Horoscopul banilor, 8-14 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 8-14 noiembrie 2021


Horoscop bani 8-14 noiembrie 2021, Berbec:

În această săptămână, s-ar putea să fii nevoit(ă) să înfrunți cu curaj unele provocări. Ești indecis(ă) și încerci să câștigi timp. Poate ai avut două propuneri profesionale care te interesează și trebuie să iei o decizie acum. Trebuie să te hotărăști cât mai repede, deoarece niciunul(a) nu va aștepta prea mult după tine.


Horoscop bani 8-14 noiembrie 2021, Taur:

Săptămâna aceasta ar putea fi perfectă pentru a ajunge la acorduri sau a semna contracte de tot felul. Deci, dacă ai în plan o colaborare de afaceri, acum este momentul ideal. Ești pregătit(ă) să faci o mutare importantă, cu condiția să fi făcut o cercetare atentă înainte. Astfel, nu vei da greș!


Horoscop bani 8-14 noiembrie 2021, Gemeni:

În ceea ce privește banii, nu vor exista motive de îngrijorare în această săptămână. Se poate să primești o sumă de bani neașteptată, dar pe care o vei cheltui imediat, astfel încât nici nu vei simți vreo schimbare. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau ești nemulțumit(ă) de serviciul actual, caută cu atenție noi oferte, dar nu numai în domeniul pentru care te-ai pregătit sau activezi. Te poți reorienta spre binele tău!


Horoscop bani 8-14 noiembrie 2021, Rac:

Vrei să-i/să le impresionezi pe cei(le) din mediul profesional cu ideile tale. Cu toate acestea, te-ai putea confrunta cu unele eșecuri și piedici: colegi(e) reticenți(te), un/o șef(ă) sceptic(ă)... Nu te supăra, s-ar putea ca motivul să fie că au alte lucruri de făcut în acel moment, nu pentru că nu te apreciază. Situația ta financiară nu îți creează probleme, de aceea nu insista!


Horoscop bani 8-14 noiembrie 2021, Leu:

În plan financiar nu o duci rău, dar nici excelent. Menține-te pe poziții, deoarece ar putea apărea unele oportunități și nu ar fi bine să le ratezi. Nu intra în dispute cu șefii(ele), nu încerca să denaturezi realitatea doar pentru a ieși în față. Ești o persoană muncitoare și ar fi păcat să îți strici imaginea pentru că ești tentat(ă) să minți în ideea de a-ți nimici colegii(ele) sau partenerii(ele) de afaceri.


Horoscop bani 8-14 noiembrie 2021, Fecioară:

Săptămâna aceasta vei fi mult prea energic(ă) și agitat(ă) pentru cei(le) din jur. O mulțime de idei îți trec prin cap și devii destul de obositor(are) pentru ceilalți(lelalte). Chiar dacă ești îngrijorat(ă) de situația ta financiară, nu trebuie să acționezi cu disperare. Poți ieși din colaps doar dacă ai mintea limpede și acționezi rațional.


Horoscop bani 8-14 noiembrie 2021, Balanţă:

Atitudinea ta pasivă te trage în jos, iar situația financiară actuală chiar nu îți permite acest lucru. Strâmtorările economice te îndeamnă la acțiune, la practică. În mediul profesional, vei simți o mare încredere în tine, dar și un val neașteptat de furie. Poate, în sfârșit, vei primi o veste bună.


Horoscop bani 8-14 noiembrie 2021, Scorpion:

La locul de muncă, nu face totul singur(ă). Deleagă din sarcini, astfel încât toată lumea să participe și să merite să-și primească recompensa financiară. În acest moment, ar trebui să faci loc noutății. Dacă te-ai săturat să faci același lucru din nou și din nou, nu ezita să treci la un alt loc de muncă sau o activitate diferită. Imaginația te ajută să cauți constant pentru a descoperi o lume necunoscută. Lasă această dorință să te ghideze în aceste zile și chiar te poți îmbogăți în viitorul apropiat.


Horoscop bani 8-14 noiembrie 2021, Săgetător:

Timiditatea și fragilitatea ta te împiedică să fii realist(ă) în relațiile tale sociale și profesionale. Un sfat, fii atent(ă) la tine! Nu te lăsa ghidat(ă) de sentimente, bazează-te asupra capacității tale de a discerne. Dacă urmezi toate aceste sfaturi, situația ta financiară va avea și ea de câștigat.


Horoscop bani 8-14 noiembrie 2021, Capricorn:

Săptămâna aceasta, starea ta de spirit pare să fie puțin instabilă. Acest lucru se datorează, fără îndoială, unui sentiment trecător de inutilitate la locul de muncă. Mai mult ca oricând, simți că ceea ce faci tu nu dă roade și te frustrezi, deoarece presiunea și nevoia de a câștiga mai mulți bani este destul de mare.


Horoscop bani 8-14 noiembrie 2021, Vărsător:

Nu vei întâmpina probleme cu banii în această săptămână, dar nu se poate spune că situația ta financiară este una roz. Din fericire, îți poți acoperi cheltuielile, dar nu ai suficienți bani cât să îți faci unele plăceri. Încearcă să nu cedezi tentației de a te împrumuta pentru mofturi.


Horoscop bani 8-14 noiembrie 2021, Peşti:

Dacă se va ivi vreo oportunitate, vei avea tot interesul din lume pentru a dirija un proiect ambițios și a-ți folosi abilitățile profesionale. Nu îți fie frică de eșec, ai cele mai bune cărți pentru a reuși. Însă, factorul determinant este propria ta voință și, mai presus de toate, dorința ta de a paria asupra unui proiect complex. Depinde de tine să stabilești care sunt prioritățile, banii sau comoditatea.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS