În 14 iunie 2022 avem Super Lună Plină în Săgetător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
În 14 iunie 2022 avem Super Lună Plină în Săgetător


Marţi, 14 iunie 2022, o Lună Plină aventuroasă are loc în Săgetător care ne umple cu energie pozitivă. În sfârşit, după o perioadă de Luni Pline intense care ne-au dat provocări critice şi ne-au generat schimbări substanţiale multora, acum cerul nopţii este din nou limpede. Această Lună Plină este asociată cu punctul culminant al sezonului de primăvară târzie. Ea sugerează renaşterea, dar şi finalurile necesare. Precum o floare care îşi atinge apogeul înfloririi, pe cât de frumoasă este înflorită, pe atât de evident este că urmează o nouă etapă, a fructului sau a împrăştierii seminţelor în pământ pentru un nou ciclu.


Berbec:

Dacă cauţi un sens al existenţei, vei avea succes în perioada acestei Luni Pline. Fie că încerci să îţi înţelegi lecţiile de viaţă printr-o boală sau prin carieră ori printr-o cale spirituală, cel mai important este că vei primi un răspuns la o întrebare ce ţi-a îngreunat inima. Această revelaţie poate veni brusc când faci o plimbare, joci un sport sau meditezi.


Taur:

Luna Plină în Săgetător îţi dă şansa să îţi înfrunţi temerile. Dacă ai de evitat o situaţie, trage aer în piept şi fă-i faţă. Dă-ţi permisiunea să te simţi anxios(asă) şi bizar(ă). Stând ferm(ă), disconfortul tău va face loc păcii. Curând, vei fi încântat(ă) să realizezi că te-ai eliberat de un sistem rigid. Recompensele pot fi de la o vindecare de boală până la a depăşi o ruşine pentru a te bucura de un nou nivel de intimitate. Te poate aştepta şi o oportunitate favorabilă în carieră acum. Cineva ce îţi admiră abilităţile organizaţionale îţi poate cere colaborarea într-o companie creativă. Harul tău de a aduce ordine într-un mediu haotic va fi mult apreciat.


Gemeni:

Această Lună Plină poate spori o relaţie apropiată de prietenie sau de iubire. În loc să rămâi focalizat(ă) asupra propriilor tale nevoi, uită-te la moduri de a susţine un/o bun(ă) prieten(ă) sau un/o partener(ă) romantic(ă). Pune întrebări despre aria sa de interes; rezervă o ieşire undeva unde ştii că-i place; aranjează ceva pentru pasiunea sa. Sărbătorind şi onorând experienţa şi cunoştinţele sale, vei învăţa ceva valoros despre sine, întrucât toate relaţiile sunt oglinzi. O călătorie mai neobişnuită poate apărea la orizont. Dacă vizitezi o zonă nefamiliară poate să fie revelator. Nu e nimic mai aparte decât să fii în locuri străine ca să afli despre tine ce talente ascunse ai şi ce atitudini surprinzătoare adopţi.






Rac:

Poţi găsi un mod de a rezolva o problemă persistentă de sănătate în preajma acestei Luni Pline. Dă-ţi oportunitatea de a fi în tăcere totală şi de a-ţi asculta corpul. În loc de a te supăra pe el că nu e eficient aşa cum vrei, vorbeşte cu sistemul tău într-un mod iubitor şi plin de compasiune. De exemplu, dacă ai o durere în şold, mulţumeşte-i că te susţine şi întreabă ce poţi face să hrăneşti zona şi să o susţii şi tu. Un răspuns care îţi apare ca şi intuiţie îţi va aduce o uşurare imediată. O relaţie pasională îţi poate revela lucruri. Deschide-ţi inima spre cineva care şi-a dovedit iubirea şi loialitatea. Ascultă cu atenţie sfaturile sale. Chiar şi o remarcă banală de la partener(ă) te poate ghida spre o schimbare benefică.


Leu:

Sub această Lună Plină poţi descoperi un mod de a face mai multe lucruri ce îţi plac. Fie ca asta înseamnă să ai un serviciu cu solicitări mai puţine, fie să te muţi în altă parte a lumii ori să îţi rearanjezi programul, important este să pui cât de multă energie poţi în activităţi şi relaţii care îţi hrănesc sufletul. În loc să te laşi dominat(ă) de emoţii că nu faci suficient, bucură-te de fiecare oportunitate pentru a savura ce e mai bun în viaţa ta. O relaţie de iubire sau de afaceri poate intra în lumea ta. Va fi nevoie să fii perseverent(ă), pentru că persoana respectivă poate fi un pic absentă. După ce îi cucereşti inima, vei putea construi o relaţie bună şi neconvenţională, fie romantică, fie de afaceri.


Fecioară:

Luna Plină îţi face cadoul de a găsi moduri de a te simţi bine cu tine şi despre tine. Votează să opreşti critica de sine pentru următoarele două zile şi vezi ce se întâmplă. Fă o misiune personală din a înlocui gândurile de nepăsare cu gânduri de laudă de sine. Complimentează-ţi progresul, imaginea, creativitatea. Dă-ţi singur(ă) recompense repetate (dar nu alimentare). Dă lucruri enervante de făcut altora şi bucură-te de a fi în mediul exterior. Această schimbare va atrage iubire, noroc, bani şi oportunităţi. Pregăteşte-te să înveţi din puterea iubirii de sine. Un loc de muncă cu recompense poate fi în atenţia ta. Completează o aplicaţie, mergi la un interviu sau la o audiţie dacă vrei şi sunt mari şanse să găseşti ceva bine plătit şi care îţi stimulează intelectul.






Balanţă:

Descoperind noi moduri de a comunica îţi va transforma relaţia în toate ariile vieţii. Este o perioadă foarte bună să stăpâneşti mai bine o limbă străină sau un instrument muzical. Nu te teme dacă ai avut dificultăţi cu aceste lecţii în trecut. Acum eşti capabil(ă) să alegi un program şi un/o profesor(ară) care rezonează cu tine. Urmărind o relaţie sau o activitate care te umple de entuziasm va fi revelator. Îţi vei scoate la lumină talente ascunse după ce îţi asculţi dorinţele şi urmezi ceea ce vrei. Lasă Luna Plină să îţi permită să te opreşti din a fi excesiv(ă) de politicos(asă) dar fals(ă) şi să începi să fii autentic(ă).


Scorpion:

O oportunitate specială de a face bani, aparte faţă de ce ai avut până acum, poate pica în braţele tale. Aceasta este o mare şansă pentru a-ţi schimba domeniul carierei, de a avea o altă meserie sau de a găsi o a doua sursă de venituri. Există un sentiment de entuziasm şi aventură în acest efort. Pregăteşte-te să studiezi din greu, pentru că va trebui să absorbi multă informaţie cu rapiditate. Din fericire, tu ai fost mereu bun(ă) la cercetări şi îţi este uşor să absorbi toate informaţiile necesare. Această Lună Plină poate avea şi impact asupra vieţii de acasă. O dorinţă imperioasă de a te muta te poate impacta şi pune în contact cu această idee. Fii deschis(ă) să îţi schimbi locaţia dacă primeşti inspiraţia. Te poate aştepta un alt mediu artistic, vecinătate culturală sau oraş mai modern.


Săgetător:

Luna Plină îţi oferă oportunitatea excepţională să te exprimi cu adevărat. Arată-ţi munca creativă, intră într-un rol sau arată-te aşa cum eşti de fapt. Ai lucrat sub acoperire ca să te transformi. Determinarea şi diligenţa ta ţi-au pavat calea pentru succes. Profită de orice oportunitate ca să fii în lumina atenţiei pe care o meriţi. Această faimă şi aclamare de la oameni va fi o recompensă minunată pentru decizia ta curajoasă. Acum îţi poate veni şi o oportunitate de a studia. Fii rapid(ă) să te înscrii la acest curs entuziasmant, locurile se pot umple repede. Cunoştinţele noi te vor catapulta într-un mediu stimulant. Sarcinile plictisitoare vor fi înlocuite cu provocări. Ai putea merge şi într-o călătorie fără să fii pregătit(ă).






Capricorn:

O mare revelaţie spirituală va apărea brusc. Fii deschis(ă) să explorezi idei din diverse filozofii. Vei auzi o afirmaţie care îţi va schimba profund perspectivele. Frica poate fi înlocuită cu anticipare. Furia va fi depăşită prin pace. Resentimentele se pot dizolva cu iubire. Adoptând o abordare mai deschisă la cap în faţa provocărilor te va elibera prin propria-ţi închisoare creată de tine. O oportunitate de a face bani se merită a fi explorată. Dacă ai şansa să lucrezi pentru un/o antreprenor(are) vizionar(ă), acceptă. Altfel, ai putea decide să îţi lansezi propria afacere, oferind produse specializate şi servicii către un grup select de oameni. Ai fi potrivit(ă) şi să creezi ceva pentru oameni cu nevoi aparte.


Vărsător:

Sub această Lună Plină, vei avea o realizare profundă din cauza unei asocieri cu un grup. Lucrul cu oamenii din tot felul de domenii ale vieţii a fost instructiv. Ţi-a arătat că aşteptările şi dorinţele pe care le-ai avut în copilărie nu sunt neapărat cele mai bune obiective de îndeplinit. Fii deschis(ă) şi dornic(ă) să îţi construieşti un vis nou, unul care îţi cucereşte imaginaţia şi îţi face sufletul să cânte de fericire. Acum ai şansa să adopţi un stil de viaţă diferit. Cu ajutorul unui(ei) prieten(e) sau coleg(e) vei fi introdus(ă) într-un lume stimulatoare. Fii deschis(ă). Te vei integra rapid în acest nou mod de a experimenta viaţa şi lumea.


Peşti:

O descoperire pentru cariera ta este pe drum spre tine sub această Lună Plină. Dă-ţi voie să ai curaj să îţi împlineşti serviciul la care ai sperat. Este foarte posibil să ajungi într-o poziţie ce implică scrisul, publicarea, călătoria sau educarea. Dacă îţi iubeşti deja locul de muncă, poţi primi o mărire sau o promovare. Talentul tău de a te lăsa dus(ă) de val şi compasiunea către alţii(tele) te-au adus în acest punct bun. Foloseşte-ţi darurile ca o pistă de lansare pentru alte împliniri personale. Fii deschis(ă) să îmbrăţişezi o practică spirituală. Balansează-ţi viaţa de muncă cu activităţile ce te încântă pentru a-ţi crea un sentiment profund de satisfacţie. În timp ce te bucuri să fii sărbătorit(ă) pentru realizările profesionale, vei simţi şi mai multă împlinire că eşti aliniat(ă) cu Sinele tău superior.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS