Horoscopul dragostei, 2-8 mai 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 2-8 mai 2022


Horoscopul dragostei 2-8 mai 2022, Berbec:

Capacitatea ta de conversație poate atinge noi culmi în această săptămână și te-ai putea surprinde cu hotărârea ta de a aduce anumite schimbări printr-o anumită discuție. Tranzitele planetare te încurajează să vorbești și să nu te pitești după tufiș atunci când vine vorba de a-ți exprima nevoile în ceea ce privește viața de cuplu. Tu și partenerul(a) de viață veți face progrese mari fiind fără teamă.


Horoscopul dragostei 2-8 mai 2022, Taur:

Conjuncțiile astrale din această săptămână te fac să fii mai comunicativ(ă). Limba ți se dezleagă și ai beneficii de pe urma conversațiilor pe care le porți cu persoana iubită. Dacă ieși la o primă întâlnire, atunci s-ar putea să te bucuri și mai mult de procesul de seducție, cuvânt cu cuvânt, propoziție cu propoziție, până ce(a) de lângă tine e complet încântat(ă).


Horoscopul dragostei 2-8 mai 2022, Gemeni:

Horoscopul săptămânal semnalează că dacă încerci să ascunzi chiar și cel mai mic secret de partenerul(a) de viață, acesta(asta) va fi scos(asă) din ghearele tale în două secunde. Cu tranzitele planetare din această săptămână, radarul său psihic este neobișnuit de puternic și va ști dacă nu spui întregul adevăr sau dacă pui ceva fals în poveste. Vei fi gâdilat(ă) și interogat(ă), tachinat(ă) și convins(ă) până vei fi sincer(ă).


Horoscopul dragostei 2-8 mai 2022, Rac:

Săptămâna aceasta este despre cuvinte și expresii simple precum: „Te iubesc” capătă conotații majore. De fapt, orice declarație pe care o faci față de persoana iubită poate evolua într-o conversație cu privire la scopul și direcția relației tale. O discuție despre dacă să mergeți la film sau la cină poate atinge proporții de neimaginat.


Horoscopul dragostei 2-8 mai 2022, Leu:

Configurația astrală actuală poate crea câteva complicații în viața ta sentimentală. Dacă ieși la o întâlnire, atunci ai putea să intri în conflict cu privire la o chestiune care este, de fapt, foarte banală. Ai tendința de a te implica în certuri inutile. Nu trebuie să fie așa dacă porniți de la început să fiți complet sinceri(e) unul(a) cu celălalt(alaltă).


Horoscopul dragostei 2-8 mai 2022, Fecioară:

Deși, în general, preferi armonia în locul discordiei, configurația astrală actuală te încurajează să îți exprimi punctul de vedere. Persoana iubită poate insista să mergi pe o anumită direcție, nu pentru că îți dorești, ci pentru că ea vrea să faci asta. Acest lucru îți provoacă, în mod natural, resentimente. Va trebui doar să-i spui adevărul despre cum te simți.


Horoscopul dragostei 2-8 mai 2022, Balanţă:

Poziția aștrilor din această săptămână poate indica o perioadă complicată, cu niște întrebări insistente care îți tot apar în minte. O muncă inteligentă de detectiv(ă) ar trebuie să rezolve problema cu care te confrunți. Vei lămuri o situație cu persoana iubită, a cărei atitudine ar putea fi cauza acestei dificultăți.


Horoscopul dragostei 2-8 mai 2022, Scorpion:

S-ar putea să-ți fie greu să vorbești despre cum te simți, deoarece nu știi ceea ce simți cu adevărat. Ai putea încerca, dar lipsa ta de tact ți-ar putea crea și mai multe probleme decât ai deja. Partenerul(a) de viață te presează să dai un fel de răspuns sau explicație, dar ar fi mai bine să amâni asta până când îți vei clarifica sentimentele pentru el(a).


Horoscopul dragostei 2-8 mai 2022, Săgetător:

Poziția aștrilor din această săptămână te determină să amâni o ieșire sau o întâlnire. S-ar putea să reacționezi exagerat la un eveniment recent care te-a făcut să pui la îndoială motivele ultimului(ei) tău(ale) iubit(e) și, de asemenea, pe ale tale de a te implica într-o relație. Dacă poți vorbi despre asta ca un/o adult(ă), s-ar putea să descoperi să nu ai de ce să-ți faci griji. Cu siguranță merită încercat.


Horoscopul dragostei 2-8 mai 2022, Capricorn:

Entuziasmul tău pentru a anumită persoană poate fi atenuat din cauza unor bârfe iritante pe care le-ai auzit despre ea. Conjuncțiile astrale din această săptămână te fac să realizezi că poate nu o cunoști încă atât de bine, astfel încât te vei întreba cât de mult adevăr există în ceea ce ai auzit. Cu toată sinceritatea, poate ar fi mai bine să o întrebi direct.


Horoscopul dragostei 2-8 mai 2022, Vărsător:

Alinierea planetară din această săptămână poate părea că pune pisica printre porumbei în ceea ce privește noua ta relație. Cu toate acestea, s-ar putea să ți se testeze determinarea de a face relația să funcționeze, chiar dacă este posibil să întâmpini unele dificultăți. Să discuți despre asta ar ajuta, cu excepția faptului că unul(a) dintre voi poate avea tendința spre o tăcere încăpățânată, iar celălalt(alaltă) spre iritare. Încearcă oricum!


Horoscopul dragostei 2-8 mai 2022, Peşti:

Tranzitele planetare din această săptămână creează o conversație animată și foarte interesantă, genul acela care schimbă lucrurile între oameni și care ar putea face o diferență semnificativă în modul în care relaționează unii(ele) cu alții(tele). Fie că decizi că ceva necesită o discuție serioasă sau dacă acest lucru vine în mod natural, cu siguranță vei elimina câteva riduri și vei netezi câteva pene ciufulite. Poate îți vei dori să sărbătorești o descoperire.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS