Horoscop indian, 1-7 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 1-7 noiembrie 2021


BERBEC, Mesha:

Dacă urmează să semnezi contracte, fii atent(ă) la termenii acestora! Nu exagera nici la capitolul cheltuieli căci ceva te poate da peste cap. Dacă eşti singur(ă), nesiguranţa te poate pune în dezavantaj în dragoste. Iar dacă urmează să te căsătoreşti, planurile îţi pot fi date peste cap de conjunctura actuală.


TAUR, Vrishabha:

Dragostea străluceşte în viaţa ta. Este un moment grozav pentru a ajunge la cei(le) dragi şi a-ţi arăta aprecierea. Tuturor ne plac surprizele, fie că vorbim de un cadou sau un gest amabil. Pot apărea şi obstacole spre mijlocul săptămânii. Cei(le) care se gândesc la schimbarea locului de muncă ar trebui să profite de şansa lor.


GEMENI, Mithun:

Îţi va fi aproape imposibil să faci faţă nevoilor şi cerinţelor copiilor(lelor) tăi(ale). Săptămâna aceasta va fi plină de responsabilităţi în acest sens şi îţi va fi foarte greu să te relaxezi. Ar putea fi puţin greu pentru cei(le) implicaţi(te) în afaceri proprii. Trebuie să fie atenţi(te) la parteneriatele pe care urmează să le facă.






RAC, Kataka:

Te vei bucura de armonie în viaţa personală, dacă îţi aminteşti cât de importantă este comunicarea. Vorbeşte liber şi deschis cu cei(le) apropiaţi(te) pentru a întări legătura dintre voi. Colegii(ele) tăi(ale) pot fi un sprijin constant şi te vor ajuta să-ţi faci treaba cât mai curând posibil. Elevii(ele) au şi ei(le) motive să fie fericiţi(te).


LEU, Simha:

Atenţie la deciziile pripite, care ar putea să te ducă în direcţii greşite! Nu te lăsa influenţat(ă) de prieteni(e). Fii tu cel(a) care este la cârma vieţii tale. Chiar dacă greşeşti, măcar vor fi greşelile tale, nu ale celorlalţi(te). Ai nevoie de mai mult echilibru. Nu dedica prea mult timp vieţii profesionale, în detrimentul timpului dedicat ţie, ca om.


FECIOARĂ, Kanya:

Săptămâna începe calm, cu mintea clară. Iei decizii care garantează succesul, chiar dacă acesta va apărea mai târziu. Eforturile tale vor fi răsplătite în diverse planuri. Şi în plan sentimental, partenerul(a) va aprecia gesturile tale romantice şi pasionale. Bucură-te de tot ce-ţi va aduce această săptămână.






BALANŢĂ, Tula:

Te interesezi de cumpărarea unor proprietăţi. Dacă urmează să faci aceste achiziţii, citeşte cu atenţie documentele. Lasă-te ghidat(ă) de nevoile spirituale. Atenţie la energiile negative! Unii oameni te pot influenţa fără să vrei.


SCORPION, Vrishchika:

Viaţa de familie s-ar putea îmbunătăţi graţie timpului mai mult petrecut împreună. Fă, însă, efortul de a reduce starea de nervozitate şi tensiune care se tot acumulează din diverse motive. Evită să spui cuvinte dure, pe care cu greu le vei putea retrage. Spre finalul săptămânii se anunţă nişte câştiguri materiale.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Se anunţă veşti bune în plan profesional în această săptămână. Concentrează-te strict asupra a ceea ce ai de făcut la locul de muncă, nu deraia spre proiecte care nu sunt în sarcina ta şi totul va fi bine. Cu cât eşti mai organizat(ă) şi mai comunicativ(ă), efectele vor începe să apară mai repede.






CAPRICORN, Makara:

Fericirea şi satisfacţia ajung prin mai multe zone ale vieţii tale. Cineva îţi poate pregăti o surpriză. Este o săptămână de bun augur pentru a începe ceva nou. Poate un proiect de dezvoltare personală care să aducă bucurie şi armonie în întreaga familie. Intuiţia ta este în acţiune şi te poate conduce într-o directivă pozitivă, dacă o urmezi. La locul de muncă, eforturile tale susţinute sunt apreciate de către superiori(are).


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Punctul de concentraţie maximă al săptămânii este viaţa de familie. Dezvolţi un ataşament profund faţă de partenerul(a) tău(a) şi îţi arăţi sentimentele. La locul de muncă depui eforturi care vor aduce performanţe considerabile. Bucură-te de această săptămână fascinantă şi captivantă şi profită de fiecare oportunitate pe care o aduce.


PEŞTI, Meena:

Se întrevede o călătorie, dar parcă nu eşti foarte încântat(ă) de ea. Dacă lucrezi în domeniul artelor sau în industria media, sunt şanse mari de oportunităţi profesionale foarte productive. Rămâi calm(ă) şi concentrat(ă) asupra a ceea ce faci. Dă tot ce e mai bun din tine şi vor veni şi rezultatele în această sferă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS