Horoscop solstiţiu de vară 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop solstiţiu de vară 2022


Marţi, 21 iunie 2022, Soarele intră în zodia Racului, unde va rămâne până în 23 iulie 2022. În emisfera nordică, Soarele aflat în Rac atinge punctul său maxim din toată vara şi are cea mai puternică lumină. De îndată ce Soarele răsare, ne simţim cu toţii(ate) mai bine, suntem mai sociabili(e) şi viaţa pare mai promiţătoare. În astrologie, Soarele determină cum ne simţim şi ne exprimăm în exterior.


Berbec:

Soarele intră în semnul Racului iar tu ai putea fi acum persoana care să ofere o bază de confort persoanelor dragi. Atenţia ta va fi focalizată asupra căminului tău şi asupra celor dragi ţie. Dă-ţi permisiunea să fii singur(ă) şi să te bucuri de casa ta, făcând lucruri în ea şi pentru ea. Este o perioadă excelentă să te odihneşti, relaxezi şi să faci anumite îmbunătăţiri la locuinţă.

Fiind copilul(a) zodiacului, primul semn, te vei simţi mai confortabil(ă) să acţionezi din esenţa ta copilărească. Asta are şi avantaje şi dezavantaje. În decursul sezonului Rac, gândeşte-te mereu la ce ar face copilul din tine, cel(a) de la vârsta de 6 ani, ca să fie fericit(ă). Apoi oferă-i acele acţiuni şi dorinţe negreşit.






Taur:

Distrează-te, ieşi cu oamenii! Este un interval de timp excelent pentru comunicare de orice tip pentru tine. Abilităţile tale de scris şi vorbit sunt puternice şi este foarte bine să promovezi şi să împărtăşeşti ceva despre care eşti pasionat(ă). Dacă vrei să înveţi un limbaj nou sau să îţi extinzi abilităţile, acum este momentul să te duci la cursuri specializate.

Nu eşti niciodată singur(ă) în problemele cu care te confrunţi. Nu mai suferi de unul(a) singur(ă). Sună un/o prieten(ă), mergi la un grup de suport, găseşte pe cineva profesionist care te înţelege total. Lumea este plină de instrumente care te pot ajuta. Nu ai de ce să te zbaţi singur(ă) în nimic.


Gemeni:

Ai o stare naturală reflectivă. Este un interval de timp excelent să îţi reevaluezi talentele şi să descoperi moduri în care să le foloseşti ca să câştigi mai mulţi bani. O idee nouă de afacere îţi poate veni şi care va avea potenţial de real succes. Asigură-te că îţi direcţionezi acţiunile spre atingerea obiectivelor financiare.

Chiar este momentul pentru o curăţare emoţională de final de primăvară pentru tine. Ai tot adunat şi ţinut în tine amintiri, emoţii, haine şi viziuni în ultimele luni. Scapă de toate elementele care nu te propulsează înainte spre tot ce e mai bine pentru tine în viaţă. Dă sau vinde hainele vechi, meditează şi curăţă-ţi mintea, creează visuri noi.






Rac:

Ziua ta de naştere ar trebui să fie acompaniată de ceva mai multă gălăgie! Soarele în semnul tău te face foarte popular(ă) acum. Este vremea aniversării tale şi trebuie să o simţi drept una de entuziasm, mai mare încredere şi noi începuturi. Sănătatea şi nivelul tău de energie vor fi ridicate şi te vei simţi mult mai pozitiv(ă) atunci când ai de luat decizii importante. Este un interval de timp bun să te îmbraci diferit sau să îţi aranjezi altfel părul.

În mod normal, când ne gândim la iertare, ne gândim la oamenii despre care simţim că au greşit faţă de noi sau noi faţă de ei, dar în acest sezon al aniversării tale, trebuie să te ierţi tu pe tine însuţi(ăţi). Iartă-te că permiţi energiilor joase să îţi pătrundă în casă şi fiinţă, şi iartă-te că nu eşti perfect(ă) aşa cum crezi tu că ar trebui să fii.


Leu:

În acest interval de timp eşti binecuvântat(ă) cu atingerea delicată divină, un fel de mână de fier învelită în mănuşă de mătase şi eşti în mod special bun(ă) cu oamenii negativi, exageraţi de critici sau dificili.

Este un interval de timp excelent să fii în contact cu pasiunea ta. Îţi trăieşti visul împlinit? Dacă nu, ce ţi-ar plăcea să faci? Este momentul să explorezi diferite opţiuni, să te duci la un curs sau seminar, să cercetezi noi posibilităţi. Vei fi plăcut surprins(ă) de ce vei întâlni.

Dacă te-ai simţit deconectat(ă) de persoana iubită, de prieteni(e), de bucuria ta, acum este timpul să te reîntorci spre tine pentru a găsi acolo conexiunea pierdută. Petrece ceva timp în singurătate, ascultându-ţi intuiţia. Ea este cea care ştie cel mai bine cursul acţiunilor, chiar şi când mintea ta conştientă nu ştie încotro să o apuce.






Fecioară:

În luna cât Soarele este în Rac, este un interval de timp potrivit pentru socializare şi întâlnire cu prietenii(ele). Poate ai dori să te implici într-un anumit tip de voluntariat sau să faci ceva pozitiv pentru comunitate. Încearcă să te înscrii într-un grup cu interese similare şi valori ca şi tine şi te vei simţi inspirat(ă) şi satisfăcut(ă) emoţional. Discreţia într-o prietenie este foarte importantă dacă vrei îţi menţii acea relaţie.

Vei fi confruntat(ă) cu multe opţiuni şi decizii de luat în această lună. Lasă ca verdictele pe care le dai şi drumurile pe care le alegi să fie conduse de iubirea din inima ta. Alege să te expandezi în loc să te contracţi. Renunţă să te mai îngrijorezi pentru nimic. Deja ai mai mult decât suficient şi întotdeauna vei avea.






Balanţă:

Acest tranzit al Soarelui în Rac îţi mută atenţia asupra carierei şi direcţiei tale în viaţă. Te poţi decide să îţi duci cariera într-o cu totul altă direcţie. Este un moment bun să pui bazele fundaţiei noului tău viitor şi să stabileşti noi obiective. Acceptă acea propunere sau promovare. Poţi orice! Poate că trebuie să te îmbraci într-un anumit fel ca să impresionezi, dar nu te strădui excesiv.

Schimbarea poate fi inconfortabilă, dar fiecare mică modificare ne aduce mai aproape de destinul nostru mare. Nu există căi greşite. Fii dispus(ă) să îţi asumi riscuri. Ascultă cu atenţie şi lasă Universul să te ghideze în direcţia frumuseţii şi aventurii.


Scorpion:

În sezonul Racului este un interval de timp excelent să călătoreşti, să te bucuri de viaţă şi să întâlneşti oameni din locuri diferite şi culturi diferite. Viaţa se va simţi mai luminoasă decât a fost în ultima perioadă. Dezvoltă-ţi aspectul spiritual şi deschide-te spre noi experienţe. Acest tranzit poate fi foarte pozitiv pentru tine. Îţi va creşte apetitul pentru miracole şi setea de cunoaştere. Te vei recalibra rapid faţă de durităţile anterioare.

Chiar crezi că ai ceva de câştigat dacă ţii cu dinţii strâns de trecut? Crează eliberarea şi iertarea necesare ca parte din viaţă. Priveşte înainte spre noi vise şi lasă toţi oamenii şi situaţiile care sunt prea mici în urmă, să le vezi doar în oglinda ta retrovizoare.






Săgetător:

Încearcă să găseşti metode de a uita trecutul ca să poţi merge mai departe cu viaţa ta. Sunt mari şanse să primeşti un cadou financiar de la cineva. Poate fi o moştenire, o sponsorizare, o investiţie.

Ai atins un punct în călătoria ta în care eşti pregătit(ă) să tragi adânc aer în piept şi să începi ceva nou, indiferent de domeniu. Chiar este timpul. Poziţionează-te într-o direcţie proaspătă şi devino entuziast(ă). Întregul Univers este al tău spre a te susţine dacă doreşti asta.






Capricorn:

Este un interval de timp excelent pentru a-ţi focaliza întreaga atenţie asupra relaţiilor tale. Cineva nou va veni în viaţa ta şi poate fi vorba de un/o partener(ă) de cuplu sau pentru afaceri şi muncă. De asemenea, s-ar putea să fie nevoie să îţi redefineşti graniţele şi limitele în actualele tale relaţii.

Numele jocului pentru tine acum este o iubire de sine radicală. Da, se ştie că iubeşti obiectivele şi termenele limită însă ţine minte că a avea grijă de sănătatea ta emoţională te va face să fii mult mai eficient(ă).


Vărsător:

În această perioadă este indicat să îţi faci toate treburile ce necesită atenţia ta pentru detalii. Dacă te-ai gândit să începi o nouă dietă ca să îţi îmbunătăţeşti sănătatea, acum este un moment prielnic să începi. Ar trebui să te simţi cu o stare de spirit foarte ridicată.

Chiar dacă acum ai putea crede că ai anumite crize existenţiale în diverse teme, întrebându-te care este rostul său care este direcţia, să ştii că nimeni în afară de tine nu are perspectiva ta unică pentru viaţa ta, talentul tău divin pentru fericirea vieţii tale. Vei fi plin(ă) de succes şi bucuros(asă), condiţia este să ai încredere în tine.






Peşti:

Este un interval de timp bun să începi proiecte noi, să munceşti cu copiii(lele) şi cu persoanele tinere. Ar trebui să te simţi mai viu(e) şi plin(ă) de viaţă ca oricând şi să fii dornic(ă) de noi aventuri. Este o perioadă prielnică să alergi după visurile tale ca şi cum întreaga ta viaţă ar depinde de asta!

Acum ai ocazia să îţi dedici momente ca să recunoşti toate cadourile şi binecuvântările din viaţa ta. De fapt, dacă stai şi te gândeşti bine, deja ai tot ce ai putea avea vreodată nevoie.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS