Etalarea şi interpretarea runelor, 8-14 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 8-14 noiembrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – FEHU. Săgeţile pe care le-ai trimis repetat spre ce vrei au ratat ţinta fie de aproape, fie de hăt, departe. Vaporul tău a ajuns, dar tu eşti la grajd şi aştepţi un cal bun. Observă situaţia şi întreabă-te: „Ce am eu nevoie să învăţ ca să pot merge mai departe cu progresul meu?”. Acum ai oportunitatea să vezi unde se află adevărata comoară pentru tine care te va duce mai departe.


Taur:

Runa etalată – HAGALAZ. Poate te-ai trezit înconjurat(ă) de evenimente negative aflate aparent în afara controlului tău. Faptul că primeşti această rună indică faptul că te-ai temut de vreun prăpăd în siguranţa ta, în muncă, în relaţii sau în realitatea cotidiană. Este necesar să realizezi că tu nu eşti la mila şi dispoziţia circumstanţelor externe. TU îţi creezi propria realitate. Cu alte cuvinte, natura ta este cea care crează ce se întâmplă, deci nu eşti câtuşi de puţin neajutorat(ă). Examinează cu atenţie situaţiile din jurul tău şi propriile credinţe şi atitudini despre ele. Runa te informează că tu deţii soluţiile chiar în propriile-ţi mâini.


Gemeni:

Runa etalată – JERA. Jera înseamnă câştiguri materiale. Ceva fericit urmează, în relaţii sau în afaceri. Jera este o rună a speranţei, îţi transmite mesajul că te aşteaptă ceva pozitiv în viitor. Nu trebuie să-ţi faci griji. Când va fi, va fi, dar efortul şi răbdarea vor fi răsplătite bine.






Rac:

Runa etalată – KENAZ. Kenaz este runa focului, căldurii, luminii, iluminării şi cunoaşterii. Ea luminează calea, împrăştie umbrele adânci ale ignoranţei. Kenaz ajută oamenii să vadă cu real discernământ. Ea sugerează că este nevoie să acţionezi după ce înţelegi ceva. O lumină în întuneric simbolizează iluminare spirituală. Ea reprezintă plăcerea caldă a focului de acasă, implicând o bună sănătate. Kenaz este uşa care duce din întuneric în lumină. În egală măsură, atrage atenţia asupra unor surse de căldură, lumină sau pericol fizic.


Leu:

Runa etalată – LAGUZ (cu faţa în jos). Laguz sugerează faptul că aştepţi ca lucrurile să ajungă la rezultat imediat. Totuşi, dacă eşti prea nerăbdător(are) şi pretinzi imediat, nu ai cum să ajungi la rezultatele dorite. Acum este un timp în care poţi deveni emoţional(ă) şi dacă e aşa şi eşti obişnuit(ă) să îţi ascunzi emoţiile, ar fi bine să te îndrepţi spre un/o prieten(ă) sau membru(ă) de familie cu care să îţi împărtăşeşti aceste emoţii. Nimeni nu se va gândi la tine negativ dacă îţi exprimi liber emoţiile.


Fecioară:

Runa etalată – NAUTHIZ. Nauthiz este runa aşteptării şi, de obicei, scoate la lumină „o lipsă”. Îţi trebuie ceva, ai nevoie de ceva, sufletul tău tânjeşte după ceva. Analizează-ţi trăirile, ascultă-ţi inima şi fă paşii necesari împlinirii acelei nevoi.






Balanţă:

Runa etalată – RAIDO. Această rună te face atent(ă) la comunicare, în special dacă sunt implicate două părţi. Ai o valoare ridicată şi încredere de sine însă e bine să ţii minte că nu suntem construiţi(te) să ne bazăm doar pe propria noastră persoană în singurătate. Cere ghidare de la puterile superioare şi să ştii că făcând asta faci acţiunea potrivită.


Scorpion:

Runa etalată – URUZ (cu faţa în jos). O oportunitate se poate prezenta şi e bine să o iei. Te poate înspăimânta la început dar înfruntă-ţi fricile pentru că după ce le depăşeşti vei căpăta putere interioară mult timp. Nu rata ocazia oferită pentru că e şansa ta să străluceşti. Trebuie totuşi să îţi vezi şi punctele slabe şi să înveţi să îţi creşti abilităţile acolo.


Săgetător:

Runa etalată – WUNJO (inversată). Realizarea unui ţel pe care ţi l-ai propus durează mai mult decât te aşteptai. Călătoria spre realizarea lui pare a fi dureroasă. Dar trebuie să te străduieşti mai mult ca să-ţi realizezi visul. Doar cei(le) mai curajoşi(ase) sunt răsplătiţi(te).






Capricorn:

Runa etalată – ANSUZ. Poate te gândeşti să scrii o carte sau să creezi ceva care să se bucure de succes în viitor. Mesajul pe care ţi-l trimite Ansuz este că vei fi sprijinit(ă) în creativitatea ta. Tu trebuie să dai tot ce este mai bun din tine.


Vărsător:

Runa etalată – EIWAZ. Această rună îţi atrage atenţia că a începe total o viaţă nouă acum poate atrage unele dificultăţi din cauza apărării pe care o activezi pentru a face faţă în necunoscut. Deseori anunţă că urmează o perioadă în care cel mai înţelept este să aştepţi, deci sfatul său principal este răbdarea. Ţi se recomandă să anticipezi consecinţele înainte de a acţiona. După ce decizia îţi este total clară, apoi vei fi în stare să duci mai departe acţiunea cu uşurinţă. Profită de acest moment de pauză pentru a-ţi pune casa în ordine şi a aşeza aşa cum trebuie treburile personale.


Peşti:

Runa etalată – GEBO. Poate că întâlneşti pe cineva care îţi poate deveni partener(ă) de cuplu sau poate sentimentele faţă de o persoană pe care o ştii de multă vreme se transformă în ceva mai intens.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS