Horoscopul zilei de vineri, 13 mai 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 13 mai 2022


Horoscop 13 mai 2022, Berbec:

Luna își continuă călătoria prin Balanță în această dimineață, cerându-ți să găsești echilibrul în domeniile personal, profesional și sentimental. Folosește această energie ca o scuză pentru a te axa spre partea mai ușoară a vieții. Adoptă o abordare calmă a îndatoririlor tale pentru ziua de azi. Din păcate, s-ar putea să te simți puțin în afara casei în această după-amiază. Luna intră într-un aspect dezechilibrat al lui Marte, planeta ta conducătoare.


Horoscop 13 mai 2022, Taur:

Fă-ți timp pentru a avea grijă de sănătatea ta în această dimineață în timp ce Luna își continuă călătoria prin Balanță. E sectorul diagramei tale care guvernează starea de bine. Din păcate, alegerile legate de stilul de viață ale prietenilor(elor) tăi(ale) ar putea fi o amenințare pentru tine. E important să nu lași obiceiurile altora să le afecteze negativ pe ale tale.


Horoscop 13 mai 2022, Gemeni:

Nu te mai simți vinovat(ă) că ai avut încredere în tine azi. Luna își continuă călătoria prin Balanță, invitând egoul să iasă și să se joace. Din păcate, vibrația ar putea deveni puțin ciudată, pe măsură ce Luna intră într-un aspect dezechilibrat cu Marte. Aceste vibrații ar putea îngreuna concentrarea asupra îndatoririlor tale profesionale. Din fericire, vei avea ocazia ca Luna care împărtășește o conexiune cu Saturn, să te împingă spre o conexiune de meditație. Ești o zodie de aer care adoră să se afle în jurul prietenilor(elor) săi(ale), așa că relaxează-te puțin.






Horoscop 13 mai 2022, Rac:

Acordă-ți permisiunea de a-i(le) iubi pe cei(le) dragi. Încearcă să nu consumi toată energia pentru nevoile prietenilor(elor) și ale colegilor(elor) tăi(ale). S-ar putea să simți că intuiția ta și-a pierdut o parte din putere în această seară, când Luna intră într-un aspect dezechilibrat al lui Neptun.


Horoscop 13 mai 2022, Leu:

Vei începe ziua simțindu-te cu capul limpede. Ești plin(ă) de recunoștință în timp ce Luna își continuă călătoria prin Balanța armonioasă și a treia casă solară. Din păcate, atmosfera va deveni puțin neplăcută mai târziu după-amiază, când Luna formează aspecte dezechilibrate cu Marte, Soare și Neptun. Nu te simți vinovat(ă) că ai renunțat devreme la serviciu sau că ai luat o pauză suplimentară. Din fericire, vei avea ocazia să te stabilizezi. Să îți găsești echilibrul în această seară, când Luna are o conexiune dulce cu Saturn.


Horoscop 13 mai 2022, Fecioară:

Fă-ți timp să te conectezi cu natura și cu împrejurimile, în timp ce Luna își continuă călătoria prin armonizarea Balanței, cerându-ți să-ți amintești grația și recunoștința. Din păcate, s-ar putea să ai dificultăți să apreciezi lumea din jurul tău mai spre seară. Luna intră într-o serie de aspecte dezechilibrate cu Marte, Soarele și Neptun.






Horoscop 13 mai 2022, Balanţă:

Ziua va începe cu o energie bună. Luna își continuă călătoria prin semnul tău, eliberându-ți mintea, corpul și sufletul. Din păcate, aceste vibrații de vis se vor spulbera mai spre seară. Luna intră într-o serie de aspecte dezechilibrate în spațiu. S-ar putea să începi să simți că ești atras(ă) în mai multe direcții. E important să te concentrezi asupra ta și apoi să îți aranjezi sarcinile în funcție de importanța lor.


Horoscop 13 mai 2022, Scorpion:

Astăzi te afli într-o dispoziție bună în timp ce Luna își continuă călătoria prin Balanță și sectorul hărții tale care guvernează subconștientul. Din păcate, vibrațiile se vor manifesta în această după-amiază când Luna intră într-o serie de aspecte dezechilibrate cu Marte, Neptun și Soare. Nu te simți vinovat(ă) dacă acest climat cosmic te inspiră să te deconectezi. Poți să te ascunzi în intimitatea camerei, mai ales dacă prietenii(ele) și colegii(ele) tăi(ale) au început să te copleșească.


Horoscop 13 mai 2022, Săgetător:

Încearcă să nu te lași prea absorbit(ă) de tărâmurile digitale, mai ales în această după-amiază când Luna intră într-o serie de aspecte dezechilibrate în spațiu. Acest climat cosmic ar putea crea o dinamică ciudată între tine și dispozitivele tale dacă nu ești atent(ă).






Horoscop 13 mai 2022, Capricorn:

Căută modalități de a aduce frumusețea în birou astăzi în timp ce Luna în Balanță conferă grație și eleganță sectorului care guvernează problemele profesionale. Aceste vibrații sunt grozave și pentru a-ți fermeca superiorii(arele), mai ales dacă ai pus ochii asupra unei alte poziții sau asupra unei promovări. Din fericire, eforturile tale ar putea da roade încă din această seară, când Luna se întâlnește cu Saturn.


Horoscop 13 mai 2022, Vărsător:

Luna își continuă călătoria prin Balanță și sectorul spiritual al hărții tale. Din păcate, asta nu înseamnă că ziua ta va decurge fără conflicte, datorită unei serii de aspecte dezechilibrate care se vor manifesta în spaţiu mai spre după-amiază. Acest joc cosmic de tenis de masă ți-ar putea îngreuna concentrarea sau optimismul, mai ales dacă viața ta începe să fie puțin dezordonată. Din fericire, vei avea șansa să găsești claritate când Luna va întâlni stabilizarea lui Saturn.


Horoscop 13 mai 2022, Peşti:

Luna își continuă călătoria prin Balanță. Din păcate, vibrațiile nu vor fi atât de armonioase mai târziu când Luna va intra într-o serie de aspecte dezechilibrate în spaţiu. Acest climat cosmic ar putea înlătura orice progres pe care l-ai făcut mai devreme în cursul zilei. Încearcă să nu judeci prea mult. Ține ochii deschiși pentru luptele de putere din cercul tău de prieteni(e), în timp ce Luna se conectează cu Soarele mai târziu.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS