23 iunie – 17 iulie 2022: Venus tranzitează Gemenii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
23 iunie – 17 iulie 2022: Venus tranzitează Gemenii


În timpul tranzitului său, planeta iubirii armonizează cu alte planete, aducând noi şi noi situaţii şi provocări în dragoste şi nu numai. În 28 iunie 2022, iubăreaţa Venus primeşte binecuvântarea norocosului Jupiter, aflat în Berbec. Jupiter este planeta norocului, a expansiunii şi a oportunităţilor, deci beneficiezi din plin de oportunităţile pe care ţi le oferă energia lui. Exprimă-ţi sentimentele fără teamă.

Luna următoare, în 12 iulie 2022, Venus din Gemeni se „joacă” alături de Saturn cel serios din Vărsător. Saturn este planeta angajamentului, a dedicării, a responsabilităţii, deci profită de moment pentru a-ţi defini relaţiile. Ce e serios şi merită păstrat, ce nu e constructiv şi trebuie îndepărtat?

Întâlnirea lui Venus cu Neptun din 13 iulie agită spiritele. Deşi ambele au legătură cu iubirea, Neptun este mai confuz, combinaţia din această zi cu Venus are menirea de a scoate la lumină problemele, nu de a le rezolva. Acum este cea mai bună perioadă să analizezi, să reflectezi şi nicidecum să reacţionezi.






Berbec:

Dacă eşti într-o relaţie, se poate să îţi doreşti mai mult dialog cu cel(a) drag(ă) ţie. Această energie cere să te exprimi şi să nu-ţi fie frică să spui ce te nemulţumeşte. Dacă nu ai un/o partener(ă) de cuplu şi eşti pregătit(ă) de o nouă idilă, acesta este un moment grozav pentru întâlniri.


Taur:

În timp ce Venus tranzitează Gemenii, este posibil să te trezeşti reflectând şi mai mult asupra valorilor din viaţa ta. Dacă ai trecut cu vederea câteva semnale de avertizare în cuplu, acum ar fi indicat să te ocupi serios de ele. Spune ce vrei şi rezolvă ce e de rezolvat.






Gemeni:

Dacă nu ai un/o partener(ă) de cuplu nu este exclus să îţi fie mai uşor să cucereşti o inimă, chiar două. Este momentul tău să străluceşti. Concentrează-te asupra nevoilor tale şi asigură-te că primeşti atenţia şi energia pe care o meriţi în relaţiile pe care le ai.


Rac:

Acest tranzit ar putea însemna pentru tine finalul unei relaţii cu un tipar nesănătos, chiar toxic. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de dragoste şi totul decurge bine, se prea poate să îţi doreşti o conectare de natură spirituală cu partenerul(a). Te pot ajuta meditaţiile, scrisul în jurnal şi chiar reînnoirea jurămintelor făcute cu cel(a) pe care îl/o iubeşti.


Leu:

Acest tranzit îţi reaminteşte că modul în care te conectezi cu partenerul(a) de cuplu este totul. Prieteniile, cercul tău social te-ar putea aduce în braţele marii iubiri. Tehnologia şi inovaţiile sunt de asemenea teme care apar în această perioadă. Dacă te-ai împotrivit până acum întâlnirilor online, se prea poate să îţi schimbi perspectiva. Încearcă ceva nou şi renunţă la vechile tipare sau modele de gândire. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de cuplu, se anunţă mai multe întâlniri cu prietenii(ele), petreceri sau chiar întâlniri duble.






Fecioară:

Tu eşti o fiinţă timidă, dar pregăteşte-te să atragi atenţia asupra ta. Acest tranzit trece prin partea de sus a diagramei natale, făcându-i(le) pe alţii(tele) să te remarce şi să te bage în seamă. S-ar putea să experimentezi binecuvântări suplimentare în cariera ta, iar acest lucru ar putea veni de la o persoană specială. Munca şi contribuţiile tale asigură un sentiment crescut de valoare de sine. Şi, cu un aşa plus de încredere de sine, este greu să fii ignorat(ă) de ceilalţi(lelalte). Aşa că, nu-ţi fie teamă să ieşi în lume!


Balanţă:

În perioada acestui tranzit te gândeşti la imaginea de ansamblu. Cum ar arăta viaţa ta cu partenerul(a) tău(a) de vis? Dacă ai o relaţie sentimentală, acum este momentul perfect să investeşti mai mult în ea, dacă merită. Acest lucru presupune o aventură în doi, planificarea mai multor activităţi în cuplu etc.






Scorpion:

Nu ţi-e teamă să te scufunzi în profunzimile relaţiei, iar cu Venus în Gemeni îţi doreşti şi mai multă intimitate. Viaţa sentimentală este pe cale să primească un impuls cosmic major. De asemenea, îţi doreşti mai multă implicare emoţională. S-ar putea să te simţi în siguranţă alături de o persoană specială pentru că ţi-ai împărtăşit mai multe temeri şi dureri din trecut. Curajul tău de a da aceste detalii personale nu va trece neobservat şi va întări legătura pe care o ai în prezent. Nu-ţi fie teamă să explorezi şi intimitatea partenerului(ei), pentru a-i afla dedesubturile trecutului.


Săgetător:

Simţi acel sentiment suplimentar de pace şi fericire? Nu există probleme în paradisul tău. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie sentimentală vei experimenta un plus de armonie, ceea ce va aduce un plus de conexiune cu partenerul(ă). Dacă eşti singur(ă), ai toate şansele să te implici într-o relaţie serioasă de lungă durată.






Capricorn:

Fericirea ţine şi de lucruri mărunte. Venus în Gemeni îţi reaminteşte că rutina ta zilnică poate fi şi seducătoare, şi romantică. Petrece mai mult timp cu partenerul(a) de cuplu, participă alături de el(a) la diverse evenimente, acţiuni etc. Dacă eşti singur(ă), dragostea ar putea veni dintr-un loc la care nu te-ai fi aşteptat vreodată.


Vărsător:

Urmează-ţi visurile. Acest tranzit înseamnă pentru tine un interval de timp grozav pentru relaţia de cuplu. Participaţi împreună la acţiuni, practicaţi pasiuni comune. Dacă eşti singur(ă), trebuie să fii mai deschis(ă) la ceea ce-ţi trimite Universul. Arată-i Universului că eşti pregătit(ă) pentru o relaţie serioasă. Cum să găseşti dragostea dacă tu fugi de ea?






Peşti:

Acest tranzit retrezeşte în tine pofta de conexiuni profunde. Vrei să îţi cunoşti cât mai bine partenerul(a) de cuplu, să-i pătrunzi în gânduri. Te simţi în siguranţă în compania lui/ei. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de ceva vreme, poate că a venit momentul să îţi prezinţi partenerul(a) familiei sau prietenilor(elor). Poţi lua în calcul şi să vă mutaţi împreună.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS