Începe sezonul Racului 2022!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Începe sezonul Racului 2022!


Ca întotdeauna, sezonul Racului aduce profunzime emoţională, conexiuni calde şi o mulţime de sentimente. Racul este semnul cardinal de apă al zodiacului şi este grijuliu, plin de compasiune şi profund sensibil. Cu Soarele în acest tărâm apos, toate semnele zodiacale vor fi mai inspirate să intre în contact cu rădăcinile lor şi să-şi îmbrăţişeze părţile mai blânde.

Deoarece energia zodiacală a Racului este foarte centrată emoţional, sezonul Racului probabil ne va cufunda în sentimentele noastre şi ne va face mai predispuşi(se) la capriciile stărilor noastre în continuă schimbare. În general, este un moment frumos pentru a te conecta cu familia şi prietenii(ele) vechi, să te delectezi cu amintirile sentimentale ale verilor trecute şi să îţi transformi casa într-un sanctuar confortabil de vară, unde poţi găzdui întâlniri sociale sau pur şi simplu poţi oferi inimii un spaţiu pentru a respira.






Berbec:

Ca semn de foc, vremea mai caldă aprinde spiritul tău iubitor de distracţie, dar s-ar putea să vrei să petreci ceva timp cuibărindu-te. Concentrează-te asupra amenajării spaţiului tău de locuit şi de transformarea acestuia într-un loc unde poţi găzdui câteva întâlniri de vară, pentru a îţi putea încărca complet bateriile. Conectarea cu cei(le) mai apropiaţi(te) prieteni(e) şi familia ta ori planificarea unor seri de relaxare te vor ajuta să intri în vară şi să fii în contact cu inima.


Taur:

Eşti gata să-ţi ieşi din carapace luna aceasta. Te vei simţi social(ă), energic(ă) şi gata să te conectezi pe deplin cu lumea din jurul tău – aşa că permite-ţi să te bucuri de agitaţia din această perioadă aglomerată. Conversaţiile curg mai uşor acum şi îţi umpli calendarul cu o mulţime de planuri interesante de vară, aşa că foloseşte această explozie de energie pentru a te reconecta cu prietenii(ele) sau pentru a face o excursie distractivă de o zi pentru a sărbători zilele mai lungi şi mai calde.






Gemeni:

Sezonul zilei tale de naştere poate s-a încheiat, dar asta nu înseamnă că nu te vei bucura de toate plăcerile vieţii în luna următoare. Bucură-te de căldura soarelui de pe piele, de dulceaţa fructelor coapte şi de magia vibraţiilor unui nou sezon în aer. Deşi este un moment minunat pentru a te răsfăţa, asigură-te că eşti cu ochii pe contul tău bancar şi respectă un buget, astfel încât să nu exagerezi cu luxul.


Rac:

Este sezonul zilei tale de naştere! Reflectorul solar străluceşte asupra ta toată luna, aşa că ieşi din carapacea de crab şi permite-ţi să te bucuri de a fi în centrul atenţiei. Grija şi compasiunea pentru ceilalţi(lelalte) sunt una dintre cele mai admirabile calităţi ale tale, dar luna aceasta este un moment minunat pentru a-ţi concentra energia asupra propriilor nevoi, dorinţe şi obiective. Pune-te pe primul loc şi ordonează lucrurile după importanţa lor pe care vrei să le realizezi în această vară. Meriţi acest timp pentru a străluci.


Leu:

Vara este cu siguranţă anotimpul tău. Cu toate acestea, va fi bine să iei lucrurile încet în luna viitoare şi să te strecori cu blândeţe în a doua jumătate a anului. În loc să te programezi prosteşte cu planuri, acordă-ţi timp să te odihneşti, să te relaxezi şi să-ţi încarci bateriile personale cu multă îngrijire de sine. Intrarea în contact cu partea ta introspectivă te va asigura că eşti pe deplin pregătit(ă) să te bucuri de sezonul zilei de naştere. Ia o pauză şi lasă-te purtat(ă) de val.






Fecioară:

Ieşi, fă nişte conexiuni noi şi începe să te bucuri de momente bune cu gaşca ta! Te simţi în special colaborativ(ă) şi cu gândire colectivă în această lună, aşa că este un moment grozav să abordezi proiecte de grup la locul de muncă, să te implici mai mult în comunitatea ta sau pur şi simplu să profiţi la maximum de ieşirile sociale în care poţi întâlni mai mulţi oameni care au aceleaşi idei. Răspunde la unele invitaţii la evenimente de la prieteni(e) şi dă-ţi voie să te distrezi în această vară.


Balanţă:

S-ar putea ca soarele să strălucească afară, dar probabil că te vei concentra asupra carierei tale luna aceasta. Este posibil să descoperi că apar noi oportunităţi la locul de muncă şi că atragi atenţia superiorilor(arelor) tăi(ale) – aşa că arată-ţi simţul puternic al diplomaţiei. Efectuarea mişcărilor profesionale de putere nu necesită agresiune, aşa că ai o abordare grijulie şi cu compasiune faţă de deciziile tale, urmărind cum toate lucrurile se aşază la locul lor.






Scorpion:

Sezonul Racului îţi creşte acum dorinţa de aventură, aşa că fă-ţi niște planuri interesante şi pline de expansiune pentru vară. Rezervarea unei vacanţe în locuri îndepărtate, explorarea unui subiect de interes pe care nu l-ai abordat niciodată până acum sau chiar să te uiţi la continuarea educaţiei sunt toate modalităţi excelente de a-ţi potoli setea după înţelepciune şi experienţe noi. Acum este momentul să-ţi extinzi orizonturile şi să depăşeşti limitele zonei tale de confort personal. Asumarea unui risc poate fii răsplătită cu siguranţă.


Săgetător:

Sezonul Racului este un moment emoţionant pentru toată lumea, dar cu siguranţă vei fi adânc în sentimentele tale luna aceasta. Te simţi mai introspectiv(ă) decât de obicei şi s-ar putea să te trezeşti preocupat(ă) de dinamica relaţiilor tale personale. Speranţele, temerile şi secretele pot ieşi la suprafaţă acum, cerându-ţi să fii cu piciorele pe pământ cu tine şi cu oamenii cei mai apropiaţi. Nu-ţi fie teamă să înfrunţi aceste lucruri frontal şi să eliberezi tensiunea – te vei simţi mult mai uşor(ară) odată ce o faci.






Capricorn:

Sezonul Racului îţi schimbă atenţia asupra relaţiilor tale cele mai apropiate, aşa că pregăteşte-te pentru un pic de dragoste de vară. Acesta este un moment important pentru a-ţi îmbrăţişa partea mai delicată şi a fi mai deschis(ă) la emoţii în cadrul parteneriatelor tale, aşa că lucrează să laşi garda jos şi să laşi culorile tale adevărate să strălucească. Puţină vulnerabilitate şi sensibilitate pot contribui în mare măsură în construirea apropierii şi a grijii cu ceilalţi(lelalte) – fie că este un/o partener(ă) romantic(ă), cel(a) mai bun(ă) prieten(ă) sau chiar un contact profesional – aşa că bazează-te pe compasiune.


Vărsător:

În mod oficial, este timpul pentru distracţia de vară, aşa că luna care urmează este un moment bun pentru a-ţi verifica echilibrul dintre viaţa profesională şi viaţa privată, pentru a te asigura că ai suficient timp pentru a-ţi satisface toate nevoile. Reînnoieşte-ţi programul într-un mod care să-ţi permită să rămâi pregătit(ă) tot timpul pentru rezolvarea responsabilităţilor tale, dar să lase mult loc pentru bunăstare şi îngrijire de sine. Fii mai deschis(ă) la acceptarea ajutorului şi atenţia altor persoane, acordă prioritate grijei de sine. O meriţi.






Peşti:

Sezonul Racului îţi luminează viaţa romantică luna aceasta şi aduce tot felul de noi oportunităţi pentru întâlniri, creativitate şi plăcere. Dacă eşti într-o relaţie, este un moment minunat pentru a aduce o profunzime sinceră şi magie conexiunii tale. Dacă eşti singur(ă), distrează-te explorând entuziasmul aventurilor de vară, programând câteva întâlniri şi porneşte arta flirtului. Inspiraţia, dragostea şi momentele bune sunt peste tot.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS