Horoscopul zilei de sâmbătă, 5 martie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 5 martie 2022


Horoscop 5 martie 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi arată că vei avea multe întâlniri cu prietenii(ele) și oamenii apropiați. În ciuda faptului că te vei simți foarte bine în preajma acestora, spre seară s-ar putea să te simți mai obosit(ă) decât în mod obișnuit. Rezervă-ți timp și pentru tine.


Horoscop 5 martie 2022, Taur:

Taurii se bucură de multe oportunități în plan social. Este momentul să ieși din zona de confort și să-ți extinzi grupul de prieteni(e). S-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută în momentul în care vei decide că este nevoie de o schimbare în viața ta. Stabileşte-ţi așteptări realiste și nu te lăsa copleșit(ă) de evenimentele noi din viața ta.


Horoscop 5 martie 2022, Gemeni:

Horoscopul zilei arată că Gemenii vor avea parte de o zi liniștită în familie. Nu este momentul să pleci în destinații care să presupună un drum lung. S-ar putea să fie nevoie de tine în apropiere. Ești o zodie de aer extrem de puternică și altruistă. Un/O prieten(ă) va apela la ajutorul tău, fii pregătit(ă) să-i stai alături.






Horoscop 5 martie 2022, Rac:

Racii sunt sfătuiți să investească mai mult timp în dezvoltarea lor personală. Nativii(ele) acestei zodii trebuie să-și găsească o nouă pasiune pentru a ieși din rutina de zi cu zi. Lucrurile se vor schimba pentru tine în momentul în care vei decide să-ți asumi câteva riscuri. Fii încrezător(are), se anunță un viitor înfloritor pentru tine.


Horoscop 5 martie 2022, Leu:

Leii sunt pregătiți pentru un început de weekend plin de momente de neuitat. Ți-ai făcut planuri încă din timpul săptămânii, iar acum ești nerăbdător(are) să le pui în practică. Nimic nu-ți poate strica energia bună pe care o resimți. Prietenii(ele) îți sunt aproape, iar spre seară vei avea parte de o vizită din partea familiei.


Horoscop 5 martie 2022, Fecioară:

Horoscopul de azi arată că Fecioarele vor avea parte de un weekend liniștit. Ar fi bine să te deconectezi complet de grijile legate de locul de muncă și să-ți concentrezi atenția asupra familiei și a persoanelor dragi. Ai parte de multe momente de bucurie, mai ales că spre seară s-ar putea să primești un telefon important.






Horoscop 5 martie 2022, Balanţă:

Balanțele trebuie să-și stabilească așteptări realiste dacă nu vor să fie dezamăgite. Te-ai obișnuit să ai parte de atenția celor din jur, iar lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată în weekend. E momentul să te pui pe primul loc și să înveți să te iubești exact așa cu ești. Fii răbdător(are), vei ajunge în cele din urmă acolo unde îți dorești.


Horoscop 5 martie 2022, Scorpion:

Scorpionii sunt sfătuiți să stea departe de conflictele care ar putea să izbucnească între ei și membrii(ele) familiei. S-ar putea să ai parte de câteva neînțelegeri. Încearcă să lași trecutul în spate și să nu-ți pui sufletul pe tavă. Cel mai bine pentru tine este să-ți canalizezi energia către lucrurile pozitive din viața ta.


Horoscop 5 martie 2022, Săgetător:

Horoscopul acestei zile arată că Săgetătorii își doresc să plece într-o călătorie de lungă durată. Ar fi bine să-ți planifici cu atenție timpul în perioada următoare. Astăzi s-ar putea să existe momente în care să te simți depășit(ă) de situație. Ai grijă de tine și rezolvă fiecare lucru rând pe rând.






Horoscop 5 martie 2022, Capricorn:

Capricornii nu reușesc să-și găsească drumul. Simți nevoia de o schimbare din punct de vedere profesional și îți dorești mult mai multe de la cariera ta. În această situație va fi necesar să investești mai multe resurse în dezvoltarea ta. Nu-ți neglija pasiunile, s-ar putea să te ajute în proiectele viitoare.


Horoscop 5 martie 2022, Vărsător:

Vărsătorii sunt deciși să aibă parte de un weekend extraordinar. Te vei bucura de compania persoanelor dragi și vei putea să-ți petreci timpul așa cum ai așteptat întreaga săptămâna. Pentru tine va fi o zi cu multe realizări în plan personal. Nu lăsa această energie pozitivă să treacă neobservată.


Horoscop 5 martie 2022, Peşti:

Horoscopul zilei de 05/03/2022 arată că Peștii trebuie să se relaxeze mai mult. Ar trebui să profiți de timpul liber pe care îl ai pentru a face ceva pentru tine. Fie că este vorba de o zi relaxantă sau de o plimbare liniștită, cel mai important lucru este ca la final de zi să te simți împăcat(ă) cu alegerile făcute.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS