Etalarea şi interpretarea runelor, 20-26 iunie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 20-26 iunie 2022


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante și să fie pregătiți(te) pentru această schimbare. Sunt persoane născute în această zodie care așteaptă o rezoluție, un răspuns.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii intră, cum au intrat și alte zodii, într-o nebuloasă, nu comunică cu toată lumea, sunt ei(le) cu ei(le) și cu Dumnezeu. Au nevoie de o săptămână în care să se retragă, poate le trebuie o pauză sufletească, de regenerare.


Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii pot găsi rezolvarea tuturor problemelor pe care nu le-au discutat săptămâna trecută. Puneți și faceți un consiliu de familie și rezolvați toate problemele care vă frământă, că altfel nu se mai poate. Nu găsiți rezolvări de unul(a) singur(ă), numai împreună cu ceilalți(lelalte).






Rac:

Nativii(ele) acestei zodii vor să se mai certe cu cineva, să mai obțină ceva, dar runa le spune să stea liniştiţi(te), să nu fi îngrijoraţi(te) că vor câștiga în mod sigur, nu e nevoie de bătălie.


Leu:

Nativii(ele) acestei zodii sunt pregătiţi(te) să înceapă o viață nouă. Este ca o revigoare în toate planurile.


Fecioară:

Pentru nativii(ele) acestei zodii se anunţă belşug. Peste puțin timp, toate visurile voastre se vor împlini. Doamne ajută!






Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să lase în urmă toate grijile, problemele și necazurile. Pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună.


Scorpion:

Pentru nativii(ele) acestei zodii, e o certitudine că cineva care se gândește intens la ei(le) le va trimite un cadou minunat.


Săgetător:

Runa Wunjo (a bucuriei) îi/le face pe nativii(ele) acestei zodii câștigători(are).






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii sunt pregătiţi(te) de a se muta din casă sau de a-şi schimba locul de muncă, ei(le) caută noi opțiuni.


Vărsător:

Runa vă anunță o călătorie. Sunteți pregătiţi(te) să vă faceți bagajele?


Peşti:

Nativii(ele) acestei zodii vor avea parte de protecție divină. Au protecție din toate punctele de vedere împotriva forțelor malefice care-i(le) înconjoară.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS