13 iunie - 5 iulie 2022: Mercur în Gemeni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail


Berbec:

Viața voastră socială se va transforma complet, iar cercul vostru de amici(e) se va extinde repede. Fie că vreţi să călătoriţi în weekend cu amicii(ele) voştri(astre), fie că vreţi să participaţi la evenimente unde să cunoaşteţi persoane noi, veţi izbuti să faceţi tot ce v-aţi propus. Conexiunile se vor mări odată ce veţi mări frecvența interacțiunilor cu oamenii pe care îi vreţi în viața voastră.


Taur:

Este posibil să aveţi parte de câteva schimbări profesionale, menite să vă scape de datorii. Cheia este comunicarea, așa că trebuie să purtaţi discuții cât mai lungi cu şefii(ele) voastre, astfel încât să îi/le convingeţi că aveţi nevoie de o mărire de salariu. Când ştiţi să folosiţi doar cuvinte potrivite, este imposibil să nu obţineţi rezultatele așteptate. Veţi afla că sunteţi atraşi(se) de un nou domeniu de activitate și veţi asocia într-un mod agreabil obligațiile de la locul de muncă și pe cele de familie.


Gemeni:

Mercur este lumina voastră călăuzitoare și vă va ajuta să începeţi un nou drum în viață. Va aduce bucurie în suflet și seninătate în minte, făcându-vă să priviţi totul în jur cu mai multă încredere. Veţi fi capabili(e) să vă exprimaţi fără frică ideile, să vă conectaţi cu persoane importante, să vă implicaţi în proiecte la care visaţi de multă vreme și să le finalizaţi cu succes. Veţi simţi că daţi mai mult randament, iar energia mentală sporită va reuși să vă motiveze, astfel încât să munciţi mai mult.






Rac:

Mercur nu va avea aceleași influențe și în cazul vostru, deoarece vă va face mai spirituali(e) ca niciodată. Veţi avea tendința să vă închideţi în voi, să nu comunicaţi prea mult cu cei(le) dragi vouă și să evitați străinii(ele). Deși ei(le) vor încerca să se apropie de voi, nu le veţi permite să vă perturbe liniștea și nici să vă distragă de la planurile voastre. Veţi sta departe de nelinişte până când Mercur va ieși din Gemeni, în 5 iulie. Totuși, aveţi timp să vă bucuraţi de o perspectivă mai clară asupra vieții.


Leu:

Vă va fi lesne să vă conectaţi cu amicii(ele), tovarăşii(ele) voștri(astre) și, în special, cu membrii(ele) familiei. Puteţi relua acum legăturile pe care le-aţi rupt în trecut și veţi putea să îi/le faceţi pe cei(le) dragi să își recapete încrederea în voi. În plan profesional, veţi începe noi colaborări și vă veţi bucura de succes, fiindcă orice proiect pe care îl începeţi între 13 iunie și 5 iulie va fi avantajos pentru voi.


Fecioară:

Planeta comunicării vă guvernează și pe voi, așa că orice poziționare a sa vă va influența într-un fel sau altul. De această dată, va fi în casa carierei voastre și a imaginii publice, așa că oamenii din jur vă vor percepe diferit. Veţi fi priviţi(te) cu respect, chiar dacă mai faceţi anumite erori și prieteniile vi se vor consolida, fiindcă veţi ști să daţi dovadă de empatie.






Balanţă:

În cazul vostru, planeta comunicării se va afla în casa aventurii, ceea ce denotă că vă veţi distra cât de mult puteţi. Veţi transforma orice lucru obişnuit în motiv de sărbătoare și vă veţi invita colegii(ele) și amicii(ele) la dans și voie bună. Mai mult de atât, o să reuşiţi să îi/le molipsiţi pe toți(ate), iar ei(le) vă vor mulțumi că i-aţi/le-aţi ajutat să uite de griji. O să fiţi uimiţi(te) când veţi realiza cât de departe aţi ajuns, mai ales că nu vă veţi mai afla în zona de confort.


Scorpion:

Legăturile voastre emoționale vor intra într-o altă dimensiune, iar viața sentimentală va arăta complet diferit după doar câteva zile de la poziționarea lui Mercur în Gemeni. Lucrurile se schimbă în bine, fiindcă și voi veţi deveni mai deschişi(se), veţi lăsa nesiguranţa în spate și vă veţi concentra asupra evoluției relațiilor voastre. O să vă daţi voie să fiţi vulnerabili(e) în fața cuiva, să exploraţi tărâmuri necunoscute și să vă aventuraţi în proiecte care implică multă atenție și dedicare.


Săgetător:

În general, vă place să vă aflaţi în lumina reflectoarelor și să interacţionaţi cu foarte multă lume, ca să vedeţi că toți(ate) observă ce spirit vesel aveţi. Însă, de această dată, vă veţi concentra asupra conexiunii profunde cu o singură persoană, o veţi cunoaște mai bine, îi veţi descoperi secretele, slăbiciunile și calitățile. Mercur vă ajută să vă axaţi asupra vieții voastre personale și asupra oamenilor extrem de apropiați vouă.






Capricorn:

Planeta gândirii şi a comunicării vă va face puțină ordine în rutina zilnică, astfel că veţi scăpa de zarva în care v-aţi obișnuit să trăiţi. O să vedeţi în următoarea perioadă că prieteniile se leagă mai frumos în liniște decât în agitaţie, deoarece veţi putea să auziţi tot ce au de spus cei(le) de lângă voi. Mai mult de atât, vă veţi dezvolta noi abilități pe care o să le puneţi în practică și după data de 5 iulie, chiar dacă Mercur își va schimba poziția. Veţi câștiga mai multă încredere în voi și în forțele voastre.


Vărsător:

Vă veţi concentra asupra romantismului, iar gesturile tandre vă vor împinge direct în inima persoanei dragi vouă. Apropierea dintre voi se va face destul de rapid, fiindcă veţi simți ce vrea să audă și veţi folosi cuvintele potrivite. Nu este doar meritul vostru, ci și a planetei Mercur, având în vedere că fără influențele sale nu aţi fi izbutit să fiţi atât de atenţi(te) la nevoile partenerului(ei) vostru(astre). Învăţaţi din experiențele pe care le veţi trăi acum și păstraţi tot ce e mai bun din ele!


Peşti:

Veţi găsi curajul să vă eliberaţi mintea de gândurile negative, apelând la terapie sau la o altă metodă. Aveaţi nevoie de un stimul care să vă facă să vă doriţi o mai bună sănătate emoțională și el a venit direct din Univers. Nu vă va mai fi frică să vorbiţi despre tot ce vă îngrijorează, veţi sta ore întregi la povești cu amicii(ele) și veţi găsi în ei(le) sprijin și alinare. Deși aţi preferat multă vreme să vă retrageţi în lumea viselor, acum vă veţi da seama că realitatea nu este așa de urâtă cum o percepeaţi voi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS