Horoscopul zilei de luni, 20 decembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 20 decembrie 2021


Horoscop 20 decembrie 2021, Berbec:

Horoscopul zilei de azi vine cu multe vești frumoase pentru Berbeci. Ești nerăbdător să petreci mai mult timp liber alături de cei dragi și de familie. Pregătirile pentru sărbători sunt aproape gata, iar tu știi cel mai bine cum să prețuiești aceste momente.


Horoscop 20 decembrie 2021, Taur:

Taurii au parte de o zi excelentă. Ai parte de surprize frumoase la locul de muncă din partea colegilor, iar acasă te așteaptă o familie iubitoare. Astăzi va fi despre familie și despre bucuria de a petrece timp împreună. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 20 decembrie 2021, Gemeni:

Gemenii sunt agitați încă de dimineață. Deși sărbătorile sunt tot mai aproape, pentru tine lucrurile nu stau la fel de bine. Ești o zodie de aer puternică, însă uneori ai tendința să amâni mult prea mult anumite proiecte. Acum, ele îți bat la ușă și te solicită într-o perioadă în care ai fi preferat să te relaxezi. Pune-ți gândurile în ordine și nu lăsa această situație să te copleșească.






Horoscop 20 decembrie 2021, Rac:

Racii ar trebui să fie sinceri cu ei înșiși. Azi se va da o luptă interioară între ceea ce îți dorești și ceea ce ai cu adevărat nevoie. Încearcă să găsești întotdeauna un echilibru pentru a nu avea de suferit mai târziu. Nu-ți face griji, cu răbdare vei ajunge la cele mai bune decizii.


Horoscop 20 decembrie 2021, Leu:

Pentru Lei nimic nu este imposibil. Astăzi îți vei petrece cea mai mare parte din zi organizând și planificând fiecare activitate pentru săptămâna ce urmează. Îți dorești ca totul să iasă perfect și nimic nu pare să stea în calea fericirii tale. Ai încredere în tine și nu te teme să te afirmi.


Horoscop 20 decembrie 2021, Fecioară:

Horoscopul zilei de azi spune că Fecioarele vor începe săptămâna într-un mod inedit. În prima parte a zilei s-ar putea să ai parte de o surpriză la locul de muncă. Te vei simți apreciat și vei învăța să te destinzi. În ultima vreme au fost multe lucruri care ți-au distras atenția de la ceea ce era cu adevărat important pentru tine. Ești pregătit să-ți planifici întreaga agendă și să-ți stabilești obiective noi pentru anul ce urmează.






Horoscop 20 decembrie 2021, Balanţă:

Balanțele trebuie să învețe să fie chibzuite. Lista ta de cumpărături s-ar putea să fie mai lungă decât ai plănuit. Poate ar fi momentul să reconsideri câteva aspecte și să fii mai atent data viitoare. Nu face investiții majore, este o perioadă nefavorabilă din punct de vedere financiar pentru tine.


Horoscop 20 decembrie 2021, Scorpion:

Scorpionii au parte de multă iubire și se simt răsfățați. Acești nativi sunt gata să exploreze o nouă etapă în relația de cuplu. Partenerul va încerca să te surprindă și să-ți propună câteva lucruri ce vor avea un impact major asupra viitorului tău. Ai grijă ce decizie iei.


Horoscop 20 decembrie 2021, Săgetător:

S-ar putea ca astăzi să întâlnești o persoană specială care îți va schimba complet perspectiva asupra viitorului. Ai încredere în tine și nu te teme să-ți deschizi sufletul în fața celor care merită cu adevărat.






Horoscop 20 decembrie 2021, Capricorn:

Capricornii sunt puși pe treabă încă de dimineață. Horoscopul zilei de azi spune că trebuie să-ți organizezi foarte bine timpul pentru a avea parte de cele mai bune rezultate. Va fi o zi productivă pentru tine și vei putea să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. În cea de-a doua parte a zilei s-ar putea chiar să ai parte de o surpriză frumoasă.


Horoscop 20 decembrie 2021, Vărsător:

Vărsătorii trebuie să învețe să fie mai răbdători cu cei din jurul lor. Există posibilitatea să pornească un conflict între tine și colegii de la locul de muncă. Ai câteva probleme pe care ar trebui să le rezolvi. Nu lua decizii pripite. Încearcă să te relaxezi și să te bucuri de cât mai mult timp de calitate alături de persoanele din cercul tău de apropiați.


Horoscop 20 decembrie 2021, Peşti:

Peștii trebuie să învețe să se relaxeze. Horoscopul zilei de azi îi sfătuiește pe acești nativi să petreacă mai mult timp în natură, alături de familie și de cei dragi. Ți-ar prinde bine o plimbare lungă sau poate o vacanță de câteva zile. Stresul nu te ajută. Pentru a avea cel mai bun randament trebuie să-ți eliberezi mintea de gândurile care îți fac rău.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS