29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023: Mercur retrograd în Capricorn

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023: Mercur retrograd în Capricorn


Berbec:

Vei încheia anul într-o notă pozitivă. Cu toate acestea, evită orice ceartă cu partenerul(a) de cuplu ori familia.


Taur:

Retrogradul te va face să plănuiești pentru anul 2023. Cu toate acestea, vei aborda câteva probleme cu colegii(ele) de serviciu. Fii blând(ă) cu ei(le).


Gemeni:

Conflictele în viața sentimentală vor fi la apogeu datorită efectului retrogradului lui Mercur. Cu toate acestea, evită să ceri ajutorul altora, mai degrabă rezolvă singur(ă) neînțelegerile cu partenerul(a) tău(a) de cuplu. Cererea de ajutor din exterior ar putea deraia și mai mult relația și pot crește neînțelegerile.


Rac:

Retrogradul aduce confuzie și conflict interior pentru tine. Încearcă să eradichezi confuzia ținându-ți gândurile echilibrate și făcând sport.






Leu:

Vei vorbi despre planurile tale pentru 2023 cu familia ta. Cu toate acestea, nu fi nepoliticos(asă) cu ei. De asemenea, ține-ți cheltuielile sub control. Restul va fi bine pentru tine.


Fecioară:

Această perioadă retrogradă al lui Mercur va fi bună. În plus, vei avea mult sprijin din partea celor dragi ție. Viața ta sentimentală va fi într-o stare bună. Vei fi în armonie.






Balanţă:

Se poate să pierzi concentrarea pentru muncă, ceea ce va fi rău pentru cariera ta. De asemenea, ai grijă la manipulatori(are). Selectează-ți compania cu atenție, deoarece aceasta îți va determina succesele și pierderile.


Scorpion:

Mercurul retrograd în Capricorn din decembrie 2022 îți va aduce situații mixte, atât bune, cât și rele. Cu toate acestea, nu îți pierde concentrarea asupra obiectivelor tale viitoare. Păstrează-le la vedere și continuă să lucrezi pentru a le atinge.


Săgetător:

Folosește perioada retrogradă pentru a recupera tot ceea ce a rămas în urmă. Respectă termenele limită. Finalizează vechile proiecte. Prin urmare, vei putea intra în 2023 cu spațiu pentru proiecte și situații noi.






Capricorn:

Perioada retrogradă al lui Mercur pentru tine din decembrie 2022 va trece rapid. Vei fi programat(ă) și ocupat(ă) de cele mai multe ori. Cu toate acestea, această rutină aglomerată îți va aduce multă distracție și socializare. Prin urmare, muncă fericită!


Vărsător:

Mercur retrograd din decembrie 2022 îți permite să faci orice modificări dorești înainte de a porni în călătoria anului 2023.


Peşti:

Mercur retrograd îți va oferi timp să îți îmbunătățești relațiile cu prietenii(ele) și familia, deoarece vei avea suficient timp pentru a face acest lucru. Așa că nu rata această oportunitate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS