pentru un start proaspăt. Acesta se arată a fi destul de adunat şi coerent. Sunt multe căi ce se deschid pentru tine. Scrisul, călătoria, înţelegerile, angajamentele şi comunicările explodează pe scena ta în zilele următoare ca să te ajute să îţi pui planurile în acţiune. Da, banii par o bătaie de cap şi nu eşti total relaxat(ă) din această cauză pentru că nu depinde totalmente de tine. Eşti plin(ă) de energie şi vitalitate şi multe depind doar de iniţiativa pe care alegi să o iei.


Rac:

Ai nevoie cumva de o vacanţă? Acum este timpul. Luna Nouă în Gemeni anunţă o săptămână şi ceva în care poţi fi mai aşezat(ă) şi să recuperezi puţin. Poţi să îţi pui pălăria în cui şi să te mai odihneşti. Dacă eşti o albinuţă harnică pregătind ceva mare, acum e momentul să faci mişcările finale. Ai competiţie care te stresează? Cineva are solicitări nerealiste de la tine? Dacă îţi provoacă autoritatea poate că nu eşti destul de puternic(ă) să faci ceva în acest sens. Este în regulă. Ia un loc pe bancheta din spate la această Lună Nouă în Gemeni. Uită-te la detalii, citeşte printre rânduri. Poate ai putea negocia ore mai flexibile de muncă? Sau poate ai nevoie de pauză, odihnă şi recuperare? Oricare este varianta ta, acum acţionează.


Leu:

Este o perioadă plăcută, prietenoasă şi sociabilă pentru tine. Ai realizat multe dar Luna Nouă în Gemeni continuă să îţi aducă vânt nou în pupe. Munca poate cere multe de la tine la acest moment. Cheia este să îi/le implici şi pe alţii(tele). Invitaţiile pot curge în perioada următoare şi este exact ce ai nevoie ca să îţi mai relaxezi mintea. Prinde şansele de a socializa şi a găsi oameni ce gândesc ca tine care să îţi alimenteze ambiţiile. Poate fi o invitaţie la o petrecere, o colaborare la un proiect interesant, o oportunitate să te alături unui club sau să îţi faci noi aliaţi(te). Poate chiar trebuie să jonglezi printre mai multe, însă ieşi acolo şi testează cât mai multe din ele!


Fecioară:

Luna Nouă în Gemeni îţi aduce un zumzet benefic în carieră! Oriunde crezi că te îndrepţi, Luna Nouă îţi deschide un câmp şi mai larg de acţiune. Există multă intensitate în preajma aspectelor atât de iubire cât şi de bani şi ai multe opţiuni disponibile. În ce direcţie să o iei? Menţine mintea deschisă şi experimentează puţin înainte de a-ţi marca teritoriul alegerii. Foloseşte-ţi autoritatea ca să iei o decizie care ţi se potriveşte. Există un mare potenţial pentru ca numele tău să capete o reputaţie şi mai bună, să te dezvolţi mai mult, să ai vizibilitate mai mare şi recompense mai ridicate.


Balanţă:

Este timpul să priveşti imaginea mai mare, de ansamblu. Alţi oameni şi preocupările lor au ocupat majoritatea timpului tău în ultimele luni. Ai nevoie de aer. Ai trecut printr-o perioadă destul de intensă şi visezi din ce în ce mai mult la o vacanţă. Luna Nouă în Gemeni te pune într-o stare de dispoziţie aventuroasă şi pregătit(ă) să explorezi ceva nou. Această Lună Nouă îţi permite să faci exact asta şi să pregăteşti o plecare într-o destinaţie luxoasă ca să te reîmprospătezi şi încarci bateriile. Şi un curs sau seminar de weekend într-un loc exotic poate funcţiona, dându-ţi hrană pentru minte. Acum e o perioadă prielnică şi să lansezi o campanie de marketing sau PR dacă ai nevoie.


Scorpion:

Detaliile fac diferenţa şi la tine discutăm acum despre detaliile financiare. Luna Nouă în Gemeni pentru tine este total despre bani. Banii vorbesc şi în acest caz nu e vorba despre salarii sau încasări ci despre alte beneficii de care te poţi bucura, cum ar fi ore mai flexibile, un bonus, o asigurare de sănătate sau o maşină de la serviciu. Discută toate detaliile şi opţiunile posibile înainte de a te angaja în ceva nou pentru că se anunţă a fi mai multe disponibile pentru tine dacă ştii să îţi ceri drepturile. Luna Nouă îţi poate aduce şi veşti care să te schimbe şi să îţi întărească conexiunile umane.


Săgetător:

Este timpul să îţi cauţi sau să te orientezi către jumătatea ta, fie în dragoste, fie în afaceri. Dacă eşti singur(ă), este doar o chestiune de opţiuni multiple. Nu este acum timpul să trăieşti singur(ă). Găseşte un/o partener(ă) şi fă tot ce îţi place împreună, fie că e vorba de o relaţie romantică, un parteneriat de afaceri sau orice alt proiect de colaborare. Luna Nouă în Gemeni este totalmente despre parteneriate şi de a planifica viitorul împreună.


Capricorn:

Luna Nouă în Gemeni te pune în modul de a dori neapărat să faci şi să termini lucrurile şi să le tai de pe listă. Discuţiile se pot focaliza mult în jurul unui nou proiect de muncă ce începe să se contureze, despre ajutorul necesar pentru ceea ce faci sau pur şi simplu despre faptul că ai prea multe asupra ta de făcut. Cum stai cu sănătatea? Este un moment bun pentru un nou start în dieta ta şi în obiceiurile de mişcare fizică, mai ales că poţi fi surmenat(ă) din cauza stresului muncii. Găseşte un/o partener(ă) de sport şi pregăteşte-ţi trupul pentru vară!


Vărsător:

Luna Nouă în Gemeni îţi aduce un start proaspăt în dragoste. Şarmul tău este peste medie şi poţi fi în situaţia de a avea de ales între doi sau mai mulţi(te) parteneri(e). Sau poate nici nu este nevoie să alegi? Starea de a-ţi face plăcere este tot ce contează pentru tine. Şi creativitatea ta primeşte o mare porţie de energie şi acum e timpul să îţi lansezi proiectele creative. Adună idei şi încearcă-le. Este momentul perfect să transformi o pasiune într-o afacere.


Peşti:

Luna Nouă în Gemeni îţi aduce o briză de aer proaspăt răcoros şi plăcut acasă la tine. Casa ta este un bârlog veritabil de activităţi de această Lună Nouă şi poţi avea mai mulţi oameni care să te viziteze în următoarea perioadă. Dacă ai fost în procesul de a cumpăra sau vinde o proprietate, acum te poţi apropia de finalizare. Compară preţuri şi oferte şi nu lăsa pe nimeni să te păcălească. Ia-ţi timpul necesar şi fă alegerea potrivită. Dacă ai ceva de spus ca după aceea totul să fie clar şi să fie un nou început, acum este momentul!
 

Zodiac chinezesc săptămânal: 30 mai - 5 iunie 2022

 
Zodiac chinezesc săptămânal: 30 mai - 5 iunie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În această săptămână îți focalizezi atenția asupra treburilor pe care le ai de făcut la serviciu și încerci să devii mai productiv(ă). În altă ordine de idei, îți dorești să îți faci ordine în viața personală și să iei niște decizii.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În această săptămână îți faci planuri de vacanță și încerci să pui și ceva bani deoparte. Deși mai sunt câteva luni până la concediu, deja te gândești la zilele însorite pe care le vei petrece alături de persoana iubită.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

În această săptămână încerci să fii mai răbdător(are) cu persoanele din jurul tău, însă unele încearcă să te enerveze dinadins. Ai nevoie de mult exercițiu ca să nu pui la suflet răutățile celor din jurul tău, dar mai ales grija lor față de tine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

În această săptămână vrei să încerci lucruri noi și îi propui persoanei iubite să încercați noi activități menite să vă consolideze relația de cuplu. În altă ordine de idei, vrei să te apropii mai mult de membrii(ele) familiei sale.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În această săptămână primești o veste care îți va da planurile peste cap. Îți va lua câteva zile ca să îți revii, însă există în tine forța necesară ca să poți să te ridici și să mergi înainte, ori de câte ori va fi necesar în viață.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

În această săptămână îți lipsește energia și dorința de a face ceva la locul de muncă. Ești cu gândul la vacanță și nu ai nimic care să te motiveze să îți dai interesul la birou. Însă o veste bună apare spre final de săptămână.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În această săptămână îți îndrepți atenția către partenerul(a) de cuplu, care în ultima perioadă s-a simțit destul de neglijat(ă). Așa că încerci să îl/o surprinzi în fiecare zi și să îl/o faci să se simtă special(ă), dar mai ales iubit(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În această săptămână îți dai mai mult silința la locul de muncă și încerci să te perfecționezi pentru ca nimeni să nu îți mai reproșeze nimic. În plan personal apar discuții în cuplu, fiindcă petreci prea mult timp la birou.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În această săptămână ai mai mult timp liber pe care alegi să îl petreci alături de familie. Însă spre finalul săptămânii vei lipsi destul de mult de acasă, fiindcă vei pleca la un festival sau o altă manifestare culturală.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În această săptămână te simți obosit(ă) și fără vlagă, însă nu ai de ales și trebuie să mergi la serviciu. Însă te gândești să îți iei un concediu fără plată sau să îți schimbi locul de muncă, fiindcă ești prea solicitat(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână alegi să îți păstrezi calmul și să nu te implici în polemicile care se creează în familia ta. Pe de altă parte, e greu să te menții parțial(ă) și echilibrat(ă) când ești implicat(ă) emoțional. Lucrurile nu stau deloc bine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În această săptămână îți îndrepți atenția către o persoană care nu face parte din cercul tău de prieteni(e), însă te atrage din toate punctele de vedere. Vei fi tentat(ă) să încerci să o cunoști, chiar dacă situația ta sentimentală nu este una foarte clară.

 

29 mai 2022: conjuncţie Marte–Jupiter în Berbec

 
29 mai 2022: conjuncţie Marte–Jupiter în Berbec


Conjuncție, în astronomie și astrologie, este momentul apropierii maxime, ca poziție aparentă pe sfera cerească, a două corpuri cerești văzute de pe un al treilea (în general Pământul).

Duminică, 29 mai 2022, este zi mare. Ne vom bucura de o conjuncţie Marte–Jupiter în Berbec. Întâlnirea dintre cele două planete trezeşte instinctul acţiunii. Fă lucrurile să se întâmple! Ce pui în mişcare acum va avea impact în viitor. Nu este momentul să fii timid(ă), să fii ezitant(ă).

Acum este timpul să acţionezi major! Atenţie, însă, nu este momentul să acţionezi din motive egoiste sau nesănătoase. Cu aşa energii puternice, rişti să te pui în situaţii periculoase. Poate că îţi vei hrăni egoul, însă vei regreta mai târziu.

În acest ciclu 2022 al întâlnirii, fiecare se va confrunta cu ce are Berbecul mai frumos şi mai urât de a arăta. Avem liber la acţiune, dar trebuie să fim înţelepţi(te). O vorbă înţeleaptă spune: „Este mai bine să aprinzi o singură lumânare decât să blestemi întunericul!”.

 

Horoscopul zilei de duminică, 29 mai 2022

 
Horoscopul zilei de duminică, 29 mai 2022


Horoscop 29 mai 2022, Berbec:

Duminica va fi ziua ta norocoasă în această săptămână. Poți îndeplini tot ce îți dorești, cu încrederea și un plus de energie care îi/le vor impresiona pe cei(le) din jur. E oportunitatea perfectă pentru a începe proiecte noi și pentru a crea o primă impresie bună.


Horoscop 29 mai 2022, Taur:

Taurii au avut o săptămână mai complicată, dar au șansa să se relaxeze în această zi. E o ocazie bună să ai parte de apreciere din partea celor dragi(e), care îți vor oferi un plus de energie. Poți profita de acest moment pentru a te relaxa. Chiar dacă Taurii se numără printre zodiile care pot avea relații problematice, vor avea parte de afecțiune în acest weekend.


Horoscop 29 mai 2022, Gemeni:

Horoscopul zilei de azi semnalează să ai grijă cu cine discuți detalii personale. E ocazia perfectă să îmbunătățești relații importante din viața ta, dar trebuie să ai grijă în cine ai încredere. Uneori e nevoie de discreție și poate unele conversații pot să aștepte până când Mercur nu va mai fi retrograd.


Horoscop 29 mai 2022, Rac:

Vei avea parte de interacțiuni importante la final de săptămână. Poți cunoaște oameni noi, care te vor ajuta în viitor, în plan profesional, dar și în viața privată. Unele dintre aceste persoane te-ar putea ajuta chiar să îți îndeplinești un vis important. Chiar dacă Racii au un temperament vulcanic, știu când să își folosească energia pentru a-și atinge țelul.


Horoscop 29 mai 2022, Leu:

Leii continuă să fie ambițioși și e ocazia perfectă să îți îmbunătățești reputația, mai ales dacă ai avut probleme în ultima perioadă. În această zi, vei fi observat(ă) de persoane importante, așa că ai grijă ce fel de discuții vei purta. Din fericire, vei avea un plus de energie care te va ajuta.


Horoscop 29 mai 2022, Fecioară:

Horoscopul zilei arată că Fecioarele trebuie să fie deschise la experiențe noi, mai ales atunci când vine vorba de creativitate. Poți duce la bun sfârșit numeroase proiecte și te vei bucura de efortul depus.


Horoscop 29 mai 2022, Balanţă:

Dacă ai avut probleme în relație, e momentul ideal să vorbești cu partenerul(a) tău(a) și să rezolvați situația. Ai oportunitatea să îmbunătățești conexiunea cu persoana iubită și să vă gândiți cum veți pune baza unei noi vieți împreună.


Horoscop 29 mai 2022, Scorpion:

Scorpionii sunt încurajați să se concentreze asupra obiceiurilor și productivității, la finalul săptămânii. Fie că e vorba de sănătate sau noi proiecte, acum ai oportunitatea să te gândești la pașii care te vor ajuta în viitor.


Horoscop 29 mai 2022, Săgetător:

Horoscopul de azi arată că Săgetătorii au succes azi. Dacă ești pasionat(ă) de un anumit subiect, azi îl poți fructifica la adevărata valoare. Ar fi bine să te gândești la ce te face fericit(ă) și să îți urmezi țelul.


Horoscop 29 mai 2022, Capricorn:

Capricornii vor avea parte de relaxare și momente romantice alături de partenerii(ele) lor. Azi se pot detașa de stresul din timpul săptămânii și se pot concentra asupra sănătății și conexiunilor emoționale importante din viața lor.


Horoscop 29 mai 2022, Vărsător:

Ar fi indicat să îți exprimi punctul de vedere, chiar dacă ți-e teamă că ideile tale nu vor fi acceptate. Vei avea parte de putere și încredere și e oportunitatea perfectă să te bucuri de ambele și să le folosești așa cum trebuie.


Horoscop 29 mai 2022, Peşti:

Horoscopul acestei zile arată că Peștii vor avea parte de succes atunci când vine vorba de bani. E ocazia perfectă să îți dezvolți resursele financiare, dar trebuie să intri într-o competiție complexă pentru a-i obține.
 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 mai 2022

 
Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 mai 2022


Horoscop 28 mai 2022, Berbec:

Vei avea parte de momente frumoase în această zi. Vei fi concentrat(ă) asupra sentimentelor în prima parte a zilei, dar atenția ta va fi redirecționată spre țelurile personale pe care vrei să le îndeplinești în viitorul foarte apropiat. Trebuie să îți redirecționezi energia către lucrurile importante din viața ta.


Horoscop 28 mai 2022, Taur:

Horoscopul zilei de azi arată că Taurii vor avea parte de o surpriză în această dimineață. Vei avea parte de mai multă încredere în tine și vei putea îndeplini unele sarcini care poate ți s-au părut imposibile până acum.


Horoscop 28 mai 2022, Gemeni:

Azi vei fi mai conștient(ă) de ce nevoi ai, motiv pentru care vei vedea mai clar ce trebuie să faci în următoarea perioadă. Spre finalul zilei, te poți relaxa alături de prietenii(ele) apropiați(te).


Horoscop 28 mai 2022, Rac:

Vei avea parte de dragoste azi, fie de la partener(ă) sau persoanele apropiate. Dacă nu ești într-o relație acum, ai șanse mari să îți găsești un/o partener(ă), prin intermediul prietenilor(elor) tăi(ale). Îți vei începe ziua cu surprize, iar spre seară te poți relaxa cu o cină bună sau timp prețios petrecut alături de cei(le) dragi.


Horoscop 28 mai 2022, Leu:

Horoscopul zilei arată că Leii vor fi și mai ambițioși azi, mai ales în plan profesional. Planurile pe care le vor pune la punct azi le vor aduce succes în următoarele săptămâni. Ia în serios țelurile profesionale și duci la bun sfârșit sarcinile pe care le ai de îndeplinit.


Horoscop 28 mai 2022, Fecioară:

Trebuie să îți faci timp pentru viața personală azi, chiar dacă se pare că ai mult prea multe sarcini de îndeplinit. În prima parte a zilei, se recomandă să te gândești serios la cele mai importante persoane din viața ta. Spre seară, e o idee bună să vorbești cu ele și să spui ce gândești. Chiar dacă ești una dintre zodiile care se enervează cel mai repede, e un moment bun să vorbești calm(ă) și deschis(ă).


Horoscop 28 mai 2022, Balanţă:

Azi vei fi inspirat(ă) să îți schimbi imaginea, un plan la care te-ai gândit timp de mai multe săptămâni. Chiar dacă vrei să te transformi peste noapte, ar fi bine să iei fiecare pas pe rând, în loc să te arunci înainte să iei o decizie clară. Spre seară, e posibil să cunoști persoane noi, care vor deveni importante în viața ta.


Horoscop 28 mai 2022, Scorpion:

Horoscopul de azi arată că Scorpionii se vor bucura de dragoste în următoarele săptămâni. Azi, se recomandă să te asiguri că relațiile pe care le ai sunt stabile. Spre seară, vei avea mai multă energie. Dacă vei ieși alături de prietenii(ele) tăi(ale), e posibil să cunoști o persoană specială.


Horoscop 28 mai 2022, Săgetător:

Dacă ai fost stresat(ă) în ultima perioadă, e ziua ideală să încerci noi activități fizice. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta, așa că ai grijă la mișcare și ce alimente consumi. Spre seară, vei fi inspirat(ă) să creezi ceva, indiferent că vorbim de un tablou sau vei fi tentat(ă) să încerci o rețetă nouă.


Horoscop 28 mai 2022, Capricorn:

Horoscopul acestei zile arată că vei avea parte de creativitate și distracție. Dacă te-ai simțit puțin deconectat(ă) de realitate în ultima perioadă, e ocazia ideală să te gândești la lucrurile importante din viața ta și să ai parte de câteva momente de relaxare.


Horoscop 28 mai 2022, Vărsător:

Vărsătorii vor avea parte de momente romantice alături de partenerul(a) lor. În plus, poți fi inspirat(ă) să îți redecorezi casa. Dar se recomandă să aștepți până iese Mercur din retrograd, înainte să faci schimbări importante.


Horoscop 28 mai 2022, Peşti:

Peștii se vor gândi la dragoste azi, dar nu trebuie să abandoneze complet logica. E ocazia ideală să își facă un plan concret pentru următoarea perioadă, mai ales dacă au numeroase sarcini de îndeplinit.
 

Horoscopul zilei de luni, 16 mai 2022

 
Horoscopul zilei de luni, 16 mai 2022


Horoscop 16 mai 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi arată că Berbecii trebuie să fie atenți la deciziile pe care le iau la locul de muncă. S-ar putea să apară neînțelegeri între tine și colegii(ele) tăi(ale) de echipă. Încearcă să fii deschis(ă) la discuții și să nu tragi singur(ă) concluzii pripite. S-ar putea ca adevărul să fie mult mai bine ascuns decât ai crezut.


Horoscop 16 mai 2022, Taur:

Astăzi te simți plin(ă) de energie și ești dornic(ă) să explorezi noi perspective de viitor. Latura ta copilărească este pregătită să preia controlul, iar distracția va fi în toi. Ai mare grijă la modul în care te raportezi la oamenii din jurul tău. Nu toți vor înțelege energia pozitivă pe care o emani și s-ar putea să fie deranjați de buna ta dispoziție.


Horoscop 16 mai 2022, Gemeni:

Simți nevoia să primești mai multă atenție din partea celui(ei) iubit(e). Încearcă să nu lași supărările să-ți strice toată ziua. Privește partea plină a paharului și caută frumosul în tot ceea ce faci. Ești o zodie de aer extrem de puternică și poți trece cu ușurință peste orice impediment.


Horoscop 16 mai 2022, Rac:

Racii au parte de un început de săptămână perfect. Primești o veste bună de la locul de muncă. S-ar putea să fie vorba de o mărire de salariu sau chiar de o oportunitate de a avansa într-o poziție mai bună. Bucură-te de fiecare moment și ia deciziile potrivite pentru tine.


Horoscop 16 mai 2022, Leu:

S-ar putea să simți nevoia să te implici într-o discuție care nu te privește pentru a aplana conflictul izbucnit. Cu toate acestea, ar fi bine să fii foarte atent(ă) la deciziile pe care le iei. S-ar putea ca intervenția ta să facă mai mult rău decât bine. Fii calculat(ă) și stai departe de dramele celor din jur. Ai propriile probleme de care să te îngrijorezi.


Horoscop 16 mai 2022, Fecioară:

Începutul de săptămână te surprinde în rolul prietenului(ei) care este mereu alături de cei(le) care sunt la ananghie. Chiar dacă nu dispui de toate resursele necesare, te vei implica până la capăt pentru a-l(o) ajuta pe cel(a) la nevoie. Binele pe care îl faci acum se va întoarce la tine într-o formă sau alta.


Horoscop 16 mai 2022, Balanţă:

Balanțele au reușit să-și găsească echilibrul, iar acum se pot bucura de liniște în planurile personal și profesional. Te bucuri de aprecierea pe care o primești de la cei(le) din jurul tău. Ai parte de reacții pozitive la proiectele pe care le desfășori, iar acest lucru te motivează și mai mult să fii cel(a) mai bun(ă) în ceea ce faci.


Horoscop 16 mai 2022, Scorpion:

Scorpionii se află în mijlocul unui conflict cu partenerul(a) de cuplu. Relația voastră a ajuns într-un punct de cotitură. Dacă simțiți că drumurile voastre nu se mai intersectează, atunci încearcă să iei o decizie care să fie în favoarea amândurora. Lucruri bune vor veni în viața ta în momentul în care decizi să lași trecutul în spate.


Horoscop 16 mai 2022, Săgetător:

Ai trecut prin multe momente dificile în ultima perioadă. Este momentul să te relaxezi și să te bucuri mai mult de viață și de ceea ce ai în jurul tău. Lasă grijile în spate și privește cu încredere la viitorul tău.


Horoscop 16 mai 2022, Capricorn:

Horoscopul zilei te sfătuiește să fii foarte atent(ă) la oamenii din viața ta. S-ar putea ca aceștia să nu fie întotdeauna ceea ce par. Este posibil ca o persoană pe care o credeai de încredere să înceapă să profite de generozitatea ta. Ia atitudine atunci când limitele tale sunt întrecute și fă-ți cunoscut punctul de vedere.


Horoscop 16 mai 2022, Vărsător:

Pentru tine lucrurile stau foarte bine în plan financiar. Te bucuri de câștiguri impresionante. Ai muncit din greu în ultima vreme, iar acum este timpul să te bucuri de roadele eforturilor tale. Proiecte noi se anunță la orizont. Ai mare grijă în ce alegi să te implici, s-ar putea ca răbdarea ta să fie pusă la încercare luna viitoare.


Horoscop 16 mai 2022, Peşti:

Peștii se bucură de atenția pe care o primesc de la familie și cei(le) dragi. Ai parte de momente relaxante alături de cei(le) iubiți(te). Încă din prima parte a zilei ești plin(ă) de energie și dornic(ă) să te faci remarcat(ă) printre cei(le) din jurul tău. Profită de această energie pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta.
 

Horoscopul zilei de duminică, 15 mai 2022

 
Horoscopul zilei de duminică, 15 mai 2022


Horoscop 15 mai 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi arată că Luna îți aduce în atenție noi aspecte legate de relațiile pe care le ai cu cei(le) din jurul tău. Este posibil ca unii oameni să se fi simțit neglijați și privați de atenția ta. Acesta este motivul pentru care s-ar putea să întâmpini neînțelegeri cu ceilalți(lelalte). Încearcă să nu-ți pierzi cumpătul și să rezolvi lucrurile cu ajutorul calmului.


Horoscop 15 mai 2022, Taur:

Taurii se vor bucura astăzi de energia pe care o primesc din partea planetei Venus. Casa carierei îți va fi influențată în mod direct. Dacă ești în căutarea unor oportunități noi legate de carieră, ar fi bine să știi că aștrii te sfătuiesc să mai aștepți înainte de a lua o decizie definitivă. S-ar putea ca o oportunitate mult mai mare decât cea găsită până în prezent să apară în viața ta.


Horoscop 15 mai 2022, Gemeni:

Gemenii trebuie să fie foarte atenți la modul în care își administrează emoțiile în această perioadă. Mercur retrograd în luna mai 2022 are o influență directă asupra ta și a stării tale de spirit. Acesta își va încheia călătoria abia în data de 2 iunie, prin urmare vei mai avea de așteptat înainte să-ți recapeți toată energia. Încearcă să stai departe de drame și să nu te implici în discuțiile care nu te privesc. Cel mai bine este să te concentrezi asupra lucrurilor frumoase din viața ta.


Horoscop 15 mai 2022, Rac:

Horoscopul zilei arată că Racii sunt cu gândul și sufletul alături de persoanele dragi din viața lor. S-ar putea ca astăzi să te simți melancolic(ă), iar acest lucru se întâmplă din cauza plantei Saturn care a intrat în casa emoțiilor și a familiei. Este momentul oportun pentru a le spune celor dragi cât de importanți sunt pentru tine.


Horoscop 15 mai 2022, Leu:

Leii sunt pregătiți să facă față oricărei provocări. Ești plin(ă) de energie și dornic(ă) să te faci remarcat(ă). Este momentul oportun pentru a-ți pune în valoare talentul de conducător(are) înnăscut(ă). Echipa ta are nevoie de o persoană sigură pe sine și hotărâtă, iar tu ești omul potrivit pentru această poziție. Nimic nu poate sta în calea puterii tale de decizie.


Horoscop 15 mai 2022, Fecioară:

Horoscopul zilei semnalează că este momentul să pui în balanță bugetul de care dispui și să privești în perspectivă. S-ar putea ca programul aglomerat de la locul de muncă să nu te lase să vezi lucrurile exact așa cum îți dorești. Eliberează-ți mintea de griji și fii atent(ă) la hotărârile pe care le iei azi.


Horoscop 15 mai 2022, Balanţă:

Luna își va petrece cea mai mare parte a timpului în semnul tău zodiacal. Acest lucru te va încărca de energie pozitivă și te va ajuta să te simți mai încrezător(are) ca niciodată. Dispui de energia necesară pentru a-ți contura singur(ă) perspectivele de viitor. Nu te teme să pornești pe un drum nou și să o iei de la capăt.


Horoscop 15 mai 2022, Scorpion:

Luna încă în Balanță continuă să te afecteze în plan emoțional. S-ar putea ca o persoană din trecutul tău să încerce să te contacteze. Acest lucru îți va aduce mai multe gânduri ce nu îți vor lăsa mintea liberă nicio secundă. Ai deja foarte multe griji, ar fi momentul să te eliberezi de lucrurile stresante pentru a putea privi în perspectivă asupra viitorului tău.


Horoscop 15 mai 2022, Săgetător:

Azi, casa prieteniei va fi activată de Luna care se află încă în zodia Balanță. Te bucuri de toată energia pe care o primești și ai oportunitatea de a lega noi prietenii. Aceste prietenii s-ar putea dezvolta în timp în parteneriate de lungă durată. Conversațiile pe care le porți cu ceilalți(lelalte) îți vor deschide noi oportunități profesionale.


Horoscop 15 mai 2022, Capricorn:

Horoscopul acestei zile arată că Capricornii trebuie să fie mult mai atenți la modul în care își administrează banii. S-ar putea să ai parte de câteva surprize neplăcute și să fie nevoie să investești o sumă mare de bani pentru a repara un obiect de valoare din viața ta. Încearcă să fii cumpătat(ă) în perioada ce urmează.


Horoscop 15 mai 2022, Vărsător:

Vărsătorii au parte de o zi excelentă. Planeta Saturn intră în casa carierei și te ajută să te orientezi mult mai ușor către domeniul pe care ți-ai dori să-l urmezi. Chiar dacă nu vei excela încă de la început, important este efortul pe care îl depui și motivația ta de a fi cel(a) mai bun(ă) în ceea ce faci. Fii încrezător(are), viitorul se anunță promițător pentru tine.


Horoscop 15 mai 2022, Peşti:

Peștii trebuie să-și pună în ordine activitățile pe care și le-au programat pentru ziua de azi. S-ar putea să întâmpini unele probleme din cauza unor evenimente neprevăzute. Încearcă să nu te lași influențat(ă) de aceste lucruri și să nu te abați de la agenda ta. În cele din urmă vei vedea că totul a mers exact așa cum ai plănuit.
 

Zodiac chinezesc săptămânal: 16-22 mai 2022

 
Zodiac chinezesc săptămânal: 16-22 mai 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În această săptămână, o persoană din trecut apare în viața ta și îți dă lumea peste cap. Te așteaptă câteva zile de provocări, însă la finalul acestei perioade te vei simți mai puternic(ă), mai matur(ă) și mai hotărât(ă) să iei o decizie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În această săptămână te dezvolți în plan profesional și găsești o oportunitate de afacere în orice. Viitorul sună bine în casa banilor. În plan personal nu te simți la fel de împlinit(ă), fiindcă îți lipsește o persoană dragă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

În această săptămână treci prin negocieri, închei proiecte și dai startul unei noi afaceri. Vei avea o săptămână destul de încărcată, însă în weekend vei reuși să te relaxezi în natură, alături de persoana iubită.


Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

În această săptămână pui mai mult accent asupra pasiunilor tale și îți faci timp pentru tine. La birou vor apărea situații neprevăzute, însă vei reuși să te eschivezi și să stai departe de tot ceea ce ți-ar putea aduce agitație.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În această săptămână îți rezolvi niște probleme de sănătate care nu mai suportau amânare și încerci să ai mai multă grijă de tine. Vrei să adopți un stil de viață sănătos și îți dorești să mai scazi în greutate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

În această săptămână, visul tău este pe cale să devină realitate. Partenerul(a) de cuplu își dorește să treceți la următorul nivel al relației, așa că se pregătește atent(ă) pentru momentul în care vă veți logodi oficial.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În această săptămână, norocul este de partea ta. Vei rezolva cu ușurință tot ceea ce îți propui și te vei bucura de amabilitatea celor din jurul tău. Spre finalul săptămânii, o veste îți va umple viața de fericire.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În această săptămână ai parte de un câștig neașteptat. Poate fi o recompensă de la locul de muncă sau poate fi un câștig suplimentar generat de abilităţile pe care le ai. Casa banilor e abundentă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În această săptămână te bucuri de o binemeritată vacanță alături de persoana iubită. Veți călători împreună și veți descoperi locuri fabuloase departe de viața agitată de la oraș. Ți-ai dori ca viața ta să fie o continuă călătorie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În această săptămână îți moderezi temperamentul și încerci să fii mai înțelegător(are) cu persoanele din jurul tău, dar mai ales cu cele de la serviciu. Ai devenit mai înțelept(aptă) o dată cu trecerea timpului, iar acest lucru este de apreciat.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână refuzi să ai o discuție cu colegii(ele) de muncă, iar asta va duce la un conflict intern, greu de rezolvat. Pe de altă parte simți că te plafonezi la actualul loc de muncă și ai vrea să faci altceva.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În această săptămână încerci să fugi de obligații și să îți găsești liniștea departe de toată lumea. Vrei să te regăsești și să trăiești frumos, fiindcă stresul din ultimul timp lasă urme asupra sănătății tale.

 

Horoscopul dragostei, 16-22 mai 2022

 
Horoscopul dragostei, 16-22 mai 2022


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Berbec:

Este posibil să simți că este necesară o discuție despre relația voastră pentru a vă ajuta ca împreună să decideți unde ar trebui să mergeți de aici. Cu toate acestea, configurația astrală din această săptămână poate face mai dificilă găsirea unui punct de plecare din care să poți vorbi fără a deveni prea emoțional(ă). Poate că în schimb este necesară o acțiune. Poate că o ieșire împreună ar ajuta să se așeze lucrurile între voi, mai mult decât ar ajuta dialogul.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Taur:

Alinierea planetară din această săptămână aduce o atmosferă inedită vieții tale de cuplu. Faptul că tu sau ea îndrăznește să vorbească despre o problemă emoțională în care sunteţi implicaţi poate crea dispute. Cu toate acestea, dacă nu se rezolvă acest lucru, același subiect de conversație va apărea din nou și din nou. Ar fi de ajutor dacă ai putea asculta cu adevărat ceea ce are de spus celălalt(alaltă).


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Gemeni:

S-ar putea să te simți destul de răvășit(ă) de sentimentele tale, în special cu energia astrală din această săptămână. De asemenea, e posibil să te simți puțin supărat(ă) că îți pasă atât de mult de cineva care nu pare să îți răspundă cu aceeași ardoare. Aceasta este o situație dificilă și dureroasă, dar, ca de obicei, dacă poți ajunge să vorbești, multe s-ar putea rezolva și nu trebuie să se termine în lacrimi.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Rac:

Alinierea planetelor din această săptămână te poate determina să îți acoperi sentimentele rănite cu un act de bravură sfidătoare. Dacă tu și fostul(a) tău(a) vă veți întâlni din greșeală într-una din aceste zile, atunci nu vei tu cel(a) care se va grăbi, cu lacrimi în ochi, cerșind iertare. De fapt, vei fi tentat(ă) să îl/o anunți că e cea mai mică grijă a ta.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Leu:

Nu îți face griji dacă nu ești prea romantic(ă) sau afectuos(asă) în această săptămână, deoarece vei recupera în curând starea de spirit potrivită. Acum vei avea o oportunitate grozavă de a-ți invita iubitul(a) la o cină, motiv pentru care te vei forța să redevii tu. Cosmosul sprijină orice încercare de a-ți împărtăși sentimentele cele mai profunde.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Fecioară:

Cu energia astrală din această săptămână, ai toate șansele ca viața ta sentimentală să fie grozavă. Asigură-te că porți haine care îți sporesc subtil farmecul și îți oferă un aer misterios. Este un moment minunat pentru ca tu și persoana cu care te întâlnești să vă cunoașteți și să apreciați mai bine sentimentele pe care vi le purtați.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Balanţă:

Se poate să îți fie greu să înțelegi ce se întâmplă în această săptămână între tine și persoana iubită, mai ales sub influența astrală din aceste zile. Se pare că există o forță puternică ce vă apropie din ce în ce mai mult, pe care parcă nu o poți înțelege, oricât de mult ai încerca. Mai bine nici nu ai încerca, ci bucură-te de sentimentul în creștere al iubirii adevărate care se dezvoltă între voi.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Scorpion:

Energia astrală din această săptămână creează ocazia pentru o întâlnire profund emoțională. Vei ști când a sosit momentul, deoarece îți va da seama dintr-o dată că, indiferent dacă cunoști această persoană de ceva vreme sau tocmai ai întâlnit-o, există o chimie cu adevărat puternică între voi, care sfidează explicația rațională.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Săgetător:

Influențele astrale din această săptămână vor topi ultimele acte de rezistență pe care le-ai opus avansurilor unei anumite persoane. Este posibil să nu fi existat un motiv anume, dar acum nu te vei mai opune, deoarece sentimentele tale au devenit prea puternice.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Capricorn:

Atmosfera astrală din această săptămână te poate încuraja să iei măsuri definitive cu privire la cineva căruia i-ai scris de ceva vreme. Îți dai seama că, deși poate nu v-ați întâlnit fizic, trebuie să vă cunoașteți la un nivel mult mai profund. Poate următorul pas este un apel telefonic sau video pentru a-i spune ce simți.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Vărsător:

Sub influența puternicei energii astrale, aceasta este o săptămână pentru romantism în toată gloria lui. Fie că ești într-o relație de lungă durată sau într-una la început de drum, ar fi înțelept să te îmbraci în albastru deschis sau în culori sidefate și să ieși la întâlnire. Interacțiunile tale vor tinde să fie foarte orientate spre sentiment și vei dori să-ți împărtășești cele mai profunde secrete și dragostea ta.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Peşti:

Energia astrală din această săptămână te fac puțin nesigur(ă) cu privire la cum să te exprimi. Pe de o parte vrei doar să spui ceea ce ai de spus cu un minim de pălăvrăgeală și onestitate totală. Pe de altă parte, îți dai seama că, împărtășind sentimentele tale cele mai profunde, poți deveni destul de emoțional(ă).