Horoscopul dragostei, 20-26 iunie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 20-26 iunie 2022


Horoscopul dragostei 20-26 iunie 2022, Berbec:

Dragostea va fi puternic evidențiată în această săptămână. Dacă ți-ai făcut o idee despre o potențială viitoare relație, atunci s-ar putea să descoperi că evenimentele care au loc în aceste zile îți vor schimba părerea semnificativ. Cineva are puterea de a-ți topi inima, care s-ar putea să se fi pietrificat ca o protecție împotriva suferinței și dezamăgirii. Poți decide că merită riscul!


Horoscopul dragostei 20-26 iunie 2022, Taur:

Alinierea planetelor poate face ca această săptămână să pară destul de emoționantă și ai putea începe să te simți vulnerabil(ă) până la sfârșitul acesteia. Acesta nu este un lucru rău, cu excepția faptului că nu îți place să fii într-un asemenea dezavantaj. Dacă ai putea vedea că acest lucru este mai degrabă o binecuvântare decât o problemă, nu ai mai fi atât de îngrijorat(ă) de asta. Partenerul(a) de viață știe că ești om înainte de toate!


Horoscopul dragostei 20-26 iunie 2022, Gemeni:

Cu energia astrală din această săptămână, îți poți lăsa emoțiile și sentimentele să curgă libere. Dacă până acum te-ai abținut să te deschizi în fața celui(ei) mai recent(e) iubit(e), de acum înainte nu vei mai putea să faci acest lucru. Probabil nu este deloc o idee rea să spui ceea ce ar trebui să spui, deoarece partenerul(a) chiar își dorește să audă asta.






Horoscopul dragostei 20-26 iunie 2022, Rac:

Aspectul astral actual te va aduce tot mai aproape de gândurile tale secrete și ascunse. De asemenea, te poate aduce mult mai aproape de persoana visurilor tale. Fie că intenționezi să faci ceva special sau să te ocupi doar de treburile zilnice, pregătește-te să te îndrăgostești. Nu te vei putea abține!


Horoscopul dragostei 20-26 iunie 2022, Leu:

S-ar putea ca tu și partenerul(a) de viață să fi fost în proces de dezvoltare a afecțiunii dintre voi, iar acum e momentul să culegeți roadele. Rezultatele sunt bune și veți experimenta, în sfârșit, sentimentul de mulțumire. Dacă ești singur(ă), vineri sau sâmbătă vei primi o propunere îndrăzneață, dar interesantă.


Horoscopul dragostei 20-26 iunie 2022, Fecioară:

Configurația astrală din această săptămână dezvăluie faptul că vei avea șansa de a dezvolta o relație care se bazează pe idei și atitudini spirituale și nu pe principii bazate mai mult pe ego. Poate că ți-ai dorit dintotdeauna o relație în care să simți că persoana de lângă tine te încurajează, așa că profită de ocazie cât poți!






Horoscopul dragostei 20-26 iunie 2022, Balanţă:

Aspectul astral din această săptămână te poate face să fii mai credul(ă) decât de obicei. Dacă ai pe cineva special în viața ta, atunci s-ar putea să-l(o) pui pe un piedestal. Acest lucru poate fi în regulă o vreme dar în cele din urmă vei începe să îți dai seama că e cât se poate de ireal. Fii mai realist(ă)!


Horoscopul dragostei 20-26 iunie 2022, Scorpion:

Dacă ai pe cineva, acesta(asta) poate părea mai confuz(ă) decât de obicei, mai ales sub influența energiilor astrale actuale. El(a) își poate retrage promisiunile pe care ți le-a făcut sau ar putea fi tentat(ă) să facă un jurământ pe care știe în secret că nu îl va putea ține. Nu băga prea mult în seamă ce se spune sau nu se spune, căci de săptămâna viitoare totul va fi uitat. Ai răbdare!


Horoscopul dragostei 20-26 iunie 2022, Săgetător:

Energia astrală din această săptămână îți poate încurca programul și te poate face să omiți lucruri importante din jurnalul personal sau din agendă. Dacă poți să ieși la o întâlnire, atunci asigură-te că știi exact unde mergi și la ce oră ar trebui să fii acolo. Poate fi necesar să-ți reamintești și data, deoarece în această perioadă ești predispus(ă) să încurci lucrurile.






Horoscopul dragostei 20-26 iunie 2022, Capricorn:

Există șansa să ai parte de o cantitate mare de iubire în această săptămână. Cu toate acestea, există și posibilitatea unei mari confuzii. S-ar putea să nu fii pe deplin sigur(ă) de statutul tău în ceea ce privește o anumită persoană, dar dacă dai un sens tuturor gesturilor și acțiunilor care te privesc, nu vei ajunge nicidecum la o concluzie înțeleaptă.


Horoscopul dragostei 20-26 iunie 2022, Vărsător:

Configurația astrală din această săptămână poate să nu fie exact ceea ce aveai nevoie, mai ales când credeai că tocmai ai rezolvat totul cu privire la o anumită relație. Cu toate acestea, poți preveni să apară prea multă confuzie atât timp cât rămâi la adevăr și nu ignori ce-ți spune inima să faci. Dacă începi să încerci să-ți acoperi urmele, lucrurile se vor încurca foarte mult.


Horoscopul dragostei 20-26 iunie 2022, Peşti:

Poate fi necesar să înveți să citești printre rânduri în această săptămână. E posibil ca o relație să nu fie chiar ceea ce pare, persoana cu care ești încercând să fie cât mai amabilă și să se adapteze cât mai ușor. S-ar putea să nu vrea să te rănească, dar cu siguranță cel mai bine ar fi să afli adevărul cât de dur ar fi el.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS