Horoscopul zilei de joi, 23 decembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 23 decembrie 2021


Horoscop 23 decembrie 2021, Berbec:

Horoscopul zilei de azi arată că Berbecii vor începe ziua cu multă energie. Astăzi te vei ocupa mai mult de aspectele organizatorice ale sărbătorilor de iarnă și vei încerca să-ți pui la punct ultimele pregătiri de pe lista pe care ți-ai făcut-o. Tot ce mai rămâne la final de zi este să te bucuri de roadele muncii tale.


Horoscop 23 decembrie 2021, Taur:

Răbdarea Taurilor va fi pusă astăzi la încercare. Vei avea parte de mici neînțelegeri care te vor face să renunți la politețe. Poate ar trebui să-ți reconsideri atitudinea și să ții cont de mediul în care ești. Relaxează-te și învață să nu mai iei toate lucrurile atât de personal. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 23 decembrie 2021, Gemeni:

Nici Gemenii nu vor avea parte de cea mai bună zi din viața lor. Se pare că astăzi vei fi lipsit(ă) de energie. Poate că a sosit momentul să-ți iei o vacanță și să încerci să-ți încarci bateriile pentru perioada ce urmează. Pentru tine sărbătorile de iarnă s-ar putea să fie mai agitate decât te-ai fi așteptat. Îți dorești să le faci tuturor pe plac, iar acest lucru s-ar putea ca în final să te facă nefericit(ă).


Horoscop 23 decembrie 2021, Rac:

Horoscopul zilei arată că Racii trebuie să petreacă mai mult timp în familie, alături de cei(le) dragi. În această perioadă vei redescoperi magia sărbătorilor de iarnă împreună cu oamenii cu adevărat importanți din viața ta. Este o perioadă ideală pentru socializare. În plus, spre seară s-ar putea să te întâlnești cu niște prieteni(e) mai vechi care îți vor face o propunere de nerefuzat.


Horoscop 23 decembrie 2021, Leu:

Leii trebuie să învețe să fie mai înțelegători cu cei(le) din jurul lor. Ai așteptări foarte mari de la oamenii dragi ție, iar acest lucru s-ar putea să-ți aducă multe dezamăgiri. Încearcă să te bazezi mai mult pe forțele proprii și nu încerca să depinzi de ceilalți(lelalte). Astăzi vei învăța o lecție importantă despre independență.


Horoscop 23 decembrie 2021, Fecioară:

Horoscopul de azi arată că Fecioarele vor avea parte de o zi cu multe reușite. Încă de dimineață vei fi plin(ă) de energie și gata să-ți pui la punct ultimele pregătiri pentru sărbătorile de iarnă. Toate planurile sunt bine stabilite, iar tu ești nerăbdător(are) să te bucuri de timpul liber. Încearcă să nu uiți de proiectele importante pe care le-ai lăsat în așteptare. Ia o decizie și selectează-le doar pe acelea în care vezi potențial.


Horoscop 23 decembrie 2021, Balanţă:

Balanțele se vor bucura de o zi plină de momente frumoase alături de prieteni(e). În prima parte a zilei vei avea mai multe lucruri de rezolvat la locul de muncă, însă spre seară vei avea șansa să te revezi cu câteva persoane importante din viața ta. Profită din plin de aceste momente și amintește-ți cât de important este echilibrul dintre viața personală și cea profesională.


Horoscop 23 decembrie 2021, Scorpion:

Scorpionii vor avea parte de o zi marcată de momente de tandrețe din partea persoanei iubite. Partenerul(a) de cuplu s-ar putea să te surprindă cu o vacanță planificată în ultimul moment. Dragostea plutește în aer pentru tine. După ce ai experimentat mai multe sentimente de gelozie, acum este momentul să reconstruiești relația cu cel(a) pe care îl/o iubești cu adevărat.


Horoscop 23 decembrie 2021, Săgetător:

Săgetătorii sunt gata să exploreze locuri noi. Horoscopul acestei zile arată că te vei bucura de o plimbare relaxantă în aer liber. Este momentul perfect să te deconectezi de problemele de la locul de muncă și să acorzi mai multă importanță fericirii tale. Pune-te mai des pe primul loc și înconjoară-te de oameni care te fac cu adevărat fericit(ă).


Horoscop 23 decembrie 2021, Capricorn:

Capricornii trebuie să învețe cum să se relaxeze. Este momentul să lași în spate grijile și să te concentrezi mai mult asupra lucrurilor frumoase din viața ta. Astăzi vei învăța câteva lucruri noi care te vor face să te simți din nou fericit(ă) și împlinit(ă). Pune mai mult accent asupra pasiunilor tale și transformă-le în afaceri profitabile.


Horoscop 23 decembrie 2021, Vărsător:

Vărsătorii se vor bucura de o zi de răsfăț. Astăzi te vei bucura de puțin timp liber și vei profita de el pentru a te relaxa. Dacă nu ți-ai făcut deja programare la salon, ar fi momentul să te grăbești. În plus, dacă nu-ți dorești să părăsești locuința, poți improviza un spa chiar la tine acasă. Ziua ar trebui să fie despre momentele mici care te fac fericit(ă) și împlinit(ă).


Horoscop 23 decembrie 2021, Peşti:

Horoscopul zilei de azi arată că Peștii se vor bucura de mai mult timp alături de familie și cei(le) dragi. Deși mai ai multe lucruri de pus la punct înainte de a te relaxa complet, astăzi vei descoperi cât de importante sunt momentele din perioada sărbătorilor de iarnă. Oferă-ți mai mult timp și pune-ți mai des fericirea pe primul loc.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS