Etalarea şi interpretarea runelor, 13-19 iunie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 28 februarie - 6 martie 2022


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

În această săptămână, nativii(ele) acestei zodii intră într-o zonă de necunoscut. Nu comunică. Ei(le) şi cu Dumnezeu pun ţara la cale. Aura de mister o să-i(le) înnebunească pe ceilalţi(lelalte).


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii să fie pregătiţi(te) pentru o suită de schimbări importante.


Gemeni:

În această săptămână, nativii(ele) acestei zodii vor da lovitura. Cineva care se gândeşte intens la ei(le) le vor trimite un cadou minunat. O săptămână preţioasă.


Rac:

Nativii(ele) acestei zodii au gânduri de schimbare. Unii(le) vor să-şi schimbe casa sau să se mute la ţară. Alţi(tele) vor schimba serviciul ori vor să mai obţină unul.


Leu:

În această săptămână, nativii(ele) acestei zodii trebuie să stea liniştiţi(te) acasă în aşteptarea unei schimbări. Să fie pregătiţi(te) şi să aibă uşa deschisă.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii vor da lovitura. Vor avea câştiguri în toate planurile. Aveţi încredere în proces.


Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii găsesc rezolvarea tuturor problemelor, făcând un consiliu de familie. Puneţi pe masă toate propunerile.


Scorpion:

Sunteţi pregătiţi(te) să începeţi o viaţă nouă. Un soi de refacere sau renaştere în toate planurile. Sunteţi pregătiţi(te)! Ce mai aşteptaţi?


Săgetător:

Foarte curând veţi afla un adevăr foarte important cu marcaje puternice. Poate să vă schimbe viaţa, dar pentru persoanele care au făcut răutăţi vă poate marca viaţa.


Capricorn:

Atenţie! Este cazul să abordaţi altfel problemele care vă interesează. Schimbaţi tactica!


Vărsător:

Aveţi bani? Valize? Fiţi pregătiţi(te)! Se anunţă o călătorie. Gânduri bune şi vreme bună.


Peşti:

În această săptămână, nativii(ele) acestei zodii s-au supărat. Vor să susţină o nouă bătălie, dar vor câştiga oricum.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS