Evenimente astrologice în luna iunie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Evenimente astrologice în luna iunie 2022


3 iunie – Mercur retrograd la final

După câteva săptămâni de nebunie, Mercur şi-a încheiat mersul retrograd în 3 iunie. La momentul staţionării directe, Mercur făcea cuadratura cu sternul Saturn care se pregătea să intre în retrograd (4 iunie). Problemele de comunicare, planificarea, gândirea revin la vitezele normale. Dar nu uita că încă se vor resimţi o vreme efectele retrogradului, deci nu te culca pe o ureche. Tot trebuie să verifici până în 18 iunie, când se încheie perioada de umbră retrogradă, tot ce are legătură cu Mercur.


4 iunie – Saturn retrograd

Cum spuneam mai sus, Mercur a predat ştafeta retrogradării lui Saturn în semnul inovator al Vărsătorului. Problema este că retrogradul nu va dura câteva săptămâni, ci câteva luni. Din 4 iunie, planeta iubirii dure şi a răbdării va merge înapoi prin Vărsător până în 22 octombrie, solicitând să-ţi reevaluezi graniţele şi regulile. Energia saturniană se poate simţi foarte restrictivă şi serioasă, dar ai de învăţat multe lecţii despre maturitate, responsabilitate.






14 iunie – Luna Plină de culoarea căpşunei în Săgetător

Ciclul lunar se apropie de final la mijlocul lunii iunie (14 iunie). Cunoscută drept Luna Plină Căpşunie, Luna Plină din iunie în înflăcăratul Săgetător este ultima Lună Plină a sezonului de primăvară. Având la dispoziţie energia Săgetătorului iubitor de adevăr şi aventură, această lunaţie te va ajuta să îţi extinzi orizonturile şi să îţi îmbrăţişezi spontaneitatea, în timp ce te pregăteşti de vară.


21 iunie – Soare în Rac

Primele săptămâni din iunie cuprind cea mai mare parte a sezonului Gemeni 2022. Ai multă energie mentală şi poţi trece de la o activitate socială la alta. Vibraţiile Gemenilor se vor simţi şi mai puternic în ultima săptămână, atunci când planete logicii Mercur şi planeta conducătoare a Gemenilor va reveni acasă, după periplul prin Taur (13 iunie). Te bucuri de o capacitate pentru a face mai multe lucruri diferite în acelaşi timp, sporită. Comunici cu uşurinţă, iar unele probleme apărute în retrograde capătă, uşor-uşor, sens şi rezolvare.

Sezonul Gemenilor se apropie de final, iar romantica planetă Venus intră în Gemeni o zi mai târziu după solstiţiu (22 iunie), alăturându-i-se lui Mercur. Deşi acest tranzit ar putea aduce câteva frici de angajament, este un moment grozav să consolidezi o relaţie cu un/o partener(ă).






Aşadar, emoţiile se înteţesc din cauza tuturor acestor evenimente. Cu Soarele navigând prin apele sensibile ale Racului până luna următoare, sentimentele vor fi în prim plan şi va creşte dorinţa de confort şi conexiune emoţională. Acesta este un moment perfect să îţi aduni familia şi prietenii(ele) apropiaţi(te) pentru a petrece timp de calitate împreună, sub soarele verii.


28 iunie – Neptun retrograd – Lună Nouă în Rac

Cu puţin înainte de finalul lunii, ne întâmpină un alt retrograd. De data aceasta Neptun intră în mişcarea sa obişnuită de 5 luni, începând din 28 iunie şi până în 3 decembrie. Din fericire, deoarece Neptun este una dintre planetele exterioare, efectele retrogradării sale vor fi mai puţin dramatice. Totuşi, acest mistic mers înapoi va permite să vezi dincolo de valul viselor şi fanteziilor. Ochelarii roz dispar şi intri în contact cu realitatea aşa cum este ea. Ai încredere în ce-ţi spune intuiţia.

În aceeaşi zi are apogeul şi Luna Nouă în Rac. Cum Racul este casa Lunii, te poţi aştepta la o escaladare a emoţiilor. Eşti mult mai interesat(ă) de sentimentele şi relaţiile profunde. Este o perioadă excelentă să lucrezi la dezvoltarea intuiţiei. Ascultă mai mult ce-ţi spune sufletul.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS