Horoscopul zilei de vineri, 24 decembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 24 decembrie 2021


Horoscop 24 decembrie 2021, Berbec:

Horoscopul zilei de azi arată că Berbecii se vor bucura de o zi liniștită alături de familie și cei(le) dragi. Este o zi perfectă pentru a te relaxa și a te bucura de lucrurile mărunte din viața ta. Detașează-te de grijile de zi cu zi și sărbătorește aceste momente frumoase cu oamenii importanți din viața ta.


Horoscop 24 decembrie 2021, Taur:

Taurii vor avea parte de o zi agitată. Nativii(ele) care își doresc ca totul să iasă perfect s-ar putea să fie foarte dezamăgiți(te) la sfârșit de zi. Astăzi ar trebui să pui mai mult accent asupra reușitelor și să lași lucrurile să se întâmple natural în viața ta. Dă-ți voie să te distrezi și nu mai pune atât de multă presiune asupra ta. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 24 decembrie 2021, Gemeni:

Gemenii sunt pregătiți de o zi extraordinară alături de cele mai importante persoane din viața lor. Ziua va începe foarte bine pentru tine. Vei fi plin(ă) de energie și dornic(ă) să faci cât mai multe. Nu uita să iei o pauză din când în când și să apreciezi toate lucrurile frumoase care ți se întâmplă. Zilele acestea te vor ajuta să ai mai multă încredere în tine.






Horoscop 24 decembrie 2021, Rac:

Racii vor avea parte de o surpriză din partea persoanei iubite. Nativii(ele) care se află într-o relație serioasă s-ar putea să primească întrebarea mult așteptată de la partener(ă). Pentru cei(le) care sunt singuri(e), se pare că nu este încă momentul să înceapă o relație nouă. Racii singuri trebuie să pună mai mult accent asupra fericirii proprii și dezvoltării personale.


Horoscop 24 decembrie 2021, Leu:

Leii s-ar putea să se simtă nostalgici azi. Aceștia simt nevoia prezenței unei persoane din trecutul lor. Dacă este vorba de un/o fost(ă) partener(ă) de cuplu, încearcă să fii rațional(ă) și să-ți amintești de ce ai rupt legătura. Nu te lăsa condus(ă) de aceste sentimente și încearcă să reziști tentației de a-i da un mesaj.


Horoscop 24 decembrie 2021, Fecioară:

Horoscopul zilei arată că Fecioarele ar trebui să învețe să se detașeze de problemele de la locul de muncă și să concentreze mai mult asupra familiei în această perioadă. Chiar dacă ai multe lucruri de rezolvat, poate ar fi momentul să te bucuri mai mult de timpul liber și să te relaxezi. Urmează o perioadă aglomerată pentru tine. Încearcă să-ți încarci bateriile în aceste zile libere.






Horoscop 24 decembrie 2021, Balanţă:

Balanțele sunt nerăbdătoare să se revadă cu prietenii(ele) vechi. Astăzi vei avea parte de o vizită importantă. Pregătește-te din timp și pune la punct ultimele aspecte. Nu vor lipsi momentele frumoase care te vor ajuta să redescoperi bucuria lucrurilor mărunte. Profită din plin de aceste clipe unice din viața ta.


Horoscop 24 decembrie 2021, Scorpion:

Scorpionii vor primi o veste importantă astăzi. La locul de muncă s-ar putea ca munca ta să fi fost remarcată, iar acum vei fi răsplătit(ă) pe măsura eforturilor tale. În plan emoțional, lucrurile stau la fel de bine pentru tine. Te bucuri din plin de timpul în familie. Ești nerăbdător(are) să petreci timp de calitate alături de oamenii importanți din viața ta.


Horoscop 24 decembrie 2021, Săgetător:

Horoscopul de azi arată că Săgetătorii sunt gata de vacanță. Fă-ți bagajele din timp și pregătește-te să ai parte de cele mai frumoase momente la final de an. Oamenii dragi îți vor fi alături, iar distracția va fi în toi pentru voi. Lasă grijile în spate și bucură-te de fiecare clipă la maximum.






Horoscop 24 decembrie 2021, Capricorn:

Capricornii se pregătesc de câteva schimbări importante la sfârșit de an. În plan profesional s-ar putea să primești o veste importantă care te va ajuta să avansezi la locul de muncă. Ai de luat câteva decizii importante care ți-ar putea schimba complet viitorul. Ascultă-ți intuiția și ai încredere în tine. Ești o zodie de pământ mai puternică decât poți crede.


Horoscop 24 decembrie 2021, Vărsător:

Vărsătorii sunt gata să simtă magia sărbătorilor de iarnă. Ultimele pregătiri sunt aproape gata și ești nerăbdător(are) să te întâlnești cu prietenii(ele) și familia. Ți-ai făcut din timp planuri. Tot ce mai rămâne de făcut este să te bucuri de fiecare clipă. Pentru tine urmează o perioadă extrem de înfloritoare, mai ales în plan personal.


Horoscop 24 decembrie 2021, Peşti:

Horoscopul acestei zile spune că Peștii mai au câteva pregătiri de pus la punct înainte de a da startul petrecerii. Zilele acestea vei învăța cât de important este să accepți ajutorul de la cei(le) din jur. Nu te teme să te bazezi pe persoanele de încredere din viața ta. Chiar și cele mai puternice zodii au nevoie de o vorbă bună uneori.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS