Horoscopul zilei de marți, 21 decembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de marți, 21 decembrie 2021


Horoscop 21 decembrie 2021, Berbec:

Horoscopul zilei de azi spune că Berbecii vor avea parte de o zi liniștită alături de cei dragi. Deși sărbătorile se apropie, astăzi îți dorești să te relaxezi și să te bucuri de compania apropiaților. Spre seară s-ar putea să primești o veste bună de la o persoană importantă. Nu ar trebui să lași această oportunitate să-ți scape.


Horoscop 21 decembrie 2021, Taur:

Taurii se simt obosiți și se gândesc deja la vacanță. Pentru tine ziua va începe mai greu decât în mod obișnuit. Ai multe de făcut și ai impresia că timpul nu este suficient. Poate ar fi momentul să-ți planifici din timp activitățile pentru a face față cu bine tuturor provocărilor de peste zi. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 21 decembrie 2021, Gemeni:

Gemenii trebuie să învețe să fie mai atenți cu lucrurile pe care le împărtășesc cu cei din jur. Astăzi vei învăța o lecție bună despre prietenie și loialitate. Alege-ți cu grijă oamenii din viața ta și fii întotdeauna selectiv. Deși ești o zodie de aer extrem de sociabilă, lucrurile nu merg întotdeauna în favoarea ta.






Horoscop 21 decembrie 2021, Rac:

Horoscopul zilei îi sfătuiește pe nativii din zodia Racului să petreacă mai mult timp în familie. Astăzi îți vei găsi liniștea și fericirea doar în brațele persoanei iubite. Chiar dacă sunt multe lucruri care par să te copleșească, încearcă să rămâi puternic și să nu te lași pus la pământ. Aceste sentimente vor trece mai repede decât poți crede.


Horoscop 21 decembrie 2021, Leu:

Leii se bucură de oportunități importante la locul de muncă. Un proiect de proporții se anunță la sfârșit de an, iar tu ești persoana potrivită care s-ar putea ocupa de el. Pune-ți în valoare calitățile înnăscute de lider și nu te teme să te afirmi. Vei avea parte de o recompensă pe măsura eforturilor tale.


Horoscop 21 decembrie 2021, Fecioară:

Horoscopul de azi spune că Fecioarele trebuie să înceapă să-și pună la punct activitățile pentru începutul de an. Organizarea din timp este cheia succesului pentru tine. Ai multe lucruri de făcut și știi că urmează un an plin de provocări. Un proiect pe care l-ai desfăşurat cu colegii se apropie de final, iar rezultatele sunt neașteptat de bune.






Horoscop 21 decembrie 2021, Balanţă:

Balanțele trebuie să învețe cum să-și împartă timpul între viața personală și cea profesională. Deși ești concentrat asupra carierei tale și a reușitei în domeniul în care activezi, ai tendința să-ți neglijezi partenerul de viață. S-ar putea ca relația voastră să aibă de suferit în viitor. Fă cea mai bună alegere pentru tine și ia o decizie asumată.


Horoscop 21 decembrie 2021, Scorpion:

Scorpionii se simt plini de energie și gata să ducă la bun sfârșit cât mai multe lucruri de pe agenda lor. Vei avea o zi plină de dimineață până seara, însă acest lucru te va face să te simți mândru și productiv. Nu uita să-ți dedici timp și pentru a te relaxa. Meriți să ai parte de câteva clipe de răsfăț.


Horoscop 21 decembrie 2021, Săgetător:

Săgetătorii trec printr-o perioadă dificilă în viața sentimentală. Între tine și partenerul de cuplu se simte o ruptură care cu greu va mai putea fi reparată. Poate că a sosit timpul să mergeți pe drumuri separate. Nu pune mai multă presiune pe tine decât e necesar. Chiar dacă lucrurile nu stau perfect pentru tine, începutul de an s-ar putea să-ți aducă vești minunate.






Horoscop 21 decembrie 2021, Capricorn:

Horoscopul zilei spune că nativii din zodia Capricornului vor avea parte de o promovare la locul de muncă. Sfârșitul de an vine cu o recompensă importantă pentru tine. Ai muncit din greu, iar acum a sosit momentul să te bucuri de roadele eforturilor tale. Ar trebui să fii mândru de tine, urmează etape extrem de importante în viața ta profesională.


Horoscop 21 decembrie 2021, Vărsător:

Vărsătorii sunt puși în fața unei alegeri dificile. Deși nu pare la prima vedere, lucrurile nu mai sunt la fel ca în trecut. Dacă simți că ceva nu merge așa cum îți dorești, ar fi momentul să-ți asculți intuiția și să iei o decizie care să-ți schimbe viitorul. Nu aștepta ca lucrurile să se întâmple pur și simplu. Schimbarea se va petrece doar în momentul în care vei face o alegere asumată.


Horoscop 21 decembrie 2021, Peşti:

Horoscopul acestei zile spune că nativii din zodia Peștilor se vor bucura de o zi liniștită alături de familie și cei dragi. Se anunță multe momente plăcute, iar tu ai șansa să redescoperi bucuria lucrurilor mărunte. Lasă grijile în spate și trăiește momentul prezent. Ai nevoie de o vacanță și de persoanele dragi alături.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS