Horoscopul zilei de marți, 20 decembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de marți, 20 decembrie 2022


Horoscop 20 decembrie 2022, Berbec:

Nu este o idee bună să le faci reproșuri persoanelor din jurul tău fără să ai dovezi clare că ele sunt de vină pentru unele lucruri care nu merg tocmai bine. Ar trebui să ai ceva mai multă grijă și să nu mai faci acuzații nefondate, arată horoscopul zilei de azi.


Horoscop 20 decembrie 2022, Taur:

Dacă tot vei neglija anumite lucruri care nu merg bine în viața ta, atunci sunt șanse mari să intri într-un cerc vicios. Mai bine te ocupi acum de aceste probleme pentru a nu avea parte de neplăceri în viitor.


Horoscop 20 decembrie 2022, Gemeni:

Ai făcut o obsesie pentru un anumit lucru, iar cei(le) din jurul tău sunt deranjați(te) de acest comportament al tău. Ar fi bine să te controlezi pentru a evita discuțiile în contradictoriu.






Horoscop 20 decembrie 2022, Rac:

A mai rămas foarte puțin timp până la sărbători, astfel că nu îți asuma sarcini mult prea complicate la locul de muncă. Riști să nu te încadrezi în timp și să fie nevoie să muncești în plus, lucru care nu este tocmai bine pentru tine.


Horoscop 20 decembrie 2022, Leu:

Nu mai încerca să îi/le mulțumești pe cei(le) din jurul tău cu orice preț. În unele situații, poți ajunge să te pui pe locul doi, lucru care nu este tocmai bine. Încearcă să găsești o cale de mijloc.


Horoscop 20 decembrie 2022, Fecioară:

Dacă vrei să faci o surpriză unei persoane dragi, mare atenție la ceea se spui sau faci astăzi. Unele gesturi te pot da de gol, astfel că impactul nu va mai fi atât de puternic, arată horoscopul zilei.






Horoscop 20 decembrie 2022, Balanţă:

Vei arunca foarte ușor cu vorbele astăzi și chiar dacă pentru tine nu va însemna mare lucru, unele persoane din viața ta vor fi puternic afectate. Ai mai multă grijă la limbaj!


Horoscop 20 decembrie 2022, Scorpion:

Nu poți ajunge să strălucești dacă rămâi tot timpul în zona de confort. Încearcă să faci un pas în față astăzi. Poți avea parte de surprize foarte mari.


Horoscop 20 decembrie 2022, Săgetător:

Nu te lăsa intimidat(ă) de persoanele care au mai multă experiență decât tine într-un anumit domeniu. Dacă știi că sunt unele lucruri pe care te bazezi, atunci ar trebui să îți pui în evidență calitățile.






Horoscop 20 decembrie 2022, Capricorn:

Pot să apară unele certuri în relația cu persoana iubită și chiar dacă vina îți va aparține, nu vei recunoaște asta. Pentru că nu îți vei asuma unele lucruri, situația poate deveni foarte complicată.


Horoscop 20 decembrie 2022, Vărsător:

Cineva te tot amână de ceva timp, iar acest lucru te va deranja foarte mult. Preia frâiele și vezi dacă poți remedia situația.


Horoscop 20 decembrie 2022, Peşti:

Este o zi în care nu ar trebui să te gândești deloc la trecut. Îți poate face rău acest lucru, așa că ar fi bine să lași de-o parte ce a fost, arată horoscopul de azi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS