Horoscopul dragostei, 1-7 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 1-7 noiembrie 2021


Horoscop dragoste 1-7 noiembrie 2021, Berbec:

La nivel sentimental, dacă ești implicat(ă) într-o relație de lungă durată, propune-i persoanei iubite o ieșire romantică de weekend. Aveți nevoie să petreceți mai mult timp împreună singuri, făcând o activitate care aduce puțină distracție și emoție în viața voastră.


Horoscop dragoste 1-7 noiembrie 2021, Taur:

În sfera familială, lucrurile vor fi foarte complicate din cauza relațiilor proaste cu unele rude ale tale. Încearcă să stai în afara oricărei discuții. În ceea ce privește dragostea, o situație neașteptată te poate supăra foarte mult. Pot apărea zvonuri despre posibila infidelitate a partenerului(ei) de viață. La început nu vei crede, dar mai mulți oameni îți vor deschide ochii. Vorbește imediat cu persoana iubită, este mai bine să știi adevărul, oricât de greu ar fi.


Horoscop dragoste 1-7 noiembrie 2021, Gemeni:

La nivel sentimental, săptămâna aceasta va fi foarte încărcată. Probabil că ai fost în criză de multă vreme cu persoana care este lângă tine. Acum, situația poate să fi ajuns la limită și în aceste zile există riscul de despărțire sau ruptură.


Horoscop dragoste 1-7 noiembrie 2021, Rac:

În ceea ce privește dragostea, săptămâna nu va fi atât de liniștită, dar se poate încheia pozitiv. Tolerezi anumite atitudini ale partenerului(ei) care te enervează, fără să spui nimic. Nu, nu e bine! Trebuie să te exprimi și să comunici mai mult cu el(a). Astfel, cu siguranță vei înțelege ce se întâmplă și vei putea lua măsuri pentru a evita aceste situații neplăcute.


Horoscop dragoste 1-7 noiembrie 2021, Leu:

La nivel sentimental, te gândești de zile întregi că relația ta stagnează și că rutina preia controlul asupra ei. Dacă sentimentele tale sunt solide, este timpul să faci câteva schimbări. Discută cu partenerul(a) de viață și poți rezolva problema.


Horoscop dragoste 1-7 noiembrie 2021, Fecioară:

Zilele acestea vei analiza serios relația în care ești implicat(ă). Ești îndrăgostit(ă) de persoana de lângă tine, dar se pare că aceasta are planuri diferite de ale tale. Această situație te descurajează și chiar te deprimă. Nu te complace situației, ci exprimă-ți îndoielile care te chinuie. Puteți ajunge la un consens.


Horoscop dragoste 1-7 noiembrie 2021, Balanţă:

Zilele acestea vei fi într-o dispoziție foarte bună ca urmare a anumitor evenimente care vor avea loc în diferite zone, dar mai ales în domeniul sentimental. Dacă ai întâlnit prin intermediul rețelelor sociale o persoană care are multe lucruri în comun cu tine, probabil că în aceste zile vei organiza o întâlnire față în față cu aceasta. Ai putea fi fericit(ă) cu această persoană, dar nu poți începe imediat o relație. Va trebui să aștepți pentru că poate fi nevoie să rezolve mai întâi unele probleme din viața ei.


Horoscop dragoste 1-7 noiembrie 2021, Scorpion:

În dragoste, în săptămâna aceasta s-ar putea să nu fii de multe ori de acord cu persoana iubită. Ai vrea să treci la altă etapă și apeși butonul ca totul să meargă în ritmul tău. Dacă nu vrei să o pierzi, cedează puțin și adaptează-te și nevoilor ei.


Horoscop dragoste 1-7 noiembrie 2021, Săgetător:

În domeniul sentimental, dragostea se află într-un moment bun. Relația cu o persoană pe care ai cunoscut-o nu de mult timp funcționează mai bine decât te așteptai. Aștepți cu nerăbdare să treceți la următorul nivel în ceea ce privește relația voastră, dar ar fi de preferat să mai stai puțin. Vă aflați încă în etapa pasională în care amândoi sunteți foarte îndrăgostiți și s-ar putea să realizezi mai târziu ca este doar o iluzie. Doar trăiește clipa!


Horoscop dragoste 1-7 noiembrie 2021, Capricorn:

În dragoste, următoarele zile sunt pline de surprize. Poate că o iubire de demult reapare în viața ta și îți perturbă relația pe care o ai în prezent. Întreabă-te serios dacă merită să riști ceea ce ai acum pentru ceva ce nu s-a consolidat în trecut. Nu cădea într-o iluzie care poate fi un miraj.


Horoscop dragoste 1-7 noiembrie 2021, Vărsător:

La nivel sentimental, persoana pe care o placi și care te-a ignorat până acum va începe și ea să îți acorde atenție și să se arate interesată de tine. Acum nu pica în temeri nesăbuite. E o șansă bună, nu o arunca în aer. Ai încredere în tine și în puterea ta de seducție.


Horoscop dragoste 1-7 noiembrie 2021, Peşti:

În dragoste, a sosit momentul să tragi concluziile potrivite în ceea ce privește sentimentele tale. Te simți prizonier(ă) în relația ta, îți dorești libertate. Trebuie să afli dacă doar tu treci prin asta sau același lucru i se întâmplă și partenerului(ei) de viață. Descoperă dacă relația voastră este una solidă și merită. O anumită conjunctură astrală te va ajuta să clarifici aceste îndoieli.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS