6 martie – 14 aprilie 2022: Marte intră în zodia Vărsător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
6 martie - 14 aprilie 2022: Marte intră în zodia Vărsător


Din data de 6 martie 2022, Marte, planeta acţiunii şi agresivităţii, intră în zodia Vărsător unde va fi până în ziua de 14 aprilie 2022. Zodiile de aer - Gemeni, Balanţă şi Vărsătorul se vor simţi cel mai bine încărcate de acest nou tranzit astral.


Berbec:

Pregătiţi-vă pentru multă activitate în zona socială. Marte în Vărsător vă ajută să vă simţiţi excelent alături de prietenii(ele) voştri(astre) şi bunele cunoştinţe. Veţi fi mai motivaţi(te) ca oricând să petreceţi timp alături de oameni pe care îi iubiţi. Acest tranzit vă permite să intraţi şi mai mult în contact cu visurile voastre mari de viitor, deci dacă există cauze pentru care simţiţi pasiune, acum e o perioadă favorabilă să le dezvoltaţi şi să le promovaţi. Vă puteţi simţi ca nişte adevăraţi(te) războinici(e) pentru o cauză în care credeţi. Ar trebui, totuşi, să fiţi prudenţi(te) în faţa acelor cunoştinţe care au păreri ferme cu privire la cum ar trebui să funcţioneze lumea în general şi lumea voastră în particular. Ascultaţi-i(le) chiar dacă nu sunteţi de acord cu ei(le), dar evitaţi confruntările şi neînţelegerile.


Taur:

Aveţi anumite idei grozave cu privire la cum ar putea viaţa voastră profesională să fie mai bună? Marte în Vărsător vă activează această capacitate de a aduce un real impact în planul muncii voastre. Toţi ochii sunt pe voi acum, este perioada voastră să străluciţi prin faptul că sunteţi foarte buni(e) în ceea ce faceţi, nu prin faptul că vă cocoţaţi ca nişte însetaţi(te) pe scara carierei sau pentru că daţi în cap colegilor(elor) ca să fiţi voi mai bine văzuţi(te). Încercaţi ceva nou în acest plan, arătaţi originalitatea şi optaţi pentru direcţii mai neobişnuite. E un interval de timp excelent să progresaţi, mai ales dacă lucraţi cu tehnologia sau în orice meserie mai neconvenţională şi inovatoare.


Gemeni:

Acesta este un tranzit excelent pentru Gemeni. Vă simţiţi motivaţi(te) să vă expandaţi mintea şi să exploraţi lumea. Evident că nu este timpul potrivit pentru călătorii, dar tot nu vă împiedică nimeni să vă măriţi orizonturile. Deschideţi o carte şi educaţi-vă cu orice vă pasionează, colindaţi lumea virtual, uitaţi-vă la multe documentare, împărtăşiţi şi cu alţii(tele) ce descoperiţi fascinant şi util. Puneţi-vă celulele neuronale la treabă şi veniţi cu idei inovatoare. Mintea vă este brici şi ascuţită ca o sabie, dorind să fie folosită la capacitate maximă.


Rac:

Acest tranzit vă pune viaţa sentimentală pe foc pentru că activează sectorul vostru de intimitate. Vărsătorul este un semn complex şi intelectual, Marte este regele energiei psihice legată de impulsurile vitale, deci flirtul şi dragostea se manifestă acum la un nivel mai profund. Este, până la urmă, un câştig reciproc: voi vă veţi cunoaşte partenerul(a) mai bine, veţi dezvolta o înţelegere mai mare cu privire la moduri de compatibilitate unul(a) în viaţa celuialt(leilalte) şi vă veţi da seama de măsura impactului avut în bine sau în rău, în viaţa de zi cu zi. Vărsătorul înseamnă şi libertate, şi detaşare, deci asumaţi-vă că relaţiile personale pot trece la alt ritm pentru că partenerul(a) de cuplu poate avea nevoie de mai mult spaţiu vital. Va trebui să aveţi încredere în el(a). Nu vă temeţi să încercaţi ceva nou. Are şi Marte ceva de spus aici.


Leu:

Relaţiile dintre voi şi partenerul(a) de cuplu devin foarte intense sub Marte în Vărsător şi influenţa sa energizantă. Ca parte pozitivă, asta poate să însemne că veţi petrece mai mult timp cu persoana iubită sau să vă înţelegeţi extraordinar cu cel(a) mai bun(ă) prieten(ă) ori să adăugaţi noi membri(e) în grupurile voastre de amici(e). Totuşi, aspectul negativ al acestui tranzit înseamnă că daţi prea mult unul(a) în altul(a) şi ajungeţi la conflicte inutile din cauza lipsei de spaţiu. Daţi oamenilor spaţiu dar nu le permiteţi să vă calce în picioare.


Fecioară:

Acest tranzit poate să fie unul absolut excelent sau unul absolut groaznic şi de voi depinde acest fapt. Sectorul activat de Marte în Vărsător este cel al stării de bine, al sănătăţii şi mai ales al muncii. Dacă sunteţi deschişi(se) să aveţi obiceiuri noi şi sănătoase pentru a vă fi bine şi le transformaţi în rutină, acest tranzit va fi splendid. Dar dacă ţineţi de vechi obiceiuri ce vedeţi şi ştiţi că nu duc la bine, veţi începe să simţiţi efectele. Este foarte bine să munciţi şi o veţi face în continuare, fiind ocupaţi(te) şi eficienţi(te) aşa cum vă place şi vă iese aşa de bine, mai ales că acum munca va fi îndreptată mai mult spre beneficiul altora. Însă aveţi grijă să vă sistematizaţi eforturile şi să găsiţi moduri inovatoare de a vă folosi timpul mai eficient. Puteţi să veniţi cu soluţii originale la subiectele mărunte şi sâcâitoare ale vieţii. Odihniţi-vă şi relaxaţi-vă, alternând aceste ore cu cele de muncă.


Balanţă:

Acest tranzit vă va ajuta să vă transformaţi viaţa într-o sursă de mare distracţie, dacă doriţi asta, pentru că activează sectorul voastru ce guvernează romantismul, creativitatea şi recreerea; nu degeaba a fost numit de astrologi(e) antici(e) drept sectorul bunului noroc. Simţul creativităţii este absolut strălucitor. Marte în Vărsător pentru şase săptămâni este şansa voastră de care să profitaţi din plin. Faceţi tot ce vă aduce bucurie. Vă puteţi pune şi întreaga energie într-un proiect creativ şi poate ieşi ceva destul de impresionant. Dacă aveţi familie, cei(le) mici vă vor solicita multă atenţie. Asiguraţi-vă că aveţi suficient de mult timp doar pentru voi şi lăsaţi copilul(a) interior(ară) să iasă şi el(a) să se joace.


Scorpion:

Acest tranzit vă poate aduce anumite zbateri. Voi oricum sunteţi nişte persoane foarte profunde iar Marte vă va intensifica emoţiile. Vă focalizaţi energia asupra familiei şi asupra vieţii de acasă, dar în tot acest interval este ca şi cum vă duceţi într-o lungă călătorie pe aleea amintirilor. Folosiţi această energie de nostalgie ca să vă conectaţi cu familia, cu părinţii, să vă puneţi ordine în lucrurile încărcate de amintiri şi să învăţaţi cât mai multe lecţii pozitive de la aceşti oameni, astfel veţi supravieţui cu bine acestui tranzit. Ţineţi cont şi evitaţi orice tactici de intimidare; dacă apar neînţelegeri mai bine uniţi-vă forţele şi vedeţi imaginea de ansamblu şi binele comun.


Săgetător:

Marte în Vărsător vă va încărca nevoia de a vă face vocea auzită. Este un interval de timp excelent să trimiteţi e-mailuri importante altora pentru că vă puteţi transmite opinia foarte clar şi eficient. Aţi face bine să vă verificaţi şi voi de mai multe ori pe zi mesajele pentru că informaţii valoroase pot ajunge spre voi. Voi aveţi o personalitate mare, deci asiguraţi-vă că o readaptaţi dacă simţiţi că sunteţi prea puternici(e) în interacţiunile cu ceilalţi(lelalte). Astfel puteţi face şi conexiuni noi şi interesante, stând departe de conflictele specifice energiei lui Marte. Ar fi şi păcat să fie altfel pentru că tranzitul vă favorizează excelent relaţiile prin comunicarea pe care voi o veţi derula.


Capricorn:

Această perioadă este în totalitate despre finanţe pentru voi şi puteţi observa cum cresc cheltuielile ori că trebuie să cheltuiţi bani pe anumite obiecte de tehnologie. Este o perioadă prielnică să investiţi în tehnologie nouă sau să aduceţi raţiunea pentru a tăia din sumele inutile date în stânga şi în dreapta - şi să găsiţi soluţii financiare radicale. Rafinaţi-vă şi abilităţile tehnice sau descoperiţi un talent original din care veţi putea să faceţi bani la un moment dat. Tranzitul vă încurajează să vă canalizaţi energia asupra posesiunilor voastre materiale mai mult decât de obicei. Dacă vă simţiţi mai decăzuţi(te) din pricina situaţiei banilor, veţi fi inspiraţi(te) de tranzit să munciţi intens şi să fiţi plătiţi(te) bine.


Vărsător:

Toată lumea se va aştepta să vină de la voi orice este proaspăt şi original şi să le arătaţi voi cum se fac lucrurile. Marte este superputerea din nava voastră şi puteţi să mergeţi cu viteza luminii spre obiectivele alese de voi. Sunteţi cei(le) mai arătoşi(ase), încrezători(are) şi formidabili(e) acum şi nimeni nu vă poate sta în cale. Menţineţi-vă echilibraţi(te) şi încercaţi să nu faceţi pe şefii(ele) cu oamenii. Oricum veţi tinde să vă canalizaţi energia pentru a-i(le) ajuta şi pe alţii(tele) înainte de a vă ajuta pe voi, însă tranzitul vă sprijină să fiţi un pic mai egoişti(ste) într-un sens bun. Voi sunteţi oricum umanitarii(ele) zodiacului, deci oricum vă canalizaţi în mod natural energiile de la Marte spre oameni. Găsiţi un mod de a avea grijă mai mult de interesele voastre în acest proces.


Peşti:

Vă veţi afla într-o stare de spirit interiorizată, orientată asupra reflectării de sine şi vă este mult mai bine în spatele scenelor decât în lumina reflectoarelor. A munci singuri(e) va fi eficient, în special dacă munca e îndreptată spre eforturi umanitare, dar nu vă aşteptaţi deocamdată la recunoaşteri ale eforturilor voastre, cel puţin până când Marte va intra în zodia voastră, în 15 aprilie. Este un interval de timp benefic să vă încărcaţi bateriile focalizându-vă energia doar asupra voastră. Marte va fi curând şi în zodia Peştilor după doi ani şi vă va ajuta să vă simţiţi mai energizaţi(te) şi motivaţi(te). Însă deocamdată, luaţi-o mai uşurel cât de mult puteţi.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS